- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #5.661
Aç karnına 1 büyük bardak ılık-sıcak su
Kahvaltı: (9.00)
2 dilim ekmek
1 kibrit kutusu peynir
gün aşırı 1 yumurta
çok istendiğinde 1 tatlı kaşığı reçel(haftada 1-2'yi geçmeyecek)
domates,salatalık,yeşil salata (sınırsız,yağsız)
şekersiz çay
Ara : (11.00)
3 adet ceviz,3 adet kuru kayısı
Öğle13.00)
5 adet köfte veya1 el büyüklüğü tavuk veya 1 küçük çupra büyüklüğü balık
Bol salata(1 tatlı kaşığı yağ)
1 dilim ekmek
1 küçük ayran veya ufak kase yoğurt
İkindi16.00)
1 dilim ekmek- 1 kibrit kutusu peynir
1 orta boy meyva 2 grissini
çok acıktım dayanamıyorum diyen 1 yagsız beyaz beynirli tost (ama akşamki 1 dilim ekmek bu durumda yenmeyecek)
Akşam19.00-19,30)
1 dilim ekmek
8 çorba kaşığı sebze yemeği(susuz)
Bol salata (1 tatlı kaşığı yağ)
Gece21,30)
1 bardak süt
1 ota boy meyva
Yemeklerden önce 1-2 bardak su içiniz tokluk veriyor.Yemek arası ve sonrası çok susarsanız yudum su için çünkü mide yemekten dolayı şişmiş olduğundan üstüne su içilince mide iyicene büyüyor. Günde 2,5 lt su için. 2-3 bardak kadar yeşil çay içebiirsiniz. Tatlı krizine girenler yiyeceği meyva üzerine bol tarçın serpmesini tavsiye ederim. Ve yürümekte zorluk çekmeyecek olanlar haftada 3 gün yarım saat yürüsün. Hepimize kolay gelsin şimdiden ......
ay kıyamma keşke bana şifreni falan verseydin özelden silerdim burdan anlatması zor o gün ben bile zorlandım kendi resmimi silerkenn ben hallettin sandımm şireni yine değiştirirdinn neyseee bizde seni özledikk yaramaz kızzz hoşgeldin tekrar kg nu anı diye geçtimmm neyseki karabiber banlandığını haber etti yoka ben hiç anlamam o işlerdenn
leyyaaaahosgeldin cicim
tam çıkıyordum seni gördümm yazdım..çıktım bu seferr bye
bence bu liste cook fazla.gerci amac diyet degil saglikli beslenmekse ok:26:
Selam kizlar sizleri çok özledim ya, hep takip ettim ama elim bagli gibi yazamadim
evet sebebini
merak ediyosunuzdur
küfür falan etmedim
reklam yapmadim
ama.........resmimi sildirdim
O gün koydugum resmimi silemedim, çünkü dosya olarak yükledim ba$ka siteyi kullanmadan, bu yüzden mecburen admine rica ettim (aslinda yalvardim hihihihi) silsin diye oda sildi saolsun ama ceza aldim 3 gün sizleri çok özledimmmmmmmmmm
Aç karnına 1 büyük bardak ılık-sıcak su
Kahvaltı: (9.00)
2 dilim ekmek
1 kibrit kutusu peynir
gün aşırı 1 yumurta
çok istendiğinde 1 tatlı kaşığı reçel(haftada 1-2'yi geçmeyecek)
domates,salatalık,yeşil salata (sınırsız,yağsız)
şekersiz çay
Ara : (11.00)
3 adet ceviz,3 adet kuru kayısı
Öğle13.00)
5 adet köfte veya1 el büyüklüğü tavuk veya 1 küçük çupra büyüklüğü balık
Bol salata(1 tatlı kaşığı yağ)
1 dilim ekmek
1 küçük ayran veya ufak kase yoğurt
İkindi16.00)
1 dilim ekmek- 1 kibrit kutusu peynir
1 orta boy meyva 2 grissini
çok acıktım dayanamıyorum diyen 1 yagsız beyaz beynirli tost (ama akşamki 1 dilim ekmek bu durumda yenmeyecek)
Akşam19.00-19,30)
1 dilim ekmek
8 çorba kaşığı sebze yemeği(susuz)
Bol salata (1 tatlı kaşığı yağ)
Gece21,30)
1 bardak süt
1 ota boy meyva
Yemeklerden önce 1-2 bardak su içiniz tokluk veriyor.Yemek arası ve sonrası çok susarsanız yudum su için çünkü mide yemekten dolayı şişmiş olduğundan üstüne su içilince mide iyicene büyüyor. Günde 2,5 lt su için. 2-3 bardak kadar yeşil çay içebiirsiniz. Tatlı krizine girenler yiyeceği meyva üzerine bol tarçın serpmesini tavsiye ederim. Ve yürümekte zorluk çekmeyecek olanlar haftada 3 gün yarım saat yürüsün. Hepimize kolay gelsin şimdiden ......
Liste 70-75 kg kişilere uygundur. Ben bu liste ile ayda 4 kg yağdan verdim ve hiç acıkmadım. Tamamen sağlıklı bir şekilde vücudu yormadan kilo veriliyor.
bence bu liste cook fazla.gerci amac diyet degil saglikli beslenmekse ok:26:
Liste 70-75 kg kişilere uygundur. Ben bu liste ile ayda 4 kg yağdan verdim ve hiç acıkmadım. Tamamen sağlıklı bir şekilde vücudu yormadan kilo veriliyor.
ya benim dedigimi yapin yaptigimi yapmayinOoo bakın hele nuriye yiyen kurabiye yiyen hatun alternatifli listeye çok fazla diyor kız simitleri hüpleten sanki sen değilsin..
Hoşgeldin cnaım neyseki burdasın artıkın valalhi bende resim silme ve yükleme işlerinden pek anlamam ama iyi silinmiş..
Neden 1.800 gram aldın ki regliden dolayı şişkinliğin olabilri canım...Reglin bitene kadar böle..
canım listen güzel listen çok gibi görünüyor ama sen alternatiflerinle yazmışsın o yüzden kalabalık görünmüş saglıklı beslekmek bu işte bende bu tarz bir listeyle 12 kilo vedim...Şimdi listeyi uygulamıyorum sabitlendim kaldım ölece...Martta dr gidicem yine..
ya benim dedigimi yapin yaptigimi yapmayinekmek yemiyorum pasta simit yiyorum ben.soyle ki:aksam 8 kasik yemek cok degilmi yaa?gerci yaninda pilav yok 1 dilim ekmek var.oglen 5 kofte salata ekmek yogurt herkes doyar zaten ama iste bunu ben yapsam vermem alirim sanirim uygulanacak kilo onemli
İnşallah bende kilomu sabitlediğim günleri göreceğim.....
Ah ah canım 80 ile başladım bu yola en son 15 gün önce 69 idim sonra bi,r anda 66 oldum şimdi ise net bilmiyorum sabah baktım 66-67 mi anlayamadım...Ama cumadan bu yana sebze ekmek vss yok hayatımda düzenim sıfır oldu...Saglıksız besleniyroumda diyemiycem yemek dahi yiyemiyorum ki...Ama 1 hafta önce pide börek sarma ve tatlı yedim hatta sarmayı 3 aksam hep yedim..
Ama 2 ay çok güzel diyet yaptım harfiyen uyarak aktartan ay başında ara ögünlerimi alırdım pazar günleri sebze yemeklerimi yapardım işyerime getirirdim disiplindiydim fakat 1 aydır disiplin yok....Dr dahi gitmedim..
Selam kizlar sizleri çok özledim ya, hep takip ettim ama elim bagli gibi yazamadim
evet sebebini merak ediyosunuzdur
küfür falan etmedim
reklam yapmadim
ama.........resmimi sildirdim
O gün koydugum resmimi silemedim, çünkü dosya olarak yükledim ba$ka siteyi kullanmadan, bu yüzden mecburen admine rica ettim (aslinda yalvardim hihihihi) silsin diye oda sildi saolsun ama ceza aldim 3 gün sizleri çok özledimmmmmmmmmm
Canım benim az yaglı ve tuzsuz sebze yemeği çok değil yanındada 1 dilim k.ekmeği yada etimek normal yani.....Pirinçli yiyecekelr diyette uzun zaman uzak kalıyor....Etide sadece ana ögünde veriyor benimkide 3 köfte büyüklüğünde olacaktır...Sebze yemeğimde 65 kaşık her dr listesi farklı. Sık sık az yiyince veriyorsun hemde tok kalarak...Yaşadığım için biliyuorum...
Evet senin yaptığını yaparsak topicce yandık...Senle erce maşallah hamur işleri ustasısınız: Fesli yemiyor dikakt ediyorum...
:90:geçmiş olsun leyla mapusluk bitmiş
haoşgeldin tekrar aramıza
kim benmi yok bacım yokkk yanlışın var hiç sevmem hamurişini
:90:
bende hic hazzetmem kendilerinden:120:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?