- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #5.461
kız böyle rekametmi olur biz erceylee birbirmiz yicez nerdiyse ama daha güzel gaza geliyozzz:))))bende vercem bende bende
Tabi şekerim ama ikimizde güzel sonuçlar görelim inş.
1.5 lt su mu az kızz ,kış vakti bence gayet güzelll ben bide 9 da yatıyorummm akşam 6 dan sonra su pek içmem susamadıkçaa çünkü gece çok kalkıyorum wcc ye zaten kuzey yeterince kaldırıyorrr
kız böyle rekametmi olur biz erceylee birbirmiz yicez nerdiyse ama daha güzel gaza geliyozzz:))))
hem nerde benim şiŞko rakibemmm inşallahh gece tatlı yemiş öyle uyumuşturrr bugünn pasta börek yapar yer
Kötüyüm ben kötüyüm isal yapar kustururum bezdiririm
bende vercem bende bende
Tabi şekerim ama ikimizde güzel sonuçlar görelim inş.
canım ben suyu çok severim 2 litreyi zorlanmadan içerimZorlasam 3 litre içerim günlük
ama sen erken yatıyodundeğilmi senin için tamam ben gece 10 kadar içerim 11.30 12 gibi yatarım en erken
kızım bizim rekabet böyle ben yapamam öyle sizin gibi tamam bizde ceza vercez birbirimize hatta kupa veririz kazanana böylesi daha güzel bence
kız gamze gelde takılalım birbirimize bak duygu beğenmedi rekabetimizi
sanirim gunduz degilde aksamlar benim icin daha tehlikelibu da kocamdan ileri geliyor
neler yiyor 10 da 12de hic kilo almiyor nasil oluyor yaa:26: isidebedeni acaip yoran bir is degil beyni yakiyor herhalde
pazartesi menusu
Sabah:ilik sirkeli su
Kahvalti:
3 fincan sekersiz cay
Domates+salatalik
Yarimkk peynir
Yaim dilim ekmek
2 catal peteklibal
1haslanmis yumurta
1 kurabiye
Ara:2 kayisi+2 bonibon draje
Oglen:yogurt+2 kasik bulgur pilavi+1 kasikkurufasulye
Ara:yesil cay
1dilim kiwi
Biraz patlamismisir
2 dilim sutlu nuriye
Aksam:ceyrek ekmek+biraz ton baligi
Ara:taaaam 11 30 civari 1 dilim baklava yarimpogaca
Su :1,5lt
birkac gunluk listelerimden de anlasilacagi uzere sutlu nuriye manyagiyimton baliginada asigim baska bisey yemek istemiyorum bu hafta sanki hep bu ikisini yersem gonlum doyacak
daha kahvaltı yapmadım aç karnına oda sıcaklığındaa yarım lt su içtimm bugün 1.5 lt fazlasu içerim galibaa
ama iyimser bir rekat sizinki biz erceyle kızıştırıyoz buda bizi kamçılıyor :113:
hadi sen kalk yap kahvaltını canım ben bugün erkenden yaptım afiyet olsun şimdiden
sizinkide ayrıca güzel canım
sayenizde once kursagimda yag degil tas oluyor sonra icime dertsütlü nuriyee en güzel yerinde yağ olmaya hazırlanıyor tabi baklavaa yağ olmuş doktorasını tamamlamış hattaa valla dediğin gibi güzdüzler süperr ama asıl akşamları dikkat etmek lazım ben akşam dayanamıyacağım birşey olduğundaa gündüz yemeği tercih ediyorum
sayenizde once kursagimda yag degil tas oluyor sonra icime dert:18:
günaydınnn harika karlı bir günden merhaba
dünkü menümü gururla sunarım
sabah
1 dilim ekmek
yarım domates bir parça peynir 5 zeytin
şekersiz çay
öğle
kereviz
bir dilim ekmek
akşam
4 kaşık kurufasülye
2 kaşık bulgurpilavı
yarım salatalık turşu
4 küçük acı biber
3 kaşık yoğurt
şekersiz çay
bir dilim elma
bir dilim portakal
bir dilim ayva
bir dilim pepino
2 litre su
2 tek şekerli neskafe bugün şekersiz içcem inşallah
yarım saatten daha fazla bacak çalıştırma hareketleri
bir çok kat inip çıkmak sayamadım duygu aklıma geldikçe merdiven inip çıktım
yorum istiyorum duyguuuuuu menüm nasıl
GÜNAYDINNN ARKİDİŞLERİMMM
DÜNKÜ MENÜM
HARİKA BİR KAHVALTI YAPTIM MAYDANOZ DEREOTO ROKA ÇERİ DOMATES SALATALIK LİHGT PEYNİR 1 DİLİM TAM BUĞDA EKMEĞİ YARIM ELMA Y. PORTAKAL
ARA ÖĞÜN CEVİZ
ARA ÖĞÜN YARIM Y.ELMA
ARA ÖĞÜN GALETE (FARKLI ZAMANLARDA BİRDEN FAZLA ARA ÖĞÜN YAPTIM ŞUAN REGLİYİM BİRŞEYLER YEMENİN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN HER MUTFAĞA GİDİŞTE MASUM ŞEYLER YİYYORUM
ÖĞLE : KARIŞIK SALATAA YEDİM OĞLAN UYANDIĞINDA ONUN TÜRLÜSÜNDEN 2-3 KAŞIK YEDİM 1 DİLİK EKMEK BİRAZ YOĞURT
ARA ÖĞÜN GALETE, ŞEKERSİZ SÜTSÜZZ KAHVE,YEŞİL ÇAY
AKŞAM MEYVA
1.5 SU
ELİPTİK 40 DK
LESLİE1 MİL
120 MEKİK
Kızlar oğluşum nezleye bi görseniz arabasıyla oynuyor burnu akıyorr geliyorr aha aha diyorr ağlar gib ses çıkarıyor burnunu siliyorummm sonra deva mediyor oynamayaa kıyamam yaaa
duygucum menün güzelmiş beğendim tebrik ettim seni amaaaa öyle galeteyle falan olmaz ki canım aç bi paket çukulata olmadı halley gofret bak hayat ne güzel gelicek sana kasma canım kendimi nasılsa kaybedicen
sanirim gunduz degilde aksamlar benim icin daha tehlikelibu da kocamdan ileri geliyor
neler yiyor 10 da 12de hic kilo almiyor nasil oluyor yaa:26: isidebedeni acaip yoran bir is degil beyni yakiyor herhalde
pazartesi menusu
Sabah:ilik sirkeli su
Kahvalti:
3 fincan sekersiz cay
Domates+salatalik
Yarimkk peynir
Yaim dilim ekmek
2 catal peteklibal
1haslanmis yumurta
1 kurabiye
Ara:2 kayisi+2 bonibon draje
Oglen:yogurt+2 kasik bulgur pilavi+1 kasikkurufasulye
Ara:yesil cay
1dilim kiwi
Biraz patlamismisir
2 dilim sutlu nuriye
Aksam:ceyrek ekmek+biraz ton baligi
Ara:taaaam 11 30 civari 1 dilim baklava yarimpogaca
Su :1,5lt
birkac gunluk listelerimden de anlasilacagi uzere sutlu nuriye manyagiyimton baliginada asigim baska bisey yemek istemiyorum bu hafta sanki hep bu ikisini yersem gonlum doyacak
canım yaa kıyamam geçmiş olsun hemencecik atlattsın
cnm sen beni çikolotayla değil kebap pide gibi şeylerle vurursunn o dediklerin bnim hayatımda olsada olur olmasaa ama kebapsız bir hayat düşünemiyorum dünn son andaaa doğru olu buldum nerdiyse bi urfa devircektim mideye emme sen geldin aklıma seni diğer topiklerde yada başka bir ceza bilemicem o hallerin içinn yeme be duygu dedimm ve yemedimmm :))) kolay kolayda yemem cnmmm şurda mayıs 12 yede ak aldı benim nisanın son haftasında elbisemi sip etmem lazımm 60 kg olarak
canım yaa kıyamam geçmiş olsun hemencecik atlattsın
aa yine yee cnm ben kimseye söylemem aramızda kalırr emin olllbende eskiden geceyarısı kalkar yemek yerdim ve hiç kilo almazdım şimdi o hallerime inanamıyorum valla
benim kocada çok abur cubur tatlı yer onlar yemese istemese biz daha çabuk kilo veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?