Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

aminnnnnnnnnnnn ne kadar güzel bir duaALLAH razı olsun inş tez vakitte seninde kucağın dolar hayırlı sağlıklı bir evlat nasip ederr bu güzel günün yüzü suyu hörmetinee inşallahhh

dünkü menüm
sabah
küçük peynirli gözleme
tek şekerli çay

ara
3 tane hurma arkadaş umreden gelmişti hepimize nasip olsun oralara gitmek inş

öğle
bir simit
tek şekerli çay

akşam
az nohut
maydonozlu soğanlı karnıbahar salatası
3 kaşık pilav

şekersiz çay
küçük bir kase cips
bir tane halley çok abur cubur yiyorum ben offf

dün kurstaydım çok su içemedim 1 litre ancak

günaydınn hayırlı bereketli cumalar olsun hepimiz için
nasılsınız arkadaşlar
hayırlı cumalar iyiym ben senn nasılsınn??

inş gitmek nasip olur cümlemizee
gözlemeye bayılırım dün hepimize birşey olmuş beni bile yaptım kaçamak yaaa

aaayyy cok heyecanli test yapsana hemen.ben tup bile baglatsam hicbirzaman emin olamam valla gebelikten

merhaba zsa nasılsın canım
sölediklerine katılıyorum çünki ben geçen sene bebek yapmaya uğraşırken eltim hemde 2 tüpü bağlı halde hamile kaldı hayatımın şokunu yaşadım günlerce ağladım kıskançlık değildildi ama benim neden olmuyo diye bide o bebek melek olunca çok ağladım benim hala yok olmuyo biliyorum vakti saati var ama işte aceleciyiz galiba

aynen bende...rabbim şu muberek cuma günü rabbim bizide hayırlısıyla nasiplendirsin inşallah...

ayyy allahım rabbim çok büyüksün gücüne kudretine boynum kıldan ince herşeyin en iyisini sen biliyorsun rabbim büyük allahımm.

kızlarrr ilahi bir duygu seli içindeyim paşa camisinden selalar yükseliyor rabbim benimde duy sesimi......aminnnnnn

aynen bende...rabbim şu muberek cuma günü rabbim bizide hayırlısıyla nasiplendirsin inşallah...

rabbim bu mubarek günün hurmetine önce sana ve hiç anne olamayanlara nasip etsin inş sonrada bana
dün gece rüyamda kucağımda çok tatlı bir erkek bebek vardı benim miydi hatırlamıyorum ama bide yatakta iki tane bebek çok güzeldi rüyadan bir uyandım regl olmuşum yine bu ay da olmadı rabbim hayırlısını versin herşeyin cümlemize

kizim biz sana ne diyoruz sen ne yapiyosun hala 5 gun diyeti migel bakiim sen buraya:git yumurtani hasla yesilligini yika domates salataligini toplanazda peynir koy yesil cayini da al gel.kahvalti yapicaz

ya canim ödemi atmak için bir$eyler yapmam lzim, duruyo hala o aldigim 2 kilo, onlri vereyim söz dogru düzgün yicem :))

ozaman konu açıyorummm
en çok yapmak istediğiniz ilk 5 şey

1. mastir imi biran önce bitirmek
2. tekrar 58 kilo olmak
3. ba$ka birisine a$ik olmak (platonik a$kimi unutmak)
4. evlenmek
5. çocuk sahibi olmak

bu arada kizlar okuyorum ama hiçbir dilegimde kariyer yapmak yok, ben ev hanimligina hevesleniyorumm

ay bu leyya hiç söz dinlemiy ceza verelim çabıkk tek ayak üstünde durrr kız kendimizi bırkatık senin için uğraşıyozz

çok te$ekkür ederim canim ama bu hafta ba$inda aldigim 2 kiloyu anca bu $ekilde veririm az önce yine tartildim gram oynamami$ hala +2 kilo

AMIN canim sanada hayirli cumalar

amin in$allah Allah en kisa zamanda ne muradiniz varsa ne istediginiz varsa versin

canim insallah rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallah,bak ben size kac kere söyledim,4444 tane salati tefriciye oku,500 yasin dagit,yapabilirsin zor degil,ben 500 yasinden sonra hamile kaldim,
,rabbimden ümit kesilmez

ay inşallah rüyan bu şubat için inşallah bu son reglindir umarım hadi hayırlısı bebeğin biri sana biri bana olsun inşallah....

canim insallah rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallah,bak ben size kac kere söyledim,4444 tane salati tefriciye oku,500 yasin dagit,yapabilirsin zor degil,ben 500 yasinden sonra hamile kaldim,
,rabbimden ümit kesilmez

evet rabbim büyüktür 40 gün meryem ve duhan surelerini okuyacağım bende....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…