- Konu Sahibi Betul_20162010
-
gunaydın kızlar nasılsınız menumu aksama toplu sekılde yazarım nasıl gdıyo dıyetler ben 69 gordum valla..
olmaz ama böyle cnm beden kendi bedenin bize birşey söylemek düşmez belki ama sonra çok pişman olursunn elbet bunları yicen ama kg verdidğinde yee yada illede şimdi yiceksen bir ısırk ye nefsin körersinn illede yeme alışkanlıığ varsa elma ye leblebi ye tuzsuz diyet bisküvi yee zamanla düzelcek sana şunu diyim benim imnik bir oğlum var evde oyüzden çikolata biskuvi çokturr hele ben hoşbeşe hiç dayanamam amaaaaaaaaaaaa şunu yapınca artık bu alışkanlığım yok olduu
evde spor yapıyorumm 60 dk 300 kalori okadar zor oluyorkii ben 35 dk yapıyorum 200 kalori ve bir biskuvide 40 kalori var bi paket demöiyporum bak bir tanecikk çikolata anbalajının arkasına bak o tek bir çikolata 2 dk keyif kaç kalori baktım benim sporumu alıp götürüyor o gündeni ti baren abur umuru çıkardım bazen canım çekiyor geçen gün mesela bir tane biskuvinin yarını ısırdımm 20 kalori düşün yani gitti 5 dk sporum o kadarda olsun ddimm bunları düşün derim bence
üzülme arkadaşım bari akşamı dengele , banada dün oldu aynısı bazlamalar kekler öğlene kadar 1250 cal.hesapladım bugün daha dikkatli başladım...
canım ya benımde ırademe hakım olamadım cok olmustur bugun baslayıp yarın bıten diyetler yada bır kac ay yapıp sonra kendimi salıp zar zor verdiğim 3 5 kıloyu tekrar alarak bu hatayı cok yaptıp her diyete basladıgımda cok kararlı oldugumu soyleyip sonra irademe hakım olamamam ama artık boyle olmuyacak kendime soz verdim bir oğun kacamak yapsam bile sonrakı ogunler cok sıkı sekılde devam edicek sende tamam kendine hakım olamamıs yemıssın ama bugunku pogacanın arkasından cok hafif seyler yiyip gecistirki daha cok kalori alma cık bakkala markete leblebi al acıkınca oğlen bir avuc leblebi 1 2 bardak ayran iç geciştir aksamda yap koca bir kase salata yanına azcık corba yada 1 kase yogurt diyetıne devam et bugun kacamak yaptım bozuldu deme nefsimize yenılıp bizde kacırıyoruz ama asıl olan ondan sonrakı menulerımızı sıkı tututp telafı etmek
İstemiyormuu benimkide sabah işe giderkenn diyet işinii naptınn devamm değilmiii diyee soruyorrr
benim bir yıl içinde hamile kalmak için sakıncası olmayan bir kiloya inmem lazım.. 80 e bile düşsem yeter boy 170 çünkü.. ben yinede hedefe 85 dedim.. ki 30 kilo falan vermem lazım zaten bu da anca 1 senede olur
Ahh selinay papatesi çok seviyorum eskiden yağda kızartarakk hafta 3-4 gün yerdimmm şimdi 15 günde bir yada hafta bir fırında yapıyorum 1 kaşık yağla ilee ama olmazsa çıkarcam bir süre hayatımdann
süper darısı bize bende aldım anlatımlı kitaplardan dersleri iyi ama daha bi sınava flnm sokmadık....hOŞGELDİN CANIM
Çok güzel vermişsin bende şuan 87 kiloyumm sankii baskülde 79 görsem havalara uçaçak gibii hissediyorummm
Çok heyacanlı olacak gerçektenn be daha tartılmadıım cuma sabah aç karına tartılacağımm hergün tartılınca motivasyon düşüklüğü oluyorr
Şimdilikk başarılıı gibii inşallah sonuda gelirr
Şuan test çözmeyi çok seviyor
5 e gidiyor bu arada canımm,
Ama şu var birdaha seneye sende yapp benn okulun kitaplarından hariçç konu anlatımlı kitap aldımm,
iyi marka olmasınn özen gösterdim adı güvender okadar güzel anlatıyorkii
okuldan hergün geldikçe ödevleri bitirip türkçeden,fenden ,matematikten okul konularına göre bu kitaptann tekrar yaptıı birde benn başka markalaryaprak testler aldımmm
bunları çözdüü onlarıda okul konularına göre çözdüü okul konusuna gelince bırakıyorduu
Sonra başarılı olmuşmu birşeyler yapabiliyormuu diye dersane sınavlarına girdirdimm
Mesela zafer dersanesinde 80 soruda 75 net yapmışş,bize yazdırın 1850 olan dersaneyi size 400 yazalım dedilerr
evimin yanında çizgi var ordada 1740 kişi girmiş 8nci oldu,60 soruda 3 yanlışş
Daha bir kaçtane girdii ,genellikle ya 3 yada 4 yanlış çıktıı
ama kendisi ışık dersanesinii istiyor,du bakalımm cuma sonuçalr açıklanacakk
Aslında demek istediğim şuyduu elinde çok güzel anlatan konu anlatımlı olsunn benn ne hatalar yapmışım daha öncee
Çünküü konu anlatımlıı almadan al şu testlerii çöz derdimm önüne koyardımm sadece 15 soruu çözse sıkılırdı çünküü okulun kitaplarında birşey yokk
ama yinede başarılı olurduu bukadar değil tabikiii
ama bu sene düzenii kurdukkk
evet hanımlar sorum şu hangi aya kadar kaç olcak sınız o ayın önemi varmı sizin için???
3 litre bana çok geliyor ya.. normali 2 lt.. 3 lt erkekler için..
güzel gerçekten.. bunca yiyip dayanabiliyorsan iyi
inan paylaşmak isteriz ama sen bize yazmicaksan bile bilgisayara yaz yaz yaz içini dök sil sonra.. içinde kalmasın.. anlatabildiğini gör en azından
.
Çok güzel satenn bende seninn yemek yeme düzenine yorum yapacaktımm çok güzel besleniyorsunn diyeee
geç kalktığım için kahvaltı yapamadım ama öğle yemeğimi kahvaltı tarzında yaptım
kibrit büyüklüğünde peynir
4 yeşil zeytin
1 domates
1 haşlanmış yumurta
1 kupa yeşil çay
1 dilim ekmek
saat 3 gibi 2 tane mandalina
akşamda tavuk çorbası 2 dilim ekmek birazda yoğurt
yatmadan önce yeşil çay gün içinde de 2 litre su arkadaşlar
ortalama kalori hesabı yanlış hesaplamadıysam 1700 civarı
bu arada bende 14 şuat a kadar zayıflamak istiyorum
sen nasıl 112 oldunn canımm genç kızlıktanmıı kilolartınn yoksaa evlilikk yardı sözlerindemii
kızlarr aslında sorunum şu erkek kardeşim ailece hiç tasvip etmediğimiz bir kızla nişalnlı şimdide asker bir kişi araılığıyla hakkımda konuştuğunu öğrendimm ona bozuldum erkek kardeşime büyü yapılmış gibi herkezi karşına alaak kadar seviyor kızı sevmesi sorun değil sadece saygısız bir kız olması canımı sıkıyor yoksa umrumda değil evlensinler napaqrsa yapsınlar hayat onları hayatı böyle işte
Darısı banaa inşallah
Tünaydin kizlar!!!
bakiyorumda herkes çok motive olmu$ menülerinde bir çogu süper!!!
kizlar sizleri hep okuyorum ama yogrum yapmaya firsatim olmuyor, sizlerin sayesinde kendime geldim!! uzun zamandir kendime bakmiyordum bile, kiyafet almiyordum, bacagimdaki tügleri almiyordum, yeni bir$eyleer almiyordum, arkada$larla bulu$muyordum,,,,,,,, ama bu hafta eski leyya oldum!! dün yepyeni kiyafetler aldim, önceki gün yeni çikan bir telefon aldimve bacaklairmdaki tügleri aldim, arjkada$larimla görü$tüm hatta yarin ögle yemegini beraber yicezzzz
Kızlarr aslında sorunum şu erkek kardeşim ailece hiç tasvip etmediğimiz bir kızla nişalnlı şimdide asker bir kişi araılığıyla hakkımda konuştuğunu öğrendimm ona bozuldum erkek kardeşime büyü yapılmış gibi herkezi karşına alaak kadar seviyor kızı sevmesi sorun değil sadece saygısız bir kız olması canımı sıkıyor yoksa umrumda değil evlensinler napaqrsa yapsınlar hayat onları hayatı böyle işte
ah duygucum ahhh seni o kadar iyi anlıyorum ki
benim kardeşimde ailece istemediğimiz akrabamızın kızzna aşık oldu 2 sene uğraştık ayıramadık anne babasının rızası olmadın düğün yaptı şimdi 1 yıllık evli 3 aylık kızı var annemin babamın gözünün yaşı kurumuyor tek erkekti çok özençlerimiz vardı hepsi boğazımıza tıkıldı
benim kardeşimde ailece istemediğimiz akrabamızın kızzna aşık oldu 2 sene uğraştık ayıramadık anne babasının rızası olmadın düğün yaptı şimdi 1 yıllık evli 3 aylık kızı var annemin babamın gözünün yaşı kurumuyor tek erkekti çok özençlerimiz vardı hepsi boğazımıza tıkıldı
hayat onun hayatı ama bir anne baba olarak yetiştir büyüt ve mürüvetini göreme çok kötü
ben annem babam üzüldüğü için çok üzülüyorum
ya içime sinmiyor kız ama kardeşşim sorunu o beni üzen saygısız olması laf götürüp getirmesi yoksa umrumda değil benden uz<ak olsun zaten uzakktaay açıkçası direkt seninle ilgisi olmadığına sevindim sorunun...dert etme düzelir düzelir gençlerin bazıları böyle oluyor evlenince düzelir ailecek düzeltirsiniz...deli kız akıllı gelin olur der atalarımız...
ohh spor yapmışsın ben sabahtan beri saçma sapanım 32 dk spor yaptım şmidi namazı kılıp çayımıiçecemamin canım benım
kızlar tam tamına 1.5 lt su ıctım
2 saattırde spor yaptım ama aralıklarla sabahtan berı yoruldum valla ama kendımı suanda okadar dınc hıssedıyorumkı. Yurume bandı , bölgesel hareketler, ve dans ettım delı gıbı hemde...
Duygu canım aynı sorun benım komsumdada var malesef kadın hergun gelır bana aglar dert yanar uzuldum ınsallah kardesının hakkında hayırlısı olur...
boşverin kızlar takmayın kafanızı hayat onlarn hayatı öle mutlularsa bırakın siz üzülünce ne oluyo olan size oluyo herkes hayatına bakıyo...
kız içimi bunalttınız benimde bir tanecik erkek kardeşim var allahım onun için hayallerimiz çok rabbim hayırlı ailemize uyan birini nasip etsin malum etrafta hiççç hemde hiç düzgün kız kalmadı...
hayat onun hayatı ama bir anne baba olarak yetiştir büyüt ve mürüvetini göreme çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?