- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #3.821
koşu bandı verimli oluyor mu? koşu bandında ne egzersiz yapıyosun?yani kaç dk ve hız olarak yazabilirmisin
Diyetle veya dikkat ederek beslenmeyle birlikte kullanılınca çok yararlı oluyor bence daha hızlı kilo vermeye yardımcı oluyor. Ben günde yaklaşık 1 saat kullanıyorum. Hızını önce 4-5te açıyorum ısınmak için 30 dakika kadar öyle yürüyorum sonra yavaş yavaş arttırıp son 15 dakikada 7-7 buçuğa kadar çıkarıp koşuyorum.
ayy masaallahselammm canlarimmm
bugün dukanda 4 . günüm,kitabimda geldi cok sükür,bugün seyir dönemine gectim,3 günlük atak dönemim bitti,yani simdi dietime,bir gün saf protein,bir günde protein+ sebze olarak devam edecegim,degmesin diyeyim cok güzel gidiyo,hic diet disina cikmadim,regl oldugum halde tatli krizine girmedim,bu sabah arkadasin kuran günü vardi,neler vardi kahvaltida neler,kizartmalar,pastalar,elimi ile sürmedim,
bir yumurta,
bir kibrit kutusu peynir,iki dal maydonoz
domates
ve kirmizi tatli biber
sekersiz cay,
ama grip olmak üzereyim,spor yapamadim,vücudum kirgin biraz,bol su imeye calisiyorum,kilo verdim,ama regl oldugumdan karnim cok sis,pazartesiyi iple cekiyorum
'n; cnmHoşbulduk inşallah hedeflerimize ulaşacağız beraber
15 tatilde diyet yaparak 3,5 kilo vermiştim şimdi belli bir diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Kilo olarak azaldığımı fark ediyorum ama sıkılaşma egzersizi yapmadığım için göbeğimle kalçamda hiç bir fark yokSizce pilates yararlı olur mu, yoksa başka ne tür egzersizler yapmalıyım? Koşu bandı kullanıyorum zaten evde ama bölgesel sıkılaşma daha yararlı olur bence.
aaaaaa oylemi yarin 1 ayimizi kutluyoruz kizlar valla unutmusum bennduyfer rekor kıracaz yakında :):) yarın bu topik açılalı 1 ay olacak sayfa sayısına bak bee :):)
bir diette hic bu kadar kararli olmamistim,su an kitabida okuyorum,ilk üc gün atak yaptim bu sabah verdigim kiloyu görünce kendimde inanamadim,kilo degil gerci ödem,ama olsun,acelem yok biraz uzun vadeli bi diet ama yavas yavas gidicek,bugün görenler cok zayiflamissin dedi,gel de bu lafin üstüne dukan yapma
Hoşbulduk inşallah hedeflerimize ulaşacağız beraber
bende de var bi ara kullanıyodum aktif olarak ve o zaman zayıftım.şimdi kilo aldım koşu bandı evde yatıyo.acil zayıflamaya da ihtiyacım var. 57 kiloydum şimdi 73 oldum. kara kara düşünüyorum nasıl zayıflıcam diye. hiç bir kıyafetim olmuyor. yeni bir kot ile 4 uzun kollu tişört aldım. yeni kıyafet almak istemiyorum. çünkü ZAYIFLAMALIYIIIIM..
hadi bakalim erkeklige adim atiyor pasaa ALLAHA emanat ol guzelimmKızlar merhaba,
Kusura bakmayın bugün hiç gelemedim. YArından itibaren zorunlu olarak izne ayrılıyorum dolayısıyla işerim çok yoğundu.
Oğluşum yarın sabah ameliyat olacak.
İdrar deliği dar olduğu için mikrop birikip sağlı- sollu kist yapmış dolayısıyla bununla beraberde sünnet de aradan çıksın diye düşündük.
Hem kistler alınacak hem de sünnet olacak paşam.
Benim için dua edin. İster istemez anne olarak endişeleniyorum.
İnlşallah hayırlısıyla kolayca atlatırız.
Geldi kaçtı olmasın diye şimdi hızlı hızlı yazıyorum. 20.02.2012 tarihinde tekrardan dönücem o zaman kaldığımız yerden devam ederim.
Hepinizi öpüyorum.
cok gecmis olsun acil sifa diliyorum Allahim mincikmis daha insaallah cok kolay atlatirsiniz bu sureciKızlar merhaba,
Kusura bakmayın bugün hiç gelemedim. YArından itibaren zorunlu olarak izne ayrılıyorum dolayısıyla işerim çok yoğundu.
İdrar deliği dar olduğu için mikrop birikip sağlı- sollu kist yapmış dolayısıyla bununla beraberde sünnet de aradan çıksın diye düşündük.
Geldi kaçtı olmasın diye şimdi hızlı hızlı yazıyorum. 20.02.2012 tarihinde tekrardan dönücem o zaman kaldığımız yerden devam ederim.
Hepinizi öpüyorum.
Kızlar merhaba,
Hepinizi öpüyorum.
bende turkiyeyi cok ozluyorum bazen yoksa cok sukur hersey cok guzel.bazen donulmez bile diyorum.burdada insanlar sakin birbirlerine nazik'mesafeli.hirsizlik yok taciz tecavuz yok cocuklara bisey oldu olacak korkusu yok bin sukur.tabiiki heryerde iyide var kotude var ama turkiyemde bazi kotulukler yozlasmalar aldi basini gidiyor cok uzuluyorumsuremiz belli degil ben ilk geldigimde kafamda bir sure bicmistim ama simdi birsey diyemiyorum -Allah pisman etmesin kararlarimizdan.polonya nasildi?turk nufus varmiydi cok?tekrar gitme olasiliginiz var mi?
3 petek yakıodum 2 ye dusurdum sekerim. sadece mutfak ve oturma odası. artık oturma odasında yatıoruz hepberabercenek :)))haydaaaaaaaaaaaaaa gazmeeeeeeeeee gelirsem öperim seni haaaa şişttt
sen yine tüm oda ısınıyon benim önüm sıcak arkam soğum 280 lira
ilahiii, güldürdün beni de kızzInsan sevdiğini hiç üzermiii
sebepsizyere ona küsermi
el ele oynamak varkenn
ardına bakmadann hiçgidermiii
Söz müzik bana aittt dermişimmmmmmmmmm pepeeyle ortak yazdıkkk
yok anacım ben kombının derecesını yukseltsemde kâr etmiobenımde oncekı tartım sımboydu cok memnumdum ondan dusurdum kırıl sonra gıttım aynısını aldım oda sansıma bozuk cıktı attım cope 25 e mı ne almıstım şimdi ben bımın aktuel urunlerını her cuma takıp ederım gecen sene oraya gelmıstı tartı yag su kas olcuyor 20 tl ıdı aldım cok memnumum goruntusude guzel balalım sımdılık ıyı durumda sende en kısa zamanda kavusursun tartına
bayagı gelmıs cnm ya benım yenı faturam 1 lac gune gelır ama gecen ay kı faturam 161 geldı masallah dıyeyım cokta guzel ısınıyorum hatta evıme gelen sıcaktan hep sıkayet eder kapat kombıyı cok sıcak bura dıye hep en dusukte yakıyorum hıc kapatmıyorum gece gunduz yanıyorr en gıuzelı kombı valla inş. evin biran once bıterde sende ısınırsın mıss gıbı kombınle
masallah cnm sanada baygı az gelmıs ideal yanı masallah dıyım
oyyy mınnakım senınde bayagı cok gelıyormus faturan benım kose bası evım iki tarfımda acık ama benım balkonlarım buyuk ben kapattırdım alttan montalamada yaptırdım cok guzel ısınıyorum masallah dıyım fatıramda normal geşyor gecen ayy 161 odedım cok guzel ısınıyorum evıme her gelen sıcaklıktan sıkayet ediyor cok sıcakburası dıye aman nazar değmesın bırde ısınmada kombıde cok onemlı ya her kombı bır olmuyor
hadi hadi yeme bizi cankız :))) kfc de delı gıbı ye sonra zayıfla. kızlaaaar bende gidiorum kfc ye. bı extreme menu, 1 kova da hotwıngs yıcem zayıflıcam ahahahmerhabalar kızlar 2 kilom gitti kaldı 6 kilo menüm sıkı bir kahvaltıbaşkada birşey yemiyorum kahvaltı yapmayı çok seviyorum...
hoşgeldiiiinnnn :)))Merhabalar kızlar.
Sabahtan beri kadınlar kulübünde dolanıyom da dolanıyorum.2,5 ayda iyi kilo verdim fakat biraz rehavete kapıldım galiba.Ve acil kendimi bir yere ait hissetmem gerekiyor.Yoksa bu yalnızlıkla motivasyonumu kaybadip verdiğim bütün kiloları geri alacağım.
Beni de aranıza alır mısınız?
Bunun için ne yapmam kime başvurmam gerekiyor.
Bir yardımsever cevaplasa mesajımı çok mutlu olacağım:2:
çokmu gevezeyiz neduyfer rekor kıracaz yakında :):) yarın bu topik açılalı 1 ay olacak sayfa sayısına bak bee :):)
cok gecmıs olsun canım. Allah acil şifalar versin inşAllahKızlar merhaba,
Hepinizi öpüyorum.
bende de var bi ara kullanıyodum aktif olarak ve o zaman zayıftım.şimdi kilo aldım koşu bandı evde yatıyo.acil zayıflamaya da ihtiyacım var. 57 kiloydum şimdi 73 oldum. kara kara düşünüyorum nasıl zayıflıcam diye. hiç bir kıyafetim olmuyor. yeni bir kot ile 4 uzun kollu tişört aldım. yeni kıyafet almak istemiyorum. çünkü ZAYIFLAMALIYIIIIM..
bir diette hic bu kadar kararli olmamistim,su an kitabida okuyorum,ilk üc gün atak yaptim bu sabah verdigim kiloyu görünce kendimde inanamadim,kilo degil gerci ödem,ama olsun,acelem yok biraz uzun vadeli bi diet ama yavas yavas gidicek,bugün görenler cok zayiflamissin dedi,gel de bu lafin üstüne dukan yapma
sendemı pkolusun canımm
cnm bende geçen haftasalı başladım mecburiyetten regl olmskiçin pkoluyummm acayip iştah açtı 2 birden ödem oldu ama ben önünne gçetim aştım kg vermeye başladımmm gözümün ödüne sabahtan meyva yıkıyorum koyuyorumm cnm birşey istedikçe meyvaya sarılıyorum direkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?