- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #4.221
hoşgeldin imsevalimmm özledikk yaaaselam kızlar..
kimler geldi kimler gitti bilmiyorum ama bu haftadan itibaren ben de yarışa devam ediyorum.. sınavlarımı atlattım hepsi de çok şükür çok iyi geçti.. sadece bu dönemde malesef hiç dikkat etmedim yememe.. aslında bu hafta için de umutlu değilim ama başlayayım artık.. eşimin tayini çıktı pazartesi günü yola çıkacak bu hafta hep veda yemekleri var malesef..
eşimin tayini sebebiyle ben de tayinimi istedim fakat işlemlerim en az bir ay sürecek.. ben de o bir ayda burada bir kız öğretmen yurdunda kalıcam ve bu bir ayı diyet açısından çok iyi değerlendiricem..
5 günde 5 kilo diyetini yapacağımı söylemiştim daha evvel fakat hafta içi yoğurtla ilgili bi yazı okudum ve hergün mutlaka yoğurt tüketmeye karar verdim.. bakalım bi yurda geçelim de nasıl olacağını anlarız hallederiz. ne yapacağımı bilmiyorum o bir ayda ama ne olursa olsun zayıflayacağım..
geçtiğimiz ay buralarda yoktum.. kilo aldığım da aşikar bi üç kilo vermiştim fakat ders çalışma olayı vedalar organizasyonlar falan bitirdi beni.. tartılmadım malum tartı yok.. kociş gider gitmez alacağım ilk şey tartı olacak
onun yanına 10 kilo vermiş olarak gitmek istiyorum en azından.. şu an yaklaşık 115 kilo olmalıyım
ben gerçekten bu sefer kararlıyım.. bu bir aydan sonra da 15 gün anneme geçicem.. o aradada 100 ün altına düşersem benim kocamdan daha mutlusu olmaz.. ben bu kiloyu hızlı aldım ve 100 ün üstünde bi kilo olduğu için bu kadar çok vermem acaip olmuyormuş yani iki ayda 15 kilo falan benim için norcmalmiş ama sonra kilo verişim çok yavaşlarmış.. ben bi 100ün altına düşeyim de varsın yavaş olsun
şimdi mesaim bitiyo yarın görüşmek üzre
bak şimdi canım çektiiicanım arabaşı çorbasını tavukla yapıyoruz tavuğu haşlayıp başka bi tencerede unu kavuruyoruz salçayı kavuruyoruzz sonra tavuk suyunu ekleyip kaynatıyoruz sonra tavuğu didkleyip içine atıyoruz çorbası bi harika tam hasta çorbası hamuruda un su tuz başka bişi yok ama yemesi çok eğlenceli :))
bugünü güzel atlattım çok şükür 6 tane yaprak sarması küçük bir dilim böreğin yarısını yedim :)
iyi yaptımmm aferimmm sanaaaişte geldim hanımlar ayy öğlen kaçamak yaptımmm...4 kaşık makarna yedimmm...
seni seniiiii..... benım ıcınde bı 4 kasık yeseydın
ben makarna olayına yıne burda okudugum bı yontemle son verdım şimdilik. ay sonuna kadar makarna ve pilav yememeye yemin ettim. leyla yapıodu galıba tam hatırlamıorum ama... 2 hafta sonra belkı bı kacamak yapabılırım
sonra gene 1 ay yemıcem dıye yemın edicemayda bır makarna yıcem
bak evde makarna var mesela. pıtırcıga yedırırken bı tane bıle yemıorum :)))
neyse gıdıyım ben
salatamı hazırlyım
bugnku ıftar menüm:
sebze corbası (1 orta boy patates, 1 orta boy sogan, 1 havuc, 1 pırasa, 5-6 cıcek brokolı, kapuska yaparken kalan 5-6 yaprak beyaz lahana, 1 kabak)
salata
(belki yarım kalan karnıyarığı yıyebılırım)
1 dilim ekmek ya yerım ya yemem
ayy çok enteresan...hamuru pişirmiyosunuz demi çiğ hamurmu yiyosunuz...
hoşgeldin imsevalimmm özledikk yaaa
bak şimdi canım çektiii
iyi yaptımmm aferimmm sanaaa
yerim senin pıtırcığını topiğin fırlamasıııı yeminde edermişş
Hzl ve cretsiz Resim Ykleme Sitesi - hizliresimyukle.com
bu bes günde bes kilo dietinden sonraki halim 80 kiloyum
seni seniiiii..... benım ıcınde bı 4 kasık yeseydın
ben makarna olayına yıne burda okudugum bı yontemle son verdım şimdilik. ay sonuna kadar makarna ve pilav yememeye yemin ettim. leyla yapıodu galıba tam hatırlamıorum ama... 2 hafta sonra belkı bı kacamak yapabılırım
sonra gene 1 ay yemıcem dıye yemın edicemayda bır makarna yıcem
bak evde makarna var mesela. pıtırcıga yedırırken bı tane bıle yemıorum :)))
neyse gıdıyım ben
salatamı hazırlyım
bugnku ıftar menüm:
sebze corbası (1 orta boy patates, 1 orta boy sogan, 1 havuc, 1 pırasa, 5-6 cıcek brokolı, kapuska yaparken kalan 5-6 yaprak beyaz lahana, 1 kabak)
salata
(belki yarım kalan karnıyarığı yıyebılırım)
1 dilim ekmek ya yerım ya yemem
yaa bureklamlar yüzünden siteye giremiyorum çok karışık duruyor şuraları bi toparlayıp temizlesemmi acaba
bugün kahveyii içtiktenn sonra başlarım dedimm amaa akşamm dışarıya davetliyizz kendimden emin olamadımm o yüzden senle yarın başlamayıo düşünüyorumm canımm
canim 5 gunde 5 kilo diyetini bir keremi yaptinda verdin merak ettim
bendr dukana basladim ama ufak tefek kacamagim oldu henuz iki gun oldu sence birakmalimiyim?
Offf super ya benim gecen senekj kilomdasinn kiskandim ama farkettimde bu hafta sanki daha cok dikkar ettin
vayy süpersin canim!
ay biliyormusun bende dukana ba$ladim ama 2 gün yaptim ve yine geçen yaptigimdaki gibi migrenim tuttu, ye nedense dukan bende migren yapiyor bu yüzdende biraktim
aaa evet bendim yemin eden nutella için bana ben cesaret edemem 1 ay için yemin etmeye, ben 1 hafta yemicem diye ediyorum
bu arada menünü çok begendim
beraber temizleyelim ben suyu ve bezleri hazirladim
ya canim $imdi bende heveslendim bendemi yarin ba$lasam sizlerle? kararsizim ya
basla tabı datlum yarın ben baslıyorumkarabıberımde oyle gel 3 kısı yapalım su dıyetııı
of canim offfffffff, malesef ba$layamayacagimgöz migrenim tuttu dukan diyetinin yüzünden çok üzgünüm ya bugün iki kere tuttu, bu yüzden öyle zor bir diyete ba$layamam, $u anda yazdiklarimi okuyamiyorum bile kör oldum yine
gecmıs olsun canım daha once bahsetmıstın gecıcı gorme kaybı oluyor dıye allah sıfa versın tatlım yaaa
senin yağuşuklu oğlunla beşik kertiği mi yapsak benım pıtırcıgı
hem ne fırlaması yaaa, hanım hanımcık uslu şirin bı hatunum ben :))
günaydınnnnnnnn hanımlar çok sağok ama güneş kendini gösterdiği için mutluyum
dünkü menümmm
1.5 dilim tam buğday ekmeğine salça sürdüm yanında ligh peynir
ara öğün 1-2 ceviz
öğlen oğlumla dışardaydık ona birşeyler öyledim kendimde yedimmm
akşamm : sevgililer günü yemeği
dün sadece leslie yaptımmm
1.5 su
bugün deli gibi spor yapmam lazımmmmm hanımlar haydi sevgililer günüde bitti tüm özel günler bittiğine göre yola devam bugün gamzem ve karabiberim yeni diyete başlıyor hayırlı uğurlu olun inş sonuç alırsını diğer bacılarrr sizler ne durumdasınızz ben biraz boşladım son günlerdee sıkı yönetim ilan ediyorum menüleri görmek istüyorum tek tekk bakcammm
ama varya kızlar şu domatesler salatalıklar yeşil biberler bi çıksın işimiz daha kolay kışın pek hormunlu beselnmek itemiyorum arada domate alıyorum ama istemeye istemeyee açıkçası şeftali mesela ben yazın ramazanda meyva salatası yedim sahurda şeftali çok güzel yardımcı kilo vermede . şimdi bu dediklermi ne zaman başlıcak çıkmayaa benmim zamanın az kaldıı nisanın son haftasında elbisemi diktirmeye başlamam lazımmm
günaydınn karabiberimm valla benim içime doğuyor sen bu iş bu sefer becercennnGünaydınlar arkadaşlarrr
Gamzee ne yaptınnn canımmm başlamayıı düşünüyorsun değilmii bakk bozmakk yokk ona göreee
Ben kahvemi 8 gibi yaptımm ve içiyorumm şuann
Duyguununn sözlerr aklıma geliyorr şubatınn bitmesine ne kaldıı ve yerimde sayıyorumm halenn benn
Dünn eşiminn çokk samimii arkadaşına gittikkk
polis lojmanlarında oturuyorlarrr
Neysee alt komşusu bayann 110 kiloymuş,kadınıı senii beğenmiyorumm ver kilolarınıı diyormuşş adamm kadınn çabaladıkça veremiyorrr kilolarr
adamm artıkk yatağınıı bile ayırmışşş başka odaya yatmaya gidiyormuş
kadınn nasıll ağlıyor üzülüyor diyorrr
adamm ne iğrençmişş ,kadınınn yerinde olsamm zayıflarr adamıda hasetinden çatlatırdımm
bu adamlar kendilerinii bir b.k zannediyorlarrr
akşamm iyice sinirlendimmm
çok sağoll duygucumm benn başladımm gamzeyii bekliyorummm
gamzeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesinn gell
nisana ne kaldıı yaa evet çokk sıkıı tutmamız lazımm kendimizii
evet duygucumm artıkk daha dikkatlii olalımmm
dün sadece yediklerimi yazsam saat 13 e kadar bişey yiyemedim endokrin için şeker yüklemesi yapıldı 75 g şekerli su sonra bir dillim kek meyve suyu simit ve akşam çorba ve pırasa su içemedim koşuşturmaktan bugün yine doktordayım sonuçlar için
bu sabah domates peynir salatalık ve bitki çayı 2 dilimde kızarmış ekmek
canımm guzel rakıbım bak karabıberımı teklıfte bulundum sende gel yapalım su ısvecıı ben pek isteklıyım yapma konusunda hayır olsun bakalım.
hiç yemediysen yemek zor gelebilir hamurunu çignemeden çorbanın suyuyla yutuyorsun :) bide bizde hamuru çorbanın içine kim düşürürse bir sonraki arabaşı günü onda olur herkes birbirininkini düşürmek için dirsekleriyle falan vurur yemesi zevklidir :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?