Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Off iyice darlandım yahuu evime gitmek istiyorummmmmmmmmmmm çalışamıyroum bugünnnnnnn

Sabah etimek yanına peynir yedim.....Saat 10.da elma yedim canım istedi.
Az önce yine 1 elma yedim..2 bardak y.çay yarım lt.su içtim...Dün hiç su içmemişim mesela...

Günlerdir böle garip bir beslenme şekli yapıyroum....Ana ögünler çıktı hayatımdan resmen sahahları kahvaltı yapamıyorum....Böyle oluncada ibre değişmiyor neyse saglık olsun.....

Bneim acilen toparlanıp normal hayata dönmem lazım ama zamana ihtiyacım var......

zsa gelsede yediklerini yazsa gözlerimiz ahanda böle açılsa...
Minnak yemiş içmiş maşallah yazdı bideeeeeee tabiii ibre yükselir hala şoklarda.....
Duygucuk hala koşturmada galiba havayı güzel buldu artık toppikle işi olmuyor.....
Gamze şuanda misafirlikte poça börek yemekle meşgullllll

o zaman bende çıkayımmmmmm:44:

evet sevgili bacılarım sevgi pıtıcıklarım,

dün yediklerim:

sabah:1 portakal,1 dilim ekmek,6 zeytin,yarım poğaça

öğlen:1 kase mercimek çorbası,1 dilim ekmek kepek,1 salata

akşamm:3 tabak etli nohut(ohaaaa),3 dilim kepek ekmeği

2,5lt su+6 bardak şekersiz çay+1 türk kahvesi

1 saat yürüyüş

bugün akşamda kabak tatlısı yapacağım

üstüne ceviz fındık kesinde,tahinle güzel olur evde tahin yok tahin alcam alsammı alsamda ha tahin ha zeytinyağı dökmüşün kalorisi aynı
allahım avm nin önünden geçerken tahin almayı unuttur bana...

oğlan uyandı doyurdum kendimde cacık içtimmm yarım tam buğdaylaa şimdi hava harika çıkayım oğlanı parka götüreyimm hAVA ALSIN NEDE OLSA HAFTAYA YİNE YAĞMUR BAŞLAR DEĞERLENDİRMEK LAZIMM ÖPÜLDÜNÜZZ ŞİMDİDEN HERKEZEE İYİ HAFTA SONLARIII GERÇİ 2 SAATE KADAR DÖNERİM AMA GİDEN OLUR BELKİMM

selam bacilarim,hayirli cumalar
bu sabah cuma toplantisina gittim,kuran okuduk,sabah kahvaltisinda yedim baya bi,ama aksam yemegimi yemeyi düsünmüyorum,yada cok az yemegi umuyorumyani insallah
dietteykenne güzeldi,hic acikmiyodum,simdi sabahlari midem bulaniyo acliktan,bi seyler yapmam lazim

bende altını çizdim kontesim

katiyen unutmazsın, yap tatlını deli gibi ye nohutun üstüne. iyiki beklediğimizden daha zayıfmıssın dedik yani. hemen havalra girdin tombalaak kontes hıhhh

Allah kabul etsin potim. aahhh ahhhh bende sohbetlerı ozledım ama pıtırcıkla hıcbıyere gıdılmıo (
mıden bulanırsa kepeklı grissini ye. süper ıyı gelıo.

yapma böle civcim, duzgun beslen ki metabolızman kendıne geldin. yemeyerek zayıflanmaz
işlerim yogunken muhabbetin alası olur bugünde kimselerden tık yokkkkkkkkkkkkk anlamadım yaneeeeeeeeeeeeeeeeee
walla kımsecıkler yok. bende kuafor fırsatları arastırorum. röfle mı yapsam krepe balyaj mı yoksa tek renk boya mı karar veremedım yaaa
aslında fındık kahveye boyatıp krepe balyaj yaptırsam super olcak. ıcıme en sınen o suan.
ya mısafırlıkte cok yıyıp ıcmedım ama gecenın bı körunde seytana uyup tursu kavurması yersen ıbre oynar tabi. ama bu kadarda oynamaz yanı. 2-2.5 kılo fark var. uyuz oldum. 3 gun once 65.9 u gormustum yaaa ((

aaa seve sevee amazayıflayıncaaaaa şimdi cıssssss

ne demiştin ki sennn unuttum de bir daha

zayıfladıkça tariflerini bekliyoruz canım

canım ben yazmadım o gün yoktum
ama senin hakkında düşündüklerim okuduklarımla tuttu dedim

senin hakkında düşüncelerim;disiplinli,kararlı,ilk tanışmada seviyeli fakat içine girdiğinde çok cana yakın,alçak gönüllü aklıma gelenler bunlar
hayalimde seni orta boylu kumral saçları omuzlardan az aşağı olarak hayal ettim (resmini görmedim)

ya mısafırlıkte cok yıyıp ıcmedım ama gecenın bı körunde seytana uyup tursu kavurması yersen ıbre oynar tabi. ama bu kadarda oynamaz yanı. 2-2.5 kılo fark var. uyuz oldum. 3 gun once 65.9 u gormustum yaaa ((

minnakçım sen bu ara suyunu az içiyorsundur yada tuzlu yemişisindir su tutmuşsundur o kadar kilo farkı olmaz 2-3 günde canım

aaaa ne tesadüf bende aynı dertten muzdaribim
Omuzların yane üst bölgem ideal karında diyetle gitti...Gerisi

en kötüsüde popom ya a$iri derecede büyük biktim artik ya

leylaa maşallah çok güzelmişsin canım
benimde yüz zayıf alt taraf kilolu basenler popo var vucüdumuz çok benziyo
kontrol paneline gir orada eklentiler var tıkla resmini oradan sil canım

çok te$ekkür ederim o senin güzelligin canim

ah ya çogumuzun var demekki popo ve basen derdi

Bu arada bu resimden sonra 2 kilo aldim yüzüm biraz daha tonton $u an
kizlar beni $a$irttiniz o kadar benzedigimi bilmiyordum genelde ailem degilde yabancilar benzetir ferihaya, bazen ilk tani$tigim biri "seni birine benzetiyorum ama kime" dediginde aklima hemen feriha geliyor ama demiyorum, ünlü birine benzemek güzel bir$ey ama yabancilardan sürekli duyunca kötü artik seni birine benzetiyorum dediklerinde beni herkes birilerine benzetiyor diyorum

kizlaaarrr dün gece metabolizma hizlandiri çay yaptim veeeeee kabizlik orda kalsin ne yesem hemen çikiyorum (afedersiniz) veeeeee en önemlisi i$tahim çok kapandi!!! ben ne bulduysam attim içine tarifini vereyim

2 ye$il elma
1 tatli ka$igi ezilmi$ karanfil
1 limon
1 tatli ka$igi zencefil
1 çay ka$igi tane karabiber
1 tatli ka$igi tarçin

tati fena degil ama ben kokusunu sevmiyorum çünkü karanfilden nefret ediyorum vede pi$mi$ limon kokusundan tiksiniyorum, dün yaptim hiç içmek istemedim annem dedi neden yaptin o zaman, bende dedimki anne sen bak tadina ben öyle bakiyim sonra bakti güzel dedi bende içtim sonradan, çok korktum içemicem diye karanfilden o kadar nefret ediyorumki anlatamam

oyy hava harikaydı dahA YENİ girdimmm evee sitede turladımmm babama uğradımmm kuzey baya eğlendi parka gittik arkadaşlarıyla onadııkuzummm bu arada müsafir geldiii çok şükürrr bayada yürümüş oldummm hadi gelinde 2 sohbet edek kocam arkadaşıyla yemeğe çıkcakk rahatım bugünnn

bu gün yediklerimi yazayım sesim çıkmış olsun bari:)
sabah
beyaz peynirli domatesli tost yeşil çay
ara bir portakal
öğle
zeytinyağlı ıspanak bir dilim tam tahıllı ekmek bir kase lıght yoğurt
75 dk yürüyüş
ara bir iki hurma bir çubuk kraker 500ml su
akşam
tavuk sote salata yoğurt 1 dilim ekmek
toplam kalori
674 ne yaparsam bu kalorinin üzerine çıkamıyorum acıkmıyorum ki bir tuhaf oldum ne tartıda değişiklik var ne bende:26::26:

öldümm yorgunlıuktan
iki odanın şeklini değiştirdim dolapları temizledim yerlerini değiştirdim
her tarafı dip bucak temizledim
parkta yarım saattem fazla spor yaptım
acaba dünki yediklerim erimişmidir
3 tane pantolonumu terziye götürdüm belini ve bacaklarını daralttırıyorum yarın alıcam bakalım nasıl olmuş
bu sefer başka terziye gittim malum öbürkü bi pantolonumu mahvetmişti

ben geldim bugün pek uğrayamadım buralara sabah annem vardı kahvaltıda öğlende soohbete gittim

bugünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek sahanda 3,4 çatal yumurta 2 çatal peynir 1 çatal helva annem olduğu için kahvaltım baya kalabalıktı ama sadece bunları yedim ben

ara yarım portakal 1 tek cips 1 ısırık börek

öğlen (sohbetteydim ) 1 dilim börek 1 küçük kase patates salatası 1 tulumba tatlısı çok çok şekersizdi

akşam minicik bir kabak dolması

5.6 bardak çay 1.5 lt su 2 ye tamamlarım yatana kadar

yok yok benim midem almıyor artık öğlen yediklerimi hala sindiremedim yaa hepsi olduğu gibi duruyor sanki midemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…