Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

hayatım ben hıc sevmıyorum yesıl cayı anca ılıyınca kafaya dıkıyorum yoksa gecmıyo zaman ıcerken...yarın kacıncı olcam cok merak edıyorum...

hayatım ben hıc sevmıyorum yesıl cayı anca ılıyınca kafaya dıkıyorum yoksa gecmıyo zaman ıcerken...yarın kacıncı olcam cok merak edıyorum...

bizim burdada bır aktar var kadın cokmmet ettı organık sırkeyi 13 tl cıvarındaydı ben pek ınanmadım aslında ama cok guzel tadaıda markette satılanlardan farklı antıoksıdan ozellıgı fazla diye bahsetmıstı alıp denemek lazım gercı ben sırkeyı pek sevmem ama salataya azda olsa eklesek olur
menun super canım
ben kullandım canım çok faydasını gördüm
spora başlamadan biberiye yağını sürüp sonra üstüne streç sarıyordum göbek bölgesinde 1.5 haftada 5-6 cm incelme olmuştu.
demekkı kızlar hemen aktara gıdılıp biberiye yagı alınıp surunuyoruz

yenı gelenler hosgeldniz

iyi aksamlar kızlar bugunku menum

sabah

1 lokma ekmek
1 catal peynır
1 bardak kefir sabah canım birsey yemek istemedi amailaç içmem gerektıgı için bu sekılde olustu menu

öğlen

1 kepçe tarhana corbası
yarım kase yogurt adından pazara gittim

ara

2 mandalına

aksam

1 tabak sulu kofte
yarım kase yogurt

2 lıtre su 1 tane soda

toplam 900 kalori

senın menude guzel canım ben kalorı hesabını yapmadım bende bı yapım kız..

ay kizlar Allah sabir versin gerçektende aileler çok hayaller koruyor ama her zaman her$ey istedigimiz gibi olmuyor maalesef, olan olmu$ zaten kendinizi üzmeye gerek yok

EVET EVET güzel motive oluyor insan burada bende şimdiye çoktann bozardımm yoksaa
şuann mutfaktan seslerr geliyorrr benim afacann yine birşeyler döküyorrr

yok canim yok ben asla bir listeye uyamamki, üstelikte ögrenciyim yani yemek konusunda en kötü yillarimdayim, her zaman istedigimi yiyemiyorum maalesef, birde bazen eve çok geç geliyorum aç olarak tabi ve annnem ne yaptiysa onu yiyorum

aynen ben de heveslendim mi tam hevesleniyorum.. ama bu aralar iş yerindeki yemek çıkma olayı bitti benim artık yeni plan yapmam lazım öğlen için

canim evden bir$eyler götürsen çok daha iyi olur, en azindan yag miktarini falan daha iyi görürsün :)

günaydın arkadaşlarım
bugün izinliyim evdeyim ama heyecandan uyuyamadım hemen tartıma çıktımmmmm ve sürprizzzzz
66,8 çıktım nasıl oldu bende anlamadım ama bu muhteşem bişey 5 günde 1 kilo 200 gr vermişimmmmmm
sizin sayenizde tabikii herkese çokk teşekkürler

ahandaa belgeli sonuçççç az önce tartıldımmm 300 gr vermişim:)))

evet kızlarr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
dünki menüm
SABAH
yarım simit
5 zeytin
1 sb süt
ÖĞLE
1 tabak tavuk suyuna yarım tavuk gögsü koyup çorba niyetine 1 dilim ekmekle yedim
ARA
1 nescafe (1 şekerli)
1 portakal
4 TANE FINDIK
AKŞAM
3 köfte kadar pirzola yanında soğan sote 1 dilim ekmek
ARA
1 sb süt yarım incir
1 FORM ÇAY

Aslında ebdne biran evvel kurtulmak istediğim içinn isveç yapmak istiyorumm,inann verdiriyor dayanırsan sonuna kadar biftek günlerinde ben haşlama tavuk yiyorummm,2 sefer yaptımm 2 sindede 6 kilo verdim 13 günde çokta çabuk gerii gelmedi
Bu yazz 92 kiloydumm annemlere niğdeye yaylaya gittimm adana çok sıcak olduğu içinn bende sadece 6 günn yapabildimm ve tam 6 kilo verdimm öylelikle 86 oldumm ,ozamandan beri okadar yedimkii şimdi 87 olmuşumm
Ama iştee süreklii balıyorumm bozuyorumm şimdii yine yalan oldu benimm isveçç pazartesii yii bekliyorumm bugünn annmelere geçeceğimm pazara kadar ordayımm biliyorumkii isveçç dışına çıkacağımm bende az yiyerek dikkat ediyorumm şimdilikk
Birde şimdii başka bir diyet buldumm,1 hafta boyunca sabah öğlen akşam sadece haşlanmışş tavuk yada et yiyorsunn sınırsızz,2nci hafta et ve haşlanmış sebzee,hiç ekmek yokk
o topiği okuyorumm başarılıı olanlarr varr amaa bakalımm artıkkk

Bu arada benn bu saatlerde hep uyur olurdumm kızım ve eşimi yolladıktann sonraa buu burasınıı okumak içinn uyumuyorummm ortalığıı topladımm geldim,birazdan süpürmeye geçerimm

Ben spor merkezine giderken bana oradan diyet vermişlerdi çok güzel yaptım sonra bana 1. Gün haşlama papates 2.gün 8 haşlama yumurta
3.gün sadece haşlama tavuk 4.gün sebze
5. Ve 6. Gün hatırlamıyorum 7. Karpuz peynir vermişti
ve ben son gün spor salonunda bayılmıştımm bi daha böyle saçma şeyler yapmıyorum
arkadaşlar sağlığımız herşey,in üstünde kendimiz ve sevdiklerimiz için

bu arada benn bu saatlerde hep uyur olurdumm kızım ve eşimi yolladıktann sonraa buu burasınıı okumak içinn uyumuyorummm ortalığıı topladımm geldim,birazdan süpürmeye geçerimm

maşallah o ne hızz
bende bugün kendimi şımartacam güzel bi kahvaltı hazırlıyacam

dün malumkötü bir gündü hiç dikkat etmedimm
içtiğim toplam su 1.5 lt ((((
32 dk spor az yaptım dün

neyse sabah herzamanki gibi tambuğdayy nesfit
araö öğün yok
bir ara oğluma ekmeğinee peynir pkemez sürdüm bir kere ısırdım
öğlen minnacık kasedee tarhana yine hani dilim ekmekdlerde köşe olursa enimnik ekmek o kadar yedim ( BU ARADA TARHANAYI YAZIN KENDİM YAPTIMMM İLKKEZZ )
ara öğünde yeşilçay (spordan hemen sonra içtiğim)
akşamm 1 tatlı kaşığında yaptığımm taze fasulye (yazdan kaldırmıştım ) yanında haşlama yağsız makarna ama salçalı yPTIM )AZ YEDİM
2 DİLİK KEPEK EKMEĞİ
GÜNÜ BÖYLE Kapadımm

ben tüm haftamın analizini yapayımmm

bu hafta pazar ve market yapmamamdan ötürü evde olanlarla idare ettim kahvaltı düzenim sabit kaldıı dönüşümlü yapardım oysaa
ekmeği bu hAFTA ÇOĞALTTIMM KOCA GÜN 1 DİLİM YERDİM OYSAA
SUYU SABİTLEYEMEDİMM BİR GÜN ÇOK BİR GÜN AZZ
SPORU SAVSAKLADIMMM (

KALKIP KENDİME GELME ZAMANIII ÖNÜMÜZDEKİ HAFTAAA DAHA DİSİPLİNLİ OLCAM İNŞ

KIZLAR BU ARADA 1400 KALORİ ALDIMMM FAZLA FAZLA HESAPLADIMM

Diyet listene çok çok güzel demek istiyorumm ama öğlenn yine kahvaltı tarzında olmuşşş gibii
inanınn böyle yapılınca biliyorumm veriliyor kilolar daha önce böyle az yemeyle vermiştimm
amaa yok işte illakii bu sefer şokk diyetlere kafayıı taktımm bennn

tebrikler kutluyorum seni

yan, bu hafta pek dikkat etmediğimiçin 300 gr sevindir yoksa sevinmezdimm

yani gerçekten çok güzelll illa bir kusur arıcaksam şeker olmasaydı keşke yani yapanbiliyorsa açık ve limonlu çay iç şeker aramazsınn sanırımm

işte ben uzun şeyleri sevmiyorum cünkü başlıcaksan yola devamı gelmeli benbir şekilde fire verirm gibime geliyorr ama dün.çok araştırdım az sonra yazcam ne yapaağımı

bu arada benn bu saatlerde hep uyur olurdumm kızım ve eşimi yolladıktann sonraa buu burasınıı okumak içinn uyumuyorummm ortalığıı topladımm geldim,birazdan süpürmeye geçerimm

aynı yaa malumm tek odada klima varr bizim diğer odalar soğuk o yüzden kilmalı odada yerdeyatıyoruzz:))) yerde yataklarr ben laf yetişriyorum:))) şunları yazayımm evimi toparlıcam öyle gelcem

yani her zaman diyorum yaptığımız şey keyif vermeliii insanın morali bozuluyor bömye olunca diyet yapası gelmiyorr

maşallah o ne hızz
bende bugün kendimi şımartacam güzel bi kahvaltı hazırlıyacam

nee güzel bir kahvaltı derken sağlıklı bir kahvaltı dimi arkadaşımm

bendeee ama cesaret edemiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…