Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

gunaydın cnm ben anca gırebıldım bırazdanda kaynanama gıdıcem oğleden sonra gırerım ancak işi yapıyor evde yardıma cagırdı yardıma gidicem oğlanın kolu nasıl oldu merak ettim

sabah sabah güldürdün beniiii ALLAH iyiliğini versinn

kizlar emzirirken kilo verilirmi daha dogrusu istahlimi oluyo insan bide bebek icin zararlimi rejim yapmak emzirirken lutfen cevaplarmisiniz annislerrrrr

canım sen sakın rejim yapma sen zaten emzirirkenn kalori haricıyorsun değerini bil hayatının her dilimin de rejimyaparsın ama o nimeti yakalayamazsınn bak ben im oğlum 20 aylık emzirmeye devam ama ben artık rejim yapıyorum çünkü sütüm iyice azaldı zaten yavbaş yavaş kesiyorum sütten ben asla rejim yapmadım şuann çocuğuna yaptıığn en güzel şey emzirmekk sen sadeced ikkat et öyle ortasya birşey hazırlama porsyoınlarını azalt rezene bol iç su bol tüket tatlıyı azalt hatta yeme yersen bebeğin için pekmez ye sana örnek bir menü hazırlayımmmı çünkü anne sütünde tez hazırlıcak bilgim var ne süt yapar biliyorum

sabahh : peynir,yarm yağlı süt,bol yeşillik özellikle dereotu süt yapar yanına tahıl ekmeği kepek hariç ,1 kaşık pekmez ve tahıl ekmeği tüket kepek dışında
onun dışında şöyle yap araöğün mutlaka yap ve her öğüne ya süt ya yoğurt yaayran koy bol su iç
1 günde yeşillik,protein,calsiyum,,c vitamini ,tahıl alırsan ekmeği azaltıp ,yağı azaltıp tuzu azaltırsan hem hep karnın doyar hem emzirmede harcadıığn kalori ve sağlıklı beslenerek kilo verirsinn cnmm sık ama az beslenn,akşam 6yada en geç 7 denm sonra birşey yeme sarı tuzsuz leblemi hem iyi bir oyalıyıı aburcubur yerine hemde süt yapar rezene tükett mutlaka,onun dışında leslie var internetteni dsri 21 dk olsa yap böyle yaprak hem kg verirsin hemde evladını iyi beslersin sütünlee

gunaydın cnm ben anca gırebıldım bırazdanda kaynanama gıdıcem oğleden sonra gırerım ancak işi yapıyor evde yardıma cagırdı yardıma gidicem oğlanın kolu nasıl oldu merak ettim

slm cnm kolu psikolojik olduğunu anladık çünkü bugün kalktı elini oyunla oynatıyoz oda kullanıyor ama tek başına kullanmıyor gayet sakın inş en geç yarına unuturr dua et

günaydın arkadaşlarım naılsınız bugün
duygu oğluşunun kolu geçti mi

süt veren annemiziçin söylediklerine katılıyorum
ben 60 la hamile kaldım 70 oldum bebek 1 yaşındayken 55 oldum kendiliğinden emzirirken kafadan 500 kalori zaten yakıyorsun

diyet yapayım derken sütün kesilirse ömür boyu vicdan azabı

slm cnm kolu psikolojik olduğunu anladık çünkü bugün kalktı elini oyunla oynatıyoz oda kullanıyor ama tek başına kullanmıyor gayet sakın inş en geç yarına unuturr dua et

inş. canım gecer bı sorun olmaz valla ben olsam senın yerıne coktan goturmustum dr eşim benım asırı pinopiriklidir cocuk konusunda bende onun ceyregıyım dıye dusunuyorum ama sen bayagı bı sakınsın ben bıryerım acıyor desın gotururum dr hemen (kaynanam cok panık atak ona mane vere vere bende oldum sanırım)

canlarım hepinize gğnaydın hemen menümü bildirip kaçacağım çok işim var

sabah:1 portakal

öğlen:karnıbahar yemeği,salata,2 dilim ekmek

akşam :100gr haşlanmış dana eti,1 dilim çavdarlı ekmek,brokoli salatası

ara: bol meyve takriben 300 calori hesapladım yemezsem bozulacaktı

toplam günlük 1.000 calori aldım dün

1 saat yürüyüş,yarım saat ev işi,5 kat merdiven çıktım

2 lt su,6 bardak şekersiz çay+1 türk kahvesi

dünki menüm

sabah

5 tane ince doğranmış haşlama sucuk 1 yumurta
1 dilim kepek ekm
1/4 katmer
3 kaşık kuşburnu
5 zeytin

ara

form çayı

öğle
4 salçalı köfte susuz
3 kaşık pilav

ara

yoğurt
2 eti form
7-8 badem

akşam

1 kepçe mercimek çorba

ara
1 tatlı
1 avuç fındık

bol su

saat 5 ten sonra yemek yemıomusun???
yahu kıymetını bıl bugunlerının, duygu yazmıs bende yazıorum. suana kadar yaptıgım ennn guzel sey emzirmek... herzaman dıyet yapılır
yapma lutfen bebegıne bunu. ac karnına ne kadar sut verebılırsın. yazık yaaa. lutfen herseyden ye azar azar ye. porsıyonlarını kucultsen yeter.

yani hayatta kendimi en çok taktir ettiğim şey emzirmek ben çok inat ettim oğlum bu nimettenn sonuna kadar yararladı ama sütüm az yok faaln diye kenara çekilmedimm benim sütüm azaldıığ günler oldu katı fazla sıklıkla emzirdim çoğaldı hayatta en güzel duygu o göğsündeki dolgunluk yani sütün geldiği andırr bayıılyordum o duyguyaa durup durmadan ay sütüm geldi diyordum bi bakıyordum damlamaya başlıyorduu ama şimdi nerde bitti bitecek ama en çok dişte işe yaradı diş sancısınuı emzirmek dışındA hiç birşey işe yaramıyor ben öyle ilaÇ TARAFTARIDA DEĞİLİM KENDİMDE ağrıdan bitmeden ilaç içmem oğlumada zırt pırt ağruık essin diyei laç vermem

valla ben kendimi aştım gamzem hatta benim kadar takıntılı biri yoktur ama bu hastalık derecesine gelince bu huyumu aştım tabi acı tecrubelerlee şimdi iyiym evladım konusuna gelince benbirşeye gerekli olup olmadıığnı anlıyorum çok şükürr annelerin içine doğuyor zatenn ben onu hastanede boşuna radyosyon almasını istemedim zaten ciddi bireşy olsa kendfini belli eder benim oğlan çok hassas eşim zaten izmirin en iyi üniversite hastanesinde çalışıyorr yani hiç sorun omlazdı amadediğim igib boşuna minicik vucuduna radyosyon alsın istemedimmm, zaten bu knouda hassasım alış veriş merkezielrinde o kapılardanbile sokmuyorum kenardan sokuyorumm akşam telefonları kople kapıyorum böyle işte gamzemm yaaa yani biraz herşeyni oluruna bırakmak lazımm hepimiz düşe kalka büyüdükk şimdi biz yeni nesil fazla kaptırıyoz

harika öğle yemjklerimiz aynıymışş şu haşlanmış et nasıl yiyorsunuz yaaaa bravo keşke bende yiyebilsemm
hımmm ne güzel cnm çekti sucukk şimdi

Son düzenleme:
minnak dün nişanı attım yazısını okudum sinir oldum yasende yorum yapmışsınn ayy kız neler yaaşmış gerizekalı adam ve kayınvalidesi deli etti beni ne görgüsüzler yaaa duşmuyorlar kızın yakasından

yeni olaylar mı olmus kız dur bı bakıyım... ayyy cıldırtıcak bu kızın eskı nısanlısı benı yaaa. Allah bıldıgı gıbı yapsın pislik yaaa. bak oruclu oruclu neler dedirtio yaaa.

evlenseydı neler neler yapıcaklardı kımbılır. aah ahhh. kurtuldu kız.

Son düzenleme:

cnm sonucta bız nasıl annelerız ben ondan bahsetmedımkı ben sadece boyle durum karsısında daha temkınlı oldugumu soyledım senıde elestırmedim yabıkı her anne cocugu için en ıyısını ıster hepimiz cocuklarımız ıcın en ıyı onlemlerı alıuyors ayrıca rontgenle radyoayon almak cokta tehlıkelı bırsey değil su durumda cunku her ay cektırılen birsey değil 40 yılda bır allah korusun birsey olucakta oyle biz buyukler olrak kac sefer cektırdıkkı cocuklara boyna radyasyon verelım konu yanlıs yere gıttı bence
ayrıca esinin cok buyuk hastanede calısıyor olması dr gıbı hastaların hastalıklarını teshıs ettıgı anlamına gelmezkı benım eşimde turkıyanın buyuk gazetelerınden birinde calısıyor suan isim vermıyım reklam olmasın ama tutupta unlu kose yazarlarıyla bırlıkta yazı yazmıyıor baska bı bolumunde gorev yapıyor yanı senın eşinin durumuda bu değilmi sonucta
burda allah hepimizi evlatlarımı korusun ama bırsey oldugundada bıze dusun sadece gecmıs olsun demek eger birsey sorulursa fikrimizi soyleyerek aydınlatmak iş cocukların saglıklarını korumaya gelırse herkes evladına en guzelını yapar

ozaman ıdare eder sekerimm afıyet olsunn

:13::13:

selam herkese akşama dişime kanal tedavisi yapılacak dua edin kızlar çok korkuyorum inş. kolay olur :18:

dünkü menüm
2 bardak su
kahvaltı 1 dilim ekmek ,az tereyağ, peynir, 1 bardak portakal suyu

ara yapmadım galiba hatırlayamadım

öğlen dünden kalan makarna 3-4 kaşık

akşam haşlanmış tavuk (birazda bayat ekmeklerden tavuk suyuna bandım)
1 tane biber turşusu

ara 1 bardak çay 1 tane gofret

100 tane twister
bölgesel hareketler

2 litreden fazla su

diyorumki hani evladımız grip olcsk olsa anlarız dimi ona göre önemlem alırızz bir yeri ağrıdığpında ciddimi değilmi anlarız dimi onu diyorum bu bir ikincisi eşimin iyi bir hastanede çalıştığını söylerken ciddi birşey olsaa eşim personelden olduğuiçin hemen müdahele ederler yani malum ülkemiz sıra yok buraya gidin yok şura gidin diyip yönendiriyorlar oyüzden dedim ama senin eşinin gazete çalışmaoalyını bu konuya bağlıyamadım neyse cnm bu benim fikrimdirr önemli birşey olsaydım emin ol giderdimm demek istedimm yorumun ve igin için tşk ederimmm

Son düzenleme:
ALLAH yardımcın olsun rkadaşımmm şu dişş çok pis birşey ama uyuşturcaklar nede olsaa

uff tartım bozukk sinboyu aradım daha garantisi var evden aldırıp yenisiyle değiştirip göndereceklermiş :):) vayyy be sinbodaki hizmete bak

Son düzenleme:
kızlar elektirik faturam 279 gelmiş yararlandığım şeyler elektirli şofben tüm çeşmelerden su ve te kbir odada klima hayret yaa bir kez daha karar verdim doğalgaza geçmeyii doğalgazı olanlarfaturaalr kaç geldi

ya çok fazla geceleride mi yakıyosun sabaha kadar , ya ben akşamları bir klima akşam 8-12 arası,elektirikli şohben,çamaşır mak haftada 2 kere,bulaşık mak,kettle,mikrodalga felan bide 2 aydır elektirikli battaniye hergece 2-3 saat 79 tl gelmiş..
ama teyzem var ondada 1 klima,2 elektirik sobası ve diğer her aletten var 300tl gelmiş ama 2 elektirik sobasını gece sabaha kadar yakmışlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…