- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #4.161
gunaydin hanimlaaar
dunki menum hazirdi ama utancimdan yazamiciiiimyine bildirim sonrasi sendromuna kapilip uyuyana kadar yedim bu kez amaaan ne zamandir bu kadar yemiyormusum ya rahatsiz oldum ama durduramadim kendimi yavas yavas bolca yedim hatta sabah ac degildim ama yaptim kahvaltimi ee malum metabolizmam yavaslamasin di mi neyse bugun yarin dikkat edip persembe kahvaltiya(cay saati gibi) gelen misafirlerim icin midemde yer acmayi dusunuyorum sonrada detoks yapcam 2 gun insaallah turkiyeye donmeden 5 kilo daha vermeliyim 1 bucuk ay kaldi hatta 1 ay ayyy telaslandim simdi.en iyisi ben hergun bildirim yapsamda ertesi gun hatrina kendime hakim olsam
bu arada bu hafta sahane kilolar verilmis cok imrendim haaatebrik ediyorum hepiciginizi:13::13:
günaydinnnnnn
emegimin karsiligini gördüm kizlar,bugün dukanda 8. günüm sabah tardida 76.900 grami gördümbu hafta size resim koyucam öncesi ve sonrasi herkes cok zayiflamissin 77 den daha az gösteriyosun diyo,sanirim sporun etkisi,vücudum sikilasti,cok mutluyummmmm,dukana devammmm
Gamzecimm benii merak etmişsinn canımm ,haftasonu oluncaa gelemiyorumm eşimm giriyor daha çokk
dünde kilomuu yazıpp hemenn çarşıyaa çıktımm lcw den biraz kıyafett aldımm çocuklaraa 11 de gidipp dahaa 6 gibii geldimm o saatte yemekk falann derkenn gelemedimm canımm
yoksaa buralardayımm yazmasamda yazılanlarıı hepp okuyorumm canımm
günaydın hanımlar dün selinay girdinimi bildirim yapmamış
ya kızlarr artıkk emin olmadan kmiseyi listeye almıcam her seferinde diyorum yazın yorum yapın konuuşn AMA LİSTE İÇİN DEVAMLILIK İSTERİM DİYEE bir giriyor bir başka yere gidiyorr gidebilir ama 5 dk da olsaa uğramalı neyse artık ben yoksam birileri benide alın derse bir zahmet söyleyin arkadaşlarrr ben listeyi güncelleyim
anladımmcnm benzettım desene evet barkın hast aoldu amma ıyı sımdılık bakalım ılaclara devammm
kararbıberım nerdesın datlum senı pek goremıyorum suan ne dıyetı uyguluyorsun gel arkadas olup isvec yapalım ben kafama koydum carsamba baslıcam sende arkadas arıyordun yaaa gel beraber yapak tabı ben yarı yolda pes etmezsem
canımm guzel rakıbım bak karabıberımı teklıfte bulundum sende gel yapalım su ısvecıı ben pek isteklıyım yapma konusunda hayır olsun bakalım
duygucummm sakın sopayla kovvalama benı soz haftaya daha cok kılo verıcem almıcam bu hafta pek bı kacamak yaotım 80 geldım tatıda
gecen hafta:79.600
bu hafta:80.00
artıdayım:400 gr
Ya yapalımm canımm yapalımm
aslında benn cuma günü 86,500 den daha aşşağı geldimm amaa hafta sonuu az kaçamağımm yine olduu ondann yine almışş gibii gözükütümm
başlayalaım canımm isveç diyetine bu diyette ,biftek yerine haşlanmışş tavukta yeniyor canımm
daha kavaltıı yapmadımm 1 kahve içtimm şimdii olmazsaa öğlenn isveçinn yemeğinden devam edeyimm
ama bak yarı yolda bırakmayalımm
dünn akşamaa kadar çarşıdaa dışardaydımm açç gezdim resmenn hiç bişii yemedimmm
aman dikkat et canim ye ama fazla kacirma valla bu turk mutfagi kadar guzel turk hanimlari kadar maharetli kac irk daha var bilmiyorum.bizim hem yemeklerimiz hem pasta boregimiz hemkahvaltiligimiz herseyimiz cok zengin ve muhtesemgunaydın tatlım cok az kalmıs memleket havası almaya sevındımsenın adına 5 kılocuk nekı verirsin sen sekerımmm bende bugun kahvatıya gıdıcem inş. cok kacırmmam
aman dikkat et canim ye ama fazla kacirma valla bu turk mutfagi kadar guzel turk hanimlari kadar maharetli kac irk daha var bilmiyorum.bizim hem yemeklerimiz hem pasta boregimiz hemkahvaltiligimiz herseyimiz cok zengin ve muhtesemcok sukur yapabiliyoruz da yiyoruz da sonra gelsin kilocuklaar.ay gamzecim 5 kiloCUK oyle buyukki gozumde veremiyorum artik cunki bastaki hevesim yok sanki ama memlekete gidince vermek ne daha da alirim korkusuyla fazlaliksiz gitmek istiyorum insallah:97:
gunaydın sekerım tamam soylerık tatlım sanda kolay gelsınnnn
günaydın şekerim sana iyi kahvaltılarr öptümm
ellerıne saglık canımmgüncelleme bitti bir ara kontrol edin güzel hanımlarr
bu hafta selinaY2002 ve yağmur000 bildirim yAPMADII
zeyynebim ve blackswann silindi
bundan sonra varlığından emin olmadankimseyi eklemicem snk ez flower arkadaşı ekledimm ama bundan sonraa devamlılık görmeden eklemicemmm
günaydın güzel arkadaşlarım naılsınız bugün
allahım hepimize önce sağlık mutluluk huzur ve de bol bol azim versin
aminnn.. Günaydınngünaydın güzel arkadaşlarım naılsınız bugün
allahım hepimize önce sağlık mutluluk huzur ve de bol bol azim versin
afiyet olsun şekerimmm
Ellerıne saglık canımm
Gunaydınn canımmmmmmmmmm amın inş.
güncelleme bitti bir ara kontrol edin güzel hanımlarr
bu hafta selinaY2002 ve yağmur000 bildirim yAPMADII
zeyynebim ve blackswann silindi
bundan sonra varlığından emin olmadankimseyi eklemicem snk ez flower arkadaşı ekledimm ama bundan sonraa devamlılık görmeden eklemicemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?