Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

geç kalktığım için kahvaltı yapamadım ama öğle yemeğimi kahvaltı tarzında yaptım

kibrit büyüklüğünde peynir
4 yeşil zeytin
1 domates
1 haşlanmış yumurta
1 kupa yeşil çay
1 dilim ekmek

saat 3 gibi 2 tane mandalina

akşamda tavuk çorbası 2 dilim ekmek birazda yoğurt

yatmadan önce yeşil çay gün içinde de 2 litre su arkadaşlar
ortalama kalori hesabı yanlış hesaplamadıysam 1700 civarı

bu arada bende 14 şuat a kadar zayıflamak istiyorum

sana sonunaa kdr katılıyorumm bu konudaa uygulamaya gelince olmuyo ama bide çevremde tahrik eden o kadar çokkii

üzülme arkadaşım bari akşamı dengele , banada dün oldu aynısı bazlamalar kekler öğlene kadar 1250 cal.hesapladım bugün daha dikkatli başladım...

benim kocamda akşamları çayın yanına mutlaka bişeler isterr özellikle mısır çok patlatırr diğerrlerini saymıyorum bilee ama bugün dengelicemmm sabah ki poğaçamı 8 30 gibi yedim şuan saat 1 bu arada hiçbişey yemedim bir fincan yeşilçay içtim+ 1 lt su birazdan yemeğe ineceğimm tavuk döner var sanırım koklayıp geri dönerim artıkk

bendede hep aynısı oluyorr başlıyorumm 2 gün sonraa bırakıyorum bu kezde tam aynısıı oluyodukiii ilk son düzlükten döndümm

İstemiyormuu benimkide sabah işe giderkenn diyet işinii naptınn devamm değilmiii diyee soruyorrr

yokk canım ya hiç istemiyoo kıyamıyo aç kalıyorumm diye üzülüyo dün öğlende arıyo benii yanına gelicem sana ne getireyim diyo :114: vazgeçirebileceğini sanıyorr diğerlerii gibiii şansını deniyoo

sen nasıl 112 oldunn canımm genç kızlıktanmıı kilolartınn yoksaa evlilikk yardı sözlerindemii

Ahh selinay papatesi çok seviyorum eskiden yağda kızartarakk hafta 3-4 gün yerdimmm şimdi 15 günde bir yada hafta bir fırında yapıyorum 1 kaşık yağla ilee ama olmazsa çıkarcam bir süre hayatımdann

yiyeceğin zaman tek ye o zaman yanında köfte yeme canım...

süper darısı bize bende aldım anlatımlı kitaplardan dersleri iyi ama daha bi sınava flnm sokmadık....
evet hanımlar sorum şu hangi aya kadar kaç olcak sınız o ayın önemi varmı sizin için???

temmuzda tatile gittiğimde 60
ın altında olmak istiyorum inşallah

valla light ekmek tok tutuyo canım....
Çok güzel satenn bende seninn yemek yeme düzenine yorum yapacaktımm çok güzel besleniyorsunn diyeee

inşallah devamı gelir canım....

yanlış hesaplamışsın bence ya dur hesaplayım 800 kalori canım süpersin ama günde üç öğün yap yoksa vücut kıtlık sinyali alır bunlarıda depolar...

sen nasıl 112 oldunn canımm genç kızlıktanmıı kilolartınn yoksaa evlilikk yardı sözlerindemii

ben 6 kilo doğmuşum canım

6. sınıfta 50 lise 1 de 72 kiloydum ondan sonra da 10 ar 10 ar kilo alıp 140 a kadar çıktım

sonra kocişle tanıştım 93 kiloya kadar düştüm.. evlendikten sonra 112-115 civarı gittim hep 1,5 yıl oldu.. artık 80 lere inmem lazım çocuk için

Güzellerim babanmla konuştum dertleştim biraz rahatladım sıkıntıdan birşey yiyesim yok iştahım gitti sporumu yapayım geliyorumm öptüm hepinizi

Kızlarr aslında sorunum şu erkek kardeşim ailece hiç tasvip etmediğimiz bir kızla nişalnlı şimdide asker bir kişi araılığıyla hakkımda konuştuğunu öğrendimm ona bozuldum erkek kardeşime büyü yapılmış gibi herkezi karşına alaak kadar seviyor kızı sevmesi sorun değil sadece saygısız bir kız olması canımı sıkıyor yoksa umrumda değil evlensinler napaqrsa yapsınlar hayat onları hayatı böyle işte

ah duygucum ahhh seni o kadar iyi anlıyorum ki
benim kardeşimde ailece istemediğimiz akrabamızın kızzna aşık oldu 2 sene uğraştık ayıramadık anne babasının rızası olmadın düğün yaptı şimdi 1 yıllık evli 3 aylık kızı var annemin babamın gözünün yaşı kurumuyor tek erkekti çok özençlerimiz vardı hepsi boğazımıza tıkıldı

ay açıkçası direkt seninle ilgisi olmadığına sevindim sorunun...dert etme düzelir düzelir gençlerin bazıları böyle oluyor evlenince düzelir ailecek düzeltirsiniz...deli kız akıllı gelin olur der atalarımız...

Darısı banaa inşallah

amin canım benım
kızlar tam tamına 1.5 lt su ıctım
2 saattırde spor yaptım ama aralıklarla sabahtan berı yoruldum valla ama kendımı suanda okadar dınc hıssedıyorumkı. yurume bandı , bölgesel hareketler, ve dans ettım delı gıbı hemde...
duygu canım aynı sorun benım komsumdada var malesef kadın hergun gelır bana aglar dert yanar uzuldum ınsallah kardesının hakkında hayırlısı olur...

EVET EVET güzel motive oluyor insan burada bende şimdiye çoktann bozardımm yoksaa
şuann mutfaktan seslerr geliyorrr benim afacann yine birşeyler döküyorrr

boşverin kızlar takmayın kafanızı hayat onlarn hayatı öle mutlularsa bırakın siz üzülünce ne oluyo olan size oluyo herkes hayatına bakıyo...

kız içimi bunalttınız benimde bir tanecik erkek kardeşim var allahım onun için hayallerimiz çok rabbim hayırlı ailemize uyan birini nasip etsin malum etrafta hiççç hemde hiç düzgün kız kalmadı...

hayat onun hayatı ama bir anne baba olarak yetiştir büyüt ve mürüvetini göreme çok kötü
ben annem babam üzüldüğü için çok üzülüyorum

hayat onun hayatı ama bir anne baba olarak yetiştir büyüt ve mürüvetini göreme çok kötü

ah kuzum napcaksınız biz öle değildik annemizi babamızı dinlerdik,şimdiki gençlerin hiç umrunda değil,benimde 2 tane oğlum var hayırlı evlat olsunlar inşallah.....

selamlar,bende aranıza katılmak istiyorum
yeni evlendiğimde 57 kilo idim
işi bıraktım 65 oldum,65 ile hamile kaldım
peşpeşe iki hamilelik yaşadım en son 70 kilo idim
diyetle 65 e kadar indim,sonrası çok vahim,
bir bayram geçirdik sonra herşeyei yedim yedim şu an tam 82 kiloyum,hedefim 65 kilo olmak,önerilerinzii bekliyorum,boyum 1.57

yaahayat onların hayatı beni dinir olduğum saygısız biri olması ve kendi fraansada yaşıyorr beni fçekiştirmesi yoksa umrumda değil

ya içime sinmiyor kız ama kardeşşim sorunu o beni üzen saygısız olması laf götürüp getirmesi yoksa umrumda değil benden uz<ak olsun zaten uzakkta

ohh spor yapmışsın ben sabahtan beri saçma sapanım 32 dk spor yaptım şmidi namazı kılıp çayımıiçecem
boşverin kızlar takmayın kafanızı hayat onlarn hayatı öle mutlularsa bırakın siz üzülünce ne oluyo olan size oluyo herkes hayatına bakıyo...

benim üzüldüğüm şey yukarda 2 kere yazdımm yoksa üzülmemumrumda değil

kız içimi bunalttınız benimde bir tanecik erkek kardeşim var allahım onun için hayallerimiz çok rabbim hayırlı ailemize uyan birini nasip etsin malum etrafta hiççç hemde hiç düzgün kız kalmadı...

bizimde çok hayalimiz vardı artık ekndi bilirr hayat onun karışmıyorum karışlmamda

aynı cnm babamda hiç istemiyor annemde ben baştan beri istemiyorum ama hayat onun artık karışmıyorum karışmamıştımda zatenn

ya tabiiki herkez evladının yavrusunun iyi bir yuva kurmasını iyibir ailenin iyi kızını almak ister ama işte tevekkül ya belki allah böylesini daha uygun görmüştür.. Hani derler ya hayır gibi görünür şer çıkar şer gibi görünür hayır çıkar orda bizim elimizden hiç bişey gelmiyor...eşimin arkadaşı çok yakın arkadaşı biz evleneli 5 yıl oldu 5 yıldır kız aradılar çocuk yakışıklı varlıklıda kriterleri şöyleydi oğlan 33 yaşında şuan kız 18-23 yaş arası olacak,boy 170 ve üzeri olacak,beyaz tenli olacak,cildi pürüssüz olacak,zayıf olacak ailesi zengin olacak(ilk tercih paradan yana)

ve derken 6 ay oldu arkadaş evlendi gelinimiz 23 yaşında boy 175kilo 120 maddi varlığı oldukça fazla iyi de ailesi var ama gel gelelim 6 ayda 6 defa ayrılıp birleştiler kız 3 defa hastanelik oldu kaynana 2 gözü 2 çeşme..neden biz eşimle 5 yıl anlatmaya çalıştık arkadaşım zengin değil dengini ara fiziği güzel olanı değil huyu güzel olanı ara ama o hepsi olsun istedi ve buldu başına püsküllü belayı allahım sonlarına hayır getirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…