- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #5.861
Aktardan kuşburnu aldım...Tomurcuk gibi taneli yani..
Nasıl demleniyor? Bilgisi olan varmı??? Nette araştırdım ama pek bulamadım..
Marketlerde satılan kuşburnu çaylarından eskiden içerdim tadını severdim sallama poşetolarak bu sefer taze taze evde kendım yapmak istiyorum...
bizde çok geç yemek yiyoruz bazen eşimin eve gelme satleri hiç belli olmuyo 9 da yiyoruz genellikle
e o satten sonrada eritemiyoruz haliyle demekki
selam arkadaşlarım bu hafta katılamadım aranıza ama vakit buldukça geçmişi okudum
duygucum kuzey nasıl oldu
kontesim annen nasıl oldu
minnak makarnayı yedin mi
sarıcivciv allah kazasız kavuştursun
duygu benide facete kaydedermisiniz
canım 1litre suya bir avuç at kaynadıktan sonra 10 dk falan kaynat ara ara ısıtıp içebilirsin
rengi gitgide koyulaşır suyu azalınca suda ekleyip tkrar ısıtabilirsin
ben geldimmmmmmbende zayiflayip citir olmak isteyenlerdenimmmm
müsli diyeti yapiorummmmmm cnm ervem topigin hayirli olsun guzelimmm
gurbetçim hoşgeldin hep beraber çıtır hatunlar olucaz
bizim topiğimiz çok eğlencelidir ama topik sahibisi duygu hergün girmeni yediklerini yazmanı ister
geld' ccnm bende yolladim sana ISTEK INS DOGRU KISIDIR GOZLUKMU VAR PROFIL RESMINDEduygu özelden mesaj geldi mi
Tamam duygucum bu akşam alırım zaten yolumun üstünde kızıma sık sık ordan ıhlamur alırım ben sabahları çay niyetine içiyor boncugum...Hurmada almam gerek akşamları nescafeyle iyi gidiyor...He duygu bu arada keyif yapcam aksam kahveyle yer içeirm ferihayı izlerken...Boncuguda inşl yıkar uyuturum...
gurbetçim hoşgeldin hep beraber çıtır hatunlar olucaz
bizim topiğimiz çok eğlencelidir ama topik sahibisi duygu hergün girmeni yediklerini yazmanı ister
senn gurbetii tanıyormusunn canımmm
gurbetimm aşkımm birtanemm canımınn içiii hoşgeldinn özledimm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
senii çokk seviyorumm bacımm
ayy bende geldim güzeller...hepinizi çokk öpüyorum....
evettttCanım akşam 7.den sonra bişey yemeyin diye diyet dr'ları boşuna demiyorlar demekki bir bildikleri varmış.
85 oldumm canımm amaa sana söyliyemedimm değiştirelimm diyeeeslm tatlim kac kilo oldun bana bildirde tickeri degistirelim guzelim bnmmm
cok sukur kk da bni tanimiyan yok valla heryerde kolum var karabiberim bu arada mavis pasam nasillll
hayatımın anlamı hosgeldın
Tamam cnaımbilgilendişrme için sağol...Tanelerini süzgeçle ve ince tülbentten ezme işlemide varmış da o yüzdne kafam karışmıştı..Valdem öle demişti...Basit olanı işime gelir.
gülümmm,,,,ballı kurabiyemm nasılsınnnn...
yok canım hiç gerek yok ben kuşburnunu çok severim yazın köyden toplar kuruturuz :):) otlar konusunda iyiyimdir :):) yazın bir sürü şey toplayıp kuruturum kışında içeriz afiyetle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?