- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #3.981
kolay gelsiiinben çıkıyorum arkadaşlar sipariş elişlerim var biraz elişi yapmam lazım
keyifli sohbetler size
amin aminkız valla az değilsin aklın fikrin kaçamakta benimde canım pirinç pilavı çekiyo ama geçen pazar anacım tavuklu pilav yapmıştı o dediğinden yani 2 yemek tabağı yedim+1 kase ev yoğurduyla...allahım ne müthişti anacımın elleri cehennem narı hiç görmesin...pek hora geçti..
hedef 68 mıs zaten senın ye bebegem şifa olsunminnak hanım minnak hanım duyguyla benim hayelleri mahvettin yaaa ne çok kalori varmış pizzada
neyse azcık daha kilo verelim de yeriz sonra ben 69 u gördüğüm an dominosa gitcemmmmm
erce benı bııkac gunlugune evlat edınsenebende bol yağlı koyun etinden kavurma istiyorum
dondurucuda var elleyip yerine koyuyorum oofff offff
yanına patates kızartması ayran
haftanın şişkosu benduygu yedi pilavı kaçtı tabii....
kızlarr sıkı yönetim uyguluyorum....
kaçamakçılar:
başta ben
minnakkk
duygu
erce
fesleğen eh işte
kara listedesiniz ona göre pazartesiye verilmeyen her gram için haftanın şişkosu ünvanını yakıştırın kendinize(kendimize)
diyorum...hemen yeşil çaya hücummmm....
evett kaçamakcının biride geldi...maşallah maşallah kız daha ne yiyecen...hemen harekete başla vicdan azabı ile oturma eritmenin yollarına bak... duygu 2 kaşık pilav yemiş yok oldu 1500calori harcamadan dönmez yakınlarda dağ felan varsa çıkmıştır tepesine spor olsun diye:)))
merhaba,
bende 33 yaşındayım ve şuan hayatımın en kilolu
dönemini yaşıyorum.sabah tartıldım ve 78 kg.doğuma gideren bile
75 kg.idim.daha sonra kızım 2 yaşındayken 57 kg.düştüm.2 yıl korudum
fakat son 3 yıldır 70li kilolardayım ve vücutta mahvoldu..
doğumdan sonra geldiğimde ilk işim tartılmak olmuştu ve tartıda 70 kg.
görüdğümde şok yaşamıştım bu ne diye?? şimdi doğum yapmış halimden 8 kg.daha fazlayım
birkaç gündür siteyi takip ediyorum .bugün üye oldum ve bu yolda ciddi adımlar atmak
üzere ilk adımı size yazarak atıyorum..
merhaba,
bende 33 yaşındayım ve şuan hayatımın en kilolu
dönemini yaşıyorum.sabah tartıldım ve 78 kg.doğuma gideren bile
75 kg.idim.daha sonra kızım 2 yaşındayken 57 kg.düştüm.2 yıl korudum
fakat son 3 yıldır 70li kilolardayım ve vücutta mahvoldu..
doğumdan sonra geldiğimde ilk işim tartılmak olmuştu ve tartıda 70 kg.
görüdğümde şok yaşamıştım bu ne diye?? şimdi doğum yapmış halimden 8 kg.daha fazlayım
birkaç gündür siteyi takip ediyorum .bugün üye oldum ve bu yolda ciddi adımlar atmak
üzere ilk adımı size yazarak atıyorum..
bana bak tombalak zaten nereye gitsem seni görüyomm gelir yerim senmi pilav üstüamin amin
hedef 68 mıs zaten senın ye bebegem şifa olsun
erce benı bııkac gunlugune evlat edınsene
Haftanın şişkosu benKullanıcı adımı değiştiricem tombalakkk yapıcam
Kızıııım duygu forumda. Bebegımden vazgecıorum topiğini okuo. Bende okuodum orda gördüm
şekerim hoş geldin seni ben karşılıyorum... Aslında topiğin sahibi olan duygu arkadaşımız yediği 2 kaşık pirinç pilavının vicdan azabıyla ortalarda yok izmiri koşarak turluyodu..
Topiğimiz çok idealist ve paylaşımcıdır öncelikle aramıza hoş geldin bol bol kilo vermen dileğimle..
Yapacağın ilk şey şimdiki kilon ve hedef kilonu yazmak olsun,bugünden sonra diyete kararlı şekilde başla hergün biz 1 önceki gün yediklerimizi yazıp birbirimize yorumlar yapıp tavsiyelerde bulunuruz..sende bir liste yapacağın defter edin kalem kalem yaz yediklerini içtiklerini,vede yaptığığın sporları felan...
Kendine bir kalori cetveli indir internetten kalori hesabı yapmanı tavsiye ediyorum
değişim listelerinide edine bilirsin örn:2 kaşık makarna veya pilav=1 dilim ekmek eder
şimdilik bukadar hadi bakalım kolay gelsin canım...
evet kızlARR KİMSEYAZMAYINCA FORUMDA GEZDİM BİR KONUDA TAKILDIMK ALDIM BİRİ BEBEĞİNİ ALDIRIYORDU EVLİLİK DIŞI İLİŞKİDEN SONRA OĞLAN UYANDI FALAN FİLAN DERKEN SOHBET TAVAN YAPMIŞ
EVET KARA LİSTEDEYİZZ DİKKAT EDELİM SİLKELENELİM ARTIKKK
inş ben kadına adama değil bebişe üzülüyorumm orda bazılarıdaabu günaha ortak çıkıyorlarya sinir oluyorummaldırmaz inşaallah. Ben cok kötü oldum duygu yaaa(
Oncelikle herkese iyi kilo vermeler..
Bende kendimce diyet yapiyorum ama size sormak istedigim bisey var yardimci olursaniz cok sevinirim.
Daha dun tartida bir kilo eksikken bu saba dunku kilomdan bir kilo fazla ciktim.. ve diyetime ayenn uyuyorum.. Cok sinir oldum ce acayip motivasyonum bozuldu.. Bir yanlislik var diye dusunuyorum..
Hic boyle birsey basiniza geldimi ve neden olmustur bir fikriniz varmi ??
teşekkürler..bişey soracağım, şu kalori cetvellerini nasıl yapıyosunuz??
Kusura bakmayın bi türlü beceremedim..
duyygu hoop basılmışsın işte ne çamur atıyon bacımm..suçunu örter gibi...
teşekkürler..bişey soracağım, şu kalori cetvellerini nasıl yapıyosunuz??
kusura bakmayın bi türlü beceremedim..
tuzlu falan yedinmi? yada küçükde olsa bı kacamak yaptınmı? az mı su ıctın? ödemdir muhtemelen. banada oldu gecenlerde. az su ıcmıstım ve makarna yemıstım 1 tabak. 69.4 en 71.8 e cıkmıstım.
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.htmlteşekkürler..bişey soracağım, şu kalori cetvellerini nasıl yapıyosunuz??
kusura bakmayın bi türlü beceremedim..
aynen yaaa. ne kdar rahat aldır diolar.inş ben kadına adama değil bebişe üzülüyorumm orda bazılarıdaabu günaha ortak çıkıyorlarya sinir oluyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?