- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #5.241
sağol canım sabah tartıldım 68.7 cıktımallah kabul etsin canım
bir tek turşu kavurması sahur için az değilmi
ya gıt adam gıbı bıseyler yeya cnm istemiyor yine kahvaltı yapmadımmmmm meselaa offf
yaa normalde yapmıyom biliyorsun dün böyle oldu bugün böyle olmaz herhaldeeduyguuu bu menü neee kız böle
ne ara öğün var ne meyva var olmaz böle bünyen çöker allah korusun dikkat et
zaten günde 40 dk düşürcem ve 5 gün yapcam hafta sonu yapmıcamgunaydın kızlarrrrr nasılsınız hayırlı cumalar bende bugun ev gezmesıne gıdıyorumm ınş. Cok kacırmamm
kız duygu gecen doktorum programında bahsettıler bı tane kadın aradı hergun duzenlı spor yapıyormus sımdı kıloveremıyorum dedi gunde 1 saat fazla spor yapmak ve haftada 5 gunu gecırmek iyi değilmiş vuucud bellı bır sure sonra alısıyormus ve yaptıgın spor ıse yaramaıyormus haberın ola deli gibi tepi,nme haaaaaaa
sağol canım sabah tartıldım 68.7 cıktım
şuan acaip şoklardayım
sinirim asabım cok bozuk
nasıl oldu anlamadım
dakka bası tartıya cıktıgımdan salaklastı sanırım tartı
kesın bozuldu :d
1 hafta yemek yemesem olur yani.
Ya gıt adam gıbı bıseyler ye
hasta olma yaaaa
12-2 zeytın ye azıcık peynır ye
yada peynırlı doamteslı tost yap.
Yanıdna bı bıtkı cayı
metabolızman cok yavaslıcak
günaydınn hanımlarrrrrrrrrrrr hava harika maşallahhhhhh ama bende güç kuvvet yokk belirtiler iyice tavan yAPTI BUGÜN YARIN MÜSAFİRİM GELCEKK AMANM GELSİNDE RAHATLAYIMMM
NEYSE DÜNKÜ MENÜYE BENZEMEYEN MENÜMM
SABAH KAHVALTI YOK(İLKK KEZ KAHVALTI YAPMADIMMM )
ÖĞLEN :3 KÖFTE 1 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ YOĞURT
AKŞAM: YOK MEYVA BİLE YEMEDİMMM
SU AZ İÇ TİM
SPOR YAPMADIM AMAA DIŞARDA 1 SAATDAN FAZLAA YÜRÜDÜMM
DÜNKÜ MÜSAFİRLERİME HAZIRLIK YAPARKEN HERŞEYDEN TATTIMM BÜYÜK BİR İHTİMAL ONLARI İŞTAHIMI KESTİ AMA TOPLASANIZ 1 PORSYON PASTA ETMEZZZ YANİ SADECE TATTIMM
gumaydinlaar
guzel saglikli bereketli bir gun olsun insaallah hepimize
bu sabah tartildim gozum aydin800 gr fazla ciktim:18 lacagi belliydi o yuzden uzulmuyorum bugun kac gundur yediklerimden midir tartida gordugum farktanmidir hicbisey caniim istemiyor.tikandim sanki
tartıldım geldim boyumun ölçüsünü aldım
tam bir kilo almışım
eveett kızlar geldim ben :))) okudum face e baktım falan anca yazabılıorum.
elti yarıcığım bi dünya sey yapmış. sırf benım ıcın. simdi yemesem cok ayıp olucaktı. Allah tan gulce benı kurtardı o da yedi :))) yogurtlu brokoli aldım (booollcatabak dolcak yaa, çakal ben) 2 poğaca aldım. aslında 1 tane aldım ama dıgerını de o koydu gulce yesın dıye.
peynırlı börek vardı 1 dilim ondan yedim. bıde 2 kasık tursu kavurması yedım
poağcanın birini , kekleri, pastayı, boregın 3te 1 ini gülceye kakaladım
ben brokoli yedim. 1 poğaca yedim azcıkda börek yedim. güzel yapmış hepsini eline saglık ama zaten tatlı sevmıorum bılıolar :))poğaca ve börek de guzeldi. dıyette olmasam boregı abartabılırdım yanı
neyse ucuz kurtardım kızım sayesinde :))
hala tokum. boyle seyler mideme oturuo. yemeyı ıstemıorum o yuzden.
bıraz da tepinirim şimdi. :)))
bu arada acaip zayıflamıssın dedi elti yarıcığım :)))) eşimin kuzenıde gordu. nolmussun sen yaa dedi :))) o da rejımdeymıs, kalcaları var bıraz. onunla tecrubelerımı paylastım. süper vermıssın dedi.
bu arada sabah 125 mekik cektim. hem düz hem capraz (25 tanesi capraz tabi :) )
aksam gulceyı uyuturken bı 100-150 mekık daha cekerım
yan erıtme hareketlerımı yaparım oooohhhh
yarın veya öbür gunde oruclara baslıcam gene.
Ooooh minnak hanım yine hamur işini yakalamışşın..ua et sen bıcırığa vallahi o olmasa gelmişti 1 günde 1 kilo....Maşallah canım sabah güzel spor yapmışsın....55 kilo olmak bana hayal gibi geliyor yada ben bu az yeme olaylarından sıkıldım kimbilir basenlerim yok olsa yeter yahuuuu
eltinin nazarı demesin aman aman
yok tatlım yaaa boyum 1.60. eskıye oranla suan gayet ıyıykm ama bı 10 kılo daha vermeyı planlaıorum
Tek derdimiZ malesef dogum sonrası kilolarımız aslında....Dogumdan önce kilo derdim yoktu herşeyide yerdim....bende bende vermek istiyorum kilooooooooooooooooooooooooooiştahsıızm bu aralar....
günaydınn hanımlarrrrrrrrrrrr hava harika maşallahhhhhh ama bende güç kuvvet yokk belirtiler iyice tavan yAPTI BUGÜN YARIN MÜSAFİRİM GELCEKK AMANM GELSİNDE RAHATLAYIMMM
NEYSE DÜNKÜ MENÜYE BENZEMEYEN MENÜMM
SABAH KAHVALTI YOK(İLKK KEZ KAHVALTI YAPMADIMMM )
ÖĞLEN :3 KÖFTE 1 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ YOĞURT
AKŞAM: YOK MEYVA BİLE YEMEDİMMM
SU AZ İÇ TİM
SPOR YAPMADIM AMAA DIŞARDA 1 SAATDAN FAZLAA YÜRÜDÜMM
DÜNKÜ MÜSAFİRLERİME HAZIRLIK YAPARKEN HERŞEYDEN TATTIMM BÜYÜK BİR İHTİMAL ONLARI İŞTAHIMI KESTİ AMA TOPLASANIZ 1 PORSYON PASTA ETMEZZZ YANİ SADECE TATTIMM
Duygucum hayırdır ne oldu anacım sana iştahsızlık = sen ilginç
Güçsüz kalma canım dikakt et ama bu aralar bende öle iştahsızım birde eve misafir gelecekse koşturmacadan yemek insanın aklına gelmiyor anlarım yanii
günaydınnn dünkü menümü yazayım utanmadan
sabah
1 dilim ekmek
domates bir parça peynir 5 zeytin
tek şekerli çay
ara
2 hurma
öğle
yarım ekmek arası köfte ekmek
ayran
akşam
misafirlikteydik abarttım :18::18:
bir küçük peynirli gül börek
bir poğaça
bir dilim haş haşlı krem şantili tatlı
şekersiz çay
büyük bi parça bitter vçikolata
3 fincan tek şekerli neskafe
2 litre su
Bu misafirlikler canım bir seni birde Zsa yı bitiyor allah yardımcınız olsun.....
gunaydın kızlarrrrr nasılsınız hayırlı cumalar bende bugun ev gezmesıne gıdıyorumm ınş. cok kacırmamm
kız duygu gecen doktorum programında bahsettıler bı tane kadın aradı hergun duzenlı spor yapıyormus sımdı kıloveremıyorum dedi gunde 1 saat fazla spor yapmak ve haftada 5 gunu gecırmek iyi değilmiş vuucud bellı bır sure sonra alısıyormus ve yaptıgın spor ıse yaramaıyormus haberın ola deli gibi tepi,nme haaaaaaa
Ahanda işte bir ev gezmesi daha gamzem dikkat et azıcık ye demelerine kanma sakına...
tartıldım geldim boyumun ölçüsünü aldım
tam bir kilo almışım
Eeeee olacagı buydu işte yersen börek çörekleri...Hastanede verdiklerini geri almaya başladın değilmi dikkat et canımcım...
Ben regl dönemimdeyim ve dogru dürüst zaman ve saatlerde yemiyorum düzenim bozuldu o yüzden tartılmıyorum...
kizzz misafirler demedimi sen neden yemiyosun?
sen yine iyisin ben dün +2 kilo çiktim bugün tartilmaya cesaretim yok
ben 2 kilo aldim beterin beteri var
eveett kızlar geldim ben :))) okudum face e baktım falan anca yazabılıorum.
elti yarıcığım bi dünya sey yapmış. sırf benım ıcın. simdi yemesem cok ayıp olucaktı. Allah tan gulce benı kurtardı o da yedi :))) yogurtlu brokoli aldım (booollcatabak dolcak yaa, çakal ben) 2 poğaca aldım. aslında 1 tane aldım ama dıgerını de o koydu gulce yesın dıye.
peynırlı börek vardı 1 dilim ondan yedim. bıde 2 kasık tursu kavurması yedım
poağcanın birini , kekleri, pastayı, boregın 3te 1 ini gülceye kakaladım
ben brokoli yedim. 1 poğaca yedim azcıkda börek yedim. güzel yapmış hepsini eline saglık ama zaten tatlı sevmıorum bılıolar :))poğaca ve börek de guzeldi. dıyette olmasam boregı abartabılırdım yanı
neyse ucuz kurtardım kızım sayesinde :))
hala tokum. boyle seyler mideme oturuo. yemeyı ıstemıorum o yuzden.
bıraz da tepinirim şimdi. :)))
bu arada acaip zayıflamıssın dedi elti yarıcığım :)))) eşimin kuzenıde gordu. nolmussun sen yaa dedi :))) o da rejımdeymıs, kalcaları var bıraz. onunla tecrubelerımı paylastım. süper vermıssın dedi.
bu arada sabah 125 mekik cektim. hem düz hem capraz (25 tanesi capraz tabi :) )
aksam gulceyı uyuturken bı 100-150 mekık daha cekerım
yan erıtme hareketlerımı yaparım oooohhhh
yarın veya öbür gunde oruclara baslıcam gene.
Ooooh minnak hanım yine hamur işini yakalamışşın..ua et sen bıcırığa vallahi o olmasa gelmişti 1 günde 1 kilo....Maşallah canım sabah güzel spor yapmışsın....55 kilo olmak bana hayal gibi geliyor yada ben bu az yeme olaylarından sıkıldım kimbilir basenlerim yok olsa yeter yahuuuu
eltinin nazarı demesin aman aman
yok tatlım yaaa boyum 1.60. eskıye oranla suan gayet ıyıykm ama bı 10 kılo daha vermeyı planlaıorum
Tek derdimiZ malesef dogum sonrası kilolarımız aslında....Dogumdan önce kilo derdim yoktu herşeyide yerdim....bende bende vermek istiyorum kilooooooooooooooooooooooooooiştahsıızm bu aralar....
Duygucum hayırdır ne oldu anacım sana iştahsızlık = sen ilginç
Güçsüz kalma canım dikakt et ama bu aralar bende öle iştahsızım birde eve misafir gelecekse koşturmacadan yemek insanın aklına gelmiyor anlarım yanii
Bu misafirlikler canım bir seni birde Zsa yı bitiyor allah yardımcınız olsun.....
Ahanda işte bir ev gezmesi daha gamzem dikkat et azıcık ye demelerine kanma sakına...
Eeeee olacagı buydu işte yersen börek çörekleri...Hastanede verdiklerini geri almaya başladın değilmi dikkat et canımcım...
Ben regl dönemimdeyim ve dogru dürüst zaman ve saatlerde yemiyorum düzenim bozuldu o yüzden tartılmıyorum...
aynen öyle valla civcivim ne hızlı kilo alınıyo bir günde bir kilo vaavvv şaştım kaldım
bugün sebze günü yaptım iki tencere sebzem pişiyo ocakta bide odaların şeklini değiştircem dolaplar boşalcak temizlencek koltuklar falan değişcek çooookkk işim var dünki yediklerimi
eritirim belki
leylacım sen nasıl 2 kilo aldın çok ta yemiyosun sanki
[sıze=3]kızlar ordamısınız fotomu koyacagım[/sıze]
Herkese hayırlı cumalar....
Ben bugün aniden kayboıla bilirim Allahın izniyle kardeşimi yolcu edeceğiz...Duygusal hassas ve kırılgan moddayım bir süre böle devam eder ruh halin düzelince görüşmek üzere...Ara ara da olsa ugramaya çalışırım ama....Reg dönemimdeyim zaten p.tsi tartılamam.Allaha emanet olun....
hazal kaya'ya benziyorsun gerçekten canım. ama ben o kızı pek beğenmem,sen güzelsin
ayrıca yüzünde yanaklarında hiç kilo yok ya çok minyon zayıf gözüküyorsun yüzden.
waayyyyy seni seniiii
hiç hayalimdeki leyla degılsın. ben rosespringi boyle düşünüodum :)))
hayırlı cumalar canım
kardeşin hayırlısıyla kazasız belasız güle güle gitsin gelsin tüm askerlerimiz allaha emanet olsun inş
Leyla maşallah canım evet evet hazal kayaya benziyorsun bencede yüzünde fazla kilon yok karın ve basen ne alemde gizlemişsin..
evet yüzümde fazla kilo yok :)
hihihi :)
kizlar ya ben silemiyorum resmimi
karin çok az ama basen berbat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?