Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ya şu cafcaflı kalori cetveli nasıl yapılyor? bilen söylerse sevinirim.
bide ben her yazdığımda kendimi çıkıyor bu cetvel, yoksa her yazdığımın altına benmi
ekliyorum??
çok heveslendim bi cetvelim olsun istiyorum ..

yarın menümü yazamayacağım pazan da muhtemelen aynı olacak ama p tesi kesin kilomu ve hedefimi yollayacağım bu saate kadar ki menüm
sabah bir fincan yeşil çay
biraz peynir
altı zeytin ve
bir dilim kepek ekmeği
sonrasında
500ml su
öğlen
bir kase çorba
bir dilim kepek ekmeği
500ml su
akşam
çorba pırasa yemeği ve salata
spor ise sabah 1 saat egzersiz
ara öğünde yemeyi unuttum sanırım
kendime çok mu yükleniyorum acaba

teşekkürler, yapcam cetvel..
bu arada sabah eucarbon adında bi ilaç var (hazımsızlık ilacı tamamen) ondan aldım , sabah 2,akşam 2 olmak
üzere içmeye başlıyorum..arkadaşım içti ve kilo vermede çok büyük etkisini gördü
ilaç 6 tl, ve kutunun üstünde kompoze bitkisel kömür yazıyor..arkadaşıma
doktor tuvalet sorunu yaşadığı için vermiş, daha sonra baktı kilo vermesinde faydası var..
2-3 ay kadar içti..bayada inceldi kız..prespektüsünde şişkinlik, hazımsızlık diye yazıyor zaten
tuvalet sorunu için eczaneye gidenlere eczacı veriyomuş zaten..

bence menun guzel canim ama su artmali ve ara ogun mutlaka yapilmali-birde kepek yerine cavdar yada tambugday ekmegi

Hadi bana git diyinnn hadi hanımlar git 1 saat eliptik yap diyinn

he canım geldim buyur... yürü git yürü gittt...çamura bularım seni çamurcu haa yedim seni duygu...oğlana yaptım diye götür mamaları yok tadına baktım,yok tuzuna baktım... kuzucuğun dili olsada konuşsa zavallının mamalarını nasıl yediğini anlatsa...

bende bakmıştım geçenlerde konuya içim sızladı yaa bu ne tedbirsizlik bu ne ahlaksızlık daha neler yazcam ama kızım var sonuçda büyük konuşmak istemiyorum

87li misin sende yaşıtmıyız ne :):)

o hesap makinasından bende istiyorum linki falan varsa banada gönderirmisin

az önce kargo geldi tartımı aldı götürdü 2 haftada falan anca gelirmiş nası bildircem kilomu yaaa

bu arada kargo görevlisini tebrik ediyorum
kargo gelmeden benim tartımı paketlemem gerekiyodu ama çok erindim kargo görevlisi sağolsun olsun abla görevimiz bi karton varsa ver ben paketlerim dedi paketledi gittii hiçde terslemedi beni ay işini sevmeyen o kadar insan varki adama helal olsun markete gidiyorum hepsinde 5 karış surat bişi sormaya korkuyorum zıkkımın kökünü ye der gibi bakıyorlar

aaa oyle kuru kuru tebrik olur mu duygucum accik pilav ikram etsek arkadasa
geçin dalganızı kırk yılın başında pilav yedim pilava kaşık batırdınızz

git duygu gıt. Bende gıdıyım. Yemek yapıyım.
gideyim dimi
şeyy kem kümmm yemiyomm yaaaa ona yapıyommm öyle tadıyom sadece:26::26:

yav bacılar hepinize kolay gelsin ben kaçar bunca laklak yeter biton iş var...

fesleğenin yaz google kalori hesap makinası ordan hemen çıkıyo bulamazsan yarın sana atarım ben...şekerimmm

hiç olmazzsa elcezimle hesaplarım minnacık kalorilerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…