- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #4.181
Kızlar o kadar a sosyalimkki akşam zaten nasıl geçiyor anlamıyorum haber izlemiyorum izleyemiyorumm , gamze annenin görsel haberlerini izledimm çok fena oldumm allah yar ve yardımcısı olsunn evladına eşine ailesine bağışlasın dilerimki allahtan böyle müsübetler kimsenin kapısını çalmasınn insanın bile bile ölüme gitmesi çok fena birşeyy yani bir hastalık var ya kazancan ya ölcen , iyiki alınyazımızı bilmiyoruz düşünsüne 1 ay son ölcen 15 gün kaldı 7 gün kaldı 1 gün 1 saat 15 dk 1 dk ve bittii.... Inşallahh gazme anneve o nun durumundaolan tümkişilere rabbim şifa verirBen izmirkliyim eşimin çalıştıığ hastanede kalıyor o bayan . benDE yıllar önce EŞİMİN HALASINA kanım tuttu ama damarlarımdan ayrıştırıı kanı alcaKlardı damarımı yetersiz buldular çünkü o adını bilmediğim ayrıştırı kan dediğim şeyin iiğnesi kalın iğne olmadı ama nasıl olduğunu gördümm o iğneyle kanını alıyorlar bir alet var kanı ayrıştırıyor iki ye ayrılıyor bir taraf beyez kan oluyor çok enteresan tabi gazmenin ihtiyacı olan bumubilmiyorum benn ama eşimededim etrafındakilere söyle iş arkadaşlarını diyee inş tez vakitte uygun ilik bulunuee
bu arada bugün sevgililer günü ayy eşim sabah ben uyurken öpücük kondurup şehir dışına gitti...çok kötüydüm kalkamadım...akşama hiç bir planım yok muhtemelen mesai yaparım dün 9 da eve gittim...
Kızlar o kadar a sosyalimkki akşam zaten nasıl geçiyor anlamıyorum haber izlemiyorum izleyemiyorumm , gamze annenin görsel haberlerini izledimm çok fena oldumm allah yar ve yardımcısı olsunn evladına eşine ailesine bağışlasın dilerimki allahtan böyle müsübetler kimsenin kapısını çalmasınn insanın bile bile ölüme gitmesi çok fena birşeyy yani bir hastalık var ya kazancan ya ölcen , iyiki alınyazımızı bilmiyoruz düşünsüne 1 ay son ölcen 15 gün kaldı 7 gün kaldı 1 gün 1 saat 15 dk 1 dk ve bittii.... Inşallahh gazme anneve o nun durumundaolan tümkişilere rabbim şifa verirBen izmirkliyim eşimin çalıştıığ hastanede kalıyor o bayan . benDE yıllar önce EŞİMİN HALASINA kanım tuttu ama damarlarımdan ayrıştırıı kanı alcaKlardı damarımı yetersiz buldular çünkü o adını bilmediğim ayrıştırı kan dediğim şeyin iiğnesi kalın iğne olmadı ama nasıl olduğunu gördümm o iğneyle kanını alıyorlar bir alet var kanı ayrıştırıyor iki ye ayrılıyor bir taraf beyez kan oluyor çok enteresan tabi gazmenin ihtiyacı olan bumubilmiyorum benn ama eşimededim etrafındakilere söyle iş arkadaşlarını diyee inş tez vakitte uygun ilik bulunuee
amin canim, ya ben çok umutluyum kaç milyon insan var illaki bulunur in$allah, Allah hiçbir çocugu annesiz babasiz birakmasin
bu arada ellerine saglik :)
ay gerçektende kötü bir durum ya Allah tez zamanda kavu$tursun :)
amin canım sağolasın allahım evli olanların yuvasını korusun olmayanlarada hayırlı eş nasip etsin...
ozaman felegene cin biberiduygucum eline sağlık canım liste harika...
Bu arada fesleğen bacım kilo verememiş biber onada ben yollayayım hakiki cin biberi tersi dönsün...
Dünkü listemi hemen yazıyorum:
Sabah:1 portakal
öğlen: Taze fasulye,salata,2 kaşık yoğurt,1 dilim kepek ekmeği
akşam:1 kase tarhana çorbası,1 tabak etli kereviz,turşu
ara1:2 portakal,yarım elma
ara:2 1 bitter tedelle:gece12 de yedim ve yattım üstünde 159 calori yazıyodu
toplam:875 calori hesapladım
3 lt su+8 bardak çay+1 türk kahvesi
spor yok...
bugün sevigililer günümü :)))bu arada bugün sevgililer günü ayy eşim sabah ben uyurken öpücük kondurup şehir dışına gitti...çok kötüydüm kalkamadım...akşama hiç bir planım yok muhtemelen mesai yaparım dün 9 da eve gittim...
inş bulunurrramin canim, ya ben çok umutluyum kaç milyon insan var illaki bulunur in$allah, allah hiçbir çocugu annesiz babasiz birakmasin
bu arada ellerine saglik :)
ay gerçektende kötü bir durum ya allah tez zamanda kavu$tursun :)
ne kadar zor bir durum allah rahmet etlesin canımm sözün bittiğiyerbenim bebeğim içinde biz fakülte hastanesine gitmiştik annem ben ve eşim biz kan beklerken başka bir anne daha vardı zaten acil durumlarda orası yani kan merkezi dolup taşıyor...6 aylık hamile bir anneye lazımdı bebek zehirlemişti hamileleik zehirlenmesi bebek kaybedilmiş annede komadaydı...annem çok üzüldü biz kanımızı aldık diğer hastaneye koştuk ve benim bebeğimin öldüğünü öğrendik,
çok metanetli olmaya çalıştım,allahtan geldi dedim..babam kalp hastası bir an onu düşündüm o bu acıya 2. Defa dayanamaz dedim,,
evladım gitti bari anne babama bişey olmasa annemlerin komşusunun 5 yaşında torunu kazayla öldü aynı gün babam cenazede onları görünce allahım bizden daha kötü durumda olanlar var sen bana ve onlara sabır ver diye dua etmiş...ama dedimya her insanın kötü dönemleri olabiliyor bazen...rabbim şafi sıfatıyla görsün ve şifa versin ondan yardım ve şifa diliyorum hepimiz inşallah günde en az 300 defa allahümme ya şafi diye şifa isteyelim..inşallah...
amin canım sağolasın allahım evli olanların yuvasını korusun olmayanlarada hayırlı eş nasip etsin...
poticimm tebrik ederimmm
Ben burda yazmışlarr 5 gün et yiyerekk verelim kiloları diyeee
neyse o sayfayıı okumaya başladımm sonra onunn dükkan diyetinii olduğunuu öğrendimm
çünküü dükkan diyetinde yazışanların yazılarıı nı bir türlüü anlıyamıyordumm
şimdii çokk iyii anladımm
sen dahaa çokk nasıll beslendimm
yediklerinii yazdıysanda kaçırmış olabilirimm
ilk hafta sadece et yiyorsunn
2ncii hafta et ve sadece haşlanmışş sebze varr
Bu arada dünkü menüm
sabah nesfit
öğle yayla çorbası yarım dilim kepek ekmeği
akşam çorba 1 büyük dilim tam buğday ekmeği
nidemden dolayı böyle beslendim
1.5 su
leslie-1
40 dk eliptik
200 mekik
masallah 40dk eliptiki nasil yapiyosun ben 20 dk da pes ediyorum
hayatım martta 1 yıl olcak nerdiysee alıştımm hırs yapıyorum 60 dk yaptıığm olduu bir seferdee ben 5 dk ayaktta elleride turarak 5 dk syakta eller serbets 5 dk oturarak 5 dk oturarak ters arka ayaklar için sonra yine başa dönüyorum böyle yapıyorumm hızlı yaptımmı 32-33 dk 200 kalori yakıyorum yavaş yapttımmı bu 35-40 dk çıkıyor hedefiğm 200 kalori yakmak kaçırdımmı o gün 60 dk yaparımm
duygucum eline sağlık canım liste harika...
bu arada fesleğen bacım kilo verememiş biber onada ben yollayayım hakiki cin biberi tersi dönsün...
dünkü listemi hemen yazıyorum:
sabah:1 portakal
öğlen: taze fasulye,salata,2 kaşık yoğurt,1 dilim kepek ekmeği
akşam:1 kase tarhana çorbası,1 tabak etli kereviz,turşu
ara1:2 portakal,yarım elma
ara:2 1 bitter tedelle:gece12 de yedim ve yattım üstünde 159 calori yazıyodu
toplam:875 calori hesapladım
3 lt su+8 bardak çay+1 türk kahvesi
spor yok...
Hzl ve cretsiz Resim Ykleme Sitesi - hizliresimyukle.com
bu bes günde bes kilo dietinden sonraki halim 80 kiloyum
Selam Kızlar,
Foruma girerken gamze annenin yazısını okudum aglamaktan helak oldum Allahım hepsine acil şifalar versin..Evladı için minik yavrusu anneye saglık versin....Of çok kötü oldummmmmmmmmm içim yandı yaaaaa Evlat ah evlattttt
zaten moralim bozuk biraz 10 gün sonra kardeşimi askere yol edicez içim buruk üstüne bu yazı tuz biber etkti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?