- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #5.221
canım topiğin bekcisi oldun valla gelen giden senden sorulur..zati duygu hanım lakayit kimbilr nerlerde geziyor
minnak bugün güne mi gidecekti azıtır şimdi yemese bari bak bana dün çatlayana kadar yedim bugün isyanlardayım...
sen zaten benle uğraşmasan çatlarsınnn ben evet bazen kaçırıyorum ama 7 gün spor yapıyorum hemde en az 40 dk kaç kişi haftada 7gün spor yapıyorrr hıhhhhOooooo kim duygumu iradeli senin habeirn yok herhalde cuma ve pazar günü yediklerinden aralarda kuzeyin mamalarındada kaçırması cabasıııı6.lı rakamları gördüya rahatladı oda artıkın......
Arkidişim telafi diyorsun peki ama dünkü yediklerinden sonra sen bugünü telafi edebiliyormusun anacımhiç sanmıyorum bu saate kadar sen neler götürmüşsündür...
işte duyguda yapıyo ya bunu meşhur leslıe si
kimsecikler yok topikte inler cinler top oynuyo nerdesiniz kızlar
bugün çok koşuşturmalı bir gün oldu sabah yedide kalktım şimdi oturdum bugünkü yediklerim erimişmidir acaba
sabah kalktım kursa gittim öğle kızımı okuldan aldım köpeğimizi aşıya götürdük hiç canı yanmadı yavrumun
tam trafiğin göbeğinde arabam bozuldu arıza lambası yanınca ödüm koptu trafikte kalcam diye güç bela servise gittik kaç saat onu bekledim elimizde köpek herkes bize bakıyo
dün duygudan aldığım destekle bugün ekmek arası köfte yedim
duyguuuuuuuuu yaktın beni
gelıp bıde benı yeseydın kontesımkızlar günaydın
dün gayet mütevazi ve fit olarak başladığım günüm akşam hüsranla bitti,kaynanamın rejim darbesi oldu
sabah:1 portakal,yarım poğaça
öğlen:4 kaşık taze fasulye,1 dilim kepek ekmeği,salata,6 kaşık makarna
akşamm:esefle söylüyorum eşimin canı kızarmış tavuk çekmiş biz tavuğumuzu ve bir adet lavaşımız almış laylay evimize giderken bir telefon kaynancım kuru biber ve patlıcan dolması yapmış hadi bekliyoz dedi...
tabi hemen gittik sayısını bilmiyorum bissürü dolma yedim,bir ikidilim tavuk göğüs eti yedim,bir kase yoğurt,ekmek yemedim
1 türk kahvesi
yatmadan bitter tadelle yedim...
bide devenin pabucunu yeseydim dimi...
yok tatlım yaaa boyum 1.60. eskıye oranla suan gayet ıyıykm ama bı 10 kılo daha vermeyı planlaıorumKız minnak senin kilon 67 gayet iyi be anacım arada kaçamak yapsan be anacımBende dogum sebebiyle 80' lerden geldim 67 ye ama bu aralar tartılmıyorum alıyorum herhalde :)))) 3 ayda...
havadan nem kapan, alıngan, mızmız, oyunbozan mızıkcı bıseysın işte hıhhhhhevet kızlar dün benimle ilgili yorum yapmadınız birileride benim karakter analizimi yapsın bakalım :):)
yag olmadıgı kesin. ödemdir buyuk ıhtımalkızlar ben 1.5 haftada 3 kilo verdim normal mı bu bana çok hızlı gibi geldi :44::44:
bakıciğim hemen, sağolselam herkese bir site buldum kalori sepeti diye her şeyin kalorisi var kilo hesabı da yapabiliyorsunuz kendinize menü hazırlayabiliyor diyetisyenlere başvurabiliyorsunuz tavsiye ederim en azından bir girip bakın benim çok hoşuma gitti :)
bak nasıl bılıo yaaal iste cik cik sayende bugun bunu yaptim
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
daha dogrusu yapamadimeminim minnak guzel yapar guuuceyle birlikte
patlama emi merve, kızım 2 gunde 2 kılo verdım dıcegıne o dıyetı yazaydın ya burayaaaaaaaaa
yaz hemen bızde yapalım yazık bıze :)))
ama duygu görmesin :))) o tombul kalsı
allah iyliğini versin gül gül öldüm bak sabah 1 bardak süt 1 dilim k.ekmek arada 1 armut ama özellikle armut öğlen zebze yemeği yanında 1 kase yoğurt salata ve 1 kilim k ekmek ara 1 meyve akşam yine zebze yemeği bu arada ben yoğurtlu sarımsaklı sos yapıp sebze yemeğinin üzerine döküyorum çok lezzetli oluyor neyse ara 1 meyve yatmadan öncde 1 bardak süt harfi harfine uygula bak nasul çatır çatır verceksin kiloları ben 105ten 84e indim darısı başınıza kızlar
eveett kızlar geldim ben :))) okudum face e baktım falan anca yazabılıorum.
elti yarıcığım bi dünya sey yapmış. sırf benım ıcın. simdi yemesem cok ayıp olucaktı. Allah tan gulce benı kurtardı o da yedi :))) yogurtlu brokoli aldım (booollcatabak dolcak yaa, çakal ben) 2 poğaca aldım. aslında 1 tane aldım ama dıgerını de o koydu gulce yesın dıye.
peynırlı börek vardı 1 dilim ondan yedim. bıde 2 kasık tursu kavurması yedım
poağcanın birini , kekleri, pastayı, boregın 3te 1 ini gülceye kakaladım
ben brokoli yedim. 1 poğaca yedim azcıkda börek yedim. güzel yapmış hepsini eline saglık ama zaten tatlı sevmıorum bılıolar :))poğaca ve börek de guzeldi. dıyette olmasam boregı abartabılırdım yanı
neyse ucuz kurtardım kızım sayesinde :))
hala tokum. boyle seyler mideme oturuo. yemeyı ıstemıorum o yuzden.
bıraz da tepinirim şimdi. :)))
bu arada acaip zayıflamıssın dedi elti yarıcığım :)))) eşimin kuzenıde gordu. nolmussun sen yaa dedi :))) o da rejımdeymıs, kalcaları var bıraz. onunla tecrubelerımı paylastım. süper vermıssın dedi.
bu arada sabah 125 mekik cektim. hem düz hem capraz (25 tanesi capraz tabi :) )
aksam gulceyı uyuturken bı 100-150 mekık daha cekerım
yan erıtme hareketlerımı yaparım oooohhhh
eveett kızlar geldim ben :))) okudum face e baktım falan anca yazabılıorum.
elti yarıcığım bi dünya sey yapmış. sırf benım ıcın. simdi yemesem cok ayıp olucaktı. Allah tan gulce benı kurtardı o da yedi :))) yogurtlu brokoli aldım (booollcatabak dolcak yaa, çakal ben) 2 poğaca aldım. aslında 1 tane aldım ama dıgerını de o koydu gulce yesın dıye.
peynırlı börek vardı 1 dilim ondan yedim. bıde 2 kasık tursu kavurması yedım
poağcanın birini , kekleri, pastayı, boregın 3te 1 ini gülceye kakaladım
ben brokoli yedim. 1 poğaca yedim azcıkda börek yedim. güzel yapmış hepsini eline saglık ama zaten tatlı sevmıorum bılıolar :))poğaca ve börek de guzeldi. dıyette olmasam boregı abartabılırdım yanı
neyse ucuz kurtardım kızım sayesinde :))
hala tokum. boyle seyler mideme oturuo. yemeyı ıstemıorum o yuzden.
bıraz da tepinirim şimdi. :)))
bu arada acaip zayıflamıssın dedi elti yarıcığım :)))) eşimin kuzenıde gordu. nolmussun sen yaa dedi :))) o da rejımdeymıs, kalcaları var bıraz. onunla tecrubelerımı paylastım. süper vermıssın dedi.
bu arada sabah 125 mekik cektim. hem düz hem capraz (25 tanesi capraz tabi :) )
aksam gulceyı uyuturken bı 100-150 mekık daha cekerım
yan erıtme hareketlerımı yaparım oooohhhh
yarın veya öbür gunde oruclara baslıcam gene.
gelıp bıde benı yeseydın kontesım
. ayrıca nıye burdakı arkadaslarını dusunmuosun. insan 5-10 tane alır bı kaba koyar kargoyla yollar yani :)))
ayh bende cok guzel yaparım nar ekşili falan. Allahım yardım et, dayanma gucu ver Ya Rabbim
yok tatlım yaaa boyum 1.60. eskıye oranla suan gayet ıyıykm ama bı 10 kılo daha vermeyı planlaıorum
havadan nem kapan, alıngan, mızmız, oyunbozan mızıkcı bıseysın işte hıhhhhh
bence evcimen, ailesine düşkün, elinden geldiğince ınsanlara yardım eden birisin feslim.
yag olmadıgı kesin. ödemdir buyuk ıhtımal
bakıciğim hemen, sağol
bak nasıl bılıo yaayapıodum ben bunu cok eglencelı
sonra leslie yaptım. sımdı sacma sapan hoplayıp zıplıorum bazen oryantal yapıorum
acaip ter atıorum.
bence sen kararlı, aileye bağlı, etrafındakilerin için bişeyler yapmak isteyen birisin
gerçi ben böyle şeyleri pek bilmem ama neyse tutacakmı bakalım söyledikleim
armut göbek erıtmeye bırebırmıs. denicem bakıyımsağol canım
gumaydinlaargünaydınn hanımlarrrrrrrrrrrr hava harika maşallahhhhhh ama bende güç kuvvet yokk belirtiler iyice tavan yAPTI BUGÜN YARIN MÜSAFİRİM GELCEKK AMANM GELSİNDE RAHATLAYIMMM
NEYSE DÜNKÜ MENÜYE BENZEMEYEN MENÜMM
SABAH KAHVALTI YOK(İLKK KEZ KAHVALTI YAPMADIMMM )
ÖĞLEN :3 KÖFTE 1 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ YOĞURT
AKŞAM: YOK MEYVA BİLE YEMEDİMMM
SU AZ İÇ TİM
SPOR YAPMADIM AMAA DIŞARDA 1 SAATDAN FAZLAA YÜRÜDÜMM
DÜNKÜ MÜSAFİRLERİME HAZIRLIK YAPARKEN HERŞEYDEN TATTIMM BÜYÜK BİR İHTİMAL ONLARI İŞTAHIMI KESTİ AMA TOPLASANIZ 1 PORSYON PASTA ETMEZZZ YANİ SADECE TATTIMM
gumaydinlaar
guzel saglikli bereketli bir gun olsun insaallah hepimize
bu sabah tartildim gozum aydin800 gr fazla ciktim:18 lacagi belliydi o yuzden uzulmuyorum bugun kac gundur yediklerimden midir tartida gordugum farktanmidir hicbisey caniim istemiyor.tikandim sanki
ufff cok yaaaway anasınıııı adrenalini seven bı arkadasımız var topicte ben gibiya bende ıstıodum ama nasıl yapıldıgını gorunce mıdem kalktı. yaptıramam asla daha sanırım
kaça yaptırdın?
dort bıne patladı ama cok guzel oldu bakıp bakıp duruorum para olsa bıkere daha yaptrsam adrıana lıma halt etmıs
Allah senı.... deliaa bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu. ben pek sevmem, armutun iyisini ayılar yer sözü bilinçaltıma yerleşmiş olmalı hehe
duygu yemek yeeeeegünaydınn hanımlarrrrrrrrrrrr hava harika maşallahhhhhh ama bende güç kuvvet yokk belirtiler iyice tavan yAPTI BUGÜN YARIN MÜSAFİRİM GELCEKK AMANM GELSİNDE RAHATLAYIMMM
SU AZ İÇ TİM
DÜNKÜ MÜSAFİRLERİME HAZIRLIK YAPARKEN HERŞEYDEN TATTIMM BÜYÜK BİR İHTİMAL ONLARI İŞTAHIMI KESTİ AMA TOPLASANIZ 1 PORSYON PASTA ETMEZZZ YANİ SADECE TATTIMM
ufff cok yaaa
Allah senı.... deli
duygu yemek yeeeee
duygu yemek yeeeeeeeee
duygu yemek yeeeeeeeeeeeeee
senın bı bebegın var. hasta olmaman lazım. abartma bu kadar
oruclarıma basladım tekrardan şükürler olsun.sahur yapmadım. cunku dun gece neseciğim sağolsun tursu kavurması koymustu bı kaba. onların evde de sadece o yıyo. senın ıcın yaptım dıyerekten kavurmayı bolusturerek koydu. aksamın hatta gecenın 11 ınde tursu kavurması yedım 6-7 kasık vardı heralde.
leylacım görüosun iradem öle hayran kalıncak gıbı degil....
günaydınn hanımlarrrrrrrrrrrr hava harika maşallahhhhhh ama bende güç kuvvet yokk belirtiler iyice tavan yAPTI BUGÜN YARIN MÜSAFİRİM GELCEKK AMANM GELSİNDE RAHATLAYIMMM
SU AZ İÇ TİM
gumaydinlaar
guzel saglikli bereketli bir gun olsun insaallah hepimize
bu sabah tartildim gozum aydin800 gr fazla ciktim:18 lacagi belliydi o yuzden uzulmuyorum bugun kac gundur yediklerimden midir tartida gordugum farktanmidir hicbisey caniim istemiyor.tikandim sanki
ufff cok yaaa
allah senı.... Deli :d
duygu yemek yeeeee
duygu yemek yeeeeeeeee
duygu yemek yeeeeeeeeeeeeee
senın bı bebegın var. Hasta olmaman lazım. Abartma bu kadar
oruclarıma basladım tekrardan şükürler olsun.sahur yapmadım. Cunku dun gece neseciğim sağolsun tursu kavurması koymustu bı kaba. Onların evde de sadece o yıyo. Senın ıcın yaptım dıyerekten kavurmayı bolusturerek koydu. Aksamın hatta gecenın 11 ınde tursu kavurması yedım 6-7 kasık vardı heralde.
leylacım görüosun iradem öle hayran kalıncak gıbı degil....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?