Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

bende vercem bende bende

Tabi şekerim ama ikimizde güzel sonuçlar görelim inş.
kız böyle rekametmi olur biz erceylee birbirmiz yicez nerdiyse ama daha güzel gaza geliyozzz:))))
hem nerde benim şiŞko rakibemmm inşallahh gece tatlı yemiş öyle uyumuşturrr bugünn pasta börek yapar yer
Kötüyüm ben kötüyüm isal yapar kustururum bezdiririm

Son düzenleme:
1.5 lt su mu az kızz ,kış vakti bence gayet güzelll ben bide 9 da yatıyorummm akşam 6 dan sonra su pek içmem susamadıkçaa çünkü gece çok kalkıyorum wcc ye zaten kuzey yeterince kaldırıyorrr

canım ben suyu çok severim 2 litreyi zorlanmadan içerim zorlasam 3 litre içerim günlük
ama sen erken yatıyodun değilmi senin için tamam ben gece 10 kadar içerim 11.30 12 gibi yatarım en erken

kızım bizim rekabet böyle ben yapamam öyle sizin gibi tamam bizde ceza vercez birbirimize hatta kupa veririz kazanana böylesi daha güzel bence
kız gamze gelde takılalım birbirimize bak duygu beğenmedi rekabetimizi

bende vercem bende bende

Tabi şekerim ama ikimizde güzel sonuçlar görelim inş.

canım ben suyu çok severim 2 litreyi zorlanmadan içerim Zorlasam 3 litre içerim günlük
ama sen erken yatıyodun değilmi senin için tamam ben gece 10 kadar içerim 11.30 12 gibi yatarım en erken

daha kahvaltı yapmadım aç karnına oda sıcaklığındaa yarım lt su içtimm bugün 1.5 lt fazlasu içerim galibaa

kızım bizim rekabet böyle ben yapamam öyle sizin gibi tamam bizde ceza vercez birbirimize hatta kupa veririz kazanana böylesi daha güzel bence
kız gamze gelde takılalım birbirimize bak duygu beğenmedi rekabetimizi

ama iyimser bir rekat sizinki biz erceyle kızıştırıyoz buda bizi kamçılıyor :113:

bu kadar yemene hatta gece yemelerine rağmen çok güzel kilo veriyosun maşallah
bitiremedinmi şu nuriyeyi bitirde sende kurtul canım
bu arada o kadar türkiyeden uzak olmana rağmen türk lezzetleri bulmanda ayrıca şaşılacak bir olay ben yedimmi acaba sütlü nuriye:44::44:

sayenizde once kursagimda yag degil tas oluyor sonra icime dert:18:

günaydınnn harika karlı bir günden merhaba
dünkü menümü gururla sunarım

sabah
1 dilim ekmek
yarım domates bir parça peynir 5 zeytin
şekersiz çay

öğle
kereviz
bir dilim ekmek

akşam
4 kaşık kurufasülye
2 kaşık bulgurpilavı
yarım salatalık turşu
4 küçük acı biber
3 kaşık yoğurt

şekersiz çay
bir dilim elma
bir dilim portakal
bir dilim ayva
bir dilim pepino

2 litre su
2 tek şekerli neskafe bugün şekersiz içcem inşallah
yarım saatten daha fazla bacak çalıştırma hareketleri
bir çok kat inip çıkmak sayamadım duygu aklıma geldikçe merdiven inip çıktım

yorum istiyorum duyguuuuuu menüm nasıl

sayenizde once kursagimda yag degil tas oluyor sonra icime dert:18:

kıskanmadımki hiçç kınkanmadım kıskanır gibi halimmi var ayolll:84:

duygucum menün güzelmiş beğendim tebrik ettim seni amaaaa öyle galeteyle falan olmaz ki canım aç bi paket çukulata olmadı halley gofret bak hayat ne güzel gelicek sana kasma canım kendimi nasılsa kaybedicen

duygucum menün güzelmiş beğendim tebrik ettim seni amaaaa öyle galeteyle falan olmaz ki canım aç bi paket çukulata olmadı halley gofret bak hayat ne güzel gelicek sana kasma canım kendimi nasılsa kaybedicen

cnm sen beni çikolotayla değil kebap pide gibi şeylerle vurursunn o dediklerin bnim hayatımda olsada olur olmasaa ama kebapsız bir hayat düşünemiyorum dünn son andaaa doğru olu buldum nerdiyse bi urfa devircektim mideye emme sen geldin aklıma seni diğer topiklerde yada başka bir ceza bilemicem o hallerin içinn yeme be duygu dedimm ve yemedimmm :))) kolay kolayda yemem cnmmm şurda mayıs 12 yede ak aldı benim nisanın son haftasında elbisemi sip etmem lazımm 60 kg olarak

bende eskiden geceyarısı kalkar yemek yerdim ve hiç kilo almazdım şimdi o hallerime inanamıyorum valla
benim kocada çok abur cubur tatlı yer onlar yemese istemese biz daha çabuk kilo veririz

benim hayatımda olmazsa olamzlarım tatlı çukulata gofret ve hamuriş deli gibi yiyebilirim ama dün nutellayı kokladım kokladım geri bıraktım
bende adana kebap yedim bir kere hiç beğenmedim belkide güzel yapmamışlardı bilemiyorum amaaan dedim kebap kebap dedikleri buymuymuş

canım yaa kıyamam geçmiş olsun hemencecik atlattsın

bende eskiden geceyarısı kalkar yemek yerdim ve hiç kilo almazdım şimdi o hallerime inanamıyorum valla
benim kocada çok abur cubur tatlı yer onlar yemese istemese biz daha çabuk kilo veririz
aa yine yee cnm ben kimseye söylemem aramızda kalırr emin olll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…