- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #4.421
LEYYAA SANA BİRŞEY DİCEMM
EŞİM SEVGİLER GÜNNÜDE TELEFON ALDI ANDRİOTMİDİR NEDİR ÖYLEE İŞTE YENİ TELEFONLARDAN ANLAMIYORUMM
ŞİMDİ EVDE WİFİDEN BğlNAIYORUM AMA BAZI MEKANLARDAA KABLOSUZ İNTERNET OLUYOR AA MESELA RESTORANTLARDA ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNDE BEN HİÇ KULLANMADIĞIM İÇİN DİYORUM NASIL BAĞLANILIORR ANLATSANABİRDE KAYIN VALİDEMİN EVİNDEDE KABLOSUZ MODEM VAR ONUN EVİNDE NASIL KULLANA BİLİRİMM ONUN İNTERNETİNİ TELEFONUMDAA ANLAT BAKEMM BENE
AAA HOŞGELDİN CANIM ÇABIKKKK ELİNİ YÜZÜNÜ YIKAAAAAAAA BUNDAN SONRA MUTLULUKTAN AĞLAA
VALLa Bİ<Z BURDAYIZZZ BURDAKİ HANIMLAR BİRİBİRİNDENN İYİ YÜREKLİ YÜCE GÖNÜLLÜ HEPSİ SANA DESTEK OLUR BENDE DAHİLL . KG ALMAK KOLAY KG VERMEK ZORRR MALESEFF AMA İSTEYİNCE OLUYOR BAK BEN 83 DEN GELİYORUM EN SON P.TESİ GÜNÜ 70 KG DÜŞTÜM NİSANIN SON HAFTASINA KADAR EN KÖTÜ 60 OLMAM LAZIM ABLAMIN DÜĞÜNÜ VARR MALUM RESİMLER KALICI HERŞEYDEN ÖNCE KENDİM İÇİN İSTİYORUMM
SENDEN TEK İSTEDİĞİMİZ ŞU GÜNLÜK GİRMEN HERGÜN BİR ÖNCEKİ GÜN NE İÇTİN NE YEDİN NE KADAR SU TÜKETİN SPOR NE YAPTIN BU KADAR P.TESİ TARTI GÜNÜMÜZZ ONUN DIŞINDA BİRŞEY YOKK . ŞİMDİ BİZE KENDİNDEN BAHSET NEREDENSİN YAŞ KAÇ BOY KAÇ NASIL BESLENİYORSUN EVLİMİSİN BEBİŞ VARMII
hehe andriot kelimesi çok komik andropoz gibi algılayıp gülüyorum,böyle oluncada zincirleme olarak aklıma azgın teke sendromu lafı geliyo şimdi gülmekten bayılacam,arkadaşlar kendi kendime güldüğüm için ters ters bakiyolar cozuttuğumu düşünüyorlardır....
şekerim hoş geldin topiğimize...en başta söyleyeyim ilk şartımız topikte devamlılık..
sonrasına gelince şimdiki kilon hedef kilon felan bunları yaz,bir kalori cetveli ve tartı ya sahip ol,her pazartesi kilo bildirme tartı günümüz,topik sahibimiz duyfer hatun buralardadır...
gün içinde bir gün önceki menünü yazasan seviniriz ona göre birbirimize yorumlar yapıyoruz,telkinlerde bulunuyoruz..
tabi şu saaten başlayarak rejimine başlıyorsun şimdi hemencecik bir meyve ye ve akşam salata,sebze veya tavuk haşlamasıyla geçir..vakit nakittir yaza veririsin umarım..
ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİNN AZGIN TEKE HAAAA BENİDE GÜLDÜRDÜNNN
çok teşekkür ederim, hoşbulduk
19 yaşındayım. Boyum 1.61. 67 kiloyum şimdi50-51 kilo olmak hayalim
inanılmaz kötü besleniyorum. ev yemeği pek yemem, ama abur cubur olsun, tatlı olsun duramıyorum. çok abartıyorum. :44:
en son dukan diyeti yaptım, onu da bozdum. şöyle diyeyim size 2 gün diyet yaparım diğer 5 gün ne varsa saldırırım. biraz psikolojik. sizin desteğinizle veririm umarım bütün kilolarımı
kız senin telefon Android olmasın (akıllı Telefon)
cısssssssssssssssss sakın ha bir daha duymayımm bak en güzel yaşlardasınnn kıymetni bil yarın öümr gün evlencen güzel zarif bir gelin ol emin ol hatıralarda kalcak her baktığında off ne kg luymuuşm deme daha bunun doğumu varr sıkı yönetim ilan et sana tavsiyem bugündiyet bölümün başarıöykülerini oku iyice beyinen hazırla kendine yarın yeni bir gün yeni bir başlangıç olsunn akşam atıştırma isteğin varsa tuzsuz leblebi al gözünün önüne meyva koy özellikle yeşil elma tok tutuyorrcanım hoşbuldumkalori cetveli dediğimiz şey nasıl bir şey onu anlayamadım
sabah yediklerimi saymıyım şimdi, kokrkutmak istemem sizleriyarından itibaren başlarım yediklerimi yazmaya. bu akşam da haşlama tavuk var menüde
bildiğim kadarıyla anlatayım...
menünü aç,
kablosuz özelliği ve ağlar bölümünü aç ordan
kablosuz ağ ve ayarlarını seç
bulututhh u aç
sonra doğradanbağlantı ve taşınabilirlik bölümüne gir
taşınabilir ortak erişim noktasını işaretle seç
çıkan ekranda AĞSSID bölümünden görünür ağ ismini seç
yada en yakın telefoncudan direk ayarlama yaptırıp öğren...hehe:)))
BAK ABLACIM ABLACIM DİYORUM 27 YAŞINDAYIMM .. HERŞEYDEN ÖNCE GENÇSİN METOBOLİZMAN GÜZEL ÇALIŞIRRR BU ARTIK CEPTE .. BAK BUNUN EVLİLİĞİ VAR BUNUN HAMİLELİĞİ VAR DOĞUMU VAR BEN 53 KG EVLENDİM 64 HAMİLE KAldım 90 doğuma girdimm düşün ilkkez kg verme sorunu yaşıyorumm ve ne kadar zor ilkkez anladımmm...birde ben polişkistik over hastasıyımm kg vermem zorlaşıyor neyse yapman gerkenler anneni sıkı sıkı tembihle bak benim 20 aylık oğlum var dolap abur cubur kaynıyor artık ellemiyorumm abur cumuru bırak gir mutfağa kendi yemeğini kendin hazırlaa zor değil canımm bak iyiliğin için şu kg üzerine 15*20 kg koyy doğumdaa ona göree yaş ilerledikçe zorlaşıyordaaa,
bak benim belli bir diyet listem yok yaptıklarım yağı kestim tuzu kestim şekeri şkestim canın ttlımı istiyor muzu kes toz kako ya ban ye yada burda arkadaşlar süte tarçın koyuyor içiyorr kesiyormuş onu denemedimm
ekmeği esmer ekmeğine çevirr yeşil çay tükett tadı iğrenç ama alışıyorsunn, su en az 1.5 lt tüket zorlada olsa iç akşam 6 en geç 7 den sonra yeme hatta ben akşammeyva salatası yiyorumm hadi diyelim yemek yapmaya üşeniyorsun poryoununu kendin hazırlaa annenin her yaptığı herşe çeşitten az koy unutma insan avucununi çi kadar yemesi yetermiş. ara öğün yok meyva ye tost ye vs ama az sık beslenn ve en önemlisi spor yap varsa imkanın alet al yoksaa dans et tak kulaklığı dans ett yada leslie diye fıtnıs var onu insir bilgisayarına yap googleye yaz çıkarr . ip atla yap işte birşey tek başına diye olmazzz sporla estekle bak nasıl kg vercen gün içinde yaptığın aktivite yüremek merdiven çıkmak spor yapmak yemek yapmak vssss yediklernin üstünde olmalıki kg verr ... ve unutmaa istersen yaparsın yeterki isteeeee
ayy yarım saattir cevap yazamıyorum yaa hata verip duruyor neysei sistem geri yükleme halleti :))
bugün komşum arabaşına çağırmıştı yaa gidemedimtam gidiyordum misafir geldii
bende hemem bi kek börek yaptım brovni yaptım kendiminkini kestim ayırdım sosunu sonra döktüm :):) diet brovni
böreğide yufkaları 4 e bölüp içine ıspanak koydum içine hiç yağ koymadım yağlı kağıtta pişirdim yaa gerçekten yağ öyle çokda önemli bişi değilmiş olmayıncada çok güzel oluyormuş böreklerim harikaydı
velhasılı kelam arabaşını yiyemedim
aman ne iyi olmuş arabaşı yokkkk ne öyle hamur mamur ay ye örnek ol fesleğen...
kız dünde ben niyeti bozduydummm...şöyle makarna haşlayıp üstüne rendelenmiş ezine bolll pul biber...derken
hösst şeytan uzakdur kırdım bacağını dedim geçti...
canım hoşbuldumkalori cetveli dediğimiz şey nasıl bir şey onu anlayamadım
sabah yediklerimi saymıyım şimdi, kokrkutmak istemem sizleriyarından itibaren başlarım yediklerimi yazmaya. bu akşam da haşlama tavuk var menüde
bu hafta gerçekten çok kötüydüm ben yaa hiç evde duramadım az yedim ama neredeyse hergün börek yedim ama haftaya ipleri alıyorum elimeakşama çorba yaptım az çorba içerim sonrada 1 portakal tamamdır :):)
şimdi bide düğün çıktı yaza yeğenlerin sünnet düğününü yapmayı planlıyorlar 6 aya 69 u da olsa 60 ları göreceğim inşallah
arkadaşlar benim boyum 1 65 kilo 48 50 arasında degisiyor benim kilo problemim yok ama az bi kilo alınca direk göbegim çıkıyokilo almaktan oyle korkuyorum ki bunu icin:18: böylede çok minyonum biraz kalçalı basenli olmak istiyorum ama bu göbek hemen kendini ortaya atıyo benim gibi olan varmı yaa bayılıyorum balık etli olupta incecik beli olanlara...şimdi göbeğim yok ama 2 3 kilo alsam dediim gibi oluyo bende korseli sütyen aldım sürekli takıcam belki vücut yapım degişir (bi umut )
ayy yarım saattir cevap yazamıyorum yaa hata verip duruyor neysei sistem geri yükleme halleti :))
bugün komşum arabaşına çağırmıştı yaa gidemedimtam gidiyordum misafir geldii
bende hemem bi kek börek yaptım brovni yaptım kendiminkini kestim ayırdım sosunu sonra döktüm :):) diet brovni
böreğide yufkaları 4 e bölüp içine ıspanak koydum içine hiç yağ koymadım yağlı kağıtta pişirdim yaa gerçekten yağ öyle çokda önemli bişi değilmiş olmayıncada çok güzel oluyormuş böreklerim harikaydı
velhasılı kelam arabaşını yiyemedim
bu hafta gerçekten çok kötüydüm ben yaa hiç evde duramadım az yedim ama neredeyse hergün börek yedim ama haftaya ipleri alıyorum elimeakşama çorba yaptım az çorba içerim sonrada 1 portakal tamamdır :):)
şimdi bide düğün çıktı yaza yeğenlerin sünnet düğününü yapmayı planlıyorlar 6 aya 69 u da olsa 60 ları göreceğim inşallah[/QUOTE
düğünmü hemen sıkı yönetim ilan et
görürsünnn az gayrettgörcez görcez 64ü bi görsemmm
arkadaşlar benim boyum 1 65 kilo 48 50 arasında degisiyor benim kilo problemim yok ama az bi kilo alınca direk göbegim çıkıyokilo almaktan oyle korkuyorum ki bunu icin:18: böylede çok minyonum biraz kalçalı basenli olmak istiyorum ama bu göbek hemen kendini ortaya atıyo benim gibi olan varmı yaa bayılıyorum balık etli olupta incecik beli olanlara...şimdi göbeğim yok ama 2 3 kilo alsam dediim gibi oluyo bende korseli sütyen aldım sürekli takıcam belki vücut yapım degişir (bi umut )
valal tv ler hergün göbek yağui çin yoğurt diyor ev yapımı oğurt ye günde 2 kase birazda mekik dümdüz karın
liste ney nekadar kalori..onun listesi
mesela 1 dilim beyaz ekmek 90 kalori,1 dilim kepek ekmeği 60 kalori,100 gr pırasa 25 kalori,3 köfte 180 kalori
liste heryerde var internetten indir yazdır...
akşama haşlama tavuk varsa gögüsten ye yağsız başka yeri varsa derisini sıyır at,yanına yeşillik salatası ayarla veya yap oda yoksa bir küçük kase yoğurt ye... yemekten sonra abur cubur yok çok yemek istersen bir elma veya portakal ye ve hemen yat uyu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?