- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #5.681
valla tavsiye ederimmm ama öncesinde güzel bir tuvalete gitmek lazımm ilk ara 80 dk yanlış hatırlamıyorsamm
ercem küçük bir öneri şekerli bir meşrubat bide büyük koVa patlamış mısır birde cipsde al yanına hani miden kazınırr tamamen iyi niyetli yAZIYORUMMM
aboo duygu ne dese cikiyoeşim aradı kar yağdığı için şantiyede iş yokmuş sinemaya gidelim dedi
duygu sana çoook gıcık oldum şimdi sen dün bana sinemayla ilgilide yorum yapmıştın dimi
ayyy ercecim biz senle cok iyi anlascaz hissediyorumzsa duygu duymasın canım çok fena elmalı kurabiye istiyo benim bugün elim una gitti gitti geri geldi yapmadım kurabiye ama pazartesi kimse beni tutamaz
bak yakın olsaydık gelirdin bana elmalı kurabiye yanınada miss gibi çay bide kısır yapardım ayıptır sölemesi kısırım çok meşhurdur ohhh afiyetle yerdik ama çin nire türkiye nire
aboo duygu ne dese cikiyo
duygudannn tırsıyorum artık
ayyy ercecim biz senle cok iyi anlascaz hissediyorumsoylemesi ayip cumartesi menumun tatlilarindan biri elmali kurabiye sanirim senden once yemis olcem sakin yapma sakiiin benim evde ne varsa bitene kadar icim huzur bulmuyor banada gecen arkadaslarim biryer acsana sen dediler-mutfakla aram iyi cok sukur sen hangi sehirdeydin canim?
benimde en ozurlu oldugum yemek kuru fasulyeaahhh ahhh zsa cım benim yerimede ye sen o elmalı kurabiyelerden
ben kocaelideyim canım benimde hayalim şölee ev yemekleri yapılan arada spesiyaller olan bi lokanta açmak var
benim kuru fasülyeme yiyen herkes bayılır hatta eşim bir gün işsiz kalırsam elime bi seyyar araba alıp senin yaptığın kuru fasülye pilavı satarım der bana
duygu canım kalbin çokk temizmiş valla işte bana dünki yorumun
senden tırsmaya başladım haaa daha pazartesiye çooookkk var bakalım başıma daha neler gelcek :18::18::18:
en iyisi yenilgiyi kabul edip paşa paşa cezamı çekiyim
eşim aradı kar yağdığı için şantiyede iş yokmuş sinemaya gidelim dedi
duygu sana çoook gıcık oldum şimdi sen dün bana sinemayla ilgilide yorum yapmıştın dimi
aboo duygu ne dese cikiyo
ayyy ercecim biz senle cok iyi anlascaz hissediyorumsoylemesi ayip cumartesi menumun tatlilarindan biri elmali kurabiye sanirim senden once yemis olcem sakin yapma sakiiin benim evde ne varsa bitene kadar icim huzur bulmuyor banada gecen arkadaslarim biryer acsana sen dediler-mutfakla aram iyi cok sukur sen hangi sehirdeydin canim?
benimde en ozurlu oldugum yemek kuru fasulyenohutum barbunyam bile cok sukur tam kivamli olur o fasulyenin tadi cok iyi oluyor ama kivamini tutturamiyorum yaa.fasulye cinsinden mi diyorum ama hep oyle.ve herturlu haslama yontemini denedim sanirim ona kabiliyetim yok:26:bana bi tarif etsene canim ama soyle fasulyenin markasini falanda.insaallah ya hayallerimiz huzurla saglikla nasib olsun birgun
duyguuu gördüm seni aşadasın yukarı çık bakem
ben yarın yokum akşam belki girebilirim kursa gidicem
veeee simit yicem işte o kadar kasıyom kendimi ne değişiyo heççççç bişey[/QUO
hadi taktik yapma bana kül yutmam bennnnn
kötüyüm ben kötüyüm isal yapar kustururum bezdiririmm
aaa hemen yap ye şekerim zor değilll e ne olcakkk bunda kötü birşey yokkii yersin 1 tanecik olur biter devamı gelmez merak etmeeezsa duygu duymasın canım çok fena elmalı kurabiye istiyo benim bugün elim una gitti gitti geri geldi yapmadım kurabiye ama pazartesi kimse beni tutamaz
bak yakın olsaydık gelirdin bana elmalı kurabiye yanınada miss gibi çay bide kısır yapardım ayıptır sölemesi kısırım çok meşhurdur ohhh afiyetle yerdik ama çin nire türkiye nire
Aaaa duyfer tatlım sen resim mi yükledim bakkkkkkk göremedim ama kuzeyin resimlerini görmüştüm maşallah..
leylla seni görmüştüm karabiberide gördüm o kadar....
yarın söz uzunnn bi tarif yazarım şimdi çıkıyorum
hepinizi öptüm yarın görüşürüz
Yarın rejime başlayacam diye bugün önüme geleni yiyorum:))))
gönlünü gözünü doyurrrr yarın başlıyorsun ama evde ne var ne yok boşalt bak benim buzdolaptaa incin top atıyorr ilk günlerde şimdi ABUR CUMUR HERŞEY VAR ELLEEMİYOERUM İLK GÜNLERDE ZOR OLCAK AMA Bİ ATLATT GERSİ ÇOK KOLAYY
gönlünü gözünü doyurrrr yarın başlıyorsun ama evde ne var ne yok boşalt bak benim buzdolaptaa incin top atıyorr ilk günlerde şimdi ABUR CUMUR HERŞEY VAR ELLEEMİYOERUM İLK GÜNLERDE ZOR OLCAK AMA Bİ ATLATT GERSİ ÇOK KOLAYY
Hoşgeldin cnaım neyseki burdasın artıkın valalhi bende resim silme ve yükleme işlerinden pek anlamam ama iyi silinmiş..
Neden 1.800 gram aldın ki regliden dolayı şişkinliğin olabilri canım...Reglin bitene kadar böle..
..
Aaaa duyfer tatlım sen resim mi yükledim bakkkkkkk göremedim ama kuzeyin resimlerini görmüştüm maşallah..
leylla seni görmüştüm karabiberide gördüm o kadar....
hosgeldın leylaaaaaaa
geçmiş olsun leyla mapusluk bitmiş
haoşgeldin tekrar aramıza
Canım benim az yaglı ve tuzsuz sebze yemeği çok değil yanındada 1 dilim k.ekmeği yada etimek normal yani.....Pirinçli yiyecekelr diyette uzun zaman uzak kalıyor....Etide sadece ana ögünde veriyor benimkide 3 köfte büyüklüğünde olacaktır...Sebze yemeğimde 65 kaşık her dr listesi farklı. Sık sık az yiyince veriyorsun hemde tok kalarak...Yaşadığım için biliyuorum...
Evet senin yaptığını yaparsak topicce yandık...Senle erce maşallah hamur işleri ustasısınız: Fesli yemiyor dikakt ediyorum...
zsa duygu duymasın canım çok fena elmalı kurabiye istiyo benim bugün elim una gitti gitti geri geldi yapmadım kurabiye ama pazartesi kimse beni tutamaz
Yarın rejime başlayacam diye bugün önüme geleni yiyorum:))))
Duyfer aynen dediğini yapacağım, çünkü moralim bozuk olduğunda yaptığım ilk iş mutfak çekmecelerini ve buzdolabını karıştırmak oluyor:))) Yani tokum aç olduğumdan değil, ama patlarcasına yiyorum.... Yarın sabah yeni bir güne başlayıp inşallah zorlanmadan bu işin üstesinden geleceğim....
Karabibercim sen nerelerdeisn yahuu diyetlerle aran nasıl en son isveç yapıyordun...
Aaa leylla banlandımı ne zaman gelecek merak ettim ?
Duygucum ya sabah tartıldım aç karnına 66-67 gibiydi seçemeidm boncukta baskulu çekiyordu bu böyle olmaz dedim daha 2 gün önce 68 lerdeydi şimdi ne oldu düştü aşagıya diye tartılmadım..saçmalık var.Geçenlerdede 66 yi gördüm sonra 68 oldu o yüzden tartılsamda güvenemiyorum baskule...
Duyfer aynen dediğini yapacağım, çünkü moralim bozuk olduğunda yaptığım ilk iş mutfak çekmecelerini ve buzdolabını karıştırmak oluyor:))) Yani tokum aç olduğumdan değil, ama patlarcasına yiyorum.... Yarın sabah yeni bir güne başlayıp inşallah zorlanmadan bu işin üstesinden geleceğim....
kizlar $u anki menüm nasil sizce?
sabah 125gr yagsiz yogurt
1 litre su
1 tatli ka$igi zencefil zerdeçal kari$imihayatimda tattigim en igrenç $eylerden biriydi bööö
ögle : 1 kase yagsiz somates çorbasi
1 kk peynir
2 yemek ka$igi makarna (aklima hemen minnak geldi)
ara : 1 k fleks bar (kirmizi meyveli)
ak$ama somon baligi var
kizlar pazartesinden beri böyle kendimce saglikli besleniyorum $imdilik faydasi olmadi denemedi demeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?