Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

valla helal olsun tutblıyosan ben uzun zaman zaten anneme kaynanama gıtmeyı dusunmuyorum aynı senın hesap heseyden bolca eve abur cubur almıyorum onların ev dolu yemeden duramıyorum... varya en cok ozledıgım sey mantı ve ekler pasta oldu ... benım 3 hafta olduda baslayalı normal tartıda 73 den 68 e dusmuz gıbyım ama su yenı dıjıtallerde 69 cıkıyorum sınır oluyorum valla....

Benn açlık hissettiğim her dakka su içiyordumm bayağı faydası oluyorduu

Benn açlık hissettiğim her dakka su içiyordumm bayağı faydası oluyorduu

sen yapıyosun karabıber galıba kacıncı gundesın hadı ınsallah devam edersın benım gıbı sallama ben hemen bozuyoyorum oyle dıyetkerı ben kafama gore takılcam sadece... kızlar su basarı oykulerını olkudum hep ve ortak ozellıklerı
3 lt su
6 dan sonra yememe
ıstedıgın canın ceken seyı bır parcada olsa alman
spor
yesıl ve form caylar...

ayy üç haftada 5 kilo çok iyi bende versem ne muhteşem oluryaa aslında neler yaptın bu 3 haftada anlatsana...

ayy üç haftada 5 kilo çok iyi bende versem ne muhteşem oluryaa aslında neler yaptın bu 3 haftada anlatsana...

hemen anlatayım sabah kalkınca genel olarak yaptıgım sey 2 bardak su ıcıyorum
arkasında hergun 1 yumurta haslama 1 dılım kepek bol domates cok severım 5 tane zeytın hergun kahvaltım boyle arasıra esım evdeyken degısebılyıo
hemen arkasına kayısılı form cay
oglen ne yemegım varsa bı kase dıyet yogurt ve 1 dılım kepek ekmek
arada yesıl cay badem ıkısıde metabozlızma hıızalandırıyo
aksamada yıne ne varsa aynı oglen gıbı yapıyorum
sporumu genel olarak 1 saat mutlaka yaparım
bak aklında bulunsun sporda ben belıme poset baglıyorum acayıp ter attırıyo
gun ıcındede 2.5 lt su su kola sıselerınden var dolduruyorum aksama kadar ondan ıcıyorum... yatmadan oncede form kayısılı cayımı ıcıyorum

ve ben bunları hep basarı oykulerınden buldum

poset baglıyorum demıssın ya canım birde biberiye yagı surup posetle sarıp ter atanlar var ve cok işeyaradıgını falan yazıyorlar ben hiç birini denemedim ama sen denedınmı acaba biberiye yagını

ya evet kaysılı form çayı onu deneyeyim ben yeşil çayı sevmiyorum acı geliyor yada normal çayı çok içtiğimdenmidir bilmem...su konusunda rahatım 2.5 litreyi bitirdim 7 bardakta şekersiz çay içitim onla beraber 3.5 litreyi geçmiştir..badem bildiğimiz çekirdek bademmi kaysı çekirdeği demi..

poset baglıyorum demıssın ya canım birde biberiye yagı surup posetle sarıp ter atanlar var ve cok işeyaradıgını falan yazıyorlar ben hiç birini denemedim ama sen denedınmı acaba biberiye yagını

kız valla ıse yarıyosa onu denerım aktardan alıyım yarın ama varya cok afedersınız bır ter attırıyo bu poset anlatamam resmen su gıbı oluyosun hemen dusa gırıyorum yoksa gozeneklerı kapatıyomus ter....

gercekten cok işe yaradıgını duydum ama ben hiç denemedim sen dene bakalım olmazsa biizde deneriz sekerim

ooo süpermiş....

gercekten cok işe yaradıgını duydum ama ben hiç denemedim sen dene bakalım olmazsa biizde deneriz sekerim

ya bu tarz ürünler satan yakın bir tanıdığımız var yemin ettirdim en çok etkili olan kadınların yoğun memnun kaldıkları diye sordum bir bu vücuda sürülen biberiyeli zayıflama kremini kadınlar deli gibi alıyolar dedi bide düzenli organik elma sirkesini çok alanlar varmış gerisi haplar otlar çaylar fasa fiso dedi ...bende elma sirkesini aldım çok kötü değil aslında ama içim almıyo bir türlü...

hAYRET YAA NE SAÇMA BİR GÜN BİLGİSAYARIM GİTTİ KIZLAR ŞU SAATE KADARDA GELMEDİİİ KUSURA BAKMAYINNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…