- Konu Sahibi Betul_20162010
-
tşk ederim arkadaşım inşallah sende istediğin kiloya geldikten sonra bir daha tekrardan almazsın.gelmemek üzere çıksın artık şu kilolar hayatımızdan yaa..yiyip yiyip almayanlardan olalım bizde innnnnnnnnşallaaaaaaahh:)
hadi inşallah 16 kiloyuda ben atarsam çokk sevinirim bide listeye baktım bazı arkadaşların kiloları benim ideal kiloma çok yakın...bende inş.65 ve altını görürüm..şimdi ayva yiyorum...canım çekti...
benimde canım ayva çekti yaa:)en son hamileliğimde inanılmaz aşermiştim sayende bide şimdi:))))
ay üzüldüm bak şimdi ama zaten çok tavsiye edilmiyo valla tıkadı çok özür neyse bende kaçıyorum kızlar hepinizi kocaman öpüyorum bol su içmeli kalori yakmalı bir akşam geçirmeniz dileğimle....
hangisite bu cnm site ismini bana msj atsanaaakızlar kalori hesabı yaparken
etleri haşlamada yada ızgara tercih etmeliyiz yoksa kalori artar
sebzeleri aynen yağsız pişirmeli yağlı pişirildiyse sularını süzerek yemeliyiz
ben mesela ıspanağa bulgur kattıysam 10 gr bulgur ekliyorum hesaplarken
meyve,yoğurt,peynir,ekmek,zeytin kalorileride mevcut ztn bi baharatlar kalıyo onlarad kilo vermeye yardımcı ztn sorun olmaz....
vay be kızlar ne cabul ılerlıyosunuz
menum sabah yazmısytım
oglen mercımek corbası yesıl cay
aksam 2 kasık pılav 2 kasık fasulye bır kase yogutr ve form cay bukadar
kalorı hesaplayım yazarım sımdı...
kızlar kalorı hesabımda 839 cıktı...
şimdi ikiyolu var biri yediğin yemeği yaz mesle mercimek de kalorisi de çıkar elbetarkadaşlar kalori hesaplamasını yapmayı beceremedim ben
hep bakıyorum yüz gram üstünden hesaplıyor ekmeği sebzeleri hesaplıyorum da öbürkileri beceremedim siz nasıl hesaplıyosunuz
şimdi ikiyolu var biri yediğin yemeği yaz mesle mercimek de kalorisi de çıkar elbet
yada üç aşa beş yukarı hesağlıcan öyle deteylıolmaz herhalde benmesela erişteli yeşil mercimek yedim dün merfimek vardı onun kalorsi yazdım biraz yağ biraz salça olduğu için onlar içinde ortalama birşey yaZDIM YAZIYORSA ORDAN YAZMIYORSAN KENDİM TAHMİN ETTİM ÖYLE İŞTE
şimdi ikiyolu var biri yediğin yemeği yaz mesle mercimek de kalorisi de çıkar elbet
yada üç aşa beş yukarı hesağlıcan öyle deteylıolmaz herhalde benmesela erişteli yeşil mercimek yedim dün merfimek vardı onun kalorsi yazdım biraz yağ biraz salça olduğu için onlar içinde ortalama birşey yaZDIM YAZIYORSA ORDAN YAZMIYORSAN KENDİM TAHMİN ETTİM ÖYLE İŞTE
acaba ortak kullanilacak bir liste mi olsa?yani bir siteden yapsa herkes hesabini
anladım canım saol artık zamanla alışcam bende
bugün günboyu yediklerimi içtiklerimi yazdım
şimdi yazsam olurmu yarın sabah erkenden evden çıkmam lazım
zaten akşam yemeğide yemicem elmayla kapanışı yapmam lazım çünki
sağ ol cnmacaba ortak kullanilacak bir liste mi olsa?yani bir siteden yapsa herkes hesabini
duyfer yolladim sitenin adini
iyi yaz cnm amaçıkcam yarın bakakbilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?