Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

canım 1litre suya bir avuç at kaynadıktan sonra 10 dk falan kaynat ara ara ısıtıp içebilirsin
rengi gitgide koyulaşır suyu azalınca suda ekleyip tkrar ısıtabilirsin

Son düzenleme:
bizde çok geç yemek yiyoruz bazen eşimin eve gelme satleri hiç belli olmuyo 9 da yiyoruz genellikle
e o satten sonrada eritemiyoruz haliyle demekki

Erce canım saat 9.epey geç oluyor..Dr o saatte meyve yemeyi öneriyor...Haklısın yakamadığından dolayı sende kilo olarak kalıyor...Biraz erken yemege gayret edersen iyi olur...

Hoşgeldin canımcım...
Amin canım cümlemizinkini...Aklım hep onda...
Nerelerdeydin..

canım 1litre suya bir avuç at kaynadıktan sonra 10 dk falan kaynat ara ara ısıtıp içebilirsin
rengi gitgide koyulaşır suyu azalınca suda ekleyip tkrar ısıtabilirsin

Tamam cnaımbilgilendişrme için sağol...Tanelerini süzgeçle ve ince tülbentten ezme işlemide varmış da o yüzdne kafam karışmıştı..Valdem öle demişti...Basit olanı işime gelir.

Tamam duygucum bu akşam alırım zaten yolumun üstünde kızıma sık sık ordan ıhlamur alırım ben sabahları çay niyetine içiyor boncugum...Hurmada almam gerek akşamları nescafeyle iyi gidiyor...He duygu bu arada keyif yapcam aksam kahveyle yer içeirm ferihayı izlerken...Boncuguda inşl yıkar uyuturum...

duygu özelden mesaj geldi mi
geld' ccnm bende yolladim sana ISTEK INS DOGRU KISIDIR GOZLUKMU VAR PROFIL RESMINDE

SAG OL TATLIMM YAAA OP BENIM ICIN YIKADIKTAN SONRAA PRENSESI

gurbetçim hoşgeldin hep beraber çıtır hatunlar olucaz
bizim topiğimiz çok eğlencelidir ama topik sahibisi duygu hergün girmeni yediklerini yazmanı ister

yazarim cnmmm
sabah müsli yaninda fit cay
arada cilek 3 tane
öglen yarim porsiyon acili nohut yemegi
aksam müsli yaninda fit cay
bol bol su

Canım akşam 7.den sonra bişey yemeyin diye diyet dr'ları boşuna demiyorlar demekki bir bildikleri varmış.
evetttt
slm tatlim kac kilo oldun bana bildirde tickeri degistirelim guzelim bnmmm
85 oldumm canımm amaa sana söyliyemedimm değiştirelimm diyeee
cok sukur kk da bni tanimiyan yok valla heryerde kolum var karabiberim bu arada mavis pasam nasillll

mavişşş kucakk isteyipp duruyorrrr,
ercede tanıyorr demekk seniiii sevindimmm

Tamam cnaımbilgilendişrme için sağol...Tanelerini süzgeçle ve ince tülbentten ezme işlemide varmış da o yüzdne kafam karışmıştı..Valdem öle demişti...Basit olanı işime gelir.

yok canım hiç gerek yok ben kuşburnunu çok severim yazın köyden toplar kuruturuz :):) otlar konusunda iyiyimdir :):) yazın bir sürü şey toplayıp kuruturum kışında içeriz afiyetle :)

yok canım hiç gerek yok ben kuşburnunu çok severim yazın köyden toplar kuruturuz :):) otlar konusunda iyiyimdir :):) yazın bir sürü şey toplayıp kuruturum kışında içeriz afiyetle :)

feslı sanahayranım sekerımmm tertıplı olmana anac olmanaa herseyı bılmenee ıdeolumsunn

fesleğenn dün bir yerde okudumm kızınıı canımm
benimm büyükk kızdaa eğerkii yattıktann 1 saat sonra uyanırsaa çığlık çığlığa kalkardıı,susumazdıı,amaa sankii hetrafındaa birşeylerr görüyorr gibii ağlardııı,işte orda ordaa derdiii,hocaya götürdümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…