- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #5.841
sağ ol cnmm yaaa bende çok üzülüyorum harap etti kendini
oyy o saatte ben kuzeyin başında beklerken benim o hormanum çalışmıyordurr kaçırdık deseneee inş bugün hep birlikte güzel bir uyku çekerizzzaten 8 deben yatakları hazırlıyorumm :))) en geç 1 saat kadarda yatıyorum
fazla çizgi film izlemesin ovar canim ,duvar kagidinin üstüne serit cektim yildiz ve ay var seridin üzerinde,isikta doluyo karanlikta yaniyo,ama benim oglanin fantazisi güclü onlarida kafasinda biseylere benzetiyomusbilmiyorum napicam bu oglanla
sakın flowerım sakııın brakma. seytan dio gıt kafasına ındır odunu kocanın. insan motıve eder ayol. sinir oluorum boyle kocalara...selamlar herkese moralsizim önüme ne gelse yerim eşim dün akşam senin zayıfladığın falan yok aynı duruyosun dedi bide adet oldum kendimi dinlesem mi birkaç gün diyorum
walla kuşum kocamla kızım makarna yerken bende eriyip bıtıodum ama yemınlı olunca yemıo ınsan oruclu gıbıKontescim güzle haberleirni bekliyoruz...İnşallah güzel bir operasyon geçirir annen..Allaha emanet olun..
Bakıyorumda sende bendensin canımcım p.tesi itibariyle bende sıkılaştırcam programımı..10 Marttada dr gidicem sporu sorucam...2 aydır saldım..Düzen ve disiplin şart...Allhatan kilo almıyoruz.
Ben kısır istedim diye yapmadım dimi potim...Aklın kaldı bende :))
Ben epeydir göremiyorum gamzem seni yahu saatlerimzi uyuşmuyor.Sabah ne güzel kar yagıyordu ist...Ben evdeydim boncugumla camdan seyrettik...Ama istdaki patlamaya çok üzüldük..
P.tesi inşallah tartıda güzel rakamalrı görücez...Spor kas yapabilir az az yap tatlım..
Ya minnakcım senlede saatlerimiz uyuşmuyorki ama sen makarna makarna dedikçe ben eriyorum yaaaa taa geçen akşam eşime dedim canım makarna çekiyor diye eşime ye dedi zaten düzeni bozdum 1 defadan bişey olmaz dedi yok dedim aralıktan bu yana yemedim yemiycem....Dolmalarda yediğimiz pirinç bile çok etkiliyor rakamları....Helal olsun sana bu aradada oruçları tuttun canım Allah kabul etsin...Dr gitseydim bende soracaktım...Oruç tutmak istiyorum nasıl uygulayım listeyi diye ama gidemeidm dr listeyide bozdum uymadım ki.P.tesi toparlanıcam...Sen güzle gidiyorusn maşallah..
ohhh afıyet olsun ıkınızde yıyeydınız :)))bana gelince:dün
hastaneden aç bihaç anacımla çıktık 12 de kahvaltıya gittik
bir dilim tulum peyniri,1 dilim beyaz peynir,8 adet zeytin,2 dilim patlıcan reçeli,2 dilim turunç reçeli,1,5 dilim ekmek 2 dilim kadar yufka ekmeği
ara:1 dilim kepek ekmeğine yağsız peynirle tost
akşam:2 dilim kepek ekmeğe 4 incecik dilim sucukla yağsız tost,1 kase tarhana çorbası
ara:1 portakal ,1 elma
2lt.su,2 bardak çay
nasıl uyuyon kız o kadar. benım basım agrır o kadar uyursam. maksımum 6-7 saat uyurum ben. önceden de oyleydım.canım çok geçmiş olsun,işte çocuklar böyle ana babayı ayakta tutar hastalığıyla hasta,iyiliğiyle iyi olursun...bana erken yatmak nasıl bir duygu diye sormuştun valla süper
akşam 8 sabah 8 fulll uyku gece çay içmediğimden çişe bile kalkmıyorum... sabahta zorla kalkıyorum yerimden resmen içi boş un çuvalı gibi gibiyim hele çarşamda bulaşığımı bile akşam yemeğinin yıkamadım eşimde makinaya değil tezgahın üstüne koymuş.. allahtan sudan geçirip koyar...sabah kalktım bulaşık duruyo hemen yıkayıp çıktım...
anam gözüm açılmıuor bir uyku hali bir rehavet... hasta olmaktan korkuyorum...havalar buz gibi malum...
anammmmmm demekkı cay keyfı yapmamak lazım cunku cayın yanında yagsız tuzsuz mısır felan yıyordum ben yahuu allahbu insulın dırencını nasıl biliyorsa oyle yapsın onunla yasamak zor yahu ınsulın dırencı hastası olarak aman deyim dikkat edin bi,lgiler için saol mınnakımmm gece delıksız uyumak nasıl bı duygu sekerım inş. bu gece yasatır o duyguyu pıtırcık sana
duygucum kuzey pasa buyuk aslında gece sık kalkmaması gerekır normalde acaba neden uyanıyor gercı sen emzırıyordun sanırım mem ıcın uyanıyordur benım oğlanda oyleydı memeyı bırakınca duzenlı uykuya gecmıstı masllah darısı senın basına
bugun tvde dinlediklerime gelınce asla hazır yogurt ve kesınlıkle sıse olsun paket olsun sut ıcmeyın yavrulara içirmeyın denıoyor ınekten saglıklı ortamda sagılmıs acık sut alın ıcın hıc bır zararı yok denıyor cunku kapalı sut cok ıslem gordugu iççin vucuda yarardan cok zararı var dedi asla salam sosıs yemeyın dedi kesınlıkle helekı hazır tavukları asla tavukların kemıklerınden yem yapıp tekrar tavuklara verıyorlarmıs deli dana hastalıgının bı benzerı olusabılırmıs ve bunun ınsanı ne kadar buyuk derece etkıleyebılecı tahmın edilemiyormus kesınlıkle yemeyın diyorlar yanı işlenmıs pakaete gırmıs hıc bır urunu ozellıkle et ve sut urunlerını eve sokmayın dıyorlarrr kısaca bu tavukların normalde 81 gun den nce kesılmemesı gerekırken hazır tavukların sırf antıbıyotıkle buyutulup 40 gunde kesılmenın zararlarından bahsettıler ve bu tavuklara verılen antbıyotıkler yıyın ınsana dırek vucuduna gırermıs ve bızım kemeıklerımı eklemlerımı erıtırmıs bu da eklemlerımızın ve kemıklerımızın kolayca kırılmasına erimesıne yol acıyormus uzun bı programdıben kısaca anlatıyorum ama dınlemeye değerdi gerckten
ayyy kötu ıste yaaabelli oşduu benimm kilolarr
biz akşamm yemeğinii yedikk diyene kadarr saat 8 buçukk oluyorr
eşimm görevdenn ancakk 8 de geliyorrrr erkenn gelemiyorr
onuu beklersekk 8 buçukta yemişş oluyoruzzz
yahu o bıldıklerını paylassalar ınsan bılınclı olsa nolur sankı. sebebını soyle kı yapmasın vatandas dımı civcivim. bak ogrendım daha lokma koymam agzıma. ama onceden cok acıkırsam galeta falan yedıgım oluodu.Canım akşam 7.den sonra bişey yemeyin diye diyet dr'ları boşuna demiyorlar demekki bir bildikleri varmış.
çok haklısınn gamzecimm öncedendee kesinliklee hazır sütten başka süt içmeyinn dahaa sağlıklı diyorlardııı ,aklımıza öyle kazınmışki inekk sütünüü içemiyoruzz bilee
ayyy kötu ıste yaaa(
valla ben yıyıorum yemeğimi esimde 8 e dogru gelıo. normalde 5 bucuk gıbı yerdım en son. sımdı ıftar saatı 6 gıbı yıyorum. 7 bucuga kadar gıdıcek bakalım iftar saatı.
eşim yerken eslık edıorum ama oturuorum masaya. gulceye de fazla yedırmıorum babasıyla yıyo. onu yedırıyorum. yesıl cay ıcıorum falan fıstık. 1-2 catal slatasından alıorum.
Eşler tek başına yemek yemeği sevmiyorlar..Benim boncugumda babsı yerken yemek istiyor dediğin gibi saat genelde 8 yada buçuk oluyor...Ben işten eve gidesiye yemiş oluyorum....
yahu o bıldıklerını paylassalar ınsan bılınclı olsa nolur sankı. sebebını soyle kı yapmasın vatandas dımı civcivim. bak ogrendım daha lokma koymam agzıma. ama onceden cok acıkırsam galeta falan yedıgım oluodu.
çok haklısınn gamzecimm öncedendee kesinliklee hazır sütten başka süt içmeyinn dahaa sağlıklı diyorlardııı ,aklımıza öyle kazınmışki inekk sütünüü içemiyoruzz bilee
selam kızlarrrr :))))
cumanız mubarek olsun.
dunku menum
sahur: yok
ıftar: 2 kepce tarhana corbası
1 tabak domateslı makarna
salata (roka,tere, maydonoz, nane, kıvırcık)
fazla çizgi film izlemesin o
sakın flowerım sakııın brakma. seytan dio gıt kafasına ındır odunu kocanın. insan motıve eder ayol. sinir oluorum boyle kocalara...
walla kuşum kocamla kızım makarna yerken bende eriyip bıtıodum ama yemınlı olunca yemıo ınsan oruclu gıbı
cok sukur dun aksam kavustuk cubuk makarnacıgımla :))) 1 ay daha yemek yok tabi :))) dolamlarda fena kalorı varmıs yaaa. ben ılk baslarda karbonhıdrat dıyetı yapıodum. bı zytınyaglı dolma gunluk yemem gereken yemegın 3 te 1 i kadardı düşün.
oruclara gelınce borcum var hatta ıtıtraf edıorum bır genclık hatası 61 ım var onu tutuyorum. sonra gecen sene hamıleyken tutamadıgım 30 gunum var. 61 bıtsın. sonra haftada da 2-3 gun sureklı oruc tutmayı planlıorum. hamılelık borclarımı da oyle oderım.
zaten mayıs sonu 3 aylara da gırıcez. nısan ortası yada sonu gıbı benım 61 bıtıcek ınsaAllah. 3 aylarda da hamılelıgımı tutarım. ramazana da antrenmanlı gırerım. yani planlarım o yonde. Rabbim nasip kısmet ederse.
Allahım kabul eylesin..Bende çok istiyorum tutmayı kısmet....Eee sen bu dönemde daha çok kilo verirsinki sahur yok akşam yemeğin kuş kadar canım...Tabi yatana kadar atıştırmalıkların yoksa...Evde makarna yapmıyorum epeydir...Geçen eşim istedi soslu yaptım içim eridi ya resmen dedim ben makarnayı ne kadar çok seviyormuşum bunu anladım....Yüzük makarnadanda yapıyorum kızım yiyor...Dr makarnay abaşla dedi boncugum için...
Kabak dolması veya biber dolması kıymalı olucak 1 ana ögünde 2 adet yeme hakkımvardı listemde nedense o ay az kilo verdim sanırım hep dolmalara saldırdım....Bayılırım çünkü....Bakalım martta dr gideyim yiyeyim fırçayı...Sizle paylaşırım detayları 2 ay olmuştu güzel kilo veriyordum mesela dr hala bana spor yapmayı önermemişti..O yüzden bende sizin sporlarınıza katılamıyorum...
ohhh afıyet olsun ıkınızde yıyeydınız :)))
nasıl uyuyon kız o kadar. benım basım agrır o kadar uyursam. maksımum 6-7 saat uyurum ben. önceden de oyleydım.
bende dünkü yediklerimi yazayım o zaman banada bir yol gösterin :18::18::18:
sabah 8.00 da uyanıyorum iş dolayısıyla meyve suyuyla bir kuçuk peynirli sandvich yedim.
işe gelince biraz karnım kazındısaat 11.00 gibi bir simit yedim
öğleden sonra saat 15.00 gibide çabuk çorba içtim
işten çıkıp dershaneye gittiğim için eve dönüşüm bazı günler 22.00 bazı günler 23.00 zaten benim sorunumda bu
o saatte acıkıyorum illaki ve bişeyler yiyorumdün akşamda 22.00da gittim eve annem poğaça yapmış ondan yedim 2 tane
yeşil çay içmeyi çok seviyorum günde 3 kupa falan içeerim.Spor yapma şansım çok yok açıkcası çünkü dediğim gibi eve sadece yatmaya gidiyorum
Bir tek pazarları evdeyim ondada ufak tefek egzersizler yapmaya çalışıyorum
Belki birkaç ay sonra işten çıkacağım o zaman spor salonuna yazılmayı düşünüyorum
slm tatlim kac kilo oldun bana bildirde tickeri degistirelim guzelim bnmmm
Hoşgeldin kelebeköncelikle hazır yiyecekleri hayatından çıkarmalısın..Hazır çorba katkı maddeli yasak...Hazır meyve suyu yasak..
Sana şunu söyleyim benim ara ögünümde yiyeceğim meyvelerin ölçü listesi vardı..Portakal suyu sıkılmış yarım çay bardağı olucak düşün artık...Simiti unut gitsin susamı sün seni yakmıştır zati...Aksam 10.dan sonra yediğin poğaçayla allah yardımcın olsun :)))
Canım öncelikle beslenme düzenini oturt zamanla sporuda yaparsın..Ben yemekleirmi tuzsuz yerim..Bak bende suanda işyeirmdeyim..Üst katta karper peynir varmış 2 dilim etimekle karper peynir yedim al sana ana ögünç...Yanında taşıyabileceğin ufak şeyler...
evet canım çok haklısın hazırdan vazgeçmem şart etimek falan güzel fikir bende öyle yapcam artık...meyve falan çok severek yiyorum ama dediğim gibi benim akşam yemekten vazgeçmem gerek en başta :18::18::18:
Geçmişi okuyamadığım için hakkında pek fikrim yok....Anennin yaptığı sebze yemeklerinden yanında getirsen 1 dilim k.ekmeği yada etimekle yiyebilirsin....Alsana öglen yemeği madem işten geç geliyorsun etimek arasına peynir koy al sana akşam yemeği işyeirnde bunu yemege vaktin vardır...EVe gidincede bişey yeme...2.lt su içmelisin kendine ara ögünler yapmayıda unutma...Kayısı olabilir meyveler olabilir...
evet kesinlikle çok haklısın çokta teşekkür ederim fikirlerin içinhiç bir şey bahane değil aslında ben kendime bahaneler buluyorum sadece ki burda 4-5 beden incelen insanları görünce kendime o kadar kızıyorum ki iradesiz olduğum için ama yok bundan sonra gerçekten dikkat edicem
ufff ya içimde acayip bi yeme isteği var bugün sürekli midem kazınıyor nedense öğle yemeğimide yedim ama şuanda yine bişeyler yemek istiyorum
Bende geldim...
Kontesim dikkat et kendine aman ha hasta olma sen lazımsın anneneSeninde öglen yemeğin kahvaltı olmuş....Moralin düzelsin diyete devam edersin bu durumda diyeti düşünme ama dikkatte et..
Duygucum ben kansızlık olmasın diye ara ögünde kuş üzümü çekirdekli veya çekirdeksiz tüketirim..Hurma,Günkurusu kayısı tüketirim...Kuru incir çok tatlı bana göre değil...Akşam aktara gideceğim belki başka şeylerde alırım o zaman yazarım.
Zsa hoşgeldin kuzum..
Birde kuş burnu almıştım bu ay aktardan demleyip içmek nasip olmadı...Nasıl demliyorsunuz taneli aldım..Feslim bilir aslında..Bilgiiiiii lütfen..
yaaa hamur kizartmasi ggunduz oldugu icin masum zaten kapilari ciflerken gitmistir cnmmherkese hayırlı cumalar
dünkü menüm
sabah 1 kepekli tost yarım domates 3 zeytin
ara 1 tane kücük hamur kızartması
öğlen etsuyu çorba 1 dilim ekmek 5 tane acı biber turşus
ara yarim dilim ekmek bi çatal peynir
akşam 5 kaşık etli güveç 1 dilim kızarmış ekmek 1 bardak ayran
2 fincan ballı tarçınlı çay
8 bardak çay
1 fincan süt
1 türk kahvesi
2.5 litre su
spor yok ama 3 odanın parkelerini cifledim tüm kapıları cifledim 4 saat falan
cnm bende 12den asa yatmazdim amakuzey cok kaldiriyor uykumu almak icin yatiyorum alistim artikk kuzey dogdugundan beri boyle yaz kis ne aptiysak kaydiramdik uyku saatiniDuygucumm yaa senn o saatt e gerçektenn nasıll yatıyorsunn canımm yaa
aslında çokk güzel bir şey erkenn yatmakkk
biz nde daha o saat yemekk yeme telaşında yada bulaşıkk telaşında oluyoruzz
erkenn yatınca insann günee erkenn başlarr ne iş kalırr ne yemekk kalırr herşeyy hallolurr
ama biz yatana kafat gece 12 oluyorr bazenn geçiyorr bilee
acabaa kuzeyde erkenn yattığıı içinn uykusunuu alıyor olmasınn belkide o yüzdenn çocukk gece uyumakk istemiyor olabilirrr
valla yatmadan tak kulakligini ac 2 sarki dans et oyle yat yada yatmadan mekik cek yada lesli 500 adim yapsadece 5 dk ni alirrbende dünkü yediklerimi yazayım o zaman banada bir yol gösterin :18::18::18:
sabah 8.00 da uyanıyorum iş dolayısıyla meyve suyuyla bir kuçuk peynirli sandvich yedim.
işe gelince biraz karnım kazındısaat 11.00 gibi bir simit yedim
öğleden sonra saat 15.00 gibide çabuk çorba içtim
işten çıkıp dershaneye gittiğim için eve dönüşüm bazı günler 22.00 bazı günler 23.00 zaten benim sorunumda bu
o saatte acıkıyorum illaki ve bişeyler yiyorumdün akşamda 22.00da gittim eve annem poğaça yapmış ondan yedim 2 tane
yeşil çay içmeyi çok seviyorum günde 3 kupa falan içeerim.Spor yapma şansım çok yok açıkcası çünkü dediğim gibi eve sadece yatmaya gidiyorum
Bir tek pazarları evdeyim ondada ufak tefek egzersizler yapmaya çalışıyorum
Belki birkaç ay sonra işten çıkacağım o zaman spor salonuna yazılmayı düşünüyorum
selam arkadaşlarım bu hafta katılamadım aranıza ama vakit buldukça geçmişi okudum
duygucum kuzey nasıl oldu
feslicim annen nasıl oldu
minnak makarnayı yedin mi
sarıcivciv allah kazasız kavuştursun
duygu benide facete kaydedermisiniz
Canım akşam 7.den sonra bişey yemeyin diye diyet dr'ları boşuna demiyorlar demekki bir bildikleri varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?