Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Duygucumm yaa senn o saatt e gerçektenn nasıll yatıyorsunn canımm yaa
aslında çokk güzel bir şey erkenn yatmakkk
biz nde daha o saat yemekk yeme telaşında yada bulaşıkk telaşında oluyoruzz
erkenn yatınca insann günee erkenn başlarr ne iş kalırr ne yemekk kalırr herşeyy hallolurr
ama biz yatana kafat gece 12 oluyorr bazenn geçiyorr bilee
acabaa kuzeyde erkenn yattığıı içinn uykusunuu alıyor olmasınn belkide o yüzdenn çocukk gece uyumakk istemiyor olabilirrr

selam kızlarrrr :))))
cumanız mubarek olsun.

dunku menum
sahur: yok
ıftar: 2 kepce tarhana corbası
1 tabak domateslı makarna
salata (roka,tere, maydonoz, nane, kıvırcık)

var canim ,duvar kagidinin üstüne serit cektim yildiz ve ay var seridin üzerinde,isikta doluyo karanlikta yaniyo,ama benim oglanin fantazisi güclü onlarida kafasinda biseylere benzetiyomusbilmiyorum napicam bu oglanla
fazla çizgi film izlemesin o

selamlar herkese moralsizim önüme ne gelse yerim eşim dün akşam senin zayıfladığın falan yok aynı duruyosun dedi bide adet oldum kendimi dinlesem mi birkaç gün diyorum
sakın flowerım sakııın brakma. seytan dio gıt kafasına ındır odunu kocanın. insan motıve eder ayol. sinir oluorum boyle kocalara...

walla kuşum kocamla kızım makarna yerken bende eriyip bıtıodum ama yemınlı olunca yemıo ınsan oruclu gıbı
cok sukur dun aksam kavustuk cubuk makarnacıgımla :))) 1 ay daha yemek yok tabi :))) dolamlarda fena kalorı varmıs yaaa. ben ılk baslarda karbonhıdrat dıyetı yapıodum. bı zytınyaglı dolma gunluk yemem gereken yemegın 3 te 1 i kadardı düşün.
oruclara gelınce borcum var hatta ıtıtraf edıorum bır genclık hatası 61 ım var onu tutuyorum. sonra gecen sene hamıleyken tutamadıgım 30 gunum var. 61 bıtsın. sonra haftada da 2-3 gun sureklı oruc tutmayı planlıorum. hamılelık borclarımı da oyle oderım.
zaten mayıs sonu 3 aylara da gırıcez. nısan ortası yada sonu gıbı benım 61 bıtıcek ınsaAllah. 3 aylarda da hamılelıgımı tutarım. ramazana da antrenmanlı gırerım. yani planlarım o yonde. Rabbim nasip kısmet ederse.

ohhh afıyet olsun ıkınızde yıyeydınız :)))
nasıl uyuyon kız o kadar. benım basım agrır o kadar uyursam. maksımum 6-7 saat uyurum ben. önceden de oyleydım.

çok haklısınn gamzecimm öncedendee kesinliklee hazır sütten başka süt içmeyinn dahaa sağlıklı diyorlardııı ,aklımıza öyle kazınmışki inekk sütünüü içemiyoruzz bilee

belli oşduu benimm kilolarr
biz akşamm yemeğinii yedikk diyene kadarr saat 8 buçukk oluyorr
eşimm görevdenn ancakk 8 de geliyorrrr erkenn gelemiyorr
onuu beklersekk 8 buçukta yemişş oluyoruzzz
ayyy kötu ıste yaaa (
valla ben yıyıorum yemeğimi esimde 8 e dogru gelıo. normalde 5 bucuk gıbı yerdım en son. sımdı ıftar saatı 6 gıbı yıyorum. 7 bucuga kadar gıdıcek bakalım iftar saatı.
eşim yerken eslık edıorum ama oturuorum masaya. gulceye de fazla yedırmıorum babasıyla yıyo. onu yedırıyorum. yesıl cay ıcıorum falan fıstık. 1-2 catal slatasından alıorum.

Canım akşam 7.den sonra bişey yemeyin diye diyet dr'ları boşuna demiyorlar demekki bir bildikleri varmış.
yahu o bıldıklerını paylassalar ınsan bılınclı olsa nolur sankı. sebebını soyle kı yapmasın vatandas dımı civcivim. bak ogrendım daha lokma koymam agzıma. ama onceden cok acıkırsam galeta falan yedıgım oluodu.

bende dünkü yediklerimi yazayım o zaman banada bir yol gösterin :18::18::18:

sabah 8.00 da uyanıyorum iş dolayısıyla meyve suyuyla bir kuçuk peynirli sandvich yedim.
işe gelince biraz karnım kazındı saat 11.00 gibi bir simit yedim
öğleden sonra saat 15.00 gibide çabuk çorba içtim
işten çıkıp dershaneye gittiğim için eve dönüşüm bazı günler 22.00 bazı günler 23.00 zaten benim sorunumda bu
o saatte acıkıyorum illaki ve bişeyler yiyorum dün akşamda 22.00da gittim eve annem poğaça yapmış ondan yedim 2 tane
yeşil çay içmeyi çok seviyorum günde 3 kupa falan içeerim.Spor yapma şansım çok yok açıkcası çünkü dediğim gibi eve sadece yatmaya gidiyorum
Bir tek pazarları evdeyim ondada ufak tefek egzersizler yapmaya çalışıyorum
Belki birkaç ay sonra işten çıkacağım o zaman spor salonuna yazılmayı düşünüyorum

çok haklısınn gamzecimm öncedendee kesinliklee hazır sütten başka süt içmeyinn dahaa sağlıklı diyorlardııı ,aklımıza öyle kazınmışki inekk sütünüü içemiyoruzz bilee

slm tatlim kac kilo oldun bana bildirde tickeri degistirelim guzelim bnmmm

Ben 7.den önce yemeğimi yiyorum yemek yiyesim yoksa bile 1 kase yogurtda etimek dograyıp gümletiyorum....Ben akşamları ya 1 elma yada su bardağı sütlü nescafe içiyorum başka bişey yemiyorum içmiyoprum..Geçen aksam kızı uyutup ark.geçtim 5 dkk eşi tatlı almış bol fıstıklı 1 tanecik tat dedi yok dedim bu saatte yemem asla dedim...Diyeti salladım dediysemde akşamı bu saatinde bişey yiyecek kadar değil dedim..

Neleri yiyeceğimizi iyice şaşırdık vallahi köylere yerleşsek yeridir.Kendin besle kendin büyüt...

Benimde uyuma saatin boncuktan dolayı anca 11. oluyor eşim otur derse 12-1 i buluyor...

Son düzenleme:

Hoşgeldin kelebek öncelikle hazır yiyecekleri hayatından çıkarmalısın..Hazır çorba katkı maddeli yasak...Hazır meyve suyu yasak..
Sana şunu söyleyim benim ara ögünümde yiyeceğim meyvelerin ölçü listesi vardı..Portakal suyu sıkılmış yarım çay bardağı olucak düşün artık...Simiti unut gitsin susamı sün seni yakmıştır zati...Aksam 10.dan sonra yediğin poğaçayla allah yardımcın olsun :)))

Canım öncelikle beslenme düzenini oturt zamanla sporuda yaparsın..Ben yemekleirmi tuzsuz yerim..Bak bende suanda işyeirmdeyim..Üst katta karper peynir varmış 2 dilim etimekle karper peynir yedim al sana ana ögünç...Yanında taşıyabileceğin ufak şeyler...

evet canım çok haklısın hazırdan vazgeçmem şart etimek falan güzel fikir bende öyle yapcam artık...meyve falan çok severek yiyorum ama dediğim gibi benim akşam yemekten vazgeçmem gerek en başta :18::18::18:

Geçmişi okuyamadığım için hakkında pek fikrim yok....Anennin yaptığı sebze yemeklerinden yanında getirsen 1 dilim k.ekmeği yada etimekle yiyebilirsin....Alsana öglen yemeği madem işten geç geliyorsun etimek arasına peynir koy al sana akşam yemeği işyeirnde bunu yemege vaktin vardır...EVe gidincede bişey yeme...2.lt su içmelisin kendine ara ögünler yapmayıda unutma...Kayısı olabilir meyveler olabilir...

evet kesinlikle çok haklısın çokta teşekkür ederim fikirlerin için hiç bir şey bahane değil aslında ben kendime bahaneler buluyorum sadece ki burda 4-5 beden incelen insanları görünce kendime o kadar kızıyorum ki iradesiz olduğum için ama yok bundan sonra gerçekten dikkat edicem

ufff ya içimde acayip bi yeme isteği var bugün sürekli midem kazınıyor nedense öğle yemeğimide yedim ama şuanda yine bişeyler yemek istiyorum

Rica ediyorum..Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..Hepimiz için geçerli canım dikkat etmek şart..Ben tuzu ve şekeri unuttum artık...Çok farkediyor.

Son düzenleme:
ufff ya içimde acayip bi yeme isteği var bugün sürekli midem kazınıyor nedense öğle yemeğimide yedim ama şuanda yine bişeyler yemek istiyorum

Bazen oluyor kuşum can sıkıntısındanda olabilir...Yeşilçay iç oyalanmaya çalış....Saat 3.ten önce bişey yeme o zaman ara ögün yaparsın....Bende işyerimdeyken ara ögün su daha düzenli evdeyken uyamıyorum...Boncuktan dolayı...

Aktardan kuşburnu aldım...Tomurcuk gibi taneli yani..
Nasıl demleniyor? Bilgisi olan varmı??? Nette araştırdım ama pek bulamadım..

Marketlerde satılan kuşburnu çaylarından eskiden içerdim tadını severdim sallama poşetolarak bu sefer taze taze evde kendım yapmak istiyorum...

Son düzenleme:

yaz bana ne aldiysan mutlakaa cnmm

yaaa hamur kizartmasi ggunduz oldugu icin masum zaten kapilari ciflerken gitmistir cnmm
cnm bende 12den asa yatmazdim amakuzey cok kaldiriyor uykumu almak icin yatiyorum alistim artikk kuzey dogdugundan beri boyle yaz kis ne aptiysak kaydiramdik uyku saatini
valla yatmadan tak kulakligini ac 2 sarki dans et oyle yat yada yatmadan mekik cek yada lesli 500 adim yapsadece 5 dk ni alirr

selam arkadaşlarım bu hafta katılamadım aranıza ama vakit buldukça geçmişi okudum

duygucum kuzey nasıl oldu

kontesim annen nasıl oldu

minnak makarnayı yedin mi

sarıcivciv allah kazasız kavuştursun

duygu benide facete kaydedermisiniz

Son düzenleme:

kuzey iyi sayilir sag ol cnmm ozele sana nasil ulasirim bilgini ver kaydedeyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…