- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #5.141
hep hayalimdir ince belli olmak. ama ne kadar zayıflasam da olamam gibime geliyor. bir zamanlar 53 kiloydum o zaman bile göbeğim vardı.
yağ aldırıcam sonunda o olacak
aldır cnm aldır bn aldırdım beya gıttı gbgım ama gene varbn 48 dım o zmn da vardı genetık oluo sımdı daha dü z:)
imkanım olsaaaaaben daha 19 yaşındayım, ailem beni öldürür öyle bir şey yapsam
bn de 19 umbızımkıler bılmıyor yapcak bısey oldu bıttı pısmanmıyım asssllaaa
vay vay vay sen neler becermişsinailenden ayrı mı yaşıyorsun? fark etmediler mi?
yaptırcagımı soluodum tabı annm yok fln fln olmaz ddı berbr yasıorum ama hem annm hm babam calısıo bnde calısıorum 2 haftalık ızın aldım yaptım oldu bıttı bıde cocuk dgrunca fln yaptırırım belkı ama sımdı sporla fln erıtmeye calısıorum kalanıannm anladı da ıspatlayamadı ıste sorup duruo kadın
hahah çok hoşsun valla canımben cesaret edemem o kadarına, sen iyi cesurmuşsun valla tebrikler
kız sende tatlı sevmezsin zaten niye korktun o kadar
bu arada ne yapacan merak ettim?
walla halim duman olurdu heralde 76 degil 176 kg olurdum . vinçle cıkarırlardı benı evden
duygu sinangil markasının hazır profıterolu var canım. hamurları hazır. çok pratik. kreması ve cıkolata sosu da içinde toz olarak var. sütle onalrı hazırlayıp hemen şipşak yapıosun 15-20 suruyo. 1 pakette 18 top var.
bıde sekerpare yap. portakal agacı sitesinın sekerpare tarıfi guzel. ben yapıorum hep. kolay bunlar
aman allah korusun
kızlar iyi ki diyet topiği burası tatlılar kızartmalar makarnalar mantılar havada uçuşuyor
way anasınıııı adrenalini seven bı arkadasımız var topicte ben gibibn de 19 umbızımkıler bılmıyor yapcak bısey oldu bıttı pısmanmıyım asssllaaa
deminde tatlı ıstıo canım yazmıssın, sanırım artık ıstemıodur. zayıfla leyla zayıfla benım belim bile 85 suan yani. nerelerden ındi o ölçüyeYa kizlar gun boyu morelim iyidi ne olduysa su an kilolarimin yuzunden aglamak istiyorum kendi kendime ben ne hale geldim diyorum ya eskiden belim inceydi simdi 72cm olmus
gene yemek yok menude yaaaçok işim var çokkkkkkkkkkkk
ev köşe bucak temizlenccek çamaşırlar varrr hazırlık yapcam oğlanı yıkıcamm oyy bunları iyi bir organize edip sporumuda yapmam lazımmm şimdi kahvaltımı yapıp birşeylerin ucundan başlamam lazımmm
dünkü menüm
aç karnına form çayı
sabah nesfit
ara ceviz
öğle tarhanaa 1dilim light ekmekle
ara yeşil çay
akşam 1 portakal yağsız az tuzlu patlamışmısır
ama dün ilkkez 1.5 lt az su içtimmm
leslie 1 mil
eliptik 40 dk
Allahhhh patlıcan dolması dedın benı yaktın capriiiiGünaydın kızlar,
İşlerim yoğunlaşmadan dünkü menümü yazayım.
Sabah: 1 simit+ 1 açık çay
Ara: -
Öğle: 3 minik patlıcan dolma + yoğurt
Ara: 1 elma
Akşam: 1 kase çorba+ 4 kaşık bulgur piavı
Ara: 2 bardak çay
Su: 1 lt ( maalesef içemiyorum yaa)
bazen güüüce de yapıo oyle. elime vuruo actırmıoMidemm bulaniyyyyyyyyyyyyyyyy hiç bir şey yiyesim yokkkkkkkkkkkkkkkkk kuzey kaka yapmış sıpa altını açtırmıyorrrr ayy fenalardayımmm
kızlar günaydın
dün gayet mütevazi ve fit olarak başladığım günüm akşam hüsranla bitti,kaynanamın rejim darbesi oldu
sabah:1 portakal,yarım poğaça
öğlen:4 kaşık taze fasulye,1 dilim kepek ekmeği,salata,6 kaşık makarna
akşamm:esefle söylüyorum eşimin canı kızarmış tavuk çekmiş biz tavuğumuzu ve bir adet lavaşımız almış laylay evimize giderken bir telefon kaynancım kuru biber ve patlıcan dolması yapmış hadi bekliyoz dedi...
tabi hemen gittik sayısını bilmiyorum bissürü dolma yedim,bir ikidilim tavuk göğüs eti yedim,bir kase yoğurt,ekmek yemedim
1 türk kahvesi
yatmadan bitter tadelle yedim...
bide devenin pabucunu yeseydim dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?