Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

amin canim, ya ben çok umutluyum kaç milyon insan var illaki bulunur in$allah, Allah hiçbir çocugu annesiz babasiz birakmasin

bu arada ellerine saglik :)

ay gerçektende kötü bir durum ya Allah tez zamanda kavu$tursun :)

Bu arada dünkü menüm
sabah nesfit
öğle yayla çorbası yarım dilim kepek ekmeği
akşam çorba 1 büyük dilim tam buğday ekmeği
nidemden dolayı böyle beslendim
1.5 su
leslie-1
40 dk eliptik
200 mekik

benim bebeğim içinde biz fakülte hastanesine gitmiştik annem ben ve eşim biz kan beklerken başka bir anne daha vardı zaten acil durumlarda orası yani kan merkezi dolup taşıyor...6 aylık hamile bir anneye lazımdı bebek zehirlemişti hamileleik zehirlenmesi bebek kaybedilmiş annede komadaydı...annem çok üzüldü biz kanımızı aldık diğer hastaneye koştuk ve benim bebeğimin öldüğünü öğrendik,
çok metanetli olmaya çalıştım,Allahtan geldi dedim..babam kalp hastası bir an onu düşündüm o bu acıya 2. defa dayanamaz dedim,,
evladım gitti bari anne babama bişey olmasa annemlerin komşusunun 5 yaşında torunu kazayla öldü aynı gün babam cenazede onları görünce allahım bizden daha kötü durumda olanlar var sen bana ve onlara sabır ver diye dua etmiş...ama dedimya her insanın kötü dönemleri olabiliyor bazen...Rabbim şafi sıfatıyla görsün ve şifa versin ondan yardım ve şifa diliyorum hepimiz inşallah günde en az 300 defa Allahümme ya şafi diye şifa isteyelim..İnşallah...

amin canim, ya ben çok umutluyum kaç milyon insan var illaki bulunur in$allah, Allah hiçbir çocugu annesiz babasiz birakmasin

ay gerçektende kötü bir durum ya Allah tez zamanda kavu$tursun :)

amin canım sağolasın allahım evli olanların yuvasını korusun olmayanlarada hayırlı eş nasip etsin...

ozaman felegene cin biberi
bugün sevigililer günümü :)))
amin canim, ya ben çok umutluyum kaç milyon insan var illaki bulunur in$allah, allah hiçbir çocugu annesiz babasiz birakmasin

ay gerçektende kötü bir durum ya allah tez zamanda kavu$tursun :)
inş bulunurrr
ne kadar zor bir durum allah rahmet etlesin canımm sözün bittiğiyer
amin canım sağolasın allahım evli olanların yuvasını korusun olmayanlarada hayırlı eş nasip etsin...

aminnn canımmmmm

Ayy doktorumm programınıı izliyorum maff oldum ağlamaktann

bir aile var ananesi torununu alıyor 3 gün sonra doğum günü AYAKKBI ALCAK HEDİYE OLARAK 3 yaşında kızz terör patlaması olduya 2008de göngörende kadın kafasından yaralandı çocukta ölmüş kadının durumuda ciddimiş aile yıkılmış adam ananeyi Sorumlu tutmuş karısından boşanmış kadın bunalımdaa ayy çok fena oldummyaaa

Son düzenleme:

canim dukanda yediklerimi yazmadim buraya,ben bir arti bir yapiyorum yani , bir gün sadece et ve süt ürünleri yumurta iki taneyi gecmiycek günlük,bir günde sebze ve et yiyorum yogurt süt yine yiyebiliyoruz,her gün iki kasik yulaf kepegi mutlaka yenecek,dukan dieti tarifleri diye ver googldan simlanin bloguna gir,orda diet hakkinda bütün her sey yaziyor,ben o siteden daha cok bilgi edindim,

masallah 40dk eliptiki nasil yapiyosun ben 20 dk da pes ediyorum

hayatım martta 1 yıl olcak nerdiysee alıştımm hırs yapıyorum 60 dk yaptıığm olduu bir seferdee ben 5 dk ayaktta elleride turarak 5 dk syakta eller serbets 5 dk oturarak 5 dk oturarak ters arka ayaklar için sonra yine başa dönüyorum böyle yapıyorumm hızlı yaptımmı 32-33 dk 200 kalori yakıyorum yavaş yapttımmı bu 35-40 dk çıkıyor hedefiğm 200 kalori yakmak kaçırdımmı o gün 60 dk yaparımm

masallah

canım benim tartım yok verdimmi alımmı bilmiyorum acıyı severim gönerin cin biberlerini regl olduğum için de şişkinliğim var :) ama geçen ay regl döneminde 80 e çıkmıştım bu ay iyiyim çok şükür :)

bu hafta benim için felaket az sonra bina toplantıma gideceğim gerçi 3 çeşitten fazlası yasak daha çok kuran okuyup az sohbet ediyoruz :) sohbetlerinide ben yapıyorum pek yemeye fırsatım kalmıyor

yarın yine bi toplantım daha var ondada sadece kete ve kek yada tatlı var ondada yasak fazla çeşit :):) israf ve ev sahibine sıkıntı olmasın diye

perşembe günü komşum arabaşına çağırdı yöresel bi yemek

tavuklu çorba ve hamuru çoookkk severim ama sadece çorbasını içmeyi düşünüyorum

artık siz düşünün halimi

Selam Kızlar,

Foruma girerken gamze annenin yazısını okudum aglamaktan helak oldum Allahım hepsine acil şifalar versin..Evladı için minik yavrusu anneye saglık versin....Of çok kötü oldummmmmmmmmm içim yandı yaaaaa Evlat ah evlattttt
zaten moralim bozuk biraz 10 gün sonra kardeşimi askere yol edicez içim buruk üstüne bu yazı tuz biber etkti..

Hzl ve cretsiz Resim Ykleme Sitesi - hizliresimyukle.com

bu bes günde bes kilo dietinden sonraki halim 80 kiloyum

ilk resimdeki bluzumu 85 kiloyken almistim icine giremiyodum,ikinci resimdekininde arkadaki fermuari kapanmiyordu onunda simdi cok rahat bi sekilde giyiyorum,belki resimlerde cok belli olmuyo ama su an eski pan tolanlarimin bile icine girebiliyorum,75 le hamile kalmistim,bazen sikilmiyo degilim dietten,hele dukan dieti ,et yemekten gina geldi ,ama her daim buzdolobimda 67 lik citir fotografim duruyo,ona baktikca cisssss diyorum

Son düzenleme:

aynen canim,gercekten benide cok etkiledi,rabbim yardimcisi olsun,insallah yine eski günlerine döner,yavrusuyla ve esiyle uzun bir yasami olur,kardesinede simdiden hayirli teskereler,allah bir an önce yapip dönmek nasip etsin,her tùrlü kazadan beladan korusun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…