- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #4.881
durumun uygunsa ve eti seviyorsan dukanı yap derim canım. zamanında 5 günde 3 kilo vermiştim. ama sonra daha yavaş verdirtiyormuş yani hep aynı hızda değil.
yokk hiç öyle değiliz çok çenebaz bir topiğiz zaten bizde yeni başladık 1 ay oldu sende buyur gel...
sadece ekmeği azaltıp, hatta mümkünse kesip, günde 1 saat yürüyerek çok rahat 3 kilonu verirsin.
kızlar yeşil çayın da çok yararı olduğunu söylüyorlar. ben içmiyorum pek
bir de suyun içine limon sıkıp içmemi önermişti spor hocam bana.
kılo fazla olunca daha cabuk verıo ınsan. valla bak basla sen. karbonhıdrat dıyetı yap. bak nasıl gıdıo kılolar.
abur cubur yeme
kola ve bilumum asitli içecekleri içme.
tatlı yeme. sadece corba, sebze, salata, et tavuk balık ye
6-7 aya sende gorursun 60 lı rakamları
dostmusun düşmanmısın leyla yaaa
iyi geceler cicim
ruyanda kendını 36 beden süper bı kıyafetle mezuniyetin en guzel kızı olarak gör
kaç kalori biliomusun 1 dilim pizza
sen o oglen yemegınde en az 600-700 kalori almıssın kıııızzııımmm :)))
yesil kahve ne ayol ilk defa duydum
gunde 3 fincan yesil çay iç. fıncanın ıcıne kabuk tarcını koy. cay bıtene kadar kalsın. bıde 1 corba kasıgı sırke koy.
bana bayagı faydası oldu.
aksamları corba salata veyaz 3-4 kasık sebze yemegı ve salata ye. mkaarna pılav patates ve kuruyemıs fazla yeme.
bolca su iç.
insaallah guzel sonuclar alirsiniz annecigin biran once sifa bulur canim.ismen dua edicem-yani bizim kontesin annesi diyerek.gecmis olsuncanlarım sevgili dostlarım ancak girebildim..
annemi soran arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize.
hastanede, daha teşhisi konmadı,tomografi ve kan tahlili yaptırdık inşallah bişey çıkmaz
1 aydır felan öksürürken kan geliyormuş ağzından,1 haftadır haberim oldu gripten felandır dedi ilaç aldı dr.dan ama geçmedi kulakburun boğaza gitmiş temiz çıkmış akciğer filmi çekmişler onda doktor bişey görememiş ama ciğerden geliyor eski filmleri görmek lazım demiş pazar günü gittiğimde ısrar ettim ve doktora göstermek üzere jelatinlediği peçeteyi gördüm 1 koca peçete dolusu kan beynimden vurulmuşa döndüm kızlar işte tetkikler devam ediyor ne olur dua edin..eskidende ağır bir zatürre geçirmişti ve astım,bronşit hastası hayırlısı olur inşallah rabbim şafi sıfatıyla tecelli eder ve şifasını kendi verir inşallah..
duygucum yarın sabah tartılacağım ilk işim kilo bildirmek emin ol...
selamm zsa :) kiloa durumlarımız seninle aynı benden hedef olarak 55 ikoydum kendime bakalım nolacak :)
sabahın köründe uandım 6 da karglar eeeee sini bile yememiştir dahaaaaaa
dünkü menümmm
aç karnına form çayı
bol yeşilli, kızarmış tam buğday ekmeği
light peynir,çeridomates,salatalık
ara öğün ceviz
öğle 1 tane kıymalı börek ayran
ara sade soda limon sıktım
yeşil çay
akşam: kumpiryıllarsonraa çokcnm çekmişti eşim kıyamam getirmişş
leslie 2 mil
eliptik 65 dk
1.5 su
ben de dün dayanamayıp diyet çikolata aldım yedim ama yarısında kaldım çok şekerli geldi kumpir ben de ne zamandır yemedim sen söyleyince fark ettim afiyet olsun :)
valla en iyisini yapmışsın yemekle evet spor kesinlikle lazım bu aralar ben biraz boşladım sporu ama bugünden itibaran daha sıkı davranmam gerekiyor verdiğin kilolarla kendini çok iyi hissettiğine eminim darısı başıma
kardeşim çık yukarııı valla varlığını özledimmmmm inş annen iyidir
canım benimmm çok sağolun ya allah razı olsun hepinizden...bugün bürodayım bakalım ne olacak..rabbim kötüsünden korusun inşallah..inş.tez zamanda sağlığına kavuşur anacım...
insan kaç kaç yaşında olursa olsun anneye muhtaç bunu biliyomusunuz...onun için annelerimiz allahım başımızdan eksik etmesin rabbim tez zamanda şifasını veriri inşallah...
duygucum bugün tartıldım:73,800 geldim
aminnn canımm inş tez vakitte şifa verir güzel allahım güzel anneneee güzel haberlerğini bekliyorumm neşeli sohbetini özledimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?