- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #3.801
ohh canıma değsın ıyıkıde yok iştee
bari 3 taneyı yemegı kafay koydun canım yanına 1 bardak sute azcık kahve koy beraber ye hem keyıflı olur hemde yanındakı sut sekeri dengeler daha iyi olurrr
sakın haaaa akınn cıssss yemeee :)))
Merhabalar kızlar.
Sabahtan beri kadınlar kulübünde dolanıyom da dolanıyorum.2,5 ayda iyi kilo verdim fakat biraz rehavete kapıldım galiba.Ve acil kendimi bir yere ait hissetmem gerekiyor.Yoksa bu yalnızlıkla motivasyonumu kaybadip verdiğim bütün kiloları geri alacağım.
Beni de aranıza alır mısınız?
Bunun için ne yapmam kime başvurmam gerekiyor.
Bir yardımsever cevaplasa mesajımı çok mutlu olacağım:2:
kimse yok topikte o yüzden ben bari yazayim dedim buranin daimi üyelerinden oldugum icin
öncelikle hos geldin canim,yapman gereken tek sey topikte bizimle birlikte paylasimda bulunman,ve her pazartesi kilo bidirimi yapman,duyfer arkadasimiza kilo bildirimini ,boyunu,ideal kilonu özelden mesaj at listeye ekler seni canim,yalniz nir iki seferlik girip kaybolacaksan simdiden söyliyeyim duyfer listeden cikariyor ona göre vaktin oldukca paylasimda bulun,mesela bugün neler yedin,spor yaptinmi,vesaire,hepimiz ara ara motivasyonumuzu kaybediyoruz,ama burda birbirimize destek veriyoruz,sicak ve samimi topigime hosgeldinnn canim
kimse yok topikte o yüzden ben bari yazayim dedim buranin daimi üyelerinden oldugum icin
öncelikle hos geldin canim,yapman gereken tek sey topikte bizimle birlikte paylasimda bulunman,ve her pazartesi kilo bidirimi yapman,duyfer arkadasimiza kilo bildirimini ,boyunu,ideal kilonu özelden mesaj at listeye ekler seni canim,yalniz nir iki seferlik girip kaybolacaksan simdiden söyliyeyim duyfer listeden cikariyor ona göre vaktin oldukca paylasimda bulun,mesela bugün neler yedin,spor yaptinmi,vesaire,hepimiz ara ara motivasyonumuzu kaybediyoruz,ama burda birbirimize destek veriyoruz,sicak ve samimi topigime hosgeldinnn canim
dünkü menüm
sabah
bir dilim ekmek
menemen
ara
bir küçük paket çubuk kraker
tek şekerli neskafe
öğle
2 küçük biber dolması
akşam
bir kepçe sebze çorbası
6 kaşık tavuklu keşkek üstüne tereyağlı sos dökmedim ama
şekersiz çay
bir dilim pasta
2 litre su
15 dakika evde spor
potime bak yaaa senin topiğin genel müdürü ilan ettimmm
Teşekkür ederim poti cevapladığın için.
Aslında kadınlar kulübüne burdaki üyelerin çoğundan daha sadığım 6-7 aydır girer kim ne yapmış bakarım okurum.Yalnız çok sosyal biri değilim ya da daha doğrusu sanal ortamda nasıl sosyalleşilir bilmiyorum.Ama burdaki bağların indanları motive ettiğini ve başarıya götürdüğünün takipçisiyim.Bu yüzden elimden geleni yapacağım.
Beni yaptıklarıma ve yapmadıklarıma gelince;
Daha biraz önce kilo çizelgemi oıluşturdum.
başatan alayım.Kasım 17 de tartıda 71,9 rakamını gördükten sonra başladım.Sağlıklı kilo nasıl verilir biliyorum ama bunu korumayı beceremiyorum.Neyse günde 6 öğün beslendim gece meyve yoğurt hariç yemedim birde evdeki yürüyüş bandıyla bol bol yürüyerek 17 ocakta 60,7 kg ye kadar düştüm.
Sonra araya sömestr tatili falan girdi.Memlekete gidip geldim falan filan bir türlü toparlanamadım.62 yi buldum tekrar.bugün hiç birşey yapmadım iyi sayılabilecek.
Ama yarın eski düzenime geri dönerek yediklerimi de burda paylaşarak kilo vermeye devam edeceğim.
Umarım hepimiz en kısa zamanda fazlalıklardan kurtuluruz.Yaza çok kalmadı unutmayın.
[
hoşgeldinn tatlım harika kg vermişsin emini yine vercenn
Teşekkür ederim poti cevapladığın için.
Aslında kadınlar kulübüne burdaki üyelerin çoğundan daha sadığım 6-7 aydır girer kim ne yapmış bakarım okurum.Yalnız çok sosyal biri değilim ya da daha doğrusu sanal ortamda nasıl sosyalleşilir bilmiyorum.Ama burdaki bağların indanları motive ettiğini ve başarıya götürdüğünün takipçisiyim.Bu yüzden elimden geleni yapacağım.
Beni yaptıklarıma ve yapmadıklarıma gelince;
Daha biraz önce kilo çizelgemi oıluşturdum.
başatan alayım.Kasım 17 de tartıda 71,9 rakamını gördükten sonra başladım.Sağlıklı kilo nasıl verilir biliyorum ama bunu korumayı beceremiyorum.Neyse günde 6 öğün beslendim gece meyve yoğurt hariç yemedim birde evdeki yürüyüş bandıyla bol bol yürüyerek 17 ocakta 60,7 kg ye kadar düştüm.
Sonra araya sömestr tatili falan girdi.Memlekete gidip geldim falan filan bir türlü toparlanamadım.62 yi buldum tekrar.bugün hiç birşey yapmadım iyi sayılabilecek.
Ama yarın eski düzenime geri dönerek yediklerimi de burda paylaşarak kilo vermeye devam edeceğim.
Umarım hepimiz en kısa zamanda fazlalıklardan kurtuluruz.Yaza çok kalmadı unutmayın.
Poticim eğer kararlı olursan dukan çok iyi kilo verdiriyor.Ben bi ara duraklamaya başlamıştım normal diyetle.Saf protein diyetine geçtim bir hafta.Yani bi nevi dukan yaptım.Metabolizmayı hızlandırmak için.Zaten diyette olmama rağmen 7 günde 2,5 kg vermiştim.Yani çok işe yaradığını söyleyebilirim kendi adıma.Sana da kolay gelsin dukanda.
15 tatilde diyet yaparak 3,5 kilo vermiştim şimdi belli bir diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Kilo olarak azaldığımı fark ediyorum ama sıkılaşma egzersizi yapmadığım için göbeğimle kalçamda hiç bir fark yokSizce pilates yararlı olur mu, yoksa başka ne tür egzersizler yapmalıyım? Koşu bandı kullanıyorum zaten evde ama bölgesel sıkılaşma daha yararlı olur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?