Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Hadeee yapıyorsun bence kandırıkçııııı 59 kilo olduguna güvenme böl eyersen geri alırsın demedi deme

Hadeee yapıyorsun bence kandırıkçııııı 59 kilo olduguna güvenme böl eyersen geri alırsın demedi deme
prensip icabi yalan soylemem sekerim
ha bak boyle deyip beni gaza getirmeye calisiyorsan ve hatta mart sonu 55i gormemi istiyorsan gel burayaaa:13::13::13:
anacim ben evlenmeden 52 hamileyken 80 gormus adamim neyime guveneyim valla bir depresyona bir gebelige bakar:)

Son düzenleme:

Heytt be işte bu gel gaza ne olmuş yanişiiiiii ver şu kilolarını kurtullll ben 55 i artık hayal olarak görüyorum....
Bende evlenmeden 48 kiloydum 52 de neymiş...Evlendim 55 idim dogum yaptım 80 nim......Daha söze gerek yok......2 buçuk aydır 80.den buralara kadar geldim ama yeterli değil hız şart bana........

kimsecikler yok topikte inler cinler top oynuyo nerdesiniz kızlar
bugün çok koşuşturmalı bir gün oldu sabah yedide kalktım şimdi oturdum bugünkü yediklerim erimişmidir acaba
sabah kalktım kursa gittim öğle kızımı okuldan aldım köpeğimizi aşıya götürdük hiç canı yanmadı yavrumun
tam trafiğin göbeğinde arabam bozuldu arıza lambası yanınca ödüm koptu trafikte kalcam diye güç bela servise gittik kaç saat onu bekledim elimizde köpek herkes bize bakıyo
dün duygudan aldığım destekle bugün ekmek arası köfte yedim
duyguuuuuuuuu yaktın beni

kızlar siz<i görmemişim kusuruma bakmayın
nasılsınız

ask olsun kısss ben varım yaaa burda aaaaaa
neyse kazasız belasız eve gelmıssın ya cok sukur sekerım kofte ekmekte afıyet seker olsun cnm aksamı cok hafıfı yaparsın yarın da dıkkat ettımmı erir gider ekmekler

ben yazarken kimse online görünmüyordu ondan görmedim canım
köfteler mideme ya dokundu yada vicdan azabından midem ağrıyo şu an akşama bi çorba limonlu iyi gider
sen nasılsın canım bugün topik pek bi sessiz kalmış

mıdene dokunmus olabılır cnm bende ıyım bugun evet sessız bende sabahtan hastaneye gittim seker trioid tahlıllerımı 6 ayda bır yaptırıyorum onları tekrarlattım bakalım sonucunu cumartesı alıcam buhafta full gezıyorum masllah evde durdugum yok

ohhh canimmmm ne güzel anlatmi$sin simitler tatlilar canim çekti yaww
vallahi ikimizde bu forumun yüz karasiyiz yaa bu arada afiyet olsun yinede

leyyacik resmini koysana merak ettim seni su yememe durumundan midir nedir sana bir hassasiyetim var

canim in$allah yarin koymayi dü$ünüyorum sende koysana bende seni çok merak ediyorum :)
yarin ögleden sonra kalabalik olursak koyar ve hemen silerim in$allah

ah canim ah valla $u dünyada $eker diye bir$ey olmazsa ben yig gibi olurdum, bugün tatli bi$ey yemedim ama gözüme çikolatalar bisküviler gelip duruyor $eytan dürtüyor

aaa geçmi$ olsun canimmm

ufff benimiçin kötü bi gündü sabahla öğlende sorun yok ama akşam 3 kaşık ev yapımı erişte ve 8 dilim patates kızartması yedim mideme oturdu resmen yaa ben unutmuşum artık kızartmayı falan midem almıyor ama misafirim geldi bir sürü mamalar yaptım onlara onlardan hiç yemedim hatta irmik helvası yaptım ondanda bi kaşık bile yemedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…