- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #5.201
aaah sekerim keske yapsamda kandirmis olsam dicem olmicak.ben simdilik bunlari gozumle yapiyorum 55e inince bedenimle yapcam insallah.sorma ben cok cabuk sikilan biriyim yani bu spor konusunda.zaten bi topik olmasa asla bu kadar kilo veremezdim ben.bilgim var uygulamam yok
prensip icabi yalan soylemem sekerimHadeee yapıyorsun bence kandırıkçııııı 59 kilo olduguna güvenmeböl eyersen geri alırsın demedi deme
prensip icabi yalan soylemem sekerim
ha bak boyle deyip beni gaza getirmeye calisiyorsan ve hatta mart sonu 55i gormemi istiyorsan gel burayaaa :13::13::13:
anacim ben evlenmeden 52 hamileyken 80 gormus adamim neyime guveneyim valla bir depresyona bir gebelige bakar:)
belli belli sende burda cene caliyonBugün bizim işyerinde sessizlik hakim vay anasını...
belli belli sende burda cene caliyonvaaav 2.5 ayda 13 kilo verdin ha daha ne iste bir 2.5 ay sonra 55sin.alkisliyorum seni hee ver coskuyu ver coskuyu
yorum yapardim ama sen zaten diyetisyen takibinde isin uzmanindasin.direnc noktalari oldugunu hepimiz biliyoruz.kolay gelsin canim2 ay sonra 55 olamma yok anacım kilo bile durakladı aynı sabit duruyor artık..Bendeki enerji gitti.bittiiii
al iste cik cik sayende bugun bunu yaptim
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
daha dogrusu yapamadimeminim minnak guzel yapar guuuceyle birlikte
iyiyiz şeker sen nasılsın
kimsecikler yok topikte inler cinler top oynuyo nerdesiniz kızlar
bugün çok koşuşturmalı bir gün oldu sabah yedide kalktım şimdi oturdum bugünkü yediklerim erimişmidir acaba
sabah kalktım kursa gittim öğle kızımı okuldan aldım köpeğimizi aşıya götürdük hiç canı yanmadı yavrumun
tam trafiğin göbeğinde arabam bozuldu arıza lambası yanınca ödüm koptu trafikte kalcam diye güç bela servise gittik kaç saat onu bekledim elimizde köpek herkes bize bakıyo
dün duygudan aldığım destekle bugün ekmek arası köfte yedim
duyguuuuuuuuu yaktın beni
kızlar siz<i görmemişim kusuruma bakmayın
nasılsınız
ask olsun kısss ben varım yaaa burda aaaaaa
neyse kazasız belasız eve gelmıssın ya cok sukur sekerım kofte ekmekte afıyet seker olsun cnm aksamı cok hafıfı yaparsın yarın da dıkkat ettımmı erir gider ekmekler
ben yazarken kimse online görünmüyordu ondan görmedim canım
köfteler mideme ya dokundu yada vicdan azabından midem ağrıyo şu an akşama bi çorba limonlu iyi gider
sen nasılsın canım bugün topik pek bi sessiz kalmış
selam kizlaargezdim tozdum mamalari huplettim geldim dunki menum:
Sabah:ilik sirkeli su
Kahvalti:
Yesil cay
Lor+domates+nane
2 kucuk boy salcali sosis
Haslanmis yumurta
1dilim ekmek
Ara:yesilcay
Oglen:yarim kase mercimek corbasi
yogurtlu mayonezli kabak-lahana salatasi
Aksamotpori
Su :1.5lt
yatmadan ilik sirkeli su
simdii gunum super baslamisti 1 onceki gun dunyayi yedigim icin sanirim hic acligimda yoktu sadece duzen olsun diye kahvalti yapmistim fakaaat bi tokluk hali sevgili esimin turkiyeden aksam saatlerinde donmesiyle son buldu.canimin ici ben seviyorum diye yuklenmis simitleri tatlilaripotpori demek iste oyle karisik karisik catlayana kadarturk mamalari yemek demek aksam inanin uyuyamadim midemden sunu anlamis oldum:benim midem artik aksam yemegini kaldiramiyor.eskiden bu yediklerimi saat 10da bile yesem yatar uyurdum yeminle cok sukur bu gunleride gordum organlarimin cigligini duyabiliyorum artik
bugunu de yarin anlatayim bariarkadasin mamalari ve benim diyet falan dusunmedigim bu haftanin gidisatina nasil katkida bulundugum ama dogru ya metabolizmam sasirdi haftaya dikkat edince saaakkk diye gitcek kilolar
bu arada tahmin edenleri kutluyorum beyaz tenli ela gozlu kumralimyuzum degil bedenim kemikli o yuzden cok kilolu yada cok zayif gorunmem ayy bunlari demisken kocacim cook memnun kilo gidisinden
leyyacik resmini koysana merak ettim senisu yememe durumundan midir nedir sana bir hassasiyetim var
sen bana bakma ben topigin kotu ornegiyim atilmam yakindirama ben oncede soyledim yemezsem olmaz ben bunlari-pasta hamur isi-evimde hep yapicam ve yedircem,kendimde bu duzenle vermek istiyorum bu hafta costum o ayri valla yarin okursun bugun yediklerimi gozlerin ahanda boole olacak.ama hepsi 6dan onceydi suanda 9 oluyor ben sade turk kahvemi ictim yesil cayimi da yatmadan icicem.yaa kizlar birde sirkeli duyu deneyin derim benim bu bogazimi goruyorsunuz hareketimde cok yok hep evdeyim cocuklarlayim sanirim o bende baya ise yariyor
kimsecikler yok topikte inler cinler top oynuyo nerdesiniz kızlar
bugün çok koşuşturmalı bir gün oldu sabah yedide kalktım şimdi oturdum bugünkü yediklerim erimişmidir acaba
sabah kalktım kursa gittim öğle kızımı okuldan aldım köpeğimizi aşıya götürdük hiç canı yanmadı yavrumun
tam trafiğin göbeğinde arabam bozuldu arıza lambası yanınca ödüm koptu trafikte kalcam diye güç bela servise gittik kaç saat onu bekledim elimizde köpek herkes bize bakıyo
dün duygudan aldığım destekle bugün ekmek arası köfte yedim
duyguuuuuuuuu yaktın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?