Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Kızlar merhaba,

Kusura bakmayın bugün hiç gelemedim. YArından itibaren zorunlu olarak izne ayrılıyorum dolayısıyla işerim çok yoğundu.

Oğluşum yarın sabah ameliyat olacak.

İdrar deliği dar olduğu için mikrop birikip sağlı- sollu kist yapmış dolayısıyla bununla beraberde sünnet de aradan çıksın diye düşündük.

Hem kistler alınacak hem de sünnet olacak paşam.

Benim için dua edin. İster istemez anne olarak endişeleniyorum.

İnlşallah hayırlısıyla kolayca atlatırız.

Geldi kaçtı olmasın diye şimdi hızlı hızlı yazıyorum. 20.02.2012 tarihinde tekrardan dönücem o zaman kaldığımız yerden devam ederim.

Hepinizi öpüyorum.

koşu bandı verimli oluyor mu? koşu bandında ne egzersiz yapıyosun?yani kaç dk ve hız olarak yazabilirmisin

Diyetle veya dikkat ederek beslenmeyle birlikte kullanılınca çok yararlı oluyor bence daha hızlı kilo vermeye yardımcı oluyor. Ben günde yaklaşık 1 saat kullanıyorum. Hızını önce 4-5te açıyorum ısınmak için 30 dakika kadar öyle yürüyorum sonra yavaş yavaş arttırıp son 15 dakikada 7-7 buçuğa kadar çıkarıp koşuyorum.

bende de var bi ara kullanıyodum aktif olarak ve o zaman zayıftım.şimdi kilo aldım koşu bandı evde yatıyo.acil zayıflamaya da ihtiyacım var. 57 kiloydum şimdi 73 oldum. kara kara düşünüyorum nasıl zayıflıcam diye. hiç bir kıyafetim olmuyor. yeni bir kot ile 4 uzun kollu tişört aldım. yeni kıyafet almak istemiyorum. çünkü ZAYIFLAMALIYIIIIM..

ayy masaallah irade oturmus ne guzel.eminim emeginin sonuclarini fazlasiyla goreceksin.tebrik ediyorum

Hoşbulduk inşallah hedeflerimize ulaşacağız beraber
'n; cnm

bende yarin basliyorum platese
duyfer rekor kıracaz yakında :):) yarın bu topik açılalı 1 ay olacak sayfa sayısına bak bee :):)
aaaaaa oylemi yarin 1 ayimizi kutluyoruz kizlar valla unutmusum benn

hadi potimm kim tutar seni hepimizi sollucANN YAPAR BENIM MUDURUMMM

Bence düzenli bir diyet yapmasan bile yavaş yavaş bol su içmeye, günde 1 fincan yeşil çay tüketmeye ve kademe kademe arttırarak koşu bandı kullanmaya başlayın. Pizza, hamburger, kızartmayı kesin. Bu kadarı bile az da olsa fark yaratmaya yetiyor bence :) Asla umutsuzluğa kapılmayın isteyince yapılmayacak şey yok

hadi bakalim erkeklige adim atiyor pasaa ALLAHA emanat ol guzelimm

cok gecmis olsun acil sifa diliyorum Allahim mincikmis daha insaallah cok kolay atlatirsiniz bu sureci

çok geçmiş olsun canım allahım şifa versin tüm hastalrımıza şafi sıfatı yüzü suyu hürmetine kolayca atlatırsınız inşallah...

yok canımm gitma ihtimalimiz yok gerii yokk.benim eşim polis memuruu ve sınavınaa giripp yurt dışını kazandıı ,türkiye büyük elçilikte büyük elçininn yakın korumasıı 3 yıl kadarr olduu
ve ailecek gidipp orda kaldıkk,şimdii memleketimizz olann adanaya tayinimiz çıktıı 3 yıldırda adanadayım artıkk
insanları soğuktuu amaa n azından türkiyede görmediğinn trafik kültürünüü orda gördümm
yaya yolunda beklemenn yeterliii,yolda kırmızıı ışık olmasınaa gerekk yokk bütün arabalar durupp sana yol veriyor ilk zamanlarr çok yadırgamıştımm,birdee pazardaa sebze alırkenn sırayaa girmekk çokk komiktii

kızlar ben sahura kalkmadım bugun.
ıftarımı yaptım.
-2 kepce tarhana corbası
-fırında cupra (500 gr) yarısını yedim
-kocacıgım için cupranın yanına garnıtur olsun dıye fırında patates yaptıydım ondan yedım 5-6 tane
salata (kıvırcık, roka,tere, dereotu)

haydaaaaaaaaaaaaaa gazmeeeeeeeeee gelirsem öperim seni haaaa şişttt

sen yine tüm oda ısınıyon benim önüm sıcak arkam soğum 280 lira
3 petek yakıodum 2 ye dusurdum sekerim. sadece mutfak ve oturma odası. artık oturma odasında yatıoruz hepberabercenek :)))

Insan sevdiğini hiç üzermiii
sebepsizyere ona küsermi
el ele oynamak varkenn
ardına bakmadann hiçgidermiii

Söz müzik bana aittt dermişimmmmmmmmmm pepeeyle ortak yazdıkkk
ilahiii, güldürdün beni de kızz

yok anacım ben kombının derecesını yukseltsemde kâr etmio

merhabalar kızlar 2 kilom gitti kaldı 6 kilo menüm sıkı bir kahvaltıbaşkada birşey yemiyorum kahvaltı yapmayı çok seviyorum...
hadi hadi yeme bizi cankız :))) kfc de delı gıbı ye sonra zayıfla. kızlaaaar bende gidiorum kfc ye. bı extreme menu, 1 kova da hotwıngs yıcem zayıflıcam ahahah
hoşgeldiiiinnnn :)))
duyfer rekor kıracaz yakında :):) yarın bu topik açılalı 1 ay olacak sayfa sayısına bak bee :):)
çokmu gevezeyiz ne
cok gecmıs olsun canım. Allah acil şifalar versin inşAllah

kocamı ıkna ettim, 2 ay sonra aliciğiz yaşasıınnn arkadasım madem kosu bandın var cık ustune tepin koş yürü. hareket et yahu. porsiyonları da küçült. sonra vermeye baslayınca hızlansın dıye daha cok dıkkat edıceksın otomatikman...

Son düzenleme:

poticimm hayırlıı olsun kitabınn
sana bir sorumm var okadar okudumm dükann yapanlarıı
amaa hiç bişi anlıyamadımm illakii kitabınıı okumakk lazım demekkii
tamm olarakk diyette neler yazıyorrr

hapa baslamak zorunda kalınca daha cok kasıcam kendımı zaten 2 3 haftadr adam akıllı dıyet yapmıorumm. hap olayı gırınce daha zor olucak benım için.

kocamı ıkna ettim, 2 ay sonra aliciğiz yaşasıınnn arkadasım madem kosu bandın var cık ustune tepin koş yürü. hareket et yahu. porsiyonları da küçült. sonra vermeye baslayınca hızlansın dıye daha cok dıkkat edıceksın otomatikman...[/QUOTE]

çocuktan başlayamıyorum.önceden çok güzel spor yapıyodum kilomda 57 di.şimdi bebek geldi doğumdan sonra kaldı kilolar. az yemeye çalışıyorum ama çocuk emince çok acıktırıyo.ama bi yerden başlamalıyım.bende sizlerle burda zayıflamalıyım..

09.02 menum

sabah:
1 tane yesıl elma
öglen:
1 kase mercımek corbası
2 buttan olusan tavuk yemegı
2-3 kasık yogurt
ara ögun:1 tane mandalına
aksam:
1 tane et dürüm

Toplam:1240 kalori
daha elma sırkelı suyumu ıcmedım.Sporumu yapmadım

nerelere gitsem beni dövün kızınn ne yaptım ben akşam oğlumaa muhalebi yaptım 3-4 tatlı kaşığı salladım ağzımaa hiç tatlı sevmem niye yaptım bunu birdeeeeee neskuik toz varya 2 kaşık toz halinde yedimm hayret şŞKINLARDAYIMM NEDEN YAPTIMM ben şimdi bunu bilen varsasöylesin yakıştımı banaaaa hiçç hayır pizza yada pide yesem yediğim kar ohhhhhh dicem ama öyle everek yediğim birşeyde değill ssz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…