- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #3.761
GÜNAYDIN EŞİM EVDE O YÜZDEN GEÇ AÇTIMM
DÜNKÜ MENÜM
AÇ KARNINA FORM ÇAYI
ÇAVDAR SANDAVİÇ EKMEĞİ YANINA BEYAZ PEYNĞR ÇERİ DOMATES YEŞİL ZEYTİN
ARA ÖĞÜN:1-2 CEVİZ
ÖĞLE: HAŞLANMIŞ KARNIBAHARIM VARDI AMA OĞLUMA YEMEK YEDİRİRKEN SADECE YOĞURT ÇAVDAR EKMEĞİ YEDİM YEMEKK BUGÜNE KALDI
ARAÖĞÜN: YEŞİL ÇAY
AKŞAM: MEYVA SALATASI
1.5 SU
LESLİE :15.dakikada oğlum kalktı
eliptik 36 dk
oğlumun kolu sebebiyle fazla spor yapamadım onla ilgilendim
sabah sabah güldürdün beniiiicanım her diyette ara sıra kaçamak oluyo insan oğlu beşer şeşer,, ama sende hayal kur bak seni hayal ediyorum Serdar ortacın karabiber klibindeki manken kız olarak.. Karabiberimmm vur kadehleriiii...allah allah.....
kendimide 36 beden kıyafetlerimin içinde sportmen bir anne olarak hayal ediyorum...hem kilo verip hem anne olmak hedefim inşallahhhhh...
kizlar emzirirken kilo verilirmi daha dogrusu istahlimi oluyo insan bide bebek icin zararlimi rejim yapmak emzirirken lutfen cevaplarmisiniz annislerrrrr
gunaydın cnm ben anca gırebıldım bırazdanda kaynanama gıdıcem oğleden sonra gırerım ancak işi yapıyor evde yardıma cagırdı yardıma gidicem oğlanın kolu nasıl oldu merak ettim
slm cnm kolu psikolojik olduğunu anladık çünkü bugün kalktı elini oyunla oynatıyoz oda kullanıyor ama tek başına kullanmıyor gayet sakın inş en geç yarına unuturr dua et
cevaplarınız çin çok teşekkür ederim evliyim evet 4 aylık birde oğlum var evlenirken 65 kiloydum 80 kliola gebe kaldım ve gebeliğimde tam 25 kilo aldem 4 ay içinde 19 kilo verdim ama hedefim 65 yani ilk evlendiğim gibi olmak istiyorum emzirdiğim için çok acıkıyorum yapabildiğim tek şey ekmeği kesmek ve saat 5ten sonra yeemek yememek ama öyle acıkıyorumki akşamları karnım şarkılar söylüyor evde eburcubur hiç bişey yok daha acık olmak gerekirse evde yiyecek olarak yumurta peynir domtes ve meyve var kayın validemle altlı üstlü oturuyoruz eşim orda yediği için evde yemek pişirmiyorum onlardada yemeek yemiyorum kendime çok nadir yemek yaparım hep basit şeylerle geçiştiriyorum bakalım 20 kila daha verebilecekmiyim dua edin bana
günaydın arkadaşlarım naılsınız bugün
duygu oğluşunun kolu geçti mi
süt veren annemiziçin söylediklerine katılıyorum
ben 60 la hamile kaldım 70 oldum bebek 1 yaşındayken 55 oldum kendiliğinden emzirirken kafadan 500 kalori zaten yakıyorsun
diyet yapayım derken sütün kesilirse ömür boyu vicdan azabı
valla ben kendimi aştım gamzem hatta benim kadar takıntılı biri yoktur ama bu hastalık derecesine gelince bu huyumu aştım tabi acı tecrubelerlee şimdi iyiym evladım konusuna gelince benbirşeye gerekli olup olmadıığnı anlıyorum çok şükürr annelerin içine doğuyor zatenn ben onu hastanede boşuna radyosyon almasını istemedim zaten ciddi bireşy olsa kendfini belli eder benim oğlan çok hassas eşim zaten izmirin en iyi üniversite hastanesinde çalışıyorr yani hiç sorun omlazdı amadediğim igib boşuna minicik vucuduna radyosyon alsın istemedimmm, zaten bu knouda hassasım alış veriş merkezielrinde o kapılardanbile sokmuyorum kenardan sokuyorumm akşam telefonları kople kapıyorum böyle işte gamzemm yaaa yani biraz herşeyni oluruna bırakmak lazımm hepimiz düşe kalka büyüdükk şimdi biz yeni nesil fazla kaptırıyozinş. canım gecer bı sorun olmaz valla ben olsam senın yerıne coktan goturmustum dreşim benım asırı pinopiriklidir cocuk konusunda bende onun ceyregıyım dıye dusunuyorum ama sen bayagı bı sakınsın ben bıryerım acıyor desın gotururum dr hemen (kaynanam cok panık atak ona mane vere vere bende oldum sanırım)
harika öğle yemjklerimiz aynıymışş şu haşlanmış et nasıl yiyorsunuz yaaaa bravo keşke bende yiyebilsemmcanlarım hepinize gğnaydın hemen menümü bildirip kaçacağım çok işim var
sabah:1 portakal
öğlen:karnıbahar yemeği,salata,2 dilim ekmek
akşam :100gr haşlanmış dana eti,1 dilim çavdarlı ekmek,brokoli salatası
ara: bol meyve takriben 300 calori hesapladım yemezsem bozulacaktı
toplam günlük 1.000 calori aldım dün
1 saat yürüyüş,yarım saat ev işi,5 kat merdiven çıktım
2 lt su,6 bardak şekersiz çay+1 türk kahvesi
hımmm ne güzel cnm çekti sucukk şimdidünki menüm
sabah
5 tane ince doğranmış haşlama sucuk 1 yumurta
1 dilim kepek ekm
1/4 katmer
3 kaşık kuşburnu
5 zeytin
ara
form çayı
öğle
4 salçalı köfte susuz
3 kaşık pilav
ara
yoğurt
2 eti form
7-8 badem
akşam
1 kepçe mercimek çorba
ara
1 tatlı
1 avuç fındık
bol su
minnak dün nişanı attım yazısını okudum sinir oldum yasende yorum yapmışsınn ayy kız neler yaaşmış gerizekalı adam ve kayınvalidesi deli etti beni ne görgüsüzler yaaa duşmuyorlar kızın yakasından
yani hayatta kendimi en çok taktir ettiğim şey emzirmek ben çok inat ettim oğlum bu nimettenn sonuna kadar yararladı ama sütüm az yok faaln diye kenara çekilmedimm benim sütüm azaldıığ günler oldu katı fazla sıklıkla emzirdim çoğaldı hayatta en güzel duygu o göğsündeki dolgunluk yani sütün geldiği andırr bayıılyordum o duyguyaa durup durmadan ay sütüm geldi diyordum bi bakıyordum damlamaya başlıyorduu ama şimdi nerde bitti bitecek ama en çok dişte işe yaradı diş sancısınuı emzirmek dışındA hiç birşey işe yaramıyor ben öyle ilaÇ TARAFTARIDA DEĞİLİM KENDİMDE ağrıdan bitmeden ilaç içmem oğlumada zırt pırt ağruık essin diyei laç vermem
valla ben kendimi aştım gamzem hatta benim kadar takıntılı biri yoktur ama bu hastalık derecesine gelince bu huyumu aştım tabi acı tecrubelerlee şimdi iyiym evladım konusuna gelince benbirşeye gerekli olup olmadıığnı anlıyorum çok şükürr annelerin içine doğuyor zatenn ben onu hastanede boşuna radyosyon almasını istemedim zaten ciddi bireşy olsa kendfini belli eder benim oğlan çok hassas eşim zaten izmirin en iyi üniversite hastanesinde çalışıyorr yani hiç sorun omlazdı amadediğim igib boşuna minicik vucuduna radyosyon alsın istemedimmm, zaten bu knouda hassasım alış veriş merkezielrinde o kapılardanbile sokmuyorum kenardan sokuyorumm akşam telefonları kople kapıyorum böyle işte gamzemm yaaa yani biraz herşeyni oluruna bırakmak lazımm hepimiz düşe kalka büyüdükk şimdi biz yeni nesil fazla kaptırıyoz
harika öğle yemjklerimiz aynıymışş şu haşlanmış et nasıl yiyorsunuz yaaaa bravo keşke bende yiyebilsemm
hımmm ne güzel cnm çekti sucukk şimdi
ozaman ıdare eder sekerimm afıyet olsunn
cnm sonucta bız nasıl annelerız ben ondan bahsetmedımkı ben sadece boyle durum karsısında daha temkınlı oldugumu soyledım senıde elestırmedim yabıkı her anne cocugu için en ıyısını ıster hepimiz cocuklarımız ıcın en ıyı onlemlerı alıuyors ayrıca rontgenle radyoayon almak cokta tehlıkelı bırsey değil su durumda cunku her ay cektırılen birsey değil 40 yılda bır allah korusun birsey olucakta oyle biz buyukler olrak kac sefer cektırdıkkı cocuklara boyna radyasyon verelım konu yanlıs yere gıttı bence
ayrıca esinin cok buyuk hastanede calısıyor olması dr gıbı hastaların hastalıklarını teshıs ettıgı anlamına gelmezkı benım eşimde turkıyanın buyuk gazetelerınden birinde calısıyor suan isim vermıyım reklam olmasın ama tutupta unlu kose yazarlarıyla bırlıkta yazı yazmıyıor baska bı bolumunde gorev yapıyor yanı senın eşinin durumuda bu değilmi sonucta
burda allah hepimizi evlatlarımı korusun ama bırsey oldugundada bıze dusun sadece gecmıs olsun demek eger birsey sorulursa fikrimizi soyleyerek aydınlatmak iş cocukların saglıklarını korumaya gelırse herkes evladına en guzelını yapar
ALLAH yardımcın olsun rkadaşımmm şu dişş çok pis birşey ama uyuşturcaklar nede olsaa:13::13:
selam herkese akşama dişime kanal tedavisi yapılacak dua edin kızlar çok korkuyorum inş. kolay olur :18:
dünkü menüm
2 bardak su
kahvaltı 1 dilim ekmek ,az tereyağ, peynir, 1 bardak portakal suyu
ara yapmadım galiba hatırlayamadım
öğlen dünden kalan makarna 3-4 kaşık
akşam haşlanmış tavuk (birazda bayat ekmeklerden tavuk suyuna bandım)
1 tane biber turşusu
ara 1 bardak çay 1 tane gofret
100 tane twister
bölgesel hareketler
2 litreden fazla su
uff tartım bozukksimboyu aradım daha garantisi var evden aldırıp yenisiyle değiştirip göndereceklermiş :):) vayyy be simbodaki hizmete bak
uff tartım bozukksimboyu aradım daha garantisi var evden aldırıp yenisiyle değiştirip göndereceklermiş :):) vayyy be simbodaki hizmete bak
waaayyyy :)))))
kızlar elektirik faturam 279 gelmiş yararlandığım şeyler elektirli şofben tüm çeşmelerden su ve te kbir odada klima hayret yaa bir kez daha karar verdim doğalgaza geçmeyii doğalgazı olanlarfaturaalr kaç geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?