Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Canım bu mübarek cuma günün huyu sürmetine rabbim dualarımızı kabul eyler inşallah...Yanlız başıma kalıp düşündüğümde hep dilimde bu cümle Allahım kimsenin kucagını boş bırakma (amin) Evlat sahıbi olmak gerçekten paha biçilemez bir duygu his sevgi kelime bulamıyorum....Rabbim inşallah sanada nasip edecek canım...Kusura bakma bagışla lütfen..Olmamasının sebebi bellimi ? Dr kontrolündemisin?Allahtan umut kesilmez..

Son düzenleme:

Canım Allah kalbine gönlüne göre versin inşallah..Kafana takma stres yapma o kendiliğinden gelir..Rabbim ol dediğinde...

:2::2::2::2::2::2::2::2::2:cok hastayim kizlar,gripim.yinede o halde sabah sporumu yaptim 20dk,cok terledim iyi oldu

Geçmiş potim maşallah sana Dikkat et terli kalma iyice hasta olursun..

canim insallah rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallah,bak ben size kac kere söyledim,4444 tane salati tefriciye oku,500 yasin dagit,yapabilirsin zor degil,ben 500 yasinden sonra hamile kaldim,
,rabbimden ümit kesilmez

Evet canım haklısın dualara çok ihtiyacımız var.Bencede bol bol dua et kontesim....Allaha sıgın...

ben yanında fanta içeyim koladan çok tiksindim içemiyorum artk
bir dilim pizza kaç kaloriki :44::44:
bir dilimmmi dişimin kavuğuna yetmez:) hiç yemeyim daha iyi :)))

inş cnm ya hayırlara vesile olur
ben böyle bir rüya gördüğümün ayında hamilek almıştımm cnm darısı başına darısı tüm isteyenlerin başınaa inş

yok valla hiç bir sorunumuz yok turp gibiyiz vakti zamanı değil heralde....

ay yemekte bamya yedim... ve meşhur reklamı tekrarladık arkadaşlarla zoruna gitti tüylü bamyaaaa....sonra herkes benim bamyamdan birer çatal aldı allahım paylaşmak ne güzel...

amin canım allah gönlünün muradını versin inşallah evlat hasretini dindirsin hayıyırlı sağlıklı sıhatli bir evlat versin

annem kuran sohbet ve arapça hocası hamile kalmak için olan duaları soracağım senin için umarım faydası olur

ay yemekte bamya yedim... ve meşhur reklamı tekrarladık arkadaşlarla zoruna gitti tüylü bamyaaaa....sonra herkes benim bamyamdan birer çatal aldı allahım paylaşmak ne güzel...

benbamyayı çokseverimm bu yıl hiç atmadımm bamyakonservealsam olurmu aceppp :26:

benbamyayı çokseverimm bu yıl hiç atmadımm bamyakonservealsam olurmu aceppp :26:

uff bende çok severim yaa ama eşim sevmediği için hiç yapamıyorum bide yapsamda anneminkini tutmuyor :) ramazanda anneme iftara gideceğim zaman tek istediğim yemek bamya olur hatta ilk aşerdiğim şeyde bamyaydı :)

kuru bamya alsana canım o daha güzel oluyor hem sünmüyorda :)

Son düzenleme:
eveeeett duyguda kacamak yapabılıomus duyguda bızım gıbı ınsanmıs yaaa

sıkma canını sekerım, olur arada. vucudun ıhtıyacı varmıs demekki.
sen yakarsın onları, hatta suımdıye kadar ohooo coktan canlarına okumussundur.

ben de kilolarla uğraşıyorum çok katı bir diyet vardı elimde ama vücudum dirence geçti bu arada aranıza yeni katıldım kendime destek arıyorum aranıza beni de alırsanız sevinirim .)
arkadasım oyle katı dıyetler yapma benım nacizane fıkrım yani. az az ye, bol su ıc. bitki çayı ıc. karbonhıdrat fazla alma

noldu sekerım 36 beden kıyafetler??? ıncecık vucut???
cok guzel bı elbısenın ıcınde ordan burdan pörtleyen kalcalar, nasıl vıcdan azabı cektırırorum :)))
tatlım okadar üzülme. arada bı olur. alıskanlık halıne getırmedıkce sorun yok.

amiiiinnn canım benım :) Rabbim hayırlısıyla en kıza zamanda sana da bı bebiş nasip etsn inşaAllah. (orucumu acmadan once hep dua edıorum senın ıcın ve hepimiz icin. sana bebiş, hepimizede saglıklı bir sekılde hızlıcanak kılo kaybı )

erce bak beni yıktın şimdi benimde canım dominos'dan italyano pizza istiyor off yanında elma dğilim patates ligt cola mahdurum da mahdurum
ben yanında fanta içeyim koladan çok tiksindim içemiyorum artk
bir dilim pizza kaç kaloriki :44::44:
Dominos pizza extravaganza (ince hamur 1 dilim) 324
Dominos pizza deluxe (ince hamur 1 dilim) 255
Dominos pizza meatzza (klasik hamur 1 dilim) 370

duygucum 1 dilim pizzanın kalorisini görünce artıkın dişinin kavuguna yetermı yetmezmi karar ver :))
kızartmanın kalorisini yazmadım bıle

:2::2::2::2::2::2::2::2::2:cok hastayim kizlar,gripim.yinede o halde sabah sporumu yaptim 20dk,cok terledim iyi oldu
terleyınce atmıssındır toksınlerı potim

canim insallah rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallah,bak ben size kac kere söyledim,4444 tane salati tefriciye oku,500 yasin dagit,yapabilirsin zor degil,ben 500 yasinden sonra hamile kaldim,
,rabbimden ümit kesilmez
kontesim katılıorum buna, yap mutlaka

ben gecen gun yaptım valla dayamadım. carrefour un kendı ürünleri hemuygun hem guzel. annem aldıydı dondurulmus bamya süperdi.

dun sahur yapmadım kızlar
iftar: tarhana corbası
yarım cupra (500 gr dı) eşimle paylastık..
bol salata
portakal.

bugun:
kızlar sahur yapmadım, gece 2 gıbı yattım, yatmadan once 2 dilim ekmegın arasına 1 dilim kasar, 2 dilim domates, bırazda acı bıber salcası koyup tost yaptım. yesıl cay ıctım. bıraz dolandıktan sonra yattım.

aksama kurufasulye yapıcam. pilav yapıcam.
3-4 kasık onlardan yıyıp bolca salata yesem olur dimi?
tabı bıde corba... :)

bu arada dun tok karnına 69.1 idim. dun ac karnına 68.7 yi gördüm :)))

ekşi ekşi offf

minnak gel ısırcam seni şirinşeyyy ben zuzaylıyımm insan değill..
ben eni yisi birdilimin 3de 1 yiyim yada üçün birini yiyimm sağ ol minnakın silkelendirdinn rejime devam
kızz ALLAH razı olsun hiç donduulmuş ürünler aklıma gelmedimm haftasonu ilk işim bamyaalmak olcakk gel minnak öpecek seniii

kız minnak sen ne şeker şeysin öyle fırçalarda atarmışsın...bu arada portakal tarifimi yaptınmı yaramış mı... arkadaşımaaa...

kızlar aylardır yemedğim birşey yedimm oğluma yarım çaybadağından biraz fazlapirinç ipilavı yaptım tereyağlı yanınıa ızgara tavuk yaptım uyanınca yesin diye şimdi 1 silme kaşıkpilavdan tabağıma aldımm yaparkende pirinçler piştimi diye 1-2 kere tattığım için 1 silmekaşıkta öyle yani 2 silmekaşık yedimm bir sorunn olmz dimi

ücün biri heeee, kızım uyuyo sesli gulemıorum ahaha öp beni

kız minnak sen ne şeker şeysin öyle fırçalarda atarmışsın...bu arada portakal tarifimi yaptınmı yaramış mı... arkadaşımaaa...
hiç mütevazi olamiciğim çok şekerimdir
portakal ıyı geldı valla kız. dun de cıktım tuvalete. Allah razı olsun.

olmaz olmaz. 2 kasık pılavdan nolcak aaaaaaaaaaa. 5 dk hareketle erir oonlar
syyy benımde canım tavuklu pılav cektı. hanı boyle mevlütlerde olur ya. pılav ustune tavuk. ustune karabıber Allahhhhhhhh

,rabbimden ümit kesilmez

geçmiş olsun potim dikkat et kendine spor yaparken daha fazla üşütme sakın

dualara inancım sonsuz ama böyle sayılı dua hiç etmemiştim en yakın zamanda okuyayım inş

akşam bir dilim ekmek az ye 2 kaşık makarna veya pilav= 1 dilim ekmek

değişim tablosu indirsene netten faydalı bayaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…