Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Kız minnak senin kilon 67 gayet iyi be anacım arada kaçamak yapsan be anacım Bende dogum sebebiyle 80' lerden geldim 67 ye ama bu aralar tartılmıyorum alıyorum herhalde :)))) 3 ayda...

selamlaaaaaar herkesee
kızlar ben fark ettim de yazdan beri alışveriş yapmıyorum, yaz sonundan beri 6-7 kilo aldım şimdi gidip o 38 bedene giremiycem moralim bozulacak diye hiiçbişey almıyorum. geçen seneden kalma bol bikaç bişeyle idare ediyorum huuuuu yazık bana tartıldım 66.5 kilo çıktım, 1.7 kilo vermişim iki günde.
57 olana kadar alışveriş yok sonrasında abartırım biisürü ciciler alırım

selam kizlar,bugün güne bir dilim kek ve bir fincan kahveyle basladim,dünden sebze yemegi yapmistim kendime bugünde onlari yemeyi düsünüyorum,en azindan kilomu koruyayim

her iki haftada diet degistiriyorumdietle kafayi bozmus durumdayim,insallah bu dietler sonra basima is acmaz,bide onu arastirayim nasil bi diet:111::111::111::111:

yapması kolay acıktırmayan protein karbonhidrat dengesi çok iyi olan bi diyet 15 gün yapılıyor ve kilo veren çok

maşallah canım ya ne güzelde hayalin varmış inş. neden olmasın bir gün olur belki

kız tariflerinlerinden bizede yazsana

metabolizmanı şaşırtmış oldun canım dünle
sen normalde hiç kaçamak yapmadığın için bence bişey olmaz bugünü de biraz hafif geçirirsin olur biter tatlım

selam herkese bir site buldum kalori sepeti diye her şeyin kalorisi var kilo hesabı da yapabiliyorsunuz kendinize menü hazırlayabiliyor diyetisyenlere başvurabiliyorsunuz tavsiye ederim en azından bir girip bakın benim çok hoşuma gitti :)

dünkü menüm

yarım yeşil elma

sabah 1.5 haşlanmış yumurta
yarım yagsız peynirli gözleme
2-3 zeytin

ara 1 küçük kase boza

ara 1 bardak süt

akşam saat 16.30 da
2-3 kaşık patlıcanlı mantarlı et
yoğurt
2 dilim ekmek
2 salatalık turşusu

ara 1 dilim kek

yarım limon

1.5 litre su
spor yapmadım ne yazıkki

selam kizlaargezdim tozdum mamalari huplettim geldimdunki menum:

Sabah:ilik sirkeli su
Kahvalti:
Yesil cay
Lor+domates+nane
2 kucuk boy salcali sosis
Haslanmis yumurta
1dilim ekmek
Ara:yesilcay
Oglen:yarim kase mercimek corbasi
yogurtlu mayonezli kabak-lahana salatasi

Aksamotpori
Su :1.5lt
yatmadan ilik sirkeli su
simdii gunum super baslamisti 1 onceki gun dunyayi yedigim icin sanirim hic acligimda yoktu sadece duzen olsun diye kahvalti yapmistim fakaaat bi tokluk hali sevgili esimin turkiyeden aksam saatlerinde donmesiyle son buldu.canimin ici ben seviyorum diye yuklenmis simitleri tatlilari potpori demek iste oyle karisik karisik catlayana kadarturk mamalari yemek demek aksam inanin uyuyamadim midemden sunu anlamis oldum:benim midem artik aksam yemegini kaldiramiyor.eskiden bu yediklerimi saat 10da bile yesem yatar uyurdum yeminle cok sukur bu gunleride gordum organlarimin cigligini duyabiliyorum artik
bugunu de yarin anlatayim bariarkadasin mamalari ve benim diyet falan dusunmedigim bu haftanin gidisatina nasil katkida bulundugum ama dogru ya metabolizmam sasirdi haftaya dikkat edince saaakkk diye gitcek kilolar
bu arada tahmin edenleri kutluyorum beyaz tenli ela gozlu kumralim yuzum degil bedenim kemikli o yuzden cok kilolu yada cok zayif gorunmemayy bunlari demisken kocacim cook memnun kilo gidisinden

DUYGU BANA MAMA YAP tum liste hedef kilosuna ulasinca bizi biraraya toplayip pasta yapican miii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…