- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #3.841
nerelere gitsem beni dövün kızınn ne yaptım ben akşam oğlumaa muhalebi yaptım 3-4 tatlı kaşığı salladım ağzımaa hiç tatlı sevmem niye yaptım bunu birdeeeeee neskuik toz varya 2 kaşık toz halinde yedimm hayret şŞKINLARDAYIMM NEDEN YAPTIMM ben şimdi bunu bilen varsasöylesin yakıştımı banaaaa hiçç hayır pizza yada pide yesem yediğim kar ohhhhhh dicem ama öyle everek yediğim birşeyde değill ssz
ricaederim , telden zor olur elbet inş sorun çözülür bir n önceduygucum cok tsk ederim gunlugumu ziyaret ettgin icin
Allah verede bugun benim adam laptopla gelse inan gozlerim aciyo yazarken telden
duyfercim olur arada bole seyler takmahıc yemezsek de olmaz kızlar metabolızma durursa o zamn da kılo verme duruo .
ricaederim , telden zor olur elbet inş sorun çözülür bir n önce
ttlımben buna üzülmüyorum madem kçamak yaptımm beni mutlu eden birşeyle yapmayı isterdim saçma sağan birşeyle değil( 14:
hosgeldın duyfere bılgılerını yazman yeterlı arkadslarım gereklı acıklamayıda yapmıs cnmMerhabalar kızlar.
Sabahtan beri kadınlar kulübünde dolanıyom da dolanıyorum.2,5 ayda iyi kilo verdim fakat biraz rehavete kapıldım galiba.Ve acil kendimi bir yere ait hissetmem gerekiyor.Yoksa bu yalnızlıkla motivasyonumu kaybadip verdiğim bütün kiloları geri alacağım.
Beni de aranıza alır mısınız?
Bunun için ne yapmam kime başvurmam gerekiyor.
Bir yardımsever cevaplasa mesajımı çok mutlu olacağım:2:
duyfer rekor kıracaz yakında :):) yarın bu topik açılalı 1 ay olacak sayfa sayısına bak bee :):)
gecmıs olsun cnm pasa erkek oluyor haa bende gecen gun goturdum dr oda ıdrar deliğinin cok dar oldugunu ve sunnet olmazsa mıkrop iltıhap olusabılecegını soyledı kararsız kaldık bizde suan 3 yasında ben 6 yasından once yaptırmkta ıstemıyordum bakalımKızlar merhaba,
Kusura bakmayın bugün hiç gelemedim. YArından itibaren zorunlu olarak izne ayrılıyorum dolayısıyla işerim çok yoğundu.
Oğluşum yarın sabah ameliyat olacak.
İdrar deliği dar olduğu için mikrop birikip sağlı- sollu kist yapmış dolayısıyla bununla beraberde sünnet de aradan çıksın diye düşündük.
Hem kistler alınacak hem de sünnet olacak paşam.
Benim için dua edin. İster istemez anne olarak endişeleniyorum.
İnlşallah hayırlısıyla kolayca atlatırız.
Geldi kaçtı olmasın diye şimdi hızlı hızlı yazıyorum. 20.02.2012 tarihinde tekrardan dönücem o zaman kaldığımız yerden devam ederim.
Hepinizi öpüyorum.
aynen cnöm ya bende okdar topiği inceledim okudum anlamadı ılla kıtap olması sart sanırımpoticimm hayırlıı olsun kitabınn
sana bir sorumm var okadar okudumm dükann yapanlarıı
amaa hiç bişi anlıyamadımm illakii kitabınıı okumakk lazım demekkii
tamm olarakk diyette neler yazıyorrr
afıyet olsun canım sen sık kacamak yapan bırı değilsin bosver sefasını surrnerelere gitsem beni dövün kızınn ne yaptım ben akşam oğlumaa muhalebi yaptım 3-4 tatlı kaşığı salladım ağzımaa hiç tatlı sevmem niye yaptım bunu birdeeeeee neskuik toz varya 2 kaşık toz halinde yedimm hayret şŞKINLARDAYIMM NEDEN YAPTIMM ben şimdi bunu bilen varsasöylesin yakıştımı banaaaa hiçç hayır pizza yada pide yesem yediğim kar ohhhhhh dicem ama öyle everek yediğim birşeyde değill ssz
bizdeoyle bişi yok sekerım hayırdır denısık bı sorukızlar bıseyı cok merak edıorum bırcogunuz evlısınız cocugunuz fln var turkcellı arayıp müşteri hizmetlerini işte sız veya esınız saatlerce tartısıomu konusuomu yanı veya banka olabılır boyle cagrı merkezlerını??
cnm bende bir kac ay once aldım aslında nokıa falan ıstıyordum ama pahalı gelınce hız almam dediğim bi marka aldım uygun oldugu ıcın samsung 5233 wifi ama suan memnunum wifisi var bazen ordan gırıyorum dokunmattık yanlız dokunmatıgı cok guzel kullanıslı yavas değil seri akıyor kamerasıda fena değil tavsıye ederimkızlar telefondananlayanlar bana dokunmatik wifili en kötü 2 mp telefon tavsiye edermisiniz adroid midir nedir oda olsunn
bugün günüm vardı yazamıycam neler yediğimi çok kızarsınıız valla
akşamı hafif geçirdim ama telafi edemem sanırım....
yarın dikkatli olucam söz....
kızlar telefondananlayanlar bana dokunmatik wifili en kötü 2 mp telefon tavsiye edermisiniz adroid midir nedir oda olsunn
selm kizlr, hiç giremedim ya, anca i$imiz bitti t$indik nihayet!! ama resmen öldüm sabah kahvaltidan k$m yemegine kadar hiç oturmdan yerle$tirdik temizlik yaptik,
bu süre zarfinda diyet yapmadim yani yapamadim ne varsa ondan yedim, bugün 1600 kalori aldim, çok yorgunum yarin bol meyveli bir gün geçirmek istiyorum
poticimm hayırlıı olsun kitabınn
sana bir sorumm var okadar okudumm dükann yapanlarıı
amaa hiç bişi anlıyamadımm illakii kitabınıı okumakk lazım demekkii
tamm olarakk diyette neler yazıyorrr
gule gule saglikla oturun canimselm kizlr, hiç giremedim ya, anca i$imiz bitti t$indik nihayet!! ama resmen öldüm sabah kahvaltidan k$m yemegine kadar hiç oturmdan yerle$tirdik temizlik yaptik,
bu süre zarfinda diyet yapmadim yani yapamadim ne varsa ondan yedim, bugün 1600 kalori aldim, çok yorgunum yarin bol meyveli bir gün geçirmek istiyorum
ben epeydir uğraşıyorum ama sanırım vücudum bana direniyor dün yeni bir diyete başladım bakalım artık birbirimize destek olsak kilolar bıkar mı acaba :)
:44:
tatlım akşam olduğu için yapamazdım maleseff oğğlanda erke yaıtoyor neyse bugün cnm çıkarcammmDUYFER_2006 cim kaçamak yaptım demişsin sanırım yukarıda.Kaçamak yaptığında onu nasıl telafi ediyorsun?
Ben bi ara şey yapardım.Eğer yememem gereken bişey yersem kendimi yürüyüş bandında 1 saatle cezalandırırdım.
HAyatım 1000 kaloriloik birşey yokki burdaaaslm kızlar
dünkü menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmek
öğlen
yarım tabak yağsız makarna
akşam yoğutlu karnıbahar yemeğ
i 1000 kalori
aaa o telefon güzelgamzemm bensamsung markasını severim ayrıca kızlar ben1 yldır cep tel kullanmıyorum varlığnıı aramıyorumdaaama eşim burda sık elektrikler kesiliyor malum şarjlı ev telefonuda kesiliyorum dye bana ulaşamıyor diye sevgilile günü hediyesi olarakalcak mış bakalım yarın alcam telefonuhosgeldın duyfere bılgılerını yazman yeterlı arkadslarım gereklı acıklamayıda yapmıs cnm
gecmıs olsun cnm pasa erkek oluyor haa bende gecen gun goturdum dr oda ıdrar deliğinin cok dar oldugunu ve sunnet olmazsa mıkrop iltıhap olusabılecegını soyledı kararsız kaldık bizde suan 3 yasında ben 6 yasından once yaptırmkta ıstemıyordum bakalım
aynen cnöm ya bende okdar topiği inceledim okudum anlamadı ılla kıtap olması sart sanırım
afıyet olsun canım sen sık kacamak yapan bırı değilsin bosver sefasını surr
bizdeoyle bişi yok sekerım hayırdır denısık bı soru
cnm bende bir kac ay once aldım aslında nokıa falan ıstıyordum ama pahalı gelınce hız almam dediğim bi marka aldım uygun oldugu ıcın samsung 5233 wifi ama suan memnunum wifisi var bazen ordan gırıyorum dokunmattık yanlız dokunmatıgı cok guzel kullanıslı yavas değil seri akıyor kamerasıda fena değil tavsıye ederim
sana iyi spor olduu neyse oldu bitti artık rahatsın güle güle oturr yeni düzenindeeselm kizlr, hiç giremedim ya, anca i$imiz bitti t$indik nihayet!! ama resmen öldüm sabah kahvaltidan k$m yemegine kadar hiç oturmdan yerle$tirdik temizlik yaptik,
eminim güzeldir de o kadar uçamam bana kalsa300 kadar tele yeter ama özellik yok doğru düzgünselam canim sana lg optimus black'i öneriyorum muhte$em bir telefon (iphone'a benziyor) ben aldim çok memnunum wifi var, 5mp, android, youtube face....hepsi var ama fiyati biraz yüksek 1000 liraya yakin :)
bu arada canim arada öyle oluyor mesela bende bugün 2 k$ik makarna yedim sevmedigim halde :) yarin toparlarsin :)
hoşgeldin cnmm sabada başarılar dilerizzzselmm kızlarrr...bnide alın aranıza...bnde zayıflamaaak istyrum artık...1 hafta evde alışana kdr dyet yapıcam..snrasnda spora başlıcam..hepinize başarılarr...
dukkani ben actim yinedunki menum
Kahvalti:
2fincan sekersiz cay
yarimdilim ekmek
yarim kk beyaz peynir
biraz kasar peynir
1 haslanmis yumurta
salatalikdomates dereotu
Ara;1mandalina 2 dilim elma
100ml sut
ogle:1 dolma
Ara:2badem+2 catal kek
yesilcay
Aksam:haslanmis sebze
1 kase corba
Ara:50ml sut
maximum 20 tane patlamismisir
Su 3 lt
Spor :yok
valla 2 gundur dikkat ediyorum tartida gram degismiyorpazartesiye kadar beklicem daha da ayni kalirsa detoksla kendi kendimi sasirtma zamanidir artikin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?