Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar
dünkü menüm
duyfer görememiş alıntı yaptım bakarmısın ilk gün için biraz çok gibi

[/QUOTE]

aşağı yukarı aynı hedefteyiz 70le hamile kalıp 96 ile oğum yaptım doğum sonrası 88 e düştüüm şimdi kızım 2,5 yaşında ve ben 77,5 kiloyum 60 lara düşmek istiyorum listene benide ekleyebilirsin
bende sizinle devam etmek istiyorum

ayy kaynanadan pirlanta kolye mi gule gule kullan canim masaallah yinede ince fikirliler demekki

SAĞ OL CNM BAYRAMDADA AYAKKABI aldıı

aynen ben de heveslendim mi tam hevesleniyorum.. ama bu aralar iş yerindeki yemek çıkma olayı bitti benim artık yeni plan yapmam lazım öğlen için

ay darısı başıma daha kaynanam bana hiç hediye almadı..

BANADA BUYIL ALMAYA BAŞLADII 2006 DA EVLENDİMM :)))

Ohh ne mutlu iyi olmanıza sevindimm

SAĞ OL CANIM BENİMMM

aşağı yukarı aynı hedefteyiz 70le hamile kalıp 96 ile oğum yaptım doğum sonrası 88 e düştüüm şimdi kızım 2,5 yaşında ve ben 77,5 kiloyum 60 lara düşmek istiyorum listene benide ekleyebilirsin
bende sizinle devam etmek istiyorum[/QUOTE]

tamam cnm senden tek istedğim bana yarın bilgilerni vermenn çünkü bugün birazz kendmi peki yi hissetmiyorumm kafam dalgın yarın bilgilerni ver birde tartıl yarın tartı günümüzz
birde devamlılık önemli cnm hergün bir önceki günnü yeme listesni ve üç aşa beş yukarı ne kadar kalori almışsın yazarsan çok daha güzel oulr kalori hesaplama yaz googlayee ordan bulursun ortalama

kızlar biberiye yağını bende alcam hava çok soğukk hafta sonu olcam birde aAB bir diyetmöi seçsekk aynı şeyleri yapcakk yaa sanki birazz dahamı ağır diyet yapsakkk ocak çıktı çıkaaKA şurda yaza birşey kalmadı daha dün yılbaşıydı sankiii bu arada x ile başlayan jelden almış görümcem bana kullanıyorum 3 gündür bacaklarımda toparlanma olduu göbüşü ölçtümmm bakalım 1 haftada birşey fark etekmii bu arada ben sürekli korse giymeye başladımmm

tamam cnm senden tek istedğim bana yarın bilgilerni vermenn çünkü bugün birazz kendmi peki yi hissetmiyorumm kafam dalgın yarın bilgilerni ver birde tartıl yarın tartı günümüzz
birde devamlılık önemli cnm hergün bir önceki günnü yeme listesni ve üç aşa beş yukarı ne kadar kalori almışsın yazarsan çok daha güzel oulr kalori hesaplama yaz googlayee ordan bulursun ortalama[/QUOTE]

tamam canım hergün netteyim zaten hadi bakalım beraber verelim şu kiloları şimdi elma çayımı yaptım bana kilo vermemde en çok yardımcı olan şey o inşallah yine aynı olur

KIZArmalar cısss olmuş cnm sen suçunubiliyorsun zeytin yağına banmak da çok cıssssss
bugün benimkusuruma bakmayınnn yenim yeni kendime gledimm[/QUOTE]

bundan sonra zeytinyağı yok o zaman off offf kızartmada yok
hipertroitim var metobolizmam hızlı çalışıyo benim ona güvenerek yedim ama bidaha azcık yerim
bugün iki litre suyumu içtim akşama bırakmadım gece vc gitmek istemem

dün akşam yemek yediğimi sormuşsun yemedim canım gündüz epeyce yedim akşam sadece elma yedim suyumu toplamda 8 bardak içtim

Kızlar merhaba, ben daha sonra uzun uzun hikayemden bahsederim sizlere ama benim hikayemde sizinkilerden pek farklı değil. Ben 2 Ocak günü başladım diyete 78,50 ile hedefim 57.Şu an ki kilomu bilmiyorum çünkü 2 Şubatta tartılıcam ama beni de aranıza alırsanız yarın tartılırım. İnş vermişimdir birazcık.DUYFER beni de listene alırmısın?
Görüşmek dileğiyle
Sevgiler

güzellerim bugün böyle oldu kusura bakmayın yarın güzel bir gün olcakk tartı günümüz ve haftanın en 3 belli olcakkk en kötü 3 dee
yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz yarın sizi eklicem bugünbiraz sorunlu bir gündü bençıkıyorummmm hanımlarr gideyim makarna yapayımm asla yemeyeceğim makarnayı:)))

Kızlar bende kaçıyorum müsadenizle akşam aman dikkat edelim başladık iyi gidiyor yarın tartılalım orjinal kilolarını saklayan ne olsun ben yiğitçe yazacam haftanın sonuncusuda olsam mühim değil mühim olan yarışmak dermişim herşey gönlünüzce olsun...iyi akşamlar az kalorili yemekler...

slm kızlar evet bende menumu yazayım

sabah
2 yumrta
bol domates
1 kepek ekmek
peynır
zeytın
form cayı
ara badem

ogle yemegım 1 kase yogurt
domates
5 tane zeytın
yesıl cay

aksam 2 tane ekmeksız kofte
1 dılım kepek ekmek
1 adet form cay

sımdı farrkettım ben nıye meyve yememısım kı
2 tanede ılerleyen dk larda kıvı yerım
su bol su ıctım kızlar...

menün süper,kalorisi düşüktür ama çorba ve sebzede eklemelisin bence...

poset baglıyorum demıssın ya canım birde biberiye yagı surup posetle sarıp ter atanlar var ve cok işeyaradıgını falan yazıyorlar ben hiç birini denemedim ama sen denedınmı acaba biberiye yagını

ben kullandım canım çok faydasını gördüm
spora başlamadan biberiye yağını sürüp sonra üstüne streç sarıyordum göbek bölgesinde 1.5 haftada 5-6 cm incelme olmuştu.

maşallah canım allah mutluluğunuzu arttırsın
ne kadar iyi olsalarda pırlanta alan çok azdır herhalde

ben kullandım canım çok faydasını gördüm
spora başlamadan biberiye yağını sürüp sonra üstüne streç sarıyordum göbek bölgesinde 1.5 haftada 5-6 cm incelme olmuştu.

bende alcam ilk fırsatta bu haftaki ferformansımm çok kötüyddü hafta daha sıkı devam etcem bunu şun bağlıyorum ne pazara çıktım nede market yaptımm hava soğukk çıkamıyorum bebek varr o yüzden evde kilerle sağlıksız beslendim(

canım bir kaç yerde yeşil çayın çok sıcak içildiğinde zararlı olduğunu okumuştum bunu duyduktan sonra ılık içmeye başlamıştım bende
gerçi uzun zamandır içmiyorum yarından itibaren başlayacağım tekrar ılık limonlu
canım mı istedi ne kalkıp yeşil çay içesim geldi

inş. çok faydasını görürüz canım benimde evde az bişey kalmıştı sporu bırakınca onuda bırakmıştım
pazartesi başlayacagım koşu bandına onuda sürerim soğuklardan çıkabilirsem bende yenisinide almayı düşünüyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…