Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

amin canım allah kimseyi darda bırakmasın
eşimde o filme gitmeyi istiyo ama süresi çok uzunmuş galiba sıkıcımı film tavsiye edermisin gitmeye değermi

haa haaa haaa çok beklerisin hiç de bişey yemedimmmmmmm
kendimi pazartesiye kutlamaya saklıyorum

eşimde o filme gitmeyi istiyo ama süresi çok uzunmuş galiba sıkıcımı film tavsiye edermisin gitmeye değermi

valla tavsiye ederimmm ama öncesinde güzel bir tuvalete gitmek lazımm ilk ara 80 dk yanlış hatırlamıyorsamm
ercem küçük bir öneri şekerli bir meşrubat bide büyük koVa patlamış mısır birde cipsde al yanına hani miden kazınırr tamamen iyi niyetli yAZIYORUMMM

Son düzenleme:

haa haaa haaa çok beklerisin hiç de bişey yemedimmmmmmm
kendimi pazartesiye kutlamaya saklıyorum

yok öyleee kutlamaaa biz senleideal kg buza geleseye kadar rakibiz artıkk bitti noktaaa

amannıııı çok uzunmuş bende panik var zaten sinemada çok daralıyrum eşim kızımı alsın gitsin ben tolga çevik hayranıyım onun filmine giderim
yerim de şimdi o kadar masraf etmiyim sinemada çok pahalı onlar tamamen aile ekonomisini düşünüyorum yani

aaahhh ahhh soyle ciks bi menu veremeyecekmiyim ben yaa.tebrikler canim emin adimlarla ilerliyorsun

sirkeli su mutlaka elma sirkesiylemi olmalı bana bir tarif edebilirmisin nasıl yapılıyor faydasını gördün mü günaydın bu arada
ilik suya 2 tatli kasigi sirkeli su canim ben bal koymuyorum ozel bir nedeni yok ilk baslarken bal yoktu sonradan da ben eklemedim.bende kk dan duymustum sanirim bende cok etkili

Kızlar oğluşum nezleye bi görseniz arabasıyla oynuyor burnu akıyorr geliyorr aha aha diyorr ağlar gib ses çıkarıyor burnunu siliyorummm sonra deva mediyor oynamayaa kıyamam yaaa
cok gecmis olsun duygucum

nuriye bitse baklava var o bitse kurabiye o bitse borek o bitse pogacacok sukur var da boyle zor oluyor yaa.esim turkiyeye gittikce canimizin isteyipte bulamayacagi seylerden getirir bende bitmeden dondurucuya atarim.ama bu ara fazlasiyla var evde cok sukur.ya canim bendeki olayi ben sadece sirkeye baglayabiliyorum baskada biseye degil.belki kafa yorgunluguda etkilidir onu bilemem

erce senden de alinti yapmistim nereye gitmis sekerim buu:26:menun gozlerimi kamastirdi hani kurabiye hani misir hani cipssasirdim vallaahadi bakem takipteyim sizi merakla bekliyorum pzazartesi kim kazanacak acabaa:13:

napalım büyük çekişme var ceza var kk rezil olmak var bir hafta sıkıyoruz dişimizi napalım
benimde senin menünde gözüm kaldı valla sütlü nuriyeler baklavar ahhh ahhhh bekleyin beni anacım çok yakında bende yicem sizi

eğer yakın olsaydım bu idda olayını gerçek bir görüşmede yapmak isterdimm meselaaa önünde bir pankart bern iddayı kaybettim benbir şikoyum dedirttirirdimm yada başka birşeyy:))
duyguuu benim cezam ne olcak merak ediyorum :18::18::18::18:
senin için hiç iyi şeyler düşünmüyorum eminn ollll
yetkililerrrrrr duyun sesimi üyelik iptali istiyorummmmm

seni elimden kimse alamazzz

pazartesiyi iple cekiyorum

olduuu canımmmm istersen televizyona çıkıp bağırayımm ben şişkoyuuuuuummm diye
hadi cezamı bugün açıkla bekliyorum yok öle düşünüyorum falan seninki belli zaten

tabiki ben kazancam

kesinlikle tavsiye ederim gerçekten güzel bir filmolmuşş

dünkü menüm

sabah 1 tost 3 zeytin

öğlen 1 küçük poğaça 1 dilim ekmek tatlısı az turşu

akşam çeyrek dilim ekmek az peynir

ara 1 çikolatalı gofret

2.5 litre su
10 bardak falan çay
1 bardak süt
bol bol merdiven inip çıktım :)

kız 10 bardak çay mı bu kadar çayı içip uyuyabiliyonmu barii

[sub][/sub]

yok cnmm sıcağı sıcağına o gün açıklıcammm hıhhhhh
olmazzz bugün istiyorum hadiiiii nasılsa ben kazancam ama işte seninde gönlün olsun diye sölüyorum bir hafta kazanma hayali kur bari yazık sana
bu arada ağzına çok yakıştı bir daha söyleeee bakemmm

ben sölerim de seninki yazılı olcak nasılsa söz uçar yazı kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…