- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #5.181
naan cik cik sopam hazirdi ama aksam yemediysen yirttin bu seferGünaydınlar,
Geçmişe bakmadan hemen daldım kızçeler nasılsınız?
Ben dün gece itibariyle regl olmulşum şişliğimden belliydi birde dün çok gergindim bel agrım feciydi..Bu arada kızlar aylardır yapmadığım şeyi yaptım annem gönül koymasın diye kardeşim askere gidiyor diye mevlüdümüz vardı..1 adet börek 1 tane tatlı yarım pide ve bir tabak dolusu dolma yedim z.yaglı sarma.2 bardakta ayran...Öglenden akşama kadar yedikleirm bunlar ilk defa abarttım..Ben bunmları nasıl telafi edicem bugün leslie yapayım bolcana ögle arasında patroın öglen çıkıccak..
saç ve boyu bildiniradesiz oldugumuda bildinn hihihi
bazilari sari$in der bazilari kumral :) 1.62 boy ve spor giymeyi çok ama çok seviyorum ama üniye gittigim için pek fazla spor giyinmiyorum
iyi tahmin ettin
evet aileye çok önem veririm bagliyimdirda, herkesin yardiminada ko$arim bu yüzden fazla zor durumda kalmam (annem hep hizir sana yardimci olsun dar zamanin olmasin diye dua eder canim)
seviyeli olmayi severim :) ama yakin arkada$larla çok samimiyimdir :)
çabuk baglanirim ve çok çabuk güvenirim hatasini duysam bile toz kondurmam sonrada gerçegi ögrenince aglarim
kilo haricinde birde a$kta skinti çektim :)
yani çogu $eyi bildin canim
bayagi uydu
evett kendimi anlatayim
mavi$im(gök mavisi)
kahve rengi tonlarinda hatta kestane gibi bir renk saçlarim
162 boy, popom var ama belim ince gögüs normal
beyaz tenliyim (ki$in çok beyaz) ama yazin çabuk yanan biriyim
hiperaktifimdir hiç erinmem
aileme bagli, dinime bagli (ama açigim) ilgi çekmekten nefret eden ama ilgi çeken biriyim veee ferihaya benzedigimi derler hep
he birde en önemlisi $i$ko ve çirkinim
kızlar günaydın
dün gayet mütevazi ve fit olarak başladığım günüm akşam hüsranla bitti,kaynanamın rejim darbesi oldu
sabah:1 portakal,yarım poğaça
öğlen:4 kaşık taze fasulye,1 dilim kepek ekmeği,salata,6 kaşık makarna
akşamm:esefle söylüyorum eşimin canı kızarmış tavuk çekmiş biz tavuğumuzu ve bir adet lavaşımız almış laylay evimize giderken bir telefon kaynancım kuru biber ve patlıcan dolması yapmış hadi bekliyoz dedi...
tabi hemen gittik sayısını bilmiyorum bissürü dolma yedim,bir ikidilim tavuk göğüs eti yedim,bir kase yoğurt,ekmek yemedim
1 türk kahvesi
yatmadan bitter tadelle yedim...
bide devenin pabucunu yeseydim dimi...
ulen tarhanayı yemekten saymıyonmuuu şeyyyyy kem küm şu saat oldu 2 tane bisküvidışında birşey yemeimmm işin tuhaf tarafı açda değilimmmgunaydın kızlar.
dunku menu:
kahvaltı: 1 yumurta, yesıl çay, 3 zeytın, cok az peynır, 2 ısırık eşimin tostundan aldım
öğle ve aksam: karnabahar, yogurt
way anasınıııı adrenalini seven bı arkadasımız var topicte ben gibiya bende ıstıodum ama nasıl yapıldıgını gorunce mıdem kalktı. yaptıramam asla daha sanırım
kaça yaptırdın?
deminde tatlı ıstıo canım yazmıssın, sanırım artık ıstemıodur. zayıfla leyla zayıfla benım belim bile 85 suan yani. nerelerden ındi o ölçüye
gene yemek yok menude yaaa
Allahhhh patlıcan dolması dedın benı yaktın capriiii
bazen güüüce de yapıo oyle. elime vuruo actırmıoııııııığğğğhhhhhh yapıo
aha bu günleride gördümyaartık ölsemde gam yememGünaydınlar,
Geçmişe bakmadan hemen daldım kızçeler nasılsınız?
Ben dün gece itibariyle regl olmulşum şişliğimden belliydi birde dün çok gergindim bel agrım feciydi..Bu arada kızlar aylardır yapmadığım şeyi yaptım annem gönül koymasın diye kardeşim askere gidiyor diye mevlüdümüz vardı..1 adet börek 1 tane tatlı yarım pide ve bir tabak dolusu dolma yedim z.yaglı sarma.2 bardakta ayran...Öglenden akşama kadar yedikleirm bunlar ilk defa abarttım..Ben bunmları nasıl telafi edicem bugün leslie yapayım bolcana ögle arasında patroın öglen çıkıccak..
aaa seve sevee amazayıflayıncaaaaa şimdi cıssssssmaşallah canım ya ne güzelde hayalin varmış inş. neden olmasın bir gün olur belki
kız tariflerinlerinden bizede yazsana
ne demiştin ki sennn unuttum de bir dahadüşündüklerimin arasında sadece duygu için olanlar tuttu
DUYGU BANA MAMA YAPtum liste hedef kilosuna ulasinca bizi biraraya toplayip pasta yapican miii
nerdesiniz naan siz gelene kadar kiz uyandi afferinhavaçok güzelllllllllllllllllll işim bitti şimdi dışarı çıkcammmm inşş herkez eyumuu
o zaman bana ozel g(yumsak g cikmiyor klavyemdeaferim kontesim az yemişsinn benide yeseydinnn
ulen tarhanayı yemekten saymıyonmuuu şeyyyyy kem küm şu saat oldu 2 tane bisküvidışında birşey yemeimmm işin tuhaf tarafı açda değilimmm
aha bu günleride gördümyaartık ölsemde gam yemem
aaa seve sevee amazayıflayıncaaaaa şimdi cıssssss
ne demiştin ki sennn unuttum de bir daha
çok sevinirim seveseveee a dan z yee herşey yapar patlayaaya kadar yerizzzz
selamlaaaaaar herkesee
kızlar ben fark ettim de yazdan beri alışveriş yapmıyorum, yaz sonundan beri 6-7 kilo aldım şimdi gidip o 38 bedene giremiycem moralim bozulacak diye hiiçbişey almıyorum. geçen seneden kalma bol bikaç bişeyle idare ediyorumhuuuuu yazık bana tartıldım 66.5 kilo çıktım, 1.7 kilo vermişim iki günde.
57 olana kadar alışveriş yoksonrasında abartırım biisürü ciciler alırım
selam kizlar,bugün güne bir dilim kek ve bir fincan kahveyle basladim,dünden sebze yemegi yapmistim kendime bugünde onlari yemeyi düsünüyorum,en azindan kilomu koruyayim
her iki haftada diet degistiriyorumdietle kafayi bozmus durumdayim,insallah bu dietler sonra basima is acmaz ,bide onu arastirayim nasil bi diet:111::111::111::111:
metabolizmanı şaşırtmış oldun canım dünle
sen normalde hiç kaçamak yapmadığın için bence bişey olmaz bugünü de biraz hafif geçirirsin olur biter tatlım
dünkü menüm
yarım yeşil elma
sabah 1.5 haşlanmış yumurta
yarım yagsız peynirli gözleme
2-3 zeytin
ara 1 küçük kase boza
ara 1 bardak süt
akşam saat 16.30 da
2-3 kaşık patlıcanlı mantarlı et
yoğurt
2 dilim ekmek
2 salatalık turşusu
ara 1 dilim kek
yarım limon
1.5 litre su
spor yapmadım ne yazıkki
selam kizlaargezdim tozdum mamalari huplettim geldim dunki menum:
Sabah:ilik sirkeli su
Kahvalti:
Yesil cay
Lor+domates+nane
2 kucuk boy salcali sosis
Haslanmis yumurta
1dilim ekmek
Ara:yesilcay
Oglen:yarim kase mercimek corbasi
yogurtlu mayonezli kabak-lahana salatasi
Aksamotpori
Su :1.5lt
yatmadan ilik sirkeli su
simdii gunum super baslamisti 1 onceki gun dunyayi yedigim icin sanirim hic acligimda yoktu sadece duzen olsun diye kahvalti yapmistim fakaaat bi tokluk hali sevgili esimin turkiyeden aksam saatlerinde donmesiyle son buldu.canimin ici ben seviyorum diye yuklenmis simitleri tatlilaripotpori demek iste oyle karisik karisik catlayana kadarturk mamalari yemek demek aksam inanin uyuyamadim midemden sunu anlamis oldum:benim midem artik aksam yemegini kaldiramiyor.eskiden bu yediklerimi saat 10da bile yesem yatar uyurdum yeminle cok sukur bu gunleride gordum organlarimin cigligini duyabiliyorum artik
bugunu de yarin anlatayim bariarkadasin mamalari ve benim diyet falan dusunmedigim bu haftanin gidisatina nasil katkida bulundugum ama dogru ya metabolizmam sasirdi haftaya dikkat edince saaakkk diye gitcek kilolar
bu arada tahmin edenleri kutluyorum beyaz tenli ela gozlu kumralimyuzum degil bedenim kemikli o yuzden cok kilolu yada cok zayif gorunmem ayy bunlari demisken kocacim cook memnun kilo gidisinden
naan cik cik sopam hazirdi ama aksam yemediysen yirttin bu sefer(diyene bak ) sekerim zaten aylardir yapmamissin normal bunlar takmaa kardesin saglikla gitsin gelsin yarin kaldigin yerden devam edersin olduda bitti tabi leslie yapsan ahanda alkislarim seni boole
havaçok güzelllllllllllllllllll işim bitti şimdi dışarı çıkcammmm inşş herkez eyumuu
nerdesiniz naan siz gelene kadar kiz uyandi afferin
nerdesiniz naan siz gelene kadar kiz uyandi afferin
irade abidesi duygu bilemkaciriyorsa normaldir sekerimNe güzel bak canım demekki alışveriş konusunda iradelisin kilo verme konusunda dahada başarılı olabilirsin..O yüzden kilo almak yok......Şahsen ben ufak tefekte olsa bişeyler almışımdır..
Vawww kek yedin demek afiyet olsun canım benim bende geceden uykusuzdum sabah kalkınca sütlü nescafe içtim vallahi iyi geldi..
Potim yaww sen güzel kilo verdin son resmin gözümün önüne geldide abartılı kilon yok çıkıntıların yok zamanla ver canım yavaş yavaş...Saglıgın çok önemli 2 tane bebeğin var peşinde koşturduğun....Öylecede verirsin..
Canım benim inşallah çok şaşmazda beni yolda bırakmaz....Düzenli gider yahuuuu
Vallahi sabah nescafe-8 adet dolmaz-ayran ve 1 adet etimek yedim bugün...
Canım benim gözleme kek ve turşu olmamış beyaaaaaa sende düzgün ana menüde yapmamışsın dün...Saglam ana ögün yapılınca acıkmıyor insan ama nerde bizde o irade...Dün yedim ye bişeyle rkendime çok kızgınım çok....
Sana diyecek lafım yok anacım senin verilcek çok fazla kilon yok o yüzden böle rahatsın..Aahhhhhhh Şu basenlerde kurtulsammmmmmmmmmmmm şu 2 buçuk aydır koruduğum iradeyi düzeni disiplini birkaç ay daha korusam oo yaza hızlı başlarım.
Ha ha ha ya leslieleri ben indiremiyorum nette arama yaparken hep farklı miller yazıyor ama hepsi aynı sanki anlayamadım ben onu :)))) Sporu sevmeyince ben anlamak içinde kafa yormuyorum sanırım....Canım sağolasın inşallah.....Bak ya diyet topiğindeyiz ben kaçırdım diyorum hatun ban adiyroki normal bunlar bişey olmaz ooooooo yandık anacım
irade abidesi duygu bilemkaciriyorsa normaldir sekerimhaa vur dediysek oldurme:kacamak diyoruz,telafi diyoruz.salmak demiyoruz
bak ne hayirli arkadasim al sana video
startwalkp1.flv - YouTube
dun ki performansini bende begendim cicimcanım topiğin bekcisi oldun valla gelen giden senden sorulur..zati duygu hanım lakayit kimbilr nerlerde geziyor
minnak bugün güne mi gidecekti azıtır şimdi yemese bari bak bana dün çatlayana kadar yedim bugün isyanlardayım...
irade abidesi duygu bilemkaciriyorsa normaldir sekerimhaa vur dediysek oldurme:kacamak diyoruz,telafi diyoruz.salmak demiyoruz
bak ne hayirli arkadasim al sana video
startwalkp1.flv - YouTube
dun ki performansini bende begendim cicimolcak bu is olcaaak pisman ola ola ne ettigimizi ogrencez.sen napiyosun kahve molasi mi
sen bana bakma ben topigin kotu ornegiyim atilmam yakindirOooooo kim duygumu iradeli senin habeirn yok herhalde cuma ve pazar günü yediklerinden aralarda kuzeyin mamalarındada kaçırması cabasıııı6.lı rakamları gördüya rahatladı oda artıkın......
Arkidişim telafi diyorsun peki ama dünkü yediklerinden sonra sen bugünü telafi edebiliyormusun anacımhiç sanmıyorum bu saate kadar sen neler götürmüşsündür...
maşallah videoların hali hazırda 7/24 duruyor isteyene şıp diye kopyalıyorsun sen gizli gizli bunları mı yapıyorsun bizede yedim içtim diyorsun kandııryorsun kandırıkçı seni.
maşallah videoların hali hazırda 7/24 duruyor isteyene şıp diye kopyalıyorsun sen gizli gizli bunları mı yapıyorsun bizede yedim içtim diyorsun kandııryorsun kandırıkçı seni.
işte duyguda yapıyo ya bunu meşhur leslıe si
sen bana bakma ben topigin kotu ornegiyim atilmam yakindirama ben oncede soyledim yemezsem olmaz ben bunlari-pasta hamur isi-evimde hep yapicam ve yedircem,kendimde bu duzenle vermek istiyorum bu hafta costum o ayri valla yarin okursun bugun yediklerimi gozlerin ahanda boole olacak.ama hepsi 6dan onceydi suanda 9 oluyor ben sade turk kahvemi ictim yesil cayimi da yatmadan icicem.yaa kizlar birde sirkeli duyu deneyin derim benim bu bogazimi goruyorsunuz hareketimde cok yok hep evdeyim cocuklarlayim sanirim o bende baya ise yariyor
evet canım günlük standart türk kahvesi molamı verdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?