Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ohh canıma değsın ıyıkıde yok iştee
bari 3 taneyı yemegı kafay koydun canım yanına 1 bardak sute azcık kahve koy beraber ye hem keyıflı olur hemde yanındakı sut sekeri dengeler daha iyi olurrr

sakın haaaa akınn cıssss yemeee :)))

artık çok geç petibörlerim midemdeki en güzel yere yerleşti bile
ya bu işi sevdim ben kızımada abur cubur yedirmiyorum böylece :)

merhabalar kızlar 2 kilom gitti kaldı 6 kilo menüm sıkı bir kahvaltıbaşkada birşey yemiyorum kahvaltı yapmayı çok seviyorum...

bugün kurs günümdü arkadaşlar geciktim biraz aklımda hep sizdeydi
dün akşam eltimin kızının doğumgünü vardı beni en son 77 kiloyken görmüşlerdi çok şaşırdılar nasıl kilo verdin dediler çok hoşuma gitti daha bi azimliyim şimdi

dünkü menüm
sabah
bir dilim ekmek
menemen

ara
bir küçük paket çubuk kraker
tek şekerli neskafe

öğle
2 küçük biber dolması

akşam
bir kepçe sebze çorbası
6 kaşık tavuklu keşkek üstüne tereyağlı sos dökmedim ama

şekersiz çay
bir dilim pasta

2 litre su
15 dakika evde spor

Merhabalar kızlar.
Sabahtan beri kadınlar kulübünde dolanıyom da dolanıyorum.2,5 ayda iyi kilo verdim fakat biraz rehavete kapıldım galiba.Ve acil kendimi bir yere ait hissetmem gerekiyor.Yoksa bu yalnızlıkla motivasyonumu kaybadip verdiğim bütün kiloları geri alacağım.
Beni de aranıza alır mısınız?
Bunun için ne yapmam kime başvurmam gerekiyor.
Bir yardımsever cevaplasa mesajımı çok mutlu olacağım:2:

kimse yok topikte o yüzden ben bari yazayim dedim buranin daimi üyelerinden oldugum icin
öncelikle hos geldin canim,yapman gereken tek sey topikte bizimle birlikte paylasimda bulunman,ve her pazartesi kilo bidirimi yapman,duyfer arkadasimiza kilo bildirimini ,boyunu,ideal kilonu özelden mesaj at listeye ekler seni canim,yalniz nir iki seferlik girip kaybolacaksan simdiden söyliyeyim duyfer listeden cikariyor ona göre vaktin oldukca paylasimda bulun,mesela bugün neler yedin,spor yaptinmi,vesaire,hepimiz ara ara motivasyonumuzu kaybediyoruz,ama burda birbirimize destek veriyoruz,sicak ve samimi topigime hosgeldinnn canim

potime bak yaaa senin topiğin genel müdürü ilan ettimmm

Teşekkür ederim poti cevapladığın için.
Aslında kadınlar kulübüne burdaki üyelerin çoğundan daha sadığım 6-7 aydır girer kim ne yapmış bakarım okurum.Yalnız çok sosyal biri değilim ya da daha doğrusu sanal ortamda nasıl sosyalleşilir bilmiyorum.Ama burdaki bağların indanları motive ettiğini ve başarıya götürdüğünün takipçisiyim.Bu yüzden elimden geleni yapacağım.
Beni yaptıklarıma ve yapmadıklarıma gelince;
Daha biraz önce kilo çizelgemi oıluşturdum.
başatan alayım.Kasım 17 de tartıda 71,9 rakamını gördükten sonra başladım.Sağlıklı kilo nasıl verilir biliyorum ama bunu korumayı beceremiyorum.Neyse günde 6 öğün beslendim gece meyve yoğurt hariç yemedim birde evdeki yürüyüş bandıyla bol bol yürüyerek 17 ocakta 60,7 kg ye kadar düştüm.
Sonra araya sömestr tatili falan girdi.Memlekete gidip geldim falan filan bir türlü toparlanamadım.62 yi buldum tekrar.bugün hiç birşey yapmadım iyi sayılabilecek.
Ama yarın eski düzenime geri dönerek yediklerimi de burda paylaşarak kilo vermeye devam edeceğim.
Umarım hepimiz en kısa zamanda fazlalıklardan kurtuluruz.Yaza çok kalmadı unutmayın.

selammm canlarimmm
bugün dukanda 4 . günüm,kitabimda geldi cok sükür,bugün seyir dönemine gectim,3 günlük atak dönemim bitti,yani simdi dietime,bir gün saf protein,bir günde protein+ sebze olarak devam edecegim, degmesin diyeyim cok güzel gidiyo,hic diet disina cikmadim,regl oldugum halde tatli krizine girmedim,bu sabah arkadasin kuran günü vardi,neler vardi kahvaltida neler,kizartmalar,pastalar,elimi ile sürmedim,
bir yumurta,
bir kibrit kutusu peynir,iki dal maydonoz
domates
ve kirmizi tatli biber
sekersiz cay,
ama grip olmak üzereyim,spor yapamadim,vücudum kirgin biraz,bol su imeye calisiyorum,kilo verdim,ama regl oldugumdan karnim cok sis,pazartesiyi iple cekiyorum

Son düzenleme:

bende az önce oğlumla küçük bir paket çubuk kreker yedikk pasta cıs olmuş kuşumm gündüz osla neysee ama sen keyif aldıysan sorun yok afiyet olsun şekerimm

[
hoşgeldinn tatlım harika kg vermişsin eminim yine vercenn

Son düzenleme:

rica ederim canim
cok güzel kilo vermissin,yine verebilirsin,

Poticim eğer kararlı olursan dukan çok iyi kilo verdiriyor.Ben bi ara duraklamaya başlamıştım normal diyetle.Saf protein diyetine geçtim bir hafta.Yani bi nevi dukan yaptım.Metabolizmayı hızlandırmak için.Zaten diyette olmama rağmen 7 günde 2,5 kg vermiştim.Yani çok işe yaradığını söyleyebilirim kendi adıma.Sana da kolay gelsin dukanda.

15 tatilde diyet yaparak 3,5 kilo vermiştim şimdi belli bir diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Kilo olarak azaldığımı fark ediyorum ama sıkılaşma egzersizi yapmadığım için göbeğimle kalçamda hiç bir fark yok Sizce pilates yararlı olur mu, yoksa başka ne tür egzersizler yapmalıyım? Koşu bandı kullanıyorum zaten evde ama bölgesel sıkılaşma daha yararlı olur bence.

duyfer rekor kıracaz yakında :):) yarın bu topik açılalı 1 ay olacak sayfa sayısına bak bee :):)

Son düzenleme:

bir diette hic bu kadar kararli olmamistim,su an kitabida okuyorum,ilk üc gün atak yaptim bu sabah verdigim kiloyu görünce kendimde inanamadim,kilo degil gerci ödem,ama olsun,acelem yok biraz uzun vadeli bi diet ama yavas yavas gidicek,bugün görenler cok zayiflamissin dedi,gel de bu lafin üstüne dukan yapma

koşu bandı verimli oluyor mu? koşu bandında ne egzersiz yapıyosun?yani kaç dk ve hız olarak yazabilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…