- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #5.261
leylaa maşallah çok güzelmişsin canım
benimde yüz zayıf alt taraf kilolu basenler popo var vucüdumuz çok benziyo
kontrol paneline gir orada eklentiler var tıkla resmini oradan sil canım
işlerim yogunken muhabbetin alası olur bugünde kimselerden tık yokkkkkkkkkkkkk anlamadım yaneeeeeeeeeeeeeeeeee
bende altını çizdim kontesimevet sevgili bacılarım sevgi pıtıcıklarım,
dün yediklerim:
sabah:1 portakal,1 dilim ekmek,6 zeytin,yarım poğaça
öğlen:1 kase mercimek çorbası,1 dilim ekmek kepek,1 salata
akşamm:3 tabak etli nohut(ohaaaa),3 dilim kepek ekmeği
2,5lt su+6 bardak şekersiz çay+1 türk kahvesi
1 saat yürüyüş
katiyen unutmazsın, yap tatlını deli gibi ye nohutun üstüne. iyiki beklediğimizden daha zayıfmıssın dedik yani. hemen havalra girdin tombalaak kontes hıhhh
bugün akşamda kabak tatlısı yapacağım
üstüne ceviz fındık kesinde,tahinle güzel olur evde tahin yok tahin alcam alsammı alsamda ha tahin ha zeytinyağı dökmüşün kalorisi aynı
allahım avm nin önünden geçerken tahin almayı unuttur bana...
Allah kabul etsin potim. aahhh ahhhh bende sohbetlerı ozledım ama pıtırcıkla hıcbıyere gıdılmıoselam bacilarim,hayirli cumalar
bu sabah cuma toplantisina gittim,kuran okuduk,sabah kahvaltisinda yedim baya bi,ama aksam yemegimi yemeyi düsünmüyorum,yada cok az yemegi umuyorumyani insallah
dietteykenne güzeldi,hic acikmiyodum,simdi sabahlari midem bulaniyo acliktan,bi seyler yapmam lazim
yapma böle civcim, duzgun beslen ki metabolızman kendıne geldin. yemeyerek zayıflanmazOff iyice darlandım yahuu evime gitmek istiyorummmmmmmmmmmm çalışamıyroum bugünnnnnnn
Sabah etimek yanına peynir yedim.....Saat 10.da elma yedim canım istedi.
Az önce yine 1 elma yedim..2 bardak y.çay yarım lt.su içtim...Dün hiç su içmemişim mesela...
Günlerdir böle garip bir beslenme şekli yapıyroum....Ana ögünler çıktı hayatımdan resmen sahahları kahvaltı yapamıyorum....Böyle oluncada ibre değişmiyor neyse saglık olsun.....
Bneim acilen toparlanıp normal hayata dönmem lazım ama zamana ihtiyacım var......
walla kımsecıkler yok. bende kuafor fırsatları arastırorum. röfle mı yapsam krepe balyaj mı yoksa tek renk boya mı karar veremedım yaaaişlerim yogunken muhabbetin alası olur bugünde kimselerden tık yokkkkkkkkkkkkk anlamadım yaneeeeeeeeeeeeeeeeee
ya mısafırlıkte cok yıyıp ıcmedım ama gecenın bı körunde seytana uyup tursu kavurması yersen ıbre oynar tabi. ama bu kadarda oynamaz yanı. 2-2.5 kılo fark var. uyuz oldum. 3 gun once 65.9 u gormustum yaaazsa gelsede yediklerini yazsa gözlerimiz ahandaböle açılsa...
Minnak yemiş içmiş maşallah yazdı bideeeeeee tabiii ibre yükselir hala şoklarda.....
Duygucuk hala koşturmada galiba havayı güzel buldu artık toppikle işi olmuyor.....
Gamze şuanda misafirlikte poça börek yemekle meşgullllll
o zaman bende çıkayımmmmmm:44:
aaa seve sevee amazayıflayıncaaaaa şimdi cıssssss
ne demiştin ki sennn unuttum de bir daha
ya mısafırlıkte cok yıyıp ıcmedım ama gecenın bı körunde seytana uyup tursu kavurması yersen ıbre oynar tabi. ama bu kadarda oynamaz yanı. 2-2.5 kılo fark var. uyuz oldum. 3 gun once 65.9 u gormustum yaaa((
aaaa ne tesadüf bende aynı dertten muzdaribim
Omuzların yane üst bölgem ideal karında diyetle gitti...Gerisi
leylaa maşallah çok güzelmişsin canım
benimde yüz zayıf alt taraf kilolu basenler popo var vucüdumuz çok benziyo
kontrol paneline gir orada eklentiler var tıkla resmini oradan sil canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?