- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #5.421
hergün düzenli dove krem sürerim ellerime yüzüme boynuma bacaklarıma genellikle yatarken sürerim eşim utanma içine gir daha kolay olur der
arada yüzüme ellerime saf zeytinyağı sürerim bazen yoğurt suyu bazende elma sarımsak aklıma ne gelirse işte
troitten dolayı sivilcelerim var malesef pürüzsüz bi yüzüm yok hala ergenler gibiyim cildiyeye bile gittim ama nafile hala benimle birlikteler
onun dışında makyaj hiç yapmam özel davetler günler hariç onun için ekstra temizlik bakım yapmıyorum
ayrıca cildine bişey diyemem de sen o 38 bedeni zor görürsün
resim bahane ben ağzından çıkan lafa inanırım güzelim sorun yokk
cezayı kabul ettin yani öle anladım
vallahi billahi bilgisayara resim atmayı bilmiyorum ama kızıma söliyim öğretsin belgeli delilli resmimi koyarım kaçmak yok bende
sinirlen me güzelim bak şimdi kan şekerin düşcek ondan sonra yemeğe vurcan kendini olmaz ki böle
resim bahane ben ağzından çıkan lafa inanırım güzelim sorun yokk
erceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gül bakalımm güll sana verdiğim cezayı çekerken bende gülcemmm son gülen daha iyi gülerrr
aaa kadına baksennn uyuyan devi uyandırdımmmben bikerem 38 beden olcam hatta 36-38 ortası olcammm koca totoluu ben göz makyajına bayıılrım ama fondotön pudra sürmemm simsiyah göz kalemi bol rimel eleynir birde kalın
günaydınnn tebrikler 500gr dahagitmiş bizz iyiyizzsen nasılsınnn
he valla yaaa eğer işe yararsa bizimbu rekabet eminim herkezzz yapar önümüzdeki hafta ama işe yaradı yani p.tesi tartı günün aldımda dersin verdimde aynıyımda ama rekabet olunca daha hırs oluyormuşşbu topik böle rekabet görmedi duyguuuuu
daha önce yapaydık ya şimdiye kilolardan kurtulurduk
aha aha ahaaa toto kolay kolayyy gitmezzz senin maşallahh tam tepraaao koca toto da gitcek bugün hep bacaklara çalıştım sayende fitt bi kadın olcam
benim 38 bedende gözüm yok 40 bana yeter napim tahta kurusu gibi kadını
kadın dediğin azcık popolu etli butlu olur yani tıpkı benim gibi
ay sen kaç dahaa ben yaptımm bitirdim mekik bile çektimm hıhhhhhduygucum ben kaçar biraz spor yapmam lazım
gel bacım gellll hoşgeldinnn sefa getirdinnnslm arkadaşlar bende gelebilirmiyim ?
cok ıyım duygucum cocukları anneme yolladım 2 gundur gezıp duruyorum cok ıyı geldı burada muthıs guzel bı hava var ya....
çok teşekkürler evet allahtan almadım plates topu alıyorum şimdi ama dikkat etmedim pompası yokmuş nasıl şişireceğim acabaolsun canım az olsun candan olsun bizim olsun...ben akapunktura giderken normalde her hafta 1 kilo garanti veriyodum
bikeresinde 300 gr vermiştim ordaki tartı alan abla boşver azda olsa vermek iyidir almadıktan sonra ben hiç moralim bozulmadan daha bir asılıp sonraki haftaya telefi ederdim...onun üçün az olsun senin olsun...
Selam kızlar herkese iyi haftalar,
Malum kardeşimi askere yollamanınverdiği duygusallıkla ben epeycene şaşırdım tatlımı yemedim dolmamı yemedim lokumlar vssss abarttım ama bugün tartılmadım regli oldugum için önümüzdeki günlerde bildiirm yaparım...Öpüyorum hepiniziiiiii
çok teşekkürler evet allahtan almadım plates topu alıyorum şimdi ama dikkat etmedim pompası yokmuş nasıl şişireceğim acaba
kızlar bende polikistlik over var bundan dolayıda evlendikten sonra 20 kilo aldım ve yerimde sayıyorum sadece geçen hafta 1 kilo vermişim ..ekmek yemiyorum 1 aydır akşamları öğlende yemiyorum sabahleyin çok az yiyorum
su tüketimim o kadar düzenli değil sadece yatağa gireceğim zaman çok su içiyorum
düzensiz besleniyorum ve en önemlisi hareket etmeye halim yok ne yapmam lazım bugün karar verdim zayıflamaya hadi banada yardımcı olun ne yapmalıyım
bu arada 2 yıldır evliyim evlendiğimde 43 kiloydum şimdi 63basen karın bel bölgesinde yağlanma var
kızlar bende polikistlik over var bundan dolayıda evlendikten sonra 20 kilo aldım ve yerimde sayıyorum sadece geçen hafta 1 kilo vermişim ..ekmek yemiyorum 1 aydır akşamları öğlende yemiyorum sabahleyin çok az yiyorum
su tüketimim o kadar düzenli değil sadece yatağa gireceğim zaman çok su içiyorum
düzensiz besleniyorum ve en önemlisi hareket etmeye halim yok ne yapmam lazım bugün karar verdim zayıflamaya hadi banada yardımcı olun ne yapmalıyım
bu arada 2 yıldır evliyim evlendiğimde 43 kiloydum şimdi 63basen karın bel bölgesinde yağlanma var
evet tam sana laf atacaktım nefesle şişirebilirmiyim diye :) sparişi iptal edecektim ama kargoya verilmiş geri alamadım artık komşulara dadanacağım artık kimde varsa sabahki 300 gr değerlendirmen için de sağol günün güzel geçmiştir umarım
bende de var ben de 4. yılımdayım 52 ile evlendim 65 kiloyu gördüm 26 gündür 3.5 kilo verdim çalışıyor musun bilmiyorum ama yemeği bu kadar azaltman bünyeni savunmaya geçirmiş olabilir yani gıda az gelince o da aldığını depoluyor bana doktorum p overin bir sebep değil sonuç olduğunu söyledi şeker direncini ölçtür istersen o çok etkiliymiş ben gittim doktor bana diyetle düşürmemi önerdi ilaç vermedi ve bak kalori sepeti diye bir site var çok yardımcı yediklerini hesaplıyor oraya da bir göz at derim derdimiz aynıysa her zaman burdayım yardıma açığım:) beraber vereceğiz bu fazlalıkları
saolun kızlar :)
çok yağlı yemekler yapmıyorum hamur işleride ayda yılda 1 kere yapıyorum bol su içmam lazım doğru buna dikkat edicem müzik iyi fikir bundan sonra daha dikkatli olcam ve burada paylaşcam çok teşekkürler arkadaşlar ben şimdi kaçtım yarın görüşürüz allaha emanetsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?