- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #5.281
allah kavustursun cnm gule gıtsın gule gule gelsın ınş. allahım tum askerlerımız korusun amınnHerkese hayırlı cumalar....
Ben bugün aniden kayboıla bilirim Allahın izniyle kardeşimi yolcu edeceğiz...Duygusal hassas ve kırılgan moddayım bir süre böle devam eder ruh halin düzelince görüşmek üzere...Ara ara da olsa ugramaya çalışırım ama....Reg dönemimdeyim zaten p.tsi tartılamam.Allaha emanet olun....
yok kusum poğaca borek yemedım mevlıt gıbı oldu ama 1 kaseden olusan tavuklu pılav ve 1 bardak ayran ıctım 2 bardak cay 1 lokma kek yedım gerısını oğlus yediiizsa gelsede yediklerini yazsa gözlerimiz ahandaböle açılsa...
Minnak yemiş içmiş maşallah yazdı bideeeeeee tabiii ibre yükselir hala şoklarda.....
Duygucuk hala koşturmada galiba havayı güzel buldu artık toppikle işi olmuyor.....
Gamze şuanda misafirlikte poça börek yemekle meşgullllll
o zaman bende çıkayımmmmmm:44:
kontesımmmmmm bende istiyorum benımde eşim istiyordu ne zamandır dun pazara gıttım ama almadan gelmısım aksam yapmadınmı dıye sordu bende bulamadım dedimm caktırma
bugün akşamda kabak tatlısı yapacağım
üstüne ceviz fındık kesinde,tahinle güzel olur evde tahin yok tahin alcam alsammı alsamda ha tahin ha zeytinyağı dökmüşün kalorisi aynı
allahım avm nin önünden geçerken tahin almayı unuttur bana...
oğlan uyandı doyurdum kendimde cacık içtimmm yarım tam buğdaylaa şimdi hava harika çıkayım oğlanı parka götüreyimm hAVA ALSIN NEDE OLSA HAFTAYA YİNE YAĞMUR BAŞLAR DEĞERLENDİRMEK LAZIMM ÖPÜLDÜNÜZZ ŞİMDİDEN HERKEZEE İYİ HAFTA SONLARIII GERÇİ 2 SAATE KADAR DÖNERİM AMA GİDEN OLUR BELKİMM
yaa bende artık guzel hava gormek ıstıyorum ıstanbul soguk ben cıkıp yurumek ıstıyorum kıskandım sımdı offff saka bı yana ne guzel ana ogul temız hava alıp spor yaptınızoyy hava harikaydı dahA YENİ girdimmm evee sitede turladımmm babama uğradımmm kuzey baya eğlendi parka gittik arkadaşlarıyla onadııkuzummm bu arada müsafir geldiii çok şükürrr bayada yürümüş oldummm hadi gelinde 2 sohbet edek kocam arkadaşıyla yemeğe çıkcakk rahatım bugünnn
öldümm yorgunlıuktan
iki odanın şeklini değiştirdim dolapları temizledim yerlerini değiştirdim
her tarafı dip bucak temizledim
parkta yarım saattem fazla spor yaptım
acaba dünki yediklerim erimişmidir
3 tane pantolonumu terziye götürdüm belini ve bacaklarını daralttırıyorum yarın alıcam bakalım nasıl olmuş
bu sefer başka terziye gittim malum öbürkü bi pantolonumu mahvetmişti
Duygu sen nerede yaşıyorsun böyle havalar bu kadar güzel?:) ben bugün dondum istanbulda donnduuuum
günaydın kızlar..
güzel bir gün ama ben bir hoşum..içimden bişeyler yapmak gelmiyooo
dünkü menümü yazayım:
sabah:1 portakal
öğlen :1 tabak taze fasulye,2dilim kepek ekm.,1 salat,1 yoğurt
akşammmmm:1 tabak etli nohut,3 tane biber dolması,1 dilim kepek ekmeği
ara:1 porsiyon kabak tatlısı....(ceviz ve tahin koymadım)
1.350 calori hesapladım 45dk.yürüyüş,2,5 lt.su,çay kahve
gunaydinlaar herkese guzel keyiflibir haftasonu olsun
veee zsa gururla sunaaarrrrdunun menusu
Sabah:ilik sirkeli su
Kahvalti:
1 fincan sekersiz cay
Domates+3 catal acili ezme
Oglen:3 kayisi
Yogurt
1kraker
Ara:3 kayisi
yesilcay
Aksam:taze fasulye
1lokmaekmek
Ton balikli salata
Ara:yesil cay
Saat10 gibi esimle cay ve cok isrtarlariyla yarim dilim sutlu nuriye
Su :1.5lt
Yatmadan:sirkeli su icmedim arada birakiyorum boyle iyi oluyor sanki
vallahi midem rahatladi.zaten dunde hiv acikma hissim yoktu.sevindim nezamandir soyle gururla sunulacak bir menum yoktu
1 tabak az olmus kuzum. 3 tabak yıyeydınhem bu sefer sayabılmıssın dolmaları. enteresan. çok bozugum sana cooookkk ınsan yollardı kardesıne de dolmalardan
ayy minnakım dolma senin köpeğinnnn olsun...geleyim istanbula ellerimle yapayım sana....kuzumm...
izmir cnmm bugünde öylee dışarıyaa gevrek almaya gittim terledim hattaa çok güzel hava sıcak kilmayı bile kapattıkk kaç gündürr evde bebek var hemde ama izmir böyleee 1 ay sonra iyice bahar bitmiş yaz bile başlamış olur ben geçen yıl marttın sonında yazlıkları çıkardım hatta
cannnnıııımmmmmm
sen gelirsen ben sana yaparım sekerım elcağızımla..
duyguyu cok kıskandım yaaa bende mı yerlessem ızmıre napsam. hava sıcacık dıo hergun gezıo oğlanla ayol....
bizde pıtırcıkla evde oturalım
boşver izmiri Antalyaya gel antalya ordan sıcak...vede daha güzel
kocacıgıma kalsa ekvator ülkelerinden birine tasınıcazsıcağı pek sever beyzadem
ayy ne güzeeelben de aslen aydınlıyım, çok severim ege taraflarını
Annemde aydinlidirr sen aydinin neresindensin
?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?