Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

duyguuuuuuuuuuu sana gıcıkoldum şimdi misafir geliyo bana şimdi haber verdiler hazırlık yapıcam
sabah dua ediyodun dimi sen pasta börek yapsın diye

Son düzenleme:
benim 300ml lik bir kupam var daha cok sivi alabilmek icin herseyi onda icerim.sirkeli suyuda ona hazirliyorum.mide problemin varsa aman ha sakin yapma
malesef var çok değil ama antibiyotik kullanırken zorlanıyorum mesela acaba bal koysam korur mu mideyi

bakıyorumda 3.5 atmaya başladınn aaa cezamı düşnüyorum daha emin değilim belki bende yazılı isterimm her türülü yazılı olcak zatennn hem yok öyle sen kazanırsan ben bir hafta yazı taşıcam söz uçar yok eğer diğer topik olayı olursada hergün düzenli bir siteye gider benmi sitediğim şey isöylersinn ama dediğim gibi daha tam karar veemedimmm

duyguuuuuuuuuuu sana gıcıkoldum şimdi misafir geliyo bana şimdi haber verdiler hazırlık yapıcam
Sabah dua ediyodun dimi sen pasta börek yapsın diye

ya yemin ederimki onuda aklımdan geçirdimm inşalalh müsafir gelirde yapmak zorunda kalırsınn ee mecbur oldumu diyede tatcan ama o kadar insafsız olmayım dedimm neyse kalbim temizz nweyse tutmayım seni sen git bol yağlı şekerli kek börek yapp bol şekerli çay içi fesleğen gibi 10 bardak çay iç şekerli olsunn hadi cnm öptüm kokulu kokulu

fark etmez her türlü ceza kabuldür ama kk ceza alacak bişey olmasın çünki diğer topiklerde konu dışı mesaj yazmak yasak canım toptan ceza almayalım sonra

Neyseeeeeeeeeeeee çocuğumu uyutayımda gideyim bugünü değerlendireyimmm bol spor hafif yemeklerrr ercem bol şantili pasta yap emi yada çikolatalı tatlıı bol yağlı börek poğaça

poğaça ve kek yapıcam misafirlerime ama kendime patates haşlıcammm
çayıda şekersiz içiyorummm
bende seni öperim kokulu kokulu

fark etmez her türlü ceza kabuldür ama kk ceza alacak bişey olmasın çünki diğer topiklerde konu dışı mesaj yazmak yasak canım toptan ceza almayalım sonra

poğaça ve kek yapıcam misafirlerime ama kendime patates haşlıcammm
çayıda şekersiz içiyorummm
bende seni öperim kokulu kokulu

KÖTÜYÜM BEN KÖTÜYÜM KÖTÜYÜM KÖTÜYÜM İSAL Yapar kustururum bezdiririmmm sen delikanlı kızsın akşama yada yarınn itiraf edersinn
nede olsaa
ana sana laf yetiştircem diye kg güncellemesi yapmadımm neyseakşama yaparımm artıkımm

kızlaar selamlaaaaar
bugün tartıda 64.2 yi gördüm. geçen hafta bugün 68.2 dim. tam 4 kilo gitti 1 haftada isveçle.
biraz sağlıksız kabul ediyorum ama, neyseki kısa süreli bi diyet. pazar günü kurtuluyoruuum. ben de menü yazmaya başlarım o zamaan :) duygu da kabul ederse beni de eklersiniz listeye ben de menü yazmaya başlarım

hedef kg yazz bugün akşam senide ekleyim cnm seni gözlemledim yazıyorsun katılımda bulunuyorsunn bence sorun yokk

Selam kızlar nasılsınız bakayım..İstanbulda yine kar var....Gerçi kar olması işime geliyor üzerime kabanı çekip çıkıyorum oh kilomu gören yok...Yaza ne yapcam ya.....Üst bölgem gitti inceldide toto var offffffff spor yapacaktım ama kendimi moralsiz hissediyorum adapte olamıyorum inş martta artıkın...Duygu hep söylüyorda bana dinleyen kim

Dün hiçbirşey yemediğimi eve gidince farkettim canımda istemedi..Dün yeşilçay ve su tüketmişim.....Sabahtan akşama kadra 1 elma ile durmuşum.Zorla eşimin kızmasıyla biraz kıymalı nohut ve yogurt yedim...1 dilim etimekle....Çok keyifsizim heran aglama modundayım....Zamanla bende kendime geleceğim....Ben çok hassas bir yapıdayım dün kardeşim aradı beni, hep sesi kulagımda...
Hatta 1 haftadır hiç su ve yeşilçay tüketmediğimide farkettim...

aaa sen niye boyle oldun canim ya?hayrlisiyla donsun gelsin insaallah kardesin.nerede su anda?bak ilk gunler zorluk ceker garipser sonra alismaya calisir gun sayar donuncede done done anlatir guler:)benim esim inanilmaz zayiflamisti nisanliydik o zaman cok fene olmustum oyle gorunce ama kardeslerim iyiydiler keyifleri falan.insaallah iyi insanlarin yaninagitmistir

alllah kavuştursunn cnmm bende regl yimm aynı kilomm niye çekindin kızzz yoksa kilomu aldın

amin canım benim sagolasın....Reglim bugün azaldı gibi yarın tartılırım inşallah yok be güzelim nedne korkayım ben son 15-20 gündür sapıttım...1.gün pide börek sarma tatlı yedim diger gün hiç yememişim derken aralarda agzıma attıgım sarmaları unutmuşum su yok yeşilçay yok bak birkaç gündürde yemiyorum iştahsıızm.. kendime çok kızıyorum düzenli tertipli giden ben bu hale geldim ne oldu bana ((((((

Potim sen o zaman diyetlere devam et anacım....Az la çok u ayırt edemiyrosan yapcak bişey yok....Bu saatte ayakta olrusan tabikide canın bişeyler çeker bak duyguya tavuk gibi yatıyor bişeyler yememek için.

Oooooooo süper bir listen var canım....Aaaah bunları hepimiz istediğimiz vakit yiyebilsekkk bana öyle yarım poca mınık kase mısır iyi gelmez....Gözüm aç doyana kadar yiyeceğimki o zaman yedim olur....

Kızlar oğluşum nezleye bi görseniz arabasıyla oynuyor burnu akıyorr geliyorr aha aha diyorr ağlar gib ses çıkarıyor burnunu siliyorummm sonra deva mediyor oynamayaa kıyamam yaaa

Geçmiş olsun duygucum...Burnu nu tuzlu su ile bol bol temizle rahatlat canım...Çok faydaı olur.
Ooo sesinde diyet listen gayet güzel artık düzenli beslenmeye adım atmışsın...Ama sen sporlarınla bu işin üstesinden daha kolay geliyorsun....
Yesende dengeliyorsun sporla...

Canım benim sporu duyguya soracaksın ama leslie videoları dersen karşına çıkar..Daha başlamadım ben spora....

Amin cnaım Allah cümlesini korusun..Afiyet olsun canım çukulatan.....Akşam yemeğin çukulataymış oda güzel....

1.5 lt su mu az kızz ,kış vakti bence gayet güzelll ben bide 9 da yatıyorummm akşam 6 dan sonra su pek içmem susamadıkçaa çünkü gece çok kalkıyorum wcc ye zaten kuzey yeterince kaldırıyorrr

Neyseeeeeeeeeeeee çocuğumu uyutayımda gideyim bugünü değerlendireyimmm bol spor hafif yemeklerrr ercem bol şantili pasta yap emi yada çikolatalı tatlıı bol yağlı börek poğaça

Ay 1,5 lt bile kış günü zor içiliyor akşam iş çıkışında biraz içeirm diyorum soguktan aklıma gelmiyor....Çogu akşam 20 dkk yolum oluyor yürüyorum orayı yürürken unutuyorum...Ayyy erce anacım senin işin zor vallahi ev hanımı olunca gelen gidende olursa yapmasan olmaz yapıncada yemesen olmaz....Herkes gidince yanlız kalınca ne yesem tv karşısında diye düşünürken insan kendini mutfakta buluyor helede yapılmış hazırlar varsa yandınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAkşamlar mahvediyor hepimizi..
Aaa sölemeyi unuttum geçen aksam stresten mınık afyon lokumlarının hepsini yuttum kutu yarılanmıştı.....

Canım sorma ya ben iyice sapıttım duygusallıga bagladım ben yengeç burcuyum üzülünce içime kapanırım hassas olurum.....Kareşime çok düşkünüm herkes gibi o rahatmı o alıştımı ne yapıyor vssss özlem ve hasretlikt eoluyor hep aklım onda...Neyseki dün aradı herkes gibi psikolojisi etkilenmiş tabi alışkın olmayınca...Ispartada yapıyor tatlım....Çok girişken gözü çık değil inşallah alışır değişir...Ana kuzusu hepsiya.....Abıoo sen asker yolumu bekledin anam ne zordur erimişsindir sende burda
Haklısın herkes farklı bizimkide zayıflar tlf alrından belli konuşmasından felan hayırlısı olsun...

sınava hazırlandığım zamanlar alışmıştım ben kkahveye hatta bi ara neskafeyi kaşık kaşık yiyordum :):) şimdide sonuç bu işte

Ay bende nescafe yada türk kahvesi içmeden duramam nescafeyi artık sütlü şekersiz içiyorum....Türk kahvesinide sütlü yapıyorum şekersiz içiyorum...ama uykusuzluk yapmıyor bendede....

Ay bende nescafe yada türk kahvesi içmeden duramam nescafeyi artık sütlü şekersiz içiyorum....Türk kahvesinide sütlü yapıyorum şekersiz içiyorum...ama uykusuzluk yapmıyor bendede....

cnm bizim askerlikte zor geçiyor kareşimin bir türlü alışmadıı bunamı üzüleyimm nişanlıydı nişanlısıyla sorunları var kız onun askerde olduuğunu unuturcasınahareketler yapıyorr hiçdüşünmüyo çocuk üzülürmü diee nesee 8 kg zayıflamışş düşün 2 aydaa çok şükür arkdaşlarıyla sorunu yok ama işte ana kuzusuu zorluknedir bilmezdi tanıştı nseki tesellimiz mayısın ortasında gelcek olması sanada ALLAH sabır versinnn zorr dua etcen bol bol allah kötü kişleri karşısına çıkarmasınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…