Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

duyfercim olur arada bole seyler takma hıc yemezsek de olmaz kızlar metabolızma durursa o zamn da kılo verme duruo .

duygucum cok tsk ederim gunlugumu ziyaret ettgin icin
Allah verede bugun benim adam laptopla gelse inan gozlerim aciyo yazarken telden
ricaederim , telden zor olur elbet inş sorun çözülür bir n önce

duyfercim olur arada bole seyler takma hıc yemezsek de olmaz kızlar metabolızma durursa o zamn da kılo verme duruo .

ttlımben buna üzülmüyorum madem kçamak yaptımm beni mutlu eden birşeyle yapmayı isterdim saçma sağan birşeyle değil(14:

ricaederim , telden zor olur elbet inş sorun çözülür bir n önce

ttlımben buna üzülmüyorum madem kçamak yaptımm beni mutlu eden birşeyle yapmayı isterdim saçma sağan birşeyle değil(14:

bı kac hafta sonr yersın pıdenı gecer bıde bn dun pılavın ayarını kacırdım dun aksam 45 dk spor yaptım tempolu bıtırdgımde karnım da pılavın tek bır sıslıgı bıle yoktu ceza ver hemn kendıne spor yap bn bugun mesala durum yedım aynı taktıgı uygulucam akıllanana kadar yolu yok baska bn aslında mecburytten oldu bugunde napalım ceza cezadır

kızlar bıseyı cok merak edıorum bırcogunuz evlısınız cocugunuz fln var turkcellı arayıp müşteri hizmetlerini işte sız veya esınız saatlerce tartısıomu konusuomu yanı veya banka olabılır boyle cagrı merkezlerını??

kızlar telefondananlayanlar bana dokunmatik wifili en kötü 2 mp telefon tavsiye edermisiniz adroid midir nedir oda olsunn

DUYFER_2006 cim kaçamak yaptım demişsin sanırım yukarıda.Kaçamak yaptığında onu nasıl telafi ediyorsun?
Ben bi ara şey yapardım.Eğer yememem gereken bişey yersem kendimi yürüyüş bandında 1 saatle cezalandırırdım.

slm kızlar

dünkü menüm

sabah 1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmek

öğlen

yarım tabak yağsız makarna

akşam yoğutlu karnıbahar yemeğ
i 1000 kalori

bugün günüm vardı yazamıycam neler yediğimi çok kızarsınıız valla

akşamı hafif geçirdim ama telafi edemem sanırım....

yarın dikkatli olucam söz....

hosgeldın duyfere bılgılerını yazman yeterlı arkadslarım gereklı acıklamayıda yapmıs cnm
duyfer rekor kıracaz yakında :):) yarın bu topik açılalı 1 ay olacak sayfa sayısına bak bee :):)

gecmıs olsun cnm pasa erkek oluyor haa bende gecen gun goturdum dr oda ıdrar deliğinin cok dar oldugunu ve sunnet olmazsa mıkrop iltıhap olusabılecegını soyledı kararsız kaldık bizde suan 3 yasında ben 6 yasından once yaptırmkta ıstemıyordum bakalım
poticimm hayırlıı olsun kitabınn
sana bir sorumm var okadar okudumm dükann yapanlarıı
amaa hiç bişi anlıyamadımm illakii kitabınıı okumakk lazım demekkii
tamm olarakk diyette neler yazıyorrr
aynen cnöm ya bende okdar topiği inceledim okudum anlamadı ılla kıtap olması sart sanırım
afıyet olsun canım sen sık kacamak yapan bırı değilsin bosver sefasını surr
bizdeoyle bişi yok sekerım hayırdır denısık bı soru
kızlar telefondananlayanlar bana dokunmatik wifili en kötü 2 mp telefon tavsiye edermisiniz adroid midir nedir oda olsunn
cnm bende bir kac ay once aldım aslında nokıa falan ıstıyordum ama pahalı gelınce hız almam dediğim bi marka aldım uygun oldugu ıcın samsung 5233 wifi ama suan memnunum wifisi var bazen ordan gırıyorum dokunmattık yanlız dokunmatıgı cok guzel kullanıslı yavas değil seri akıyor kamerasıda fena değil tavsıye ederim

selm kizlr, hiç giremedim ya, anca i$imiz bitti t$indik nihayet!! ama resmen öldüm sabah kahvaltidan k$m yemegine kadar hiç oturmdan yerle$tirdik temizlik yaptik,
bu süre zarfinda diyet yapmadim yani yapamadim ne varsa ondan yedim, bugün 1600 kalori aldim, çok yorgunum yarin bol meyveli bir gün geçirmek istiyorum

selam canim sana lg optimus black'i öneriyorum muhte$em bir telefon (iphone'a benziyor) ben aldim çok memnunum wifi var, 5mp, android, youtube face....hepsi var ama fiyati biraz yüksek 1000 liraya yakin :)

bu arada canim arada öyle oluyor mesela bende bugün 2 k$ik makarna yedim sevmedigim halde :) yarin toparlarsin :)

hayırlı olsun canımmm olsun sen ıslerını yoluna koy devam edersın kaldıgınhyerden

poticimm hayırlıı olsun kitabınn
sana bir sorumm var okadar okudumm dükann yapanlarıı
amaa hiç bişi anlıyamadımm illakii kitabınıı okumakk lazım demekkii
tamm olarakk diyette neler yazıyorrr

yok canim illada kitap gerekmiyor,ben internetten cok arastirdim,bide dukan diyei tarifleri diye bir site var,ordan baya bi inceledim,hatta tarifleride var,oraya bak istersen,protein agirlikli bir diet,et ve süt ürünlerini seviyosan eger,ama sen türkiyedesin,kitab orda hem uygun hemde her yerde bulabilirsin,istersen bi oku,aklina yatarsa sende dene benim ,gibi

gule gule saglikla oturun canim

6

selmm kızlarrr...bnide alın aranıza...bnde zayıflamaaak istyrum artık...1 hafta evde alışana kdr dyet yapıcam..snrasnda spora başlıcam..hepinize başarılarr...

dukkani ben actim yinedunki menum
Kahvalti:
2fincan sekersiz cay
yarimdilim ekmek
yarim kk beyaz peynir
biraz kasar peynir
1 haslanmis yumurta
salatalikdomates dereotu

Ara;1mandalina 2 dilim elma
100ml sut
ogle:1 dolma

Ara:2badem+2 catal kek

yesilcay
Aksam:haslanmis sebze
1 kase corba
Ara:50ml sut
maximum 20 tane patlamismisir
Su 3 lt
Spor :yok
valla 2 gundur dikkat ediyorum tartida gram degismiyorpazartesiye kadar beklicem daha da ayni kalirsa detoksla kendi kendimi sasirtma zamanidir artikin

Son düzenleme:
ben epeydir uğraşıyorum ama sanırım vücudum bana direniyor dün yeni bir diyete başladım bakalım artık birbirimize destek olsak kilolar bıkar mı acaba :)
:44:

tatlım akşam olduğu için yapamazdım maleseff oğğlanda erke yaıtoyor neyse bugün cnm çıkarcammm
slm kızlar

dünkü menüm

sabah 1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmek

öğlen

yarım tabak yağsız makarna

akşam yoğutlu karnıbahar yemeğ
i 1000 kalori
HAyatım 1000 kaloriloik birşey yokki burdaaa
aaa o telefon güzelgamzemm bensamsung markasını severim ayrıca kızlar ben1 yldır cep tel kullanmıyorum varlığnıı aramıyorumdaaama eşim burda sık elektrikler kesiliyor malum şarjlı ev telefonuda kesiliyorum dye bana ulaşamıyor diye sevgilile günü hediyesi olarakalcak mış bakalım yarın alcam telefonu
sana iyi spor olduu neyse oldu bitti artık rahatsın güle güle oturr yeni düzenindee

eminim güzeldir de o kadar uçamam bana kalsa300 kadar tele yeter ama özellik yok doğru düzgün

selmm kızlarrr...bnide alın aranıza...bnde zayıflamaaak istyrum artık...1 hafta evde alışana kdr dyet yapıcam..snrasnda spora başlıcam..hepinize başarılarr...
hoşgeldin cnmm sabada başarılar dilerizzz

duraklama zamanındasın demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…