Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

allah kavustursun cnm gule gıtsın gule gule gelsın ınş. allahım tum askerlerımız korusun amınn
yok kusum poğaca borek yemedım mevlıt gıbı oldu ama 1 kaseden olusan tavuklu pılav ve 1 bardak ayran ıctım 2 bardak cay 1 lokma kek yedım gerısını oğlus yediii
kontesımmmmmm bende istiyorum benımde eşim istiyordu ne zamandır dun pazara gıttım ama almadan gelmısım aksam yapmadınmı dıye sordu bende bulamadım dedimm caktırma en sevdiğim tatlılardan biridir kabak genelde sutlu tatlı severım ama kabagın yerı ayrı

yaa bende artık guzel hava gormek ıstıyorum ıstanbul soguk ben cıkıp yurumek ıstıyorum kıskandım sımdı offff saka bı yana ne guzel ana ogul temız hava alıp spor yaptınız

masallah sekerım bu ne enerjıı temızlık yuruyus falan ohhh sefan olsunnn

gunaydinlaar herkese guzel keyiflibir haftasonu olsun
veee zsa gururla sunaaarrrrdunun menusu

Sabah:ilik sirkeli su
Kahvalti:
1 fincan sekersiz cay
Domates+3 catal acili ezme
Oglen:3 kayisi
Yogurt
1kraker
Ara:3 kayisi
yesilcay
Aksam:taze fasulye
1lokmaekmek
Ton balikli salata
Ara:yesil cay
Saat10 gibi esimle cay ve cok isrtarlariyla yarim dilim sutlu nuriye
Su :1.5lt
Yatmadan:sirkeli su icmedim arada birakiyorum boyle iyi oluyor sanki
vallahi midem rahatladi.zaten dunde hiv acikma hissim yoktu.sevindim nezamandir soyle gururla sunulacak bir menum yoktu

günaydınnn
dünkü yediklerim
sabah
bir dilim ekmek
3 zeytin bir küçük parça peynir
bir tane kurabiye
tek şekerli fincan çay

ara
elma

öğle
bir dilim ekmek
portakallı kereviz

ara
şekersiz neskafe
elmalı kurabiye

akşam
karalahana çorbası
bir dilim ekmek büyüklüğünde mısır ekmeği
3 çatal makarna
domates soslu patlıcan biber közlemesi salatası

tek şekerli çay
10 tane fındık eskiden büyük bir kase dolusu yerdim şimdi fındıkları sayıyorum

2 litre su
yarım saat parkta spor
eviçinde koşturmaca odaları düzenledim hala bitmedi bugün devam edicem

Duygu sen nerede yaşıyorsun böyle havalar bu kadar güzel?:) ben bugün dondum istanbulda donnduuuum

izmir cnmm bugünde öylee dışarıyaa gevrek almaya gittim terledim hattaa çok güzel hava sıcak kilmayı bile kapattıkk kaç gündürr evde bebek var hemde ama izmir böyleee 1 ay sonra iyice bahar bitmiş yaz bile başlamış olur ben geçen yıl marttın sonında yazlıkları çıkardım hatta

günaydın kızlar..
güzel bir gün ama ben bir hoşum..içimden bişeyler yapmak gelmiyooo

dünkü menümü yazayım:

sabah:1 portakal

öğlen :1 tabak taze fasulye,2dilim kepek ekm.,1 salat,1 yoğurt

akşammmmm:1 tabak etli nohut,3 tane biber dolması,1 dilim kepek ekmeği

ara:1 porsiyon kabak tatlısı....(ceviz ve tahin koymadım)

1.350 calori hesapladım 45dk.yürüyüş,2,5 lt.su,çay kahve

gunaydın kızlar

dünkü iftar menüm:
2 kepçe tarhana corbası
brokoli ve ıspanak haslama uzerıne sarımsaklı yogurt
yarım çupra, roka
2 tane küçük poğaça
1 lt falan su ıctım sanırım 4-5 bardak falan
bu su olayına bı cozum bulmam lazım. saat 6 da ıftar yapıorum 12 de yatsam. 6 saat içinde 2 lt su ıcılmıokı anacım

ıftarda cok kacırdım oyuzden sahur yapmadım bugun... mıdem hala tas gıbı. ayyy gözüm dönüo herseyı yıyıorum. gecen gun eşimle kızıma makarna yapmıştım. ayhhh içim gitti yaaaa. leyla Allah bin kere daha razı olsun senden cok dua edıorum sana yemin etmesem kesin yerdim.

yaw kım yazıdydı hatırlamıorum rosesprıng veya kestane sekerıydı galiba kalorısepeti. com sitesini. ben baktım ama beceremedım orda ney ne kadar kalori göremedım yani.
mayıs sonuna kadar ıstedıgım kıloya gıtmek ıcın gunluk 745 kalorı almam lazımmıs. guzel site. bakın sizde kızlar. dıyet yemeklerı tarıflerı var. kac kalorı oldugu da yazıo yemeklerin. bana kalorileri bıraz fazla geldı ama bılmeıorum.

Son düzenleme:

1 tabak az olmus kuzum. 3 tabak yıyeydın hem bu sefer sayabılmıssın dolmaları. enteresan. çok bozugum sana cooookkk ınsan yollardı kardesıne de dolmalardan

Son düzenleme:

gurur duyulucak bı menu cıdden.

ayy minnakım dolma senin köpeğinnnn olsun...geleyim istanbula ellerimle yapayım sana....kuzumm...

cannnnıııımmmmmm
sen gelirsen ben sana yaparım sekerım elcağızımla..
duyguyu cok kıskandım yaaa bende mı yerlessem ızmıre napsam. hava sıcacık dıo hergun gezıo oğlanla ayol....
bizde pıtırcıkla evde oturalım

bugün şahane hava şimdi gölete gitcezz ayıptır söylemesi 10 dk mesafemde çok büyük piknik alanı var göl var gidip gezem bari orda parklarda varr oğlanı gezdirem spor aletleride varrr eşim çocuk bakarken bende onlarla çalışayımm bariii .. yarın hava kapalıymış p.tesi yağmur salı 7derece bugün 17 derece bugnün kıymetn ibilmeliyimmm

ayy ne güzeeel ben de aslen aydınlıyım, çok severim ege taraflarını

kocacıgıma kalsa ekvator ülkelerinden birine tasınıcaz sıcağı pek sever beyzadem

Elazığ çok soğuk ve karlı gerçi yine şükür Erzurum daha beter _33 derece ben 1 sene kaldım hergün griptim neyse asıl şunu söyliycektim kızlar soğan suyu için mükemmel zayıflatıyor.

selam kizlar ben bugün kötü beslendim ama kalorimi geçmedim 1200 anca oldu

sabah 125 diyet yogurt
ögle : 1 porsiyon tek yumurtali yagsiz tuzsuz az ton balikli salata (120 kalori)
ara : 1 dilim kek ve yarim kase kelogs ve az sütle yaptigim expresso
ak$am 1 ye$il elma, 1 buyük yagsoz köfte (bulgurluydu), 2 isirik kiymali pide, 3 korni$on tur$u
ara : 1 büyük elma, metabolizma hizlandirici çay eççük tahin :26:

toplam 1200 kalori
2 litreye tamamlayacagim su
bol bitki çayi
6 saat ayakta kaldim i$te

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…