Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

durumun uygunsa ve eti seviyorsan dukanı yap derim canım. zamanında 5 günde 3 kilo vermiştim. ama sonra daha yavaş verdirtiyormuş yani hep aynı hızda değil.

Evet bu konuda esim tam destekbana dunde dukanin yapmami onerdi cok sukur dukan diyetinide yapabilirim ama bir kere su icimdeki yeme duygusunuboldurmem lazim

yokk hiç öyle değiliz çok çenebaz bir topiğiz zaten bizde yeni başladık 1 ay oldu sende buyur gel...

peki hoşbuldum aranıza o vakit...

yeşil çayın tadı çook kötü ama ya

günde kaç bardak hangi vakitlerde iclmeliymiş peki, zorla içelim zayıflatıyosa

ben 1 aydır öyle besleniyorum gram veremedim, ama ekmek yiyorum her öğün 2 dilim falan

dostmusun düşmanmısın leyla yaaa

hihihihi kizin damak zvki ayni ben :) benimde ho$uma giderdi kaç aydir canimin çektigi helvayi ve sütlaci rüyamda görmek ahhh ahhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

iyi geceler cicim
ruyanda kendını 36 beden süper bı kıyafetle mezuniyetin en guzel kızı olarak gör

buda güzelmi$

canımm çok tşkler denicem mutlaka...

insaallah guzel sonuclar alirsiniz annecigin biran once sifa bulur canim.ismen dua edicem-yani bizim kontesin annesi diyerek.gecmis olsun

sabahın köründe uandım 6 da karglar eeeee sini bile yememiştir dahaaaaaa
dünkü menümmm

aç karnına form çayı
bol yeşilli, kızarmış tam buğday ekmeği
light peynir,çeridomates,salatalık
ara öğün ceviz
öğle 1 tane kıymalı börek ayran
ara sade soda limon sıktım
yeşil çay
akşam: kumpir yıllarsonraa çokcnm çekmişti eşim kıyamam getirmişş

leslie 2 mil
eliptik 65 dk
1.5 su

ben de dün dayanamayıp diyet çikolata aldım yedim ama yarısında kaldım çok şekerli geldi kumpir ben de ne zamandır yemedim sen söyleyince fark ettim afiyet olsun :)

ben de dün dayanamayıp diyet çikolata aldım yedim ama yarısında kaldım çok şekerli geldi kumpir ben de ne zamandır yemedim sen söyleyince fark ettim afiyet olsun :)

dün öğlen yediğim değilde akşam yediğim şey iyi bir örnrk değil zamanlaması hata öğlen olsaa yine sorun olmaz çünkü çok hareketli biriyim fakat akşam olması hoş olmadı dün msn ye canımkumpir istiyor yazdım eşimde görmüş getirmiş sağ olsunn sıcaktı o an yenmesi gereken birşey di başka birşey olsa ertesi güne bırakırdım kesinn ama değildi işte neysee bugün sporla acısını çıkarırım kızlar farkındamısınızz canımın istediğini yiyorum ama kg'da veriyorum sporun önemi iştee eğer bunları yapmasam herhalde 64 olmuşumdur 1.5 ay oldu topiği açalı yani disiplinli oldugum ama kaytardığım günler de oldu yani % 50 istikrarlıyım buna rahmen verdim kilo tabi sporla ama işte yapmasam daha iyi yada %80 istikrarlı olup % 20 kaytarsaydım şuan 64 olacağıma kesin gözüyle bakıyorummm birşeyleri gözden geçirmem lazımm yani herhangi gibi bir hedef değilki benimki 12 mayıs düğün tarihi ve bennnnn kaytarıyorummm birşeyleri gözden geçirmem lazımmmm :44::44:

valla en iyisini yapmışsın yemekle evet spor kesinlikle lazım bu aralar ben biraz boşladım sporu ama bugünden itibaran daha sıkı davranmam gerekiyor verdiğin kilolarla kendini çok iyi hissettiğine eminim darısı başıma

daha 9 kg daha vermem lazım hatta 10kg

kardeşim çık yukarııı valla varlığını özledimmmmm inş annen iyidir

canım benimmm çok sağolun ya allah razı olsun hepinizden...bugün bürodayım bakalım ne olacak..rabbim kötüsünden korusun inşallah..inş.tez zamanda sağlığına kavuşur anacım...

insan kaç kaç yaşında olursa olsun anneye muhtaç bunu biliyomusunuz...onun için annelerimiz allahım başımızdan eksik etmesin rabbim tez zamanda şifasını veriri inşallah...

duygucum bugün tartıldım:73,800 geldim

dünkü menüm:

sabah:1 portakal

öğlen :aslında taze fasulye almıştım ama ama yemek tabakla beraber yere düşüp parçalandı bende mecburen küçük bir tabak 6 kaşık civarı makarna ile 1 kase yoğurt yedim

akşam: öğlenki makarnanın mahcubiyeti ve eve geç gittiğim için 1 portakal,3 mandalina yeyip yattım

toplamda fazla fazla: 650 calori hesapladım

45 dk yürüyüş,2,5lt.su+6 bardak çay+1 türk kahvesi içtim...

aminnn canımm inş tez vakitte şifa verir güzel ALLAHIM güzel anneneee güzel haberlerğini bekliyorumm neşeli sohbetini özledimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…