Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Öyle değill mesela yapabilirsen isveçii önerebilirimm hoş şuan isveç yapıyordumm ama dışına çıktımm bugünn burdaki arkadaşlarr gibii yapıyorumm şimdii
Bir huyumm liste dışına çıkınca bozmuşş sayıyorumm bugün kızkardeşimm istanbuldan geliyorr bende annemlere geçeceğimm yarınn listeme uymam mümkün değill amaa az yemenyi becerebilirimm
13 gün yapılıyor isveçç ve ben 6 kilo vermiştimm
pzartesii tekrar başlayacağımm onaa

Birşey değil canımm ,inann iyikii bu sayfayıı açtınn
Yarınıı sabırsızlıkla bekliyorumm bendee

Neyse kızlarr artık iyiym haydi kaynatalımmm

biz kaynanamla görümcemle hiç anlaşamazdımm ama artık çok mutluyuzz onlar beni yerdi ben onlara hep adım attım sonunda başardım geçen hafta sonu gittiğimde bana pırlanta kolye hediye etti şokk oldum:)))

Şişt duymayalımm bakimm öyleee kötü sözlerrr

gule güle tak insallah :)

daha demin öğle yemeğimi yedim 1 karnıyarık 2 kaşık kepekli makarna acı biber salçasıyla yaptım ki abah yazdıklarınızı gördüm belki tuvalt sorunumu çözer diyerekten 1 kasede yoğurt yedimm akşam yemek yemeği düşünmüyorum 1 bardak ballı süt içme planım var bakalım nolucak :)

hedef tarih sorulmus:benim icin once su pazar gunu 63 olsam ucarimesim turkiyeye gitti artik manti simit yufka kadayif baklava ne varsa toplayip gelecekbende elbette ki yiceeem asil hedefim mart sonu.

Ay kıyamamm canımmm ,140 larda buraya inmen çok güzel olmuşş,bakk burayıı bırakmayalımm inann insan motive oldukçe yediklerinii dahaa dikkat ediyorr
Ben ağzıma birşey atacaksamdaa bura geliyor aklımaaa

bende oyle canım kaynanamla gorumcem le cok sorunlar yasadım ama ıyız ya duygu zaten zamanla hersey oturuyo sen onları onlar senı kabullenıyo artık ... gorumcem tek kız oldugu ıcın benı kıskandı aıleye ıkıncı kız gıbı oldum ama sımdı valla kardes gıbıyız bırbırımızı analıyoruz hatta bazen bana der annem gıbı kaynanam olsa bı dakka durmazdım dıye .. aslında kaynanamda cok ıyıdır ama herseye karısır cocukları cok kızar esımde ama anlamaz bı gun kuser hemen yınwe aynı olur... benım sorunum esımle sımdılerde baya problem yasıyoruz ...

ayy kaynanadan pirlanta kolye mi gule gule kullan canim masaallah yinede ince fikirliler demekki

ya bu isveç diyetini araştırdım canım baya etkili bir diyet anlamadığım 13 gün ara vermeden mi yapılıyor yoksa 3gün yapıp bir hafta ara verip sonra 3gün tekrar bir hafta arayla 13 günmü..

Ay kıyamamm canımmm ,140 larda buraya inmen çok güzel olmuşş,bakk burayıı bırakmayalımm inann insan motive oldukçe yediklerinii dahaa dikkat ediyorr
Ben ağzıma birşey atacaksamdaa bura geliyor aklımaaa

aynen ben de heveslendim mi tam hevesleniyorum.. ama bu aralar iş yerindeki yemek çıkma olayı bitti benim artık yeni plan yapmam lazım öğlen için

hAyat onların hayatı canım onlar kararlı olduktan sonra ne desenız bos allah haklarında hayırlısını versin
hoosgeldin
aa neguzel gule gule kullan
ya bu isveç diyetini araştırdım canım baya etkili bir diyet anlamadığım 13 gün ara vermeden mi yapılıyor yoksa 3gün yapıp bir hafta ara verip sonra 3gün tekrar bir hafta arayla 13 günmü..

13 gun aralıksız yapılıyor canım eger cok zorlanırsan 6 gunu tamamlayıp bırakabiliyorsun 13 gunden sonra ara verip tekrar 13 gun yapabilirsin

kontes canım ablam yaptı ısvec dıyetı benım hemde bırebır 2 haftada 9 kılo verdı sonra yıne duzenlı yemeye devam ettı ama 3 kılosunu gerı aldı.... bıde su var acayıp halsız bırakıyo ...ablam bayılma falan gecırdı...

evet çok sıkı diyete benziyor bilmem yapabilirmiyim gerçi ağustosta oruç tutup hiç sıkıntı çekmeyen biri olarak bunuda başaracağıma inanıyorum ama ..metabolizmayı tepe taklak etmesinden korkuyorum..

evet çok sıkı diyete benziyor bilmem yapabilirmiyim gerçi ağustosta oruç tutup hiç sıkıntı çekmeyen biri olarak bunuda başaracağıma inanıyorum ama ..metabolizmayı tepe taklak etmesinden korkuyorum..

bak ben denedım yapamadım ama ablam bana gore daha hırslı delı gıbı uydu herseye ve verdıde osnuc ıtıbarı ıle 9 gıttı 3 aldı 6 yanına kar kaldı..
bende 5 gunde 5 kılo denedım ama ondada basarılı olmadım ve anladımkı ben kafama gore takılmalıyım...

Ohh ne mutlu iyi olmanıza sevindimm

ya zaten benim iradem yeme konusunda zayıf ama eşimde yemek yemeyi aburcuburu çok seviyor hafta sonları anneme gidiyoruz oda kzımla damadım geliyo diye ne varsa yapıyor hafta içi kayın valideme gidiyorum oda maşallahı var yemeyi çok sever güzelde yemek yapar işyeri desen dün bazlama kek bugün revani vardı ne kadar kendimi tutabilirimki bugün revani yemedim mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…