- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #4.021
evet cicim 87 liyim :)bende bakmıştım geçenlerde konuya içim sızladı yaa bu ne tedbirsizlik bu ne ahlaksızlık daha neler yazcam ama kızım var sonuçda büyük konuşmak istemiyorum
87li misin sende yaşıtmıyız ne :):)
o hesap makinasından bende istiyorum linki falan varsa banada gönderirmisin
az önce kargo geldi tartımı aldı götürdü 2 haftada falan anca gelirmiş nası bildircem kilomu yaaa
bu arada kargo görevlisini tebrik ediyorum
kargo gelmeden benim tartımı paketlemem gerekiyodu ama çok erindim kargo görevlisi sağolsun olsun abla görevimiz bi karton varsa ver ben paketlerim dedi paketledi gittii hiçde terslemedi beni ay işini sevmeyen o kadar insan varki adama helal olsun markete gidiyorum hepsinde 5 karış surat bişi sormaya korkuyorum zıkkımın kökünü ye der gibi bakıyorlar
yok kız gidiyim dediğimde gıttım. sayfayı acık bırakıorum bazen o kadar. yani genelde tum gun acık. bı sure sonra otomatıkman cevrımdısı gosterıo, ellemeyınce pc yi :))güle güle banada bayy....
minnak hanımda laf peşinde yine hangi forumlarda acep...
bak hıc laf dınlemıosun sen merveeeeeeyorumlarınız için çok teşekkürederim çok moral verdiniz bana ben 65 kilo ile evlendim 8ay sonda gebe kaldım bebek karnımda öldü kürtaj oldum ve o kürtajdan sonra nedendir bilinmez tam 80kilo oldum nekadar uğraştıysam veremedim o kilonun üzerinede 4 ay sonra yine gebe kaldım ve gebeliğimde 25 kilo aldım yani doğuma 105 kiloyla gittim eylülde doğum yaptım ozamandan bu zamana tam 19 kilo verdim hedefim 65 emzirdiğim için çok acıkıyorum zayıflamak için yapabildiğim tek şey ekmeği kesmek ve saat 5ten sonra bişey yememek bakalım yaza yürüyüşe başlayacam işallah daha çok veririm
günaydıınnn herkeseee bugünde açılışı ben yaptım :)
günaydınn
dünkü menüm
sabah
2 dilim kızarmış ekmek
bir dilim kaşar peynir
zeytin
azcık zeytinyağına bandım
tek şekerli bir fincan çay
öğle
2 dilim ekmek
pırasa
ara
elma
akşam
az nohut
3 kaşık pilav
yoğurtlu patlıcan közleme salatası
2 fincan tek şekerli neskafe
1 litre su
günaydin ercem
sana tavsiyem pilav yeiginde yogurt yeme,cünkü biri karbonhidrat biri protein,ikisi karistirdiginda kalori bombasi oluyo,bide sabahki zaytin yagizeytin zaten basli basina besleyici bide yagina banmissin,5 zeytin ,bir dilim ekmek gibi ona göre
günaydın potim
tavsiyelerine dikkat edicem canım şu zeytinyağına olan sevgim hiç bitmiyo yaa bide kendi bağımızın ürünü daha bi zevkle yiyodum ama biraz ara vereyim bide kışın ne zormuş diyet yapmak kendimi hep aç hissediyorum ben
senin dukan nasıl gidiyor
bir ayda 3 kilo sùper ercembu akşam bütün kuzenlerin amcaların toplanacağı bi aile yemeğimiz var :18::18:
ayda bir sefer toplanıyoruz geçen ayki toplantıda diyete yeni başlamıştım bir ay geçti 3 kilo verebildim ancak olsun bana yeter
bir ayda 3 kilo sùper ercemdevam et böyle
günaydın kızlaaarr
nappıosunuz nasılsınız bakıyım, keyifler yerinde mi?
hava bayagı guzel burda, acaip ev işi yapasım geldı. dunkü havadan eser yok ayol(pazartesi kar gelıcekmıs yıne ama )
dun aksam kuru safulyemı ve bulgur pılavımı yedım, salatamı yedım. abartmadım tabi :) accık accık yedim.
bugunde aynı seylerı yerım buyuk ıhtımal. sahurda yapmadım gene
sabah sabah hande yener havaalanı sarkısını actım, oynuoruz güüücecimle :))
gideciğim ilk yer havaalanııııııı
bana lazım yeni yasam alanıııııı
gözünün önünden ucup gdıerek
nasıl söndürdüm senin havanııııııhahhaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?