Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

allah sağlıkla hayırlı evlat versin inş. en kısa zamanda canım[/QUOTE]
çok teşekkür ederim ama bir kilo verebilsem şimdi yürüyüşten geldim bir saatten fazla yürüdüm bakalım artık hayırlısı,

gamzecim bu isveç hiç aklıma yatmıyor benim...aslında yapabilirm ama mantığım almıyor sanki...

yapabilirsen al cnm hem karabıberımde yanlız kalmamıs olurr

coook mutluyum. tartıda bugun 67.9 u gördüm.(kıyafetlerim varken ustumde, en az 500-600 gr oynuyor) buraya yazıorum ki kaçamak yapmıyım pzt 67.0 veya 66 lı rakamlar yazabıleyım.
aslında bana hergun tartı gunu olsun yaaa :44: anca öle adam olurum ben :)))

dun aksam brokolimi yedim kızlar. önden de (yemek hazır olmadıgı ıcın) bır dılım t.b ekmegıne salca ve kasar koyup yemıstım.
hatta yazdım yesıl cayımı ıcerken 1-2 kurabıye yıyebılırım dıye. ben 1 kurbaıye yedım. 4-5 tane de hoşbes yedım. midem o kadr fena oldukı. dun yedıgım herseyı kustum 1 saat sonra. yarım dılım ekmege normal beyaz peynır sürüp yedim.

sahura kalktım. sahurda da 1 dilim ekmek, peynir, 7-8 badem, 1 zeytın yedim. 1.5 bardak su ıcıp yattım.

maşaAllah feslim menü süper.

aman maşaAllah nazar degmesın sekerım, 2 gece evvelde gülce beni delirtti yaaa... 4 saat ayagımda salladım. en sonunda fırcayı yedi, kapattı gozlerını oyle uyudu.
1 bucukta yatmıstım zaten, hanımefendı 2 de kalktı teeee 6 ya kadar. Allahım sana geliorum dedim yani...

gofret poağaça simit cokokrem maşaAllah masaAllah, yahu zaten ekmek var kahvaltıda pogaca sımıt nıye?
kızart 1-2 dlim ekmeği, az peynır, az zeytın, maydonoz, roka, tere, 1 yumurta ooohh mis gibi doyarsın.

canım sevındım senın adına. bence pazartesi cok ciddi bı sekılde baslmalısın. 1.5 ayda verebıldıgın kadar ver ve katıyen kacamak yapma. suraya gıdıcez buraya gıdıcez dıyen olursa da bence kabul etme. 1.5 ay dediğin neki. sporunu ve dıyetını duzgun bı sekılde duzenlı yap ki etkisini gör.

az önce 1 brd yeşil çay içtim..

bugün öğle yemeğinde ezogelin çorba
karnıbahar yemeği
sigara böreği
pudıng varmış

hangisinden ne kadar yesem sizce...gelde iradene sahip çık
1 kepçe corba ve bol karnabahar yemegi (içinde patates varsa yememeye calış)
pudingten 1-2 kasık ye ama fazlasını yeme bence.

bende dıorum zsa nerde yaaa....

Nasılsınız kızlar yaa ben bu ısvecı yaptım yapacagıma pişman oldum ya cok kotu mıdm bulanıypr az once kusa kusa bı hall oldum ogur ogur ıcımdende birsey cıkmıyorkı bana gore değilmiş bu isvec
boşver cicim isveci. normal bıldıgımız gıbı devam. ama kuşhan dıyetını bı dene. guzel o yaa. ben oruclarım bıtsın onu yapıcam.
dun gece bende cok fena kustum hep. artık psikolojıkmı yoksa mıdem gercekten mı kabul etmıo bılmıorum ama 1 kakaolu kurabıye ve 4-5 tane hosbes yedim. 1 saat sonra kusmaktan mıdem boşboştu. ne gofetten eser vardı ne brokoliden

canım Allah saglıkla elemsiz hayırlı bı evlat nasıp etsın ınsaAllah

bıraktım seekrım bıraktım bende mıde bulantımı ısvecten oldu dıyorum amaa 2 saat once afedersınız ama cırcır oldum acaba enfeksıyonmu kaptı yaaaa cok ama cok bulanıyor mıdem ısvectenmı hasta oluyorum ondan mı bılemedım

Kızlar karın yağlarına yoğurt birebir dün yoğurt yaptım maşallah çokda güzel tutmuş oğluşumla afiyetle yiccez şimdi ev yapımı yoğurt ta yağ durumu nasıl accep ben pastörize sütten yapıyorumm????

aynı benim gibi olmuşunn midem bulanoyordu üstüne cır cır daha 2 dündür kendindeyim içim dışıma çıktı resmennn çok geçmiş olsun

sağol bitenemm..haklısın haklı söze ne denir evet evet 10 kilo hedefim... 2 ayda verebilsem rekorumu kıracağım...
inşaAllah canım
öğlen bırazcık kacmıs sanki ama akşamla dengelemişsin super ))

bolca su ıc ve bence bugun abartmadan normal beslenmeye calış bakalım. sebze ye, corba iç. bagırsaklarını bozdugun ıcın su kaybın cok olur.

yag durumu nedır bılmıorum ama zaten paket sutlerın yagı alınıyor. cok fazla degıldır heralde. canan karatay lıght yogurt yemeyın dıodu. ev yapımı eskı usul yogurt yıyın dıodu. bence ye cicim istediğin kadan

afıyet olsun canım yag otranı sute gore değişir pastorıze sut yagşlı oluypor yagurdunda yaglı olmus olur yarım yaglı sutle yaparsan yarım yaglı olur ama okadardan da bırsey lmaz sıonucta hazır yogurduda ya yaglı ya yarım yaglı almak zorunda kalıyorsun cunku cocuklarda yıyor ve en guzelı kendının yapmıs olması en saglıklısı
aynı benim gibi olmuşunn midem bulanoyordu üstüne cır cır daha 2 dündür kendindeyim içim dışıma çıktı resmennn çok geçmiş olsun

aynen canım ya içim dısıma cıktı bırde boyna tuvalette gıdıyorum sanırım hast aoldum

saol canım benımm

bende ii cnm devam bugunde tabıkı sekerımm

su ıctım cnm 1.5 lıtre bakalım bende sonuna kadar getırmek ıstıyorum bugun nasıl gıdıcek bakalım basdonmem ve mıd e bulantım gecmezse bırakabilirim
tamamm canımm
amaa daha yenii okudumm canımm kötü olmuşsun eğerr kötüü olduysan bırakk canımm yapmaya devam etmeee
amaa benn sonuna kadar gideceğimm inşallahh
oh hemşerimsinizz ne güzel
ay sen vandan yazan arkadaşsınn sevindimm
6 kilo az değil amaa 66 dan inmişsinn

canımm bıraktığınn iyii olmuşş
şimdilikk sonuna kadar gitmeyii düşünüyorumm bakalımm
eğerkii kötüü olursamm bende bırakırımm

yok cam şişe varya günlük süt ondan yapıyorummm ama katkısız en azındann bir küçük kase yedim az önce

demek mikrop var ama rokadan süphelendim geçen oğlana pide getirdi babası bende yanındaki salatasınaa yedim rokalı bol bol ertesi gün barsaklarım ve midem maf etti benii çünkü tek ben olsumm salatayı yiyen bendim iyi yıkamadılar demek yada salgınmı var bilmiyorum muuz ye leblebi ye

Potii nerde hanımlarlar ercenin bebeği nasıl oldu acaba????

Kızlar dukanmış 5 günde 5 k diyetmiş yok karataymış boşverin kendize özel yemek yapın eşinize ayrı üşenmezseniz haa uşraşamam diyorsanız 2-3 kaşık yiyin bo lsalata yoğurt esmer ekmek bitti işte birde sporrr

canımm bıraktığınn iyii olmuşş
şimdilikk sonuna kadar gitmeyii düşünüyorumm bakalımm
eğerkii kötüü olursamm bende bırakırımm
inş. canım bı sorun olmazsa devam edersın ve istediğin sonucu alırsın kusura bakma yanlız bıraktım senı

saol cnm muz var evde yıyım barı aklıma gelmemıstı salgın var denıyor bılmıyorumdun salata yedım ama yesıllıklerı kactur sırkelı sudan gecırdım sanırım salgından etkılendım :44::44:

kesinlikle dışardan gelen gıdalaın yanındaki yeşillikleri yıkamadan yemeyin arkadaşlar,yakın bir tanıdığımıza tereden geçen bir mikrop hayatını alt üst etti adam 2 ay 40 derece ateşle nerdeyse komada yaşadı, Oğlu amerikada profösör yapılan tetkiklerde tereden parazit bulaşmış olduğu tesbit edildi ve yurtdışından gelen ilaçlarla iyileşti doktor çocuğa geçse bu ateşle ölürdü.. demiş..

bosuna heryerde soylemıyorlar en luks yerde yemek yesenız bıle asla bu yemek salata olmasın dıye yesıllıkler byuk tehlıke saglıgımız ıcın

Son düzenleme:

BEN AKILLanmam hamileykende zehirlendimm dışardan salata yemicen aslında hele lahmacun pide gibi yanında konulan yeşilliği hiç yemicenn kontes 2 gündür kendimdeyim düşün c.tesi başladıı maf oldum gece uykumdan uyandırıyor çok aadersinizz istifra etmeyim diye allaha dua ediyordumm hayatta en nefret ettiğim şey çıkarmak .kırk yılın başında olur ağlıya ağlıyaa çıkarırımm ayy çok şükürki hamileykenn kimi ilk 3 ay devamlıçıkarırı ben öyle şey hiç yaşamadım bunun için GÜZEL ALLAHIMA BİN ŞÜKÜR. BOL SU tükettim hafif beslendimm geçtii birde muz tabi, ama şu açıdan güzel bir şey bıraktı iştahım sıfır hala dahaa ben böyle oldummu bir süre yemek yiyememm çorba yoğurt sadece yiyebiliyorumm midem kaldırmıyor başka birşeyy

tövbe estafurullah birdenn kontesin yazdığı yazıyı okuyunca seni hayal ettim üstüne bu işaretleri görüncwe gülme tuttu şaka bir yanaa sen heme muz ye bol su iç sürekli çık wc at mikropu leblebi al yee yağlı fazla yeme meyva tükett inş toparlarsınn

kızlar ben spora çıkıyrumm bakalım kaç dk yapcam bugün öptüm sizi ALLAHA emaner olun
potiyi birde ercenin bebeğini çok merak ediyorummm şohbenden zehirlenmiştii inş iyidir

deli kızzzzzzzzzzz tavsiyelerını dıkkate alıcam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…