Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

merhaba,
bende 33 yaşındayım ve şuan hayatımın en kilolu
dönemini yaşıyorum.sabah tartıldım ve 78 kg.doğuma gideren bile
75 kg.idim.daha sonra kızım 2 yaşındayken 57 kg.düştüm.2 yıl korudum
fakat son 3 yıldır 70li kilolardayım ve vücutta mahvoldu..
doğumdan sonra geldiğimde ilk işim tartılmak olmuştu ve tartıda 70 kg.
görüdğümde şok yaşamıştım bu ne diye?? şimdi doğum yapmış halimden 8 kg.daha fazlayım
birkaç gündür siteyi takip ediyorum .bugün üye oldum ve bu yolda ciddi adımlar atmak
üzere ilk adımı size yazarak atıyorum..

evet kızlARR KİMSEYAZMAYINCA FORUMDA GEZDİM BİR KONUDA TAKILDIMK ALDIM BİRİ BEBEĞİNİ ALDIRIYORDU EVLİLİK DIŞI İLİŞKİDEN SONRA OĞLAN UYANDI FALAN FİLAN DERKEN SOHBET TAVAN YAPMIŞ
EVET KARA LİSTEDEYİZZ DİKKAT EDELİM SİLKELENELİM ARTIKKK

amin amin
minnak hanım minnak hanım duyguyla benim hayelleri mahvettin yaaa ne çok kalori varmış pizzada
neyse azcık daha kilo verelim de yeriz sonra ben 69 u gördüğüm an dominosa gitcemmmmm
hedef 68 mıs zaten senın ye bebegem şifa olsun

bende bol yağlı koyun etinden kavurma istiyorum
dondurucuda var elleyip yerine koyuyorum oofff offff
yanına patates kızartması ayran
erce benı bııkac gunlugune evlat edınsene

haftanın şişkosu ben kullanıcı adımı değiştiricem tombalakkk yapıcam

kızıııım duygu forumda. bebegımden vazgecıorum topiğini okuo. bende okuodum orda gördüm

şekerim hoş geldin seni ben karşılıyorum... aslında topiğin sahibi olan duygu arkadaşımız yediği 2 kaşık pirinç pilavının vicdan azabıyla ortalarda yok izmiri koşarak turluyodu..

topiğimiz çok idealist ve paylaşımcıdır öncelikle aramıza hoş geldin bol bol kilo vermen dileğimle..

yapacağın ilk şey şimdiki kilon ve hedef kilonu yazmak olsun,bugünden sonra diyete kararlı şekilde başla hergün biz 1 önceki gün yediklerimizi yazıp birbirimize yorumlar yapıp tavsiyelerde bulunuruz..sende bir liste yapacağın defter edin kalem kalem yaz yediklerini içtiklerini,vede yaptığığın sporları felan...

kendine bir kalori cetveli indir internetten kalori hesabı yapmanı tavsiye ediyorum
değişim listelerinide edine bilirsin örn:2 kaşık makarna veya pilav=1 dilim ekmek eder

şimdilik bukadar hadi bakalım kolay gelsin canım...

hoşgeldiiiinnn
bende 24 bucuk yasındayım, 1 pıtırcık annesıyım, 76.3 ile baslyan dıyet seruvenıme 69 ile devam edıorum. efendime söööliiiim yay burcuyum :))))
inşaAllah verırsın sende kılolarını.

bana bak tombalak zaten nereye gitsem seni görüyomm gelir yerim senmi pilav üstü

ne oluyor banaa kem gözülüler sizi baktım kg veriyomm kıskandınız dimii hıhhh

vayyy duygu hanım vayy.. kız 2 kaşık pilavdan bu kadarda olmazki yüzünmü tutmuyo gelmeye valla aşkolsun.. biz idare edersik kaçamağını...

hem minnak seni başka topiklerde basmış ne iş...

topiğe geri dön dütme şeyide yokki seni dürteyimm...

kız minnak aferin sana zehir hafiyem benim...

Oncelikle herkese iyi kilo vermeler..

Bende kendimce diyet yapiyorum ama size sormak istedigim bisey var yardimci olursaniz cok sevinirim.

Daha dun tartida bir kilo eksikken bu saba dunku kilomdan bir kilo fazla ciktim.. ve diyetime ayenn uyuyorum.. Cok sinir oldum ce acayip motivasyonum bozuldu.. Bir yanlislik var diye dusunuyorum..

Hic boyle birsey basiniza geldimi ve neden olmustur bir fikriniz varmi ??

aldırmaz inşaAllah. ben cok kötü oldum duygu yaaa (

tuzlu falan yedinmi? yada küçükde olsa bı kacamak yaptınmı? az mı su ıctın? ödemdir muhtemelen. banada oldu gecenlerde. az su ıcmıstım ve makarna yemıstım 1 tabak. 69.4 en 71.8 e cıkmıstım.

teşekkürler..bişey soracağım, şu kalori cetvellerini nasıl yapıyosunuz??
kusura bakmayın bi türlü beceremedim..

kalori cetveli hazır var bissürü birini indir kendine internetten kaydet dosya olarak
hatta bende kalori hesap makinası var,yediklerimi yazıyorum aşağıya hesaplayıp veriyo örneğin bugün 1,500 kalori otur rezil der gibi:)))

tuzlu falan yedinmi? yada küçükde olsa bı kacamak yaptınmı? az mı su ıctın? ödemdir muhtemelen. banada oldu gecenlerde. az su ıcmıstım ve makarna yemıstım 1 tabak. 69.4 en 71.8 e cıkmıstım.

pazar gunleri haric hic kacamak yapmiyorum

Her gun iki litre suyumu iciyorum..

Dun tartida 78.2 yi gordum.. gecen hafta 79 dum.. ( pazardan pazara tartiliyorum )

Ama sabah 79.2 dim.. cok sinirim bozuldu..

Ama gece tuvaletimi tutmusum sanirim gece.. kasiklarima dogru sislik vardi.. ne bilim ..

Yani 79.2 ile 200 gr artida oluyorum halbuki bu imkansiz :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…