- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #5.501
malesef var çok değil ama antibiyotik kullanırken zorlanıyorum mesela acaba bal koysam korur mu mideyibenim 300ml lik bir kupam var daha cok sivi alabilmek icin herseyi onda icerim.sirkeli suyuda ona hazirliyorum.mide problemin varsa aman ha sakin yapma
olmazzz bugün istiyorum hadiiiii nasılsa ben kazancam ama işte seninde gönlün olsun diye sölüyorum bir hafta kazanma hayali kur bari yazık sana
ben sölerim de seninki yazılı olcak nasılsa söz uçar yazı kalır
duyguuuuuuuuuuu sana gıcıkoldum şimdi misafir geliyo bana şimdi haber verdiler hazırlık yapıcam
Sabah dua ediyodun dimi sen pasta börek yapsın diye
bakıyorumda 3.5 atmaya başladınn aaa cezamı düşnüyorum daha emin değilim belki bende yazılı isterimm her türülü yazılı olcak zatennn hem yok öyle sen kazanırsan ben bir hafta yazı taşıcam söz uçar yok eğer diğer topik olayı olursada hergün düzenli bir siteye gider benmi sitediğim şey isöylersinn ama dediğim gibi daha tam karar veemedimmm
ya yemin ederimki onuda aklımdan geçirdimm inşalalh müsafir gelirde yapmak zorunda kalırsınn ee mecbur oldumu diyede tatcan ama o kadar insafsız olmayım dedimm neyse kalbim temizz nweyse tutmayım seni sen git bol yağlı şekerli kek börek yapp bol şekerli çay içi fesleğen gibi 10 bardak çay iç şekerli olsunn hadi cnm öptüm kokulu kokulu
fark etmez her türlü ceza kabuldür ama kk ceza alacak bişey olmasın çünki diğer topiklerde konu dışı mesaj yazmak yasak canım toptan ceza almayalım sonra
poğaça ve kek yapıcam misafirlerime ama kendime patates haşlıcammm
çayıda şekersiz içiyorummm
bende seni öperim kokulu kokulu
kız 10 bardak çay mı bu kadar çayı içip uyuyabiliyonmu barii
bünye alışmış:) hatta çay içtikçe uykum geliyor neskafe içincede uykum geliyorsüt içince uykum kaçıyor ters çalışıyor benim
bünyem
kızlaar selamlaaaaar
bugün tartıda 64.2 yi gördüm. geçen hafta bugün 68.2 dim. tam 4 kilo gitti 1 haftada isveçle.
biraz sağlıksız kabul ediyorum ama, neyseki kısa süreli bi diyet. pazar günü kurtuluyoruuum. ben de menü yazmaya başlarım o zamaan :) duygu da kabul ederse beni de eklersiniz listeye ben de menü yazmaya başlarım
aaa sen niye boyle oldun canim ya?hayrlisiyla donsun gelsin insaallah kardesin.nerede su anda?bak ilk gunler zorluk ceker garipser sonra alismaya calisir gun sayar donuncede done done anlatir guler:)benim esim inanilmaz zayiflamisti nisanliydik o zaman cok fene olmustum oyle gorunce ama kardeslerim iyiydiler keyifleri falan.insaallah iyi insanlarin yaninagitmistirSelam kızlar nasılsınız bakayım..İstanbulda yine kar var....Gerçi kar olması işime geliyor üzerime kabanı çekip çıkıyorum oh kilomu gören yok...Yaza ne yapcam ya.....Üst bölgem gitti inceldide toto var offffffff spor yapacaktım ama kendimi moralsiz hissediyorum adapte olamıyorum inş martta artıkın...Duygu hep söylüyorda bana dinleyen kim
Dün hiçbirşey yemediğimi eve gidince farkettim canımda istemedi..Dün yeşilçay ve su tüketmişim.....Sabahtan akşama kadra 1 elma ile durmuşum.Zorla eşimin kızmasıyla biraz kıymalı nohut ve yogurt yedim...1 dilim etimekle....Çok keyifsizim heran aglama modundayım....Zamanla bende kendime geleceğim....Ben çok hassas bir yapıdayım dün kardeşim aradı beni, hep sesi kulagımda...
Hatta 1 haftadır hiç su ve yeşilçay tüketmediğimide farkettim...
ay sorma benim de öyle. sınav zamanı uyumayayım diye kahve içerim, bittikten 5 dk sonra uykususzluktan duramam uyurumters etki
alllah kavuştursunn cnmm bende regl yimm aynı kilomm niye çekindin kızzz yoksa kilomu aldın
bugün cok cay ictim( sekersiz tabi)uykum yok,bende gündüz neler kaynatmissiniz okuyayim dedim,
bugün sabah sucuklu yumurta yedim azcik,peynir ve zeytin
öglende yaprak sarma,ve mantar kavurmasi,
aksamda bol su ve bol cay
iyimi menüm:44:
ben bu az yeme olayini beceremiyorum,ben ya hic yemeden zayiflayacam,yada diet yaparak,az yemek neki yada yemeken kismak basaranlari tebrik ediyorum vallahi,ben ölcüyü hep kaciriyorum,bir ögünde olmasa diger ögünde mutlaka,bide tatliciyimki sormayin,cikolata hic aramam sma bisküvi ve kek tarzi seylere bayiliyorummotive etmemlazim kendimi,gece gece kafayi yedim sanirim:111:
sabah olsada kahvalti yapsam:119:
gidiyim yatiyim bari ,allah nasip ederse sabah görürüz gariii :92:
sanirim gunduz degilde aksamlar benim icin daha tehlikelibu da kocamdan ileri geliyor
neler yiyor 10 da 12de hic kilo almiyor nasil oluyor yaa:26: isidebedeni acaip yoran bir is degil beyni yakiyor herhalde
pazartesi menusu
Sabah:ilik sirkeli su
Kahvalti:
3 fincan sekersiz cay
Domates+salatalik
Yarimkk peynir
Yaim dilim ekmek
2 catal peteklibal
1haslanmis yumurta
1 kurabiye
Ara:2 kayisi+2 bonibon draje
Oglen:yogurt+2 kasik bulgur pilavi+1 kasikkurufasulye
Ara:yesil cay
1dilim kiwi
Biraz patlamismisir
2 dilim sutlu nuriye
Aksam:ceyrek ekmek+biraz ton baligi
Ara:taaaam 11 30 civari 1 dilim baklava yarimpogaca
Su :1,5lt
birkac gunluk listelerimden de anlasilacagi uzere sutlu nuriye manyagiyimton baliginada asigim baska bisey yemek istemiyorum bu hafta sanki hep bu ikisini yersem gonlum doyacak
GÜNAYDINNN ARKİDİŞLERİMMM
DÜNKÜ MENÜM
HARİKA BİR KAHVALTI YAPTIM MAYDANOZ DEREOTO ROKA ÇERİ DOMATES SALATALIK LİHGT PEYNİR 1 DİLİM TAM BUĞDA EKMEĞİ YARIM ELMA Y. PORTAKAL
ARA ÖĞÜN CEVİZ
ARA ÖĞÜN YARIM Y.ELMA
ARA ÖĞÜN GALETE (FARKLI ZAMANLARDA BİRDEN FAZLA ARA ÖĞÜN YAPTIM ŞUAN REGLİYİM BİRŞEYLER YEMENİN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN HER MUTFAĞA GİDİŞTE MASUM ŞEYLER YİYYORUM
ÖĞLE : KARIŞIK SALATAA YEDİM OĞLAN UYANDIĞINDA ONUN TÜRLÜSÜNDEN 2-3 KAŞIK YEDİM 1 DİLİK EKMEK BİRAZ YOĞURT
ARA ÖĞÜN GALETE, ŞEKERSİZ SÜTSÜZZ KAHVE,YEŞİL ÇAY
AKŞAM MEYVA
1.5 SU
ELİPTİK 40 DK
LESLİE1 MİL
120 MEKİK
Kızlar oğluşum nezleye bi görseniz arabasıyla oynuyor burnu akıyorr geliyorr aha aha diyorr ağlar gib ses çıkarıyor burnunu siliyorummm sonra deva mediyor oynamayaa kıyamam yaaa
günaydın kızlar bende geçen gün forumda spor yapmak için bi site ismi görmüştüm şimdi aklıma gelmiyobulamdım bi türlü bilen varsa yazabilirmi video eşliğinde egzersiz yaptırıyordu yardım lütfen
günaydınn kızlarr
akşam fetih 1453 e gittim sonunda :):) film çok güzeldi ama eksikleride çokdu özellikle 8 e aldım ki bileti evde yemeğimizi yiyip gidelim diye :):) evde yemeğimizi yedik gittik daha doğrusu eşim yedi ben akşam yemeği yemedim ama film izlerken dayanamadım 1 tane çikolatalı gofret yedim
hastalara rabbim şifa versin rabbim herkesi sıkıntısından kurtarsın inşallah
1.5 lt su mu az kızz ,kış vakti bence gayet güzelll ben bide 9 da yatıyorummm akşam 6 dan sonra su pek içmem susamadıkçaa çünkü gece çok kalkıyorum wcc ye zaten kuzey yeterince kaldırıyorrr
Neyseeeeeeeeeeeee çocuğumu uyutayımda gideyim bugünü değerlendireyimmm bol spor hafif yemeklerrr ercem bol şantili pasta yap emi yada çikolatalı tatlıı bol yağlı börek poğaça
aaa sen niye boyle oldun canim ya?hayrlisiyla donsun gelsin insaallah kardesin.nerede su anda?bak ilk gunler zorluk ceker garipser sonra alismaya calisir gun sayar donuncede done done anlatir guler:)benim esim inanilmaz zayiflamisti nisanliydik o zaman cok fene olmustum oyle gorunce ama kardeslerim iyiydiler keyifleri falan.insaallah iyi insanlarin yaninagitmistir
sınava hazırlandığım zamanlar alışmıştım ben kkahveye hatta bi ara neskafeyi kaşık kaşık yiyordum :):) şimdide sonuç bu işte
Ay bende nescafe yada türk kahvesi içmeden duramam nescafeyi artık sütlü şekersiz içiyorum....Türk kahvesinide sütlü yapıyorum şekersiz içiyorum...ama uykusuzluk yapmıyor bendede....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?