- Konu Sahibi Betul_20162010
-
ah canim en büyük derdim!! ben yurt di$inda ya$iyorum ve 2010 haziran sonu Tûrkiye'ye gittigimizde 55 kiloydum ve akrabalarin yarisi çok süper bir fizigin var derken bazilarida yediklerine biraz dikkat et çok zayifsin dediler oysa boyum 161 ama kilom 53 ken bir deri bir kemik oluyorum
$imdi bu yaz Allah' izin verirse memlekete gidecegim ama " aaa çok kilo almi$sin" "önceki sene fizigin çok güzeldi" "ne yaptinda bu kadar kilo aldin" vesayre gibi cümleleri asla ve asla duymak istemiyorum çünkü kilo konusu benim en zayif noktam hemen herkesin için aglayabilirim yani, bu yüzden haziran sonunda 58 kilo olmak istiyorum eger mayisin ba$inda 60 olmazsam malesef $ok diyet yapmayi dü$ünüyorum ama çok kati bir$ey mesela gün boyu 3 kase çorba gibi, durum o kadar vahim yani
Birşey değil canımm ,inann iyikii bu sayfayıı açtınnişte uzun olmasa paylaşcam :)))
valla bi kafgamı toparlayım bunuban bir ara yine yaz emi manyak gibi yim şuann öyle okuyorumm sadece
kıyamam ya inş en kısa zamanda isteklerin olurr
yok yaa böyle şeyler insanı keyif vermezz işgence gibi gelirr yağı azaltıp tuzu kes şekeri kess spor yap veirsinn yaptığnş eyden keyif almalısın öndelikle
cnm yaa o kadar iyi geldiki yazdıklarımm çok duygulandımm çok sağ ol insan nasıl bakarsa öyle görürmüş derler doğru bu söz çok severimm sen çok güzel bakıyorsunn çok sağ ol tekrarr güzel duıyguların içinn bende iyi hepinizi tanımışım ister istemez hepinizle rakibim özellikle yarın daha belli olcak kg verenleri gördükçe hırs yapcamm çünkü
evet gerçekten sanki böyle bir ya$ama hevesi dogdu içime, kötü bir$ey yaptim biliyorum ama 2 gün üst üste dügün vardi ve giydigim kiyafetler yaki$madigi için ölmek için Allah'a dua ettim henüz 3 hafta önce böyleydim $imdi ise bamba$kayim
üstelikte dün öglede karde$im bana aaaa abla sen zayiflami$sin ! dedi bende yok yaa saçmalama dedim vallahi dedi (annem yoktu)
ak$am ise siyah bir pijama vardi üstümde annem leyya popon küçülmü$ dedi (ki benim popom jenifer lopezinki gibi enli degil fazla ama top gibi) bende dedimki siyah giydim diye, sonra gece açik renkli gri pijama giydim annem görünce, ayyy gerçekten popon çok küçüldü dedi, oysa tartida ayni çiktim
ben 6 kilo doğmuşum canım
6. sınıfta 50 lise 1 de 72 kiloydum ondan sonra da 10 ar 10 ar kilo alıp 140 a kadar çıktım
sonra kocişle tanıştım 93 kiloya kadar düştüm.. evlendikten sonra 112-115 civarı gittim hep 1,5 yıl oldu.. artık 80 lere inmem lazım çocuk için
ayy kaynanadan pirlanta kolye miNeyse kızlarr artık iyiym haydi kaynatalımmm
biz kaynanamla görümcemle hiç anlaşamazdımm ama artık çok mutluyuzz onlar beni yerdi ben onlara hep adım attım sonunda başardım geçen hafta sonu gittiğimde bana pırlanta kolye hediye etti şokk oldum:)))
öyle değill mesela yapabilirsen isveçii önerebilirimm hoş şuan isveç yapıyordumm ama dışına çıktımm bugünn burdaki arkadaşlarr gibii yapıyorumm şimdii
bir huyumm liste dışına çıkınca bozmuşş sayıyorumm bugün kızkardeşimm istanbuldan geliyorr bende annemlere geçeceğimm yarınn listeme uymam mümkün değill amaa az yemenyi becerebilirimm
13 gün yapılıyor isveçç ve ben 6 kilo vermiştimm
pzartesii tekrar başlayacağımm onaa
Ay kıyamamm canımmm ,140 larda buraya inmen çok güzel olmuşş,bakk burayıı bırakmayalımm inann insan motive oldukçe yediklerinii dahaa dikkat ediyorr
Ben ağzıma birşey atacaksamdaa bura geliyor aklımaaa
ayy kaynanadan pirlanta kolye miGule gule kullan canim masaallah yinede ince fikirliler demekki
hAyat onların hayatı canım onlar kararlı olduktan sonra ne desenız bos allah haklarında hayırlısını versinKızlarr aslında sorunum şu erkek kardeşim ailece hiç tasvip etmediğimiz bir kızla nişalnlı şimdide asker bir kişi araılığıyla hakkımda konuştuğunu öğrendimm ona bozuldum erkek kardeşime büyü yapılmış gibi herkezi karşına alaak kadar seviyor kızı sevmesi sorun değil sadece saygısız bir kız olması canımı sıkıyor yoksa umrumda değil evlensinler napaqrsa yapsınlar hayat onları hayatı böyle işte
hoosgeldinselamlar,bende aranıza katılmak istiyorum
yeni evlendiğimde 57 kilo idim
işi bıraktım 65 oldum,65 ile hamile kaldım
peşpeşe iki hamilelik yaşadım en son 70 kilo idim
diyetle 65 e kadar indim,sonrası çok vahim,
bir bayram geçirdik sonra herşeyei yedim yedim şu an tam 82 kiloyum,hedefim 65 kilo olmak,önerilerinzii bekliyorum,boyum 1.57
aa neguzel gule gule kullanNeyse kızlarr artık iyiym haydi kaynatalımmm
biz kaynanamla görümcemle hiç anlaşamazdımm ama artık çok mutluyuzz onlar beni yerdi ben onlara hep adım attım sonunda başardım geçen hafta sonu gittiğimde bana pırlanta kolye hediye etti şokk oldum:)))
ya bu isveç diyetini araştırdım canım baya etkili bir diyet anlamadığım 13 gün ara vermeden mi yapılıyor yoksa 3gün yapıp bir hafta ara verip sonra 3gün tekrar bir hafta arayla 13 günmü..
aynen ben de heveslendim mi tam hevesleniyorum.. ama bu aralar iş yerindeki yemek çıkma olayı bitti benim artık yeni plan yapmam lazım öğlen için
kontes canım ablam yaptı ısvec dıyetı benım hemde bırebır 2 haftada 9 kılo verdı sonra yıne duzenlı yemeye devam ettı ama 3 kılosunu gerı aldı.... Bıde su var acayıp halsız bırakıyo ...ablam bayılma falan gecırdı...
evet çok sıkı diyete benziyor bilmem yapabilirmiyim gerçi ağustosta oruç tutup hiç sıkıntı çekmeyen biri olarak bunuda başaracağıma inanıyorum ama ..metabolizmayı tepe taklak etmesinden korkuyorum..
Neyse kızlarr artık iyiym haydi kaynatalımmm
bak ben denedım yapamadım ama ablam bana gore daha hırslı delı gıbı uydu herseye ve verdıde osnuc ıtıbarı ıle 9 gıttı 3 aldı 6 yanına kar kaldı..
Bende 5 gunde 5 kılo denedım ama ondada basarılı olmadım ve anladımkı ben kafama gore takılmalıyım...
ya bu isveç diyetini araştırdım canım baya etkili bir diyet anlamadığım 13 gün ara vermeden mi yapılıyor yoksa 3gün yapıp bir hafta ara verip sonra 3gün tekrar bir hafta arayla 13 günmü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?