- Konu Sahibi Betul_20162010
-
olsun bende yarın akşam yorumunu okurum
sabah kahvaltı
2 dilim ekmek
10 tane patates kızartması
5 tane zeytin çok azıcık ekmeğimi zeytinyağına bandım yedim
yarım kibrit kutusu az yağlı beyaz peynir
şekersiz çay
arada şekersiz neskafe
öğlen biraz abarttım çayda annemdeydim
5 küçük hamur kızartması
bir domates
kibrit kutusu kadar köy peyniri
5 zeytin
2 çatal dolu dolu değil ama tadımlık nutella
1 tane elmalı bisküvili tatlı
şekersiz çay
soda
yeşil çay
6 bardak su
akşam
yemek yemicem sadece elma ve yarım portakalla günü tamamlıcam
20 dak müzik eşliğinde oryantal ve bacak çalıştırmak için hareketler yaptım
benim vucudüm belim ince ama popom ve basenlerim var spora ağırlık vermem lazım
[/QUOTE]merhaba hanımlar 27 yaşındayım 1.5 yaşında oğlumvar doğum kilolarım üzerime yapıştı kaldı tabi bunun suçlusu benimm herşeyi yedim hamileliğimde çünkü kilo verme sorunum hiç olmamıştı basite aldım doğumdan sonra o süt yapar bu süt yapar diye ne bulduysam yedim tabi bunların süt yapmadığını anladığımda artık çok geçti benim kilo alış serivenim böyle arkadaşlar
2006 evlendim 53 kg
2009 hamile kaldım 64
2010 haziranda doğum yaptığımda 90 kg
doğumdan sonra 83 kg çakılıp kaldım
işte bu kadar yılda böyle hale geldim işin komik yani ben 2011 mart ayına kadar aynalarda kendimi öyle şişman görmüyordum hiç rahatsız değildim tabi evimin dışında bi markette alışveriş veriş yaparken aynada kendmi gördüğümde şok oldumikinci şoku malum izmir de bahar erken geliyor martın sonunda kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkardığımda bir parça giycek birşeyimin olmaması eski kıyafetler kesinlikle giremem o gün karar verdim,gerçekten karar vermek çok önemli arkadaşlar istikrar gerçek karar vermenin ardından geliyor, hemen eve eliptik bisiklet sipariş verdim spor yapmaya başladım çünkü biliyorum ki tek başına diyet olmaz yediklermi her geçen gün azalttım ve bu gayretin sonunda haziranda 10kg verdim ,73 kg dum başarmanın keyfiyle biraz ara verdim kg korumayı başarmıştım çünkü ramazanda bile kg almamşıtım ki ben normalde oruç tutarken kg alırım,neyse ne zaman görümcemin evinde 1 hafta kaldım orda yeme alışkanlığı tekrar başladı evdede devamı geldi 78 kg çıktım geçekten çok üzüldüm kendime şaşırdım çünkü kg vermenin ne kadar zor olduğunu biliyordum ve neden saçmalamıştım neyse takrar çıktım bu yola ama bu yolda dinlenmek yok artık 1.5 ay önce başladıığm bu yolda şuan 74 kg yum ,ilk hedefim mayısa kadar 64 kg olmak ama asıl hedefim yani ideal kilom 57 ben buyolda 57 olasaya kadar devam edeceğim benimle bu yolda yürümek isteyenler olursa sevinirim çünkü ne demişler birlikten kuvvet doğar ,birbirmize destek olarak hırs yaparak küçük yarışmalar yaparak ben inanıyorum ki en kısa sürede amacımıza ulaşacağız
hayalim 38 beden olduğumda çılgınlar gibi alışveriş yapmak diğer hayalimde istedğim kiloya düştüğümde istedğim gibi herşeyden yemek çünkü kilomu sporla korucam bundan sonraa işte böyle arkadaşlarr bana bu yolda şans dileyin
[/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] DUYFER_2006 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] 9000 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] imseval [/TD] [TD] 112,0 [/TD] [TD] 112,0 [/TD] [TD] 112,0 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] tugkay2000 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] 3000 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] sarıcivciv [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] zeyynebim [/TD] [TD] 84,600 [/TD] [TD] 68,900 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 2.900 [/TD] [TD] 18,600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] kontes2003 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 8o [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] poti [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] selinay2002 [/TD] [TD] 71,800 [/TD] [TD] 70,600 [/TD] [TD] 70,600 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 1,200 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] zsa [/TD] [TD] 66,900 [/TD] [TD] 66,900[/TD] [TD] 64,900 [/TD] [TD] 2000 [/TD] [TD] 2000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD]10 [/TD] [TD] gamze-20 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] karabiber01 [/TD] [TD] 87,5 [/TD] [TD] 87,5 [/TD] [TD] 87,5 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] krizantem3 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] marselinda [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] erce [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] laVİNya07 [/TD] [TD] 72[/TD] [TD]72[/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] leyya88 [/TD] [TD] 68,300[/TD] [TD]68,300[/TD] [TD] 68,300 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] kestanesekeri [/TD] [TD] 82[/TD] [TD]82[/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
ayy kaynanadan pirlanta kolye migule gule kullan canim masaallah yinede ince fikirliler demekki
aynen ben de heveslendim mi tam hevesleniyorum.. ama bu aralar iş yerindeki yemek çıkma olayı bitti benim artık yeni plan yapmam lazım öğlen için
ay darısı başıma daha kaynanam bana hiç hediye almadı..
Ohh ne mutlu iyi olmanıza sevindimm
yaahayat onların hayatı beni dinir olduğum saygısız biri olması ve kendi fraansada yaşıyorr beni fçekiştirmesi yoksa umrumda değil
ya içime sinmiyor kız ama kardeşşim sorunu o beni üzen saygısız olması laf götürüp getirmesi yoksa umrumda değil benden uz<ak olsun zaten uzakkta
duygucum sana bu lafları getirenle ilişkilerini tekrar gözden geçir bence senin dostun olsa senin üzülmemen için sana laf taşımaz
sana getiren onada laf götürüyordur bence
AMCA OĞLUM SÖYLEDİİİ BİRDE LAF TAŞIDIIĞNI ANLADI SÖYLEDİĞİMŞEYİ KİMSE BİLMİYORDU AMCAMIN OĞLU DUYDUYSA LAF TAŞIMIZ DEMEKTİR
ya evet kaysılı form çayı onu deneyeyim ben yeşil çayı sevmiyorum acı geliyor yada normal çayı çok içtiğimdenmidir bilmem...su konusunda rahatım 2.5 litreyi bitirdim 7 bardakta şekersiz çay içitim onla beraber 3.5 litreyi geçmiştir..badem bildiğimiz çekirdek bademmi kaysı çekirdeği demi..
KİRAZ SAPLISINI DENE O KADAR LEZZETLİKİ HEMDE KİRAZ SAPIIKİLO VERMEDE YARDIMCI Bİ FİRMANIN L İLE BAŞLIUAN SALLAMA ÇAYII
merhaba arkadaşlar
dünkü menüm
duyfer görememiş alıntı yaptım bakarmısın ilk gün için biraz çok gibi
KIZArmalar cısss olmuş cnm sen suçunubiliyorsun zeytin yağına banmak da çok cıssssss
bugün benimkusuruma bakmayınnn yenim yeni kendime gledimm
aşağı yukarı aynı hedefteyiz 70le hamile kalıp 96 ile oğum yaptım doğum sonrası 88 e düştüüm şimdi kızım 2,5 yaşında ve ben 77,5 kiloyum 60 lara düşmek istiyorum listene benide ekleyebilirsin
bende sizinle devam etmek istiyorum
slm kızlar evet bende menumu yazayım
sabah
2 yumrta
bol domates
1 kepek ekmek
peynır
zeytın
form cayı
ara badem
ogle yemegım 1 kase yogurt
domates
5 tane zeytın
yesıl cay
aksam 2 tane ekmeksız kofte
1 dılım kepek ekmek
1 adet form cay
sımdı farrkettım ben nıye meyve yememısım kı
2 tanede ılerleyen dk larda kıvı yerım
su bol su ıctım kızlar...
menün süper,kalorisi düşüktür ama çorba ve sebzede eklemelisin bence...
poset baglıyorum demıssın ya canım birde biberiye yagı surup posetle sarıp ter atanlar var ve cok işeyaradıgını falan yazıyorlar ben hiç birini denemedim ama sen denedınmı acaba biberiye yagını
Neyse kızlarr artık iyiym haydi kaynatalımmm
biz kaynanamla görümcemle hiç anlaşamazdımm ama artık çok mutluyuzz onlar beni yerdi ben onlara hep adım attım sonunda başardım geçen hafta sonu gittiğimde bana pırlanta kolye hediye etti şokk oldum:)))
ben kullandım canım çok faydasını gördüm
spora başlamadan biberiye yağını sürüp sonra üstüne streç sarıyordum göbek bölgesinde 1.5 haftada 5-6 cm incelme olmuştu.
bılmıyorumkı kuruyemıscıden alıyorum bende yseılcaydan nefret ederdım takı 3 hafta onceye kadar hafıf ılıyınca kafama dıkıyorum arkasına yıne su hemen ıcıyorum tadından dolayı ... benım esım benım kıloya cok takıntılıyıdı 3 hafta once basladı maratonum esıım sayesınde oyle laflar ettıkı hemde toplum ıcındede yaptı bunu guya espırı yapıyo ama saolsun benı cok gaza getırdı veremzsın dıyodu sımdı sadırıyo... azım ve kafada bıtırmek olayı cok onemlıymıs...
valla onceden 3 yumurta haslardım sabahları yarım ekmege koyar mıdeye ındırırdım hemde hızlı yerdım sımdı yavas yavas az ya tadını cıkarta cıkarta yıyorum...
bende alcam ilk fırsatta bu haftaki ferformansımm çok kötüyddü hafta daha sıkı devam etcem bunu şun bağlıyorum ne pazara çıktım nede market yaptımm hava soğukk çıkamıyorum bebek varr o yüzden evde kilerle sağlıksız beslendim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?