- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #4.401
deli kızzzzzzzzzzztavsiyelerını dıkkate alıcam canım
şimdi anladığım kadarıyla duygu ve minnak cırcır olmuş,konteste kabız olmuş 2 gündür tık yok yediğim kalıyo içerde...Allahım yarebbim... sen düzelt durumlarımızı......
minnak değil kısss ben bennn ahh kontesım oda zor buda zor sekerım bız zaten topikçe deliyiz ortamız yok desene ayyy ne guldum allah ıyılıgını versinnn
geçti benimkiii çok şükür ne zor şeymişşşşimdi anladığım kadarıyla duygu ve minnak cırcır olmuş,konteste kabız olmuş 2 gündür tık yok yediğim kalıyo içerde...Allahım yarebbim... sen düzelt durumlarımızı......
minnak değil kısss ben bennn ahh kontesım oda zor buda zor sekerım bız zaten topikçe deliyiz ortamız yok desene ayyy ne guldum allah ıyılıgını versinnn
motor haa ayy kones çok yaşa emi sende bozarsan moturu p.tesiye kadarr rahatlarsınay gazecim senmisin yaa ilahi bacım motoru bozmakta zor,hayır 2 gündür bende zaten çok yedim bide içerde kaldılar ayy hepsi kesin kilo oldu allahım çok almasam bari...
sen yeee devam et düğünde dedikoducu kadınlar ellerini ağZına kAPAYIP AYYYY ŞU KONTESE BAKK NEDE ÇOK KİLO ALMIŞ DİCEK VE GÜLCEKKKbugün dirayetim geri geldi hösst dedim kendime az ye hafif ol dedim içimden,yaza bi ton düğün var incelmem lazım...
arkadaşlar kızım iyi çok şükür atlattık evimizdeyiz şimdi geçmişi okuyamıyorum hepinizden allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin
hayatımız normale dönünce aranıza katılacam tekrardan inş
rabbim hepimize herkese sağlık versin inş
arkadaşlar kızım iyi çok şükür atlattık evimizdeyiz şimdi geçmişi okuyamıyorum hepinizden allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin
kızlarr dünkü rekoru üstüne çıktı dün 1.35 dk 501 kalori attım bugün 1.25 dk 505 kalori
ben gecmisi okuyamadim canim gecmis olsun kizin mi rahatsizlandi?arkadaşlar kızım iyi çok şükür atlattık evimizdeyiz şimdi geçmişi okuyamıyorum hepinizden allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin
ben gecmisi okuyamadim canim gecmis olsun kizin mi rahatsizlandi?
kızlar hepinize merhaba
son gözyaşlarımı da sildim ve bir daha kilolarım yüzünden ağlamayacağım diye kendime söz vererek buraya koştum.
iki senedir o kadar çok şey yaptım ki gitsin bu kilolar diye. denemediğim yol kalmadı. başlangıçta epey kilo verdim 53 kiloya kadar düştüm. ama sonra bende bir rahatsızlık başladı. gizli gizli yiyordum, midem küçüldüğü için o kadar çok yemekten rahatsız oluyordum ama buna rağmen çatlayana kadar yemeye devam ediyordum. kriz gibi, bi türlü durduramıyordum kendimi. sonra çok afedersiniz yediklerimi çıkarma yoluna gittim, allahtan çabuk döndüm de devam etmedim bu işe.
yiye yiye 14 kilo aldım. 67 kiloyum şu an. tek bir destekçim bile yok. herkes kafama taktığım için böyle olduğunu söylüyor ama bu konuda en ufak bir yardımda bulunmuyorlar. oysaki benim destekçiye ihtiyacım var, bu yüzden burdayım.
aranızda bana da yer açarsanız çok sevinirim :)
kızlar hepinize merhaba
son gözyaşlarımı da sildim ve bir daha kilolarım yüzünden ağlamayacağım diye kendime söz vererek buraya koştum.
iki senedir o kadar çok şey yaptım ki gitsin bu kilolar diye. denemediğim yol kalmadı. başlangıçta epey kilo verdim 53 kiloya kadar düştüm. ama sonra bende bir rahatsızlık başladı. gizli gizli yiyordum, midem küçüldüğü için o kadar çok yemekten rahatsız oluyordum ama buna rağmen çatlayana kadar yemeye devam ediyordum. kriz gibi, bi türlü durduramıyordum kendimi. sonra çok afedersiniz yediklerimi çıkarma yoluna gittim, allahtan çabuk döndüm de devam etmedim bu işe.
yiye yiye 14 kilo aldım. 67 kiloyum şu an. tek bir destekçim bile yok. herkes kafama taktığım için böyle olduğunu söylüyor ama bu konuda en ufak bir yardımda bulunmuyorlar. oysaki benim destekçiye ihtiyacım var, bu yüzden burdayım.
aranızda bana da yer açarsanız çok sevinirim :)
şekerim hoş geldin topiğimize...en başta söyleyeyim ilk şartımız topikte devamlılık..
sonrasına gelince şimdiki kilon hedef kilon felan bunları yaz,bir kalori cetveli ve tartı ya sahip ol,her pazartesi kilo bildirme tartı günümüz,topik sahibimiz duyfer hatun buralardadır...
gün içinde bir gün önceki menünü yazasan seviniriz ona göre birbirimize yorumlar yapıyoruz,telkinlerde bulunuyoruz..
tabi şu saaten başlayarak rejimine başlıyorsun şimdi hemencecik bir meyve ye ve akşam salata,sebze veya tavuk haşlamasıyla geçir..vakit nakittir yaza veririsin umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?