- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #5.301
herkese iyi pazarlar kızlaaar
valla sen iyi davranmışsın ben orayı onun başına yıkar öyle çıkardımm öncelikle nasıl bi hizmet anlayışı biraz daha geç gelseydin der gib bakması ben o tavrı görür görmezz neyse siz içmenize davam edin der oraya girmezdim bile neysee nasıl saçları yıkamaz ben yıkamaz diyorum çünkü ıslatma yok artıkkk densizlerrr neyseeee saç kesimini gördükden sonra demedinmi kulağında bir sorunmu var diyee ben böyle birşey demedim buranın yertkilisi kim der kesen kişiyi şikayet ederdimmm neysee sen çok kibar birisinn yada ben çok cazgırımmm geçmiş olsunn .ben şu kuaför olayını basit birşey olarak geçemiyorum çünkü sağlıklı bir saç bile ada 1.cm uzuyor salağın biride geliyorr içine ediyorr her önüne geleni kuaförü yapmalarınamı kızayım yoksaa bunlar nasıl kuagför oluyorrr bunamııbunlar kuaför değil kasap ayy bende sinir oldumm yaaasinirden ölüyorum patlıyorum deliricem
hayatımda ılk defa bı kuaforden sinirle çıktım
sacımı kestırmeye gıttım.
evlendıgımden beri oturdugum yer ve cıvarında hıc kuafore gıtmedım hep oncekı kuaforume gıttım teee 3 saatlık yolu teperek.
ılk defa burda bı yere gıttım tesettur bolumu olan sanırım tek kuafor...
3 hanım dısarıda sıgaralarını ıcıyorlardı. ne olucak sıze dedıler kesim fön dedim. ayh hanımefendı sıgarasını daha yenı yakmıs offf daha yenı sıgaramı yaktım yaaa bıraz daha gec geleydın ya der gıbı bı bakıs attı ve gırdı ıcerı.
hayatımda ılk defa kuru iken sacım kesıldi.
insan bı ıslatır. kupkuru kesti sacı abuk sabuk yerler oldu. 50 kere duzelttırdım hanıma. he sacını ıstedıgın gıbı kesıtımı dersenız hayır tabiki!!!
uclarından alın fazla kısaltmadan katlı kesin dedim. kadın arkayı dumduz yaptı. percem abuk sabuk.
lutfederek geldi sacımı kesti sağolsun. allahım cıldırıcam yaaa oruclu oruclu gunaha gırmek ıstemıorum ama ya cıldırdım resmen. ben hayatımda boyle hızmet gormedım. he bıde buna hızmet denırse tabi.
ayh bıde demezmı bıdaha kı gelısınde sunları sunalrı yapalım dıye. la bı bas gıt... daha kapının onunden gecmem. deli midir nedir.
ağlıcaktım nerdeyse yaaa. saygısızlık etmiyim. yarıda bıkarıp kalkıp gıtmıyım dedım. ama onun yaptıgı ne....
3 saat yol da tepsem bıdahakıne yıne kendı kuaforume gıderım arkadas.
neyse öyle işte. sinirden kuduruorum. geldim eşime cattım birsürü. bana ne bagırıon dıo. bagırırım tabi. senın yuzunden gıtmedım annemlerın oraya...
dunku ıftar menum:
tarhana corbası
kerevız
6-7 bardak su (surahının ıcıne sırke döktüm full sırkelı su ıctım)
2 gundur hıc yesıl cay ıcmıorum. mıdem almıo yaaa
bugunde gene tarhana ve kerevız yıcem.
ahh bu resimlerrrr bende hiç sevmiyorum kiloluykenç eklimeyiii bu arada galatasarayımızı kutluyorummmkızlar canım çok sıkkın yamaça gittim bugün, fotoğraflar çekildik. eve geldim bir baktım resmen dobişkoyum ya, şişkonun tekiyim
şükürler olsun kazandık diye seviniyordum, fotoğraflar tüm sevincimi alıp götürdü. ahh ahh ben başımı nerelere vuram
yessss 300 gr vermişsin tebriklerrrgünaydın kilo bildirim günü demi 61.5
menün gayet güzelll 400 gr da vermişsin tebriklerrrgunaydinlaardunki menum
Sabah:ilik sirkeli su
Kahvalti:
2 fincan sekersiz cay
Domates+salatalik+nane
Yarimkk peynir+3zeytin
Yarim dilim ekmek
1 catal ezme+2 catal peteklibal
Ara:yesilcay+kayisi+2 hurma
Oglen:yogurt+2 kasik bulgur pilavi+1 kasikkurufasulye-2 dilim sucuk icinde
Ara:4 tane bonibon gibi draje
Aksam:ton balikli salata
Su :1,5lt anca olmustur
kilo bildirimim
gecen hafta:59.2
bu hafta:58.8
ya cnm dert etmee çünkü evde tonla müsafir ağırladınn haftaya devamı gelirrr
ooo tebrikler sen bana yetiştin tebrik ediyoruumm ve seninle direk rakip olarak kendimi ilan ediyorummmmm yarıştayız gözüm üzerindeeegünaydın arkadaşlar
geçen hafta 70
bugün 69 700
hafta içi 71 700 e kadar çıkmıştım çok şükür geri vermişim aldığım kiloyu
günaydın güzel arkadaşlarım
kilomu bildiriyorum 65,3 bende inanamadım amaaaa
dünkü menüm
sabah
bir dilim ekmek
az yağda peynirli yumurta
tek şekerli çay
ara
elma
öğle
bir dilim ekmek
kereviz
akşam
ızgara tavuk
bir tane köfte
2 dilim ekmek
bir bardak fanta
şekersiz çay
bir dilim haş haşlı krem şantili tatlı
2 litre su
2 tek şekerli neskafe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?