Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

bugün cok cay ictim( sekersiz tabi)uykum yok,bende gündüz neler kaynatmissiniz okuyayim dedim,
bugün sabah sucuklu yumurta yedim azcik,peynir ve zeytin
öglende yaprak sarma,ve mantar kavurmasi,
aksamda bol su ve bol cay
iyimi menüm:44:
ben bu az yeme olayini beceremiyorum,ben ya hic yemeden zayiflayacam,yada diet yaparak,az yemek neki yada yemeken kismak basaranlari tebrik ediyorum vallahi,ben ölcüyü hep kaciriyorum,bir ögünde olmasa diger ögünde mutlaka,bide tatliciyimki sormayin,cikolata hic aramam sma bisküvi ve kek tarzi seylere bayiliyorummotive etmemlazim kendimi,gece gece kafayi yedim sanirim:111:
sabah olsada kahvalti yapsam:119:
gidiyim yatiyim bari ,allah nasip ederse sabah görürüz gariii :92:

sanirim gunduz degilde aksamlar benim icin daha tehlikeli bu da kocamdan ileri geliyor
neler yiyor 10 da 12de hic kilo almiyor nasil oluyor yaa:26: isidebedeni acaip yoran bir is degil beyni yakiyor herhalde
pazartesi menusu
Sabah:ilik sirkeli su
Kahvalti:
3 fincan sekersiz cay
Domates+salatalik
Yarimkk peynir
Yaim dilim ekmek
2 catal peteklibal
1haslanmis yumurta
1 kurabiye
Ara:2 kayisi+2 bonibon draje
Oglen:yogurt+2 kasik bulgur pilavi+1 kasikkurufasulye
Ara:yesil cay
1dilim kiwi
Biraz patlamismisir
2 dilim sutlu nuriye
Aksam:ceyrek ekmek+biraz ton baligi
Ara:taaaam 11 30 civari 1 dilim baklava yarimpogaca
Su :1,5lt
birkac gunluk listelerimden de anlasilacagi uzere sutlu nuriye manyagiyim ton baliginada asigim baska bisey yemek istemiyorum bu hafta sanki hep bu ikisini yersem gonlum doyacak

sütlü nuriyee en güzel yerinde yağ olmaya hazırlanıyor tabi baklavaa yağ olmuş doktorasını tamamlamış hattaa valla dediğin gibi güzdüzler süperr ama asıl akşamları dikkat etmek lazım ben akşam dayanamıyacağım birşey olduğundaa gündüz yemeği tercih ediyorum

GÜNAYDINNN ARKİDİŞLERİMMM
DÜNKÜ MENÜM
HARİKA BİR KAHVALTI YAPTIM MAYDANOZ DEREOTO ROKA ÇERİ DOMATES SALATALIK LİHGT PEYNİR 1 DİLİM TAM BUĞDA EKMEĞİ YARIM ELMA Y. PORTAKAL
ARA ÖĞÜN CEVİZ
ARA ÖĞÜN YARIM Y.ELMA
ARA ÖĞÜN GALETE (FARKLI ZAMANLARDA BİRDEN FAZLA ARA ÖĞÜN YAPTIM ŞUAN REGLİYİM BİRŞEYLER YEMENİN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN HER MUTFAĞA GİDİŞTE MASUM ŞEYLER YİYYORUM
ÖĞLE : KARIŞIK SALATAA YEDİM OĞLAN UYANDIĞINDA ONUN TÜRLÜSÜNDEN 2-3 KAŞIK YEDİM 1 DİLİK EKMEK BİRAZ YOĞURT
ARA ÖĞÜN GALETE, ŞEKERSİZ SÜTSÜZZ KAHVE,YEŞİL ÇAY
AKŞAM MEYVA
1.5 SU
ELİPTİK 40 DK
LESLİE1 MİL
120 MEKİK

Son düzenleme:
günaydın kızlar bende geçen gün forumda spor yapmak için bi site ismi görmüştüm şimdi aklıma gelmiyo bulamdım bi türlü bilen varsa yazabilirmi video eşliğinde egzersiz yaptırıyordu yardım lütfen

flowercım ya ben kalorısepetıne baktım ama gun ıcınde aldıgım kalorıyı hesaplatamadım yaa. nasıl yapcaz?

orada kalori sepeti yazıyor ona tıkla yediklerini listeden bul ve seç sonra altta miktar veya süre diye bir kısım var oraya miktarı gir sonra yanındaki sepet işaretine tıkla altta listede kaç kalori olduğunu gösteriyor bak bakalım olmazsa yine yaz yardımcı olmaya çalışırım

sirkeli su mutlaka elma sirkesiylemi olmalı bana bir tarif edebilirmisin nasıl yapılıyor faydasını gördün mü günaydın bu arada

Kızlar oğluşum nezleye bi görseniz arabasıyla oynuyor burnu akıyorr geliyorr aha aha diyorr ağlar gib ses çıkarıyor burnunu siliyorummm sonra deva mediyor oynamayaa kıyamam yaaa

Kızlar oğluşum nezleye bi görseniz arabasıyla oynuyor burnu akıyorr geliyorr aha aha diyorr ağlar gib ses çıkarıyor burnunu siliyorummm sonra deva mediyor oynamayaa kıyamam yaaa

çok jgeçmiş olsun canım ya onların hasta olması insanı daha bir kötü ediyor allahım acil şifalar versin

günaydınn kızlarr

akşam fetih 1453 e gittim sonunda :):) film çok güzeldi ama eksikleride çokdu özellikle 8 e aldım ki bileti evde yemeğimizi yiyip gidelim diye :):) evde yemeğimizi yedik gittik daha doğrusu eşim yedi ben akşam yemeği yemedim ama film izlerken dayanamadım 1 tane çikolatalı gofret yedim

hastalara rabbim şifa versin rabbim herkesi sıkıntısından kurtarsın inşallah

maşallah canım menün güzel hareketinde süper ama su biraz az gibi

aminn canımmm
günaydın sanaaaa evet film çok güzelll di yani biteseye kadar sıkılmadım hiçç savaş sahneleri o zamanda söylemiştim biraz amatörcee onun dışında izlenmeye değerr

maşallah canım menün güzel hareketinde süper ama su biraz az gibi

1.5 lt su mu az kızz ,kış vakti bence gayet güzelll ben bide 9 da yatıyorummm akşam 6 dan sonra su pek içmem susamadıkçaa çünkü gece çok kalkıyorum wcc ye zaten kuzey yeterince kaldırıyorrr

amiiiiiiiiiiiiiiin
aminn canımmm
günaydın sanaaaa evet film çok güzelll di yani biteseye kadar sıkılmadım hiçç savaş sahneleri o zamanda söylemiştim biraz amatörcee onun dışında izlenmeye değerr

bende çok merak ediyorum daha izlemedim
haftasonu dolu dediler bu hafta içi kısmet olursa istiyorum izlemeyi

ay canım yaaa çocuklar hasta olunca çook daha masum oluyorlar kıyamam ben ona allah şifa versin
çok şükürrr güçlü öyle yatmıyor halsiz de değil arabasıyla oynuyorr burnu gelince geliyor sildiriyor uzatıyor burnunu sonra yine devam ediyor oynamayaaa:))))

amiiiiiiiiiiiiiiin

bende çok merak ediyorum daha izlemedim
haftasonu dolu dediler bu hafta içi kısmet olursa istiyorum izlemeyi

ben vizyona girdiği gün gittim hafta içi gittiğim için salon tam doluydu ama yerim çok güzeldiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…