- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #5.161
her iki haftada diet degistiriyorumallah kolaylık versin canım kuşhan diyetini öneririm sana güzel kilo verenler var hiçde zor değil
her iki haftada diet degistiriyorumdietle kafayi bozmus durumdayim,insallah bu dietler sonra basima is acmaz ,bide onu arastirayim nasil bi diet:111::111::111::111:
düşünüyorummmmm ben yemekte pek iddalı değilim ama harika pasta börek çörek tatlı yaparım birde klasik şeyler değil farklı şeyler yaparımm hattta derler hazırmı aldınnn yani bu konudaa kendmie çok güveniyorummmm hatta ilerdee şirinn bir pastane açmak bile istiyorum ama daha butik tarzı yani sosyatik güllerin 5 çaylarını organize etmek gibi belki 1-2 masaa atar öğle arasındaa yemek isteyeni nsanlara servis çıkarırımm bilmiyorum böyle bir hayalimde varr
Günaydınlar,
Geçmişe bakmadan hemen daldım kızçeler nasılsınız?
Ben dün gece itibariyle regl olmulşum şişliğimden belliydi birde dün çok gergindim bel agrım feciydi..Bu arada kızlar aylardır yapmadığım şeyi yaptım annem gönül koymasın diye kardeşim askere gidiyor diye mevlüdümüz vardı..1 adet börek 1 tane tatlı yarım pide ve bir tabak dolusu dolma yedim z.yaglı sarma.2 bardakta ayran...Öglenden akşama kadar yedikleirm bunlar ilk defa abarttım..Ben bunmları nasıl telafi edicem bugün leslie yapayım bolcana ögle arasında patroın öglen çıkıccak..
kızlar ben 1.5 haftada 3 kilo verdim normal mı bu bana çok hızlı gibi geldi :44::44:
evet kızlar dün benimle ilgili yorum yapmadınız birileride benim karakter analizimi yapsın bakalım :):)
selam herkese bir site buldum kalori sepeti diye her şeyin kalorisi var kilo hesabı da yapabiliyorsunuz kendinize menü hazırlayabiliyor diyetisyenlere başvurabiliyorsunuz tavsiye ederim en azından bir girip bakın benim çok hoşuma gitti :)
ilk defa yapıyorsan normaldir canım
bende ilk 1 hafta 2 kilo 2.hafta 1.800 verdim ama benim ilkti.yediklerini gozden gecir su degilse verdigin yag yakici besleniyor spor yapiyorsan ne alayoo ilk değil aslında neyse sağol canımmmm :)
bende ilk 1 hafta 2 kilo 2.hafta 1.800 verdim ama benim ilkti.yediklerini gozden gecir su degilse verdigin yag yakici besleniyor spor yapiyorsan ne ala
DUYGU BANA MAMA YAPdüşünüyorummmmm ben yemekte pek iddalı değilim ama harika pasta börek çörek tatlı yaparım birde klasik şeyler değil farklı şeyler yaparımm hattta derler hazırmı aldınnn yani bu konudaa kendmie çok güveniyorummmm hatta ilerdee şirinn bir pastane açmak bile istiyorum ama daha butik tarzı yani sosyatik güllerin 5 çaylarını organize etmek gibi belki 1-2 masaa atar öğle arasındaa yemek isteyeni nsanlara servis çıkarırımm bilmiyorum böyle bir hayalimde varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?