- Konu Sahibi Betul_20162010
-
bizim burdada bır aktar var kadın cokmmet ettı organık sırkeyi 13 tl cıvarındaydı ben pek ınanmadım aslında ama cok guzel tadaıda markette satılanlardan farklı antıoksıdan ozellıgı fazla diye bahsetmıstı alıp denemek lazım gercı ben sırkeyı pek sevmem ama salataya azda olsa eklesek olurya bu tarz ürünler satan yakın bir tanıdığımız var yemin ettirdim en çok etkili olan kadınların yoğun memnun kaldıkları diye sordum bir bu vücuda sürülen biberiyeli zayıflama kremini kadınlar deli gibi alıyolar dedi bide düzenli organik elma sirkesini çok alanlar varmış gerisi haplar otlar çaylar fasa fiso dedi ...bende elma sirkesini aldım çok kötü değil aslında ama içim almıyo bir türlü...
menun super canımslm kızlar evet bende menumu yazayım
sabah
2 yumrta
bol domates
1 kepek ekmek
peynır
zeytın
form cayı
ara badem
ogle yemegım 1 kase yogurt
domates
5 tane zeytın
yesıl cay
aksam 2 tane ekmeksız kofte
1 dılım kepek ekmek
1 adet form cay
sımdı farrkettım ben nıye meyve yememısım kı
2 tanede ılerleyen dk larda kıvı yerım
su bol su ıctım kızlar...
demekkı kızlar hemen aktara gıdılıp biberiye yagı alınıp surunuyoruzben kullandım canım çok faydasını gördüm
spora başlamadan biberiye yağını sürüp sonra üstüne streç sarıyordum göbek bölgesinde 1.5 haftada 5-6 cm incelme olmuştu.
iyi aksamlar kızlar bugunku menum
sabah
1 lokma ekmek
1 catal peynır
1 bardak kefir sabah canım birsey yemek istemedi amailaç içmem gerektıgı için bu sekılde olustu menu
öğlen
1 kepçe tarhana corbası
yarım kase yogurt adından pazara gittim
ara
2 mandalına
aksam
1 tabak sulu kofte
yarım kase yogurt
2 lıtre su 1 tane soda
toplam 900 kalori
Kızlarr aslında sorunum şu erkek kardeşim ailece hiç tasvip etmediğimiz bir kızla nişalnlı şimdide asker bir kişi araılığıyla hakkımda konuştuğunu öğrendimm ona bozuldum erkek kardeşime büyü yapılmış gibi herkezi karşına alaak kadar seviyor kızı sevmesi sorun değil sadece saygısız bir kız olması canımı sıkıyor yoksa umrumda değil evlensinler napaqrsa yapsınlar hayat onları hayatı böyle işte
ah duygucum ahhh seni o kadar iyi anlıyorum ki
benim kardeşimde ailece istemediğimiz akrabamızın kızzna aşık oldu 2 sene uğraştık ayıramadık anne babasının rızası olmadın düğün yaptı şimdi 1 yıllık evli 3 aylık kızı var annemin babamın gözünün yaşı kurumuyor tek erkekti çok özençlerimiz vardı hepsi boğazımıza tıkıldı
EVET EVET güzel motive oluyor insan burada bende şimdiye çoktann bozardımm yoksaa
şuann mutfaktan seslerr geliyorrr benim afacann yine birşeyler döküyorrr
Öyle değill mesela yapabilirsen isveçii önerebilirimm hoş şuan isveç yapıyordumm ama dışına çıktımm bugünn burdaki arkadaşlarr gibii yapıyorumm şimdii
Bir huyumm liste dışına çıkınca bozmuşş sayıyorumm bugün kızkardeşimm istanbuldan geliyorr bende annemlere geçeceğimm yarınn listeme uymam mümkün değill amaa az yemenyi becerebilirimm
13 gün yapılıyor isveçç ve ben 6 kilo vermiştimm
pzartesii tekrar başlayacağımm onaa
aynen ben de heveslendim mi tam hevesleniyorum.. ama bu aralar iş yerindeki yemek çıkma olayı bitti benim artık yeni plan yapmam lazım öğlen için
ya evet kaysılı form çayı onu deneyeyim ben yeşil çayı sevmiyorum acı geliyor yada normal çayı çok içtiğimdenmidir bilmem...su konusunda rahatım 2.5 litreyi bitirdim ardakta şekersiz çay içitim onla beraber 3.5 litreyi geçmiştir..badem bildiğimiz çekirdek bademmi kaysı çekirdeği demi..[/QUBBB
bılmıyorumkı kuruyemıscıden alıyorum bende yseılcaydan nefret ederdım takı 3 hafta onceye kadar hafıf ılıyınca kafama dıkıyorum arkasına yıne su hemen ıcıyorum tadından dolayı ... benım esım benım kıloya cok takıntılıyıdı 3 hafta once basladı maratonum esıım sayesınde oyle laflar ettıkı hemde toplum ıcındede yaptı bunu guya espırı yapıyo ama saolsun benı cok gaza getırdı veremzsın dıyodu sımdı sadırıyo... azım ve kafada bıtırmek olayı cok onemlıymıs...
valla onceden 3 yumurta haslardım sabahları yarım ekmege koyar mıdeye ındırırdım hemde hızlı yerdım sımdı yavas yavas az ya tadını cıkarta cıkarta yıyorum...
Naptın sen 3 yumurta çok fazla değilmi canımm,yağda yapınca yenir amaa haşlama fazla gibii
Bazen gaza gelmekk lazımm gazman gibiii
Eki Görüntüle 325552
ahandaa belgeli sonuçççç az önce tartıldımmm 300 gr vermişim:)))
evet kızlarr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar biberiye yağını bende alcam hava çok soğukk hafta sonu olcam birde aAB bir diyetmöi seçsekk aynı şeyleri yapcakk yaa sanki birazz dahamı ağır diyet yapsakkk ocak çıktı çıkaaKA şurda yaza birşey kalmadı daha dün yılbaşıydı sankiii bu arada x ile başlayan jelden almış görümcem bana kullanıyorum 3 gündür bacaklarımda toparlanma olduu göbüşü ölçtümmm bakalım 1 haftada birşey fark etekmii bu arada ben sürekli korse giymeye başladımmm
dün akşam yemek yediğimi sormuşsun yemedim canım gündüz epeyce yedim akşam sadece elma yedim suyumu toplamda 8 bardak içtim
bu arada benn bu saatlerde hep uyur olurdumm kızım ve eşimi yolladıktann sonraa buu burasınıı okumak içinn uyumuyorummm ortalığıı topladımm geldim,birazdan süpürmeye geçerimm
slm kızlar evet bende menumu yazayım
sabah
2 yumrta
bol domates
1 kepek ekmek
peynır
zeytın
form cayı
ara badem
ogle yemegım 1 kase yogurt
domates
5 tane zeytın
yesıl cay
aksam 2 tane ekmeksız kofte
1 dılım kepek ekmek
1 adet form cay
sımdı farrkettım ben nıye meyve yememısım kı
2 tanede ılerleyen dk larda kıvı yerım
su bol su ıctım kızlar...
tebrikler kutluyorum seni
yani gerçekten çok güzelll illa bir kusur arıcaksam şeker olmasaydı keşke yani yapanbiliyorsa açık ve limonlu çay iç şeker aramazsınn sanırımmdünki menüm
sabah
yarım simit
5 zeytin
1 sb süt
öğle
1 tabak tavuk suyuna yarım tavuk gögsü koyup çorba niyetine 1 dilim ekmekle yedim
ara
1 nescafe (1 şekerli)
1 portakal
4 tane fındık
akşam
3 köfte kadar pirzola yanında soğan sote 1 dilim ekmek
ara
1 sb süt yarım incir
1 form çay
işte ben uzun şeyleri sevmiyorum cünkü başlıcaksan yola devamı gelmeli benbir şekilde fire verirm gibime geliyorr ama dün.çok araştırdım az sonra yazcam ne yapaağımıaslında ebdne biran evvel kurtulmak istediğim içinn isveç yapmak istiyorumm,inann verdiriyor dayanırsan sonuna kadar biftek günlerinde ben haşlama tavuk yiyorummm,2 sefer yaptımm 2 sindede 6 kilo verdim 13 günde çokta çabuk gerii gelmedi
bu yazz 92 kiloydumm annemlere niğdeye yaylaya gittimm adana çok sıcak olduğu içinn bende sadece 6 günn yapabildimm ve tam 6 kilo verdimm öylelikle 86 oldumm ,ozamandan beri okadar yedimkii şimdi 87 olmuşumm
ama iştee süreklii balıyorumm bozuyorumm şimdii yine yalan oldu benimm isveçç pazartesii yii bekliyorumm bugünn annmelere geçeceğimm pazara kadar ordayımm biliyorumkii isveçç dışına çıkacağımm bende az yiyerek dikkat ediyorumm şimdilikk
birde şimdii başka bir diyet buldumm,1 hafta boyunca sabah öğlen akşam sadece haşlanmışş tavuk yada et yiyorsunn sınırsızz,2nci hafta et ve haşlanmış sebzee,hiç ekmek yokk
o topiği okuyorumm başarılıı olanlarr varr amaa bakalımm artıkkk
bu arada benn bu saatlerde hep uyur olurdumm kızım ve eşimi yolladıktann sonraa buu burasınıı okumak içinn uyumuyorummm ortalığıı topladımm geldim,birazdan süpürmeye geçerimm
yani her zaman diyorum yaptığımız şey keyif vermeliii insanın morali bozuluyor bömye olunca diyet yapası gelmiyorrben spor merkezine giderken bana oradan diyet vermişlerdi çok güzel yaptım sonra bana 1. Gün haşlama papates 2.gün 8 haşlama yumurta
3.gün sadece haşlama tavuk 4.gün sebze
5. Ve 6. Gün hatırlamıyorum 7. Karpuz peynir vermişti
ve ben son gün spor salonunda bayılmıştımm bi daha böyle saçma şeyler yapmıyorum
arkadaşlar sağlığımız herşey,in üstünde kendimiz ve sevdiklerimiz için
maşallah o ne hızz
bende bugün kendimi şımartacam güzel bi kahvaltı hazırlıyacam
diyet listene çok çok güzel demek istiyorumm ama öğlenn yine kahvaltı tarzında olmuşşş gibii
inanınn böyle yapılınca biliyorumm veriliyor kilolar daha önce böyle az yemeyle vermiştimm
amaa yok işte illakii bu sefer şokk diyetlere kafayıı taktımm bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?