Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

olmaz olmaz. 2 kasık pılavdan nolcak aaaaaaaaaaa. 5 dk hareketle erir oonlar
syyy benımde canım tavuklu pılav cektı. hanı boyle mevlütlerde olur ya. pılav ustune tavuk. ustune karabıber Allahhhhhhhh

kız valla az değilsin aklın fikrin kaçamakta benimde canım pirinç pilavı çekiyo ama geçen pazar anacım tavuklu pilav yapmıştı o dediğinden yani 2 yemek tabağı yedim+1 kase ev yoğurduyla...allahım ne müthişti anacımın elleri cehennem narı hiç görmesin...pek hora geçti..

minnak hanım minnak hanım duyguyla benim hayelleri mahvettin yaaa ne çok kalori varmış pizzada
neyse azcık daha kilo verelim de yeriz sonra ben 69 u gördüğüm an dominosa gitcemmmmm

olmaz olmaz. 2 kasık pılavdan nolcak aaaaaaaaaaa. 5 dk hareketle erir oonlar
syyy benımde canım tavuklu pılav cektı. hanı boyle mevlütlerde olur ya. pılav ustune tavuk. ustune karabıber Allahhhhhhhh

bende bol yağlı koyun etinden kavurma istiyorum
dondurucuda var elleyip yerine koyuyorum oofff offff
yanına patates kızartması ayran

kızlarrr noldu size yahu herkes kaçamak peşinde :))) cıssss cıssss canınız yanar sonra hııııı bugünde fırçalar benden :):)

pizza pilav kola falan neki onlar yaaa alın elinize lahana kemirin havuç kemirin

zati pilavı,makarnayı,böreği,çöreği,pideyi lahmacunu sevenler hep diyette rabbim revamı buuu...neden kilo yapıyor bu gıdalar...Eşim diyo yiyip içip masa başı çalışıyosun eskiden insanlar dahada fazla yerdi ama iş güç tarla takka bitmezdiki...yazın 50 derece sıcakta ye yemeği gir seraya bir domates dibi çapala kilo milo kalmaz...

haklısın şekerim bende akşama brokoli haşlayayım yemeğim yok...kemiririz koçişle dün yediklerimize sayarız...

SUAN SAAT 9 A GELIYOR VE BEN AKSAM YEMEGIMI YENI YEDIMIYI ETTIM cok gec oldu esim anca geldi sofrayi kur falan.ben yedim valla gunduz yiyemedigim pilavimiali nazik+nohutlu pirinc pilavi yaninda salata ama salatadan az yedim.yemeginde yagi yok gibiydi kiymanin kendi yagi yetti uzerine yaptigim tereyag sostanda azcik aldim ama kendimi kandirmayayim tartimi sabitlikten kurtardim muhtemelenyarin almis olacam

duygu yedi pilavı kaçtı tabii....

kızlarr sıkı yönetim uyguluyorum....

kaçamakçılar:
başta ben
minnakkk
duygu
erce
fesleğen eh işte
kara listedesiniz ona göre pazartesiye verilmeyen her gram için haftanın şişkosu ünvanını yakıştırın kendinize(kendimize)

diyorum...hemen yeşil çaya hücummmm....

yeşil çay içemiyorummm
elma çayı olsun bari

evett kaçamakcının biride geldi...maşallah maşallah kız daha ne yiyecen...hemen harekete başla vicdan azabı ile oturma eritmenin yollarına bak... duygu 2 kaşık pilav yemiş yok oldu 1500calori harcamadan dönmez yakınlarda dağ felan varsa çıkmıştır tepesine spor olsun diye:)))

hay Allahim yaaa duyguuuu geri dooooonn biseycik olmaz canim o kadarcik pilavdan valla kontescim sen yazana kadar hicbir vicdan azabi emaresi yoktu bende amma simdi az bir kipirdanma basladi icimde icimden kahve icmek lokum yemek geciyor ayrica

bu hafta neki sen haftaya gör beni yandim ki ne yandım 3 gün gezmem var 2 akşamda doğum günü var sevgililer günü var gerisini sen düşün artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…