Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

SAG OL TATLIMM YAAA OP BENIM ICIN YIKADIKTAN SONRAA PRENSESI[/QUOTE]

Öpmem mi kokulu kokulu canım boncuk diyorum ama renkli gözlü değil :) Simsiyah gözleri saçları var böcüğümün..

ayy bende geldim güzeller...hepinizi çokk öpüyorum....

Hoşgeldin canımcım..Keyfin nasıl ???

yazarim cnmmm
sabah müsli yaninda fit cay
arada cilek 3 tane
öglen yarim porsiyon acili nohut yemegi
aksam müsli yaninda fit cay
bol bol su

Senin diyetinde farkıymış hımmmmHadi bakalım hayırlısı olsun...Şuanda kaç kilosun?

sinameki kaynat ercem,ama cok alistirmamak lazim onada ,ama cok ise yariyo

başımm çatlıyorrrr sütlüü kahve yapıpp içeyimm sıcak sıcakk şöylee

gurbett kilo vermeyemii kararr verdinn senn
dahaa önce vermiştinn kaçç kiloya kadar düşmüştünn canımm
alemm napıyorr ras gelemiyoruzz artıkk sizlerlee

kız ozamannnnnnnnnnnn siz benii tanımamışsınızz bende gurbetle ordan tanışıyorummm

eeeeeeee oğlanıı nasıll buldumm sanıyorsunuzz 2 kızdann sonraa

ooooooooooo kızlarr ne güzell iltifat bunlar böyleee

bebişimm sende çok tatlısın daha önce diyen olmuşmuydu.:)))

daha çok becerikli fesleğenim var...

çok caduuu bir okadar tatlı minnakım var...

cikcik civcivimizvar,leylamız var ,gazmemiz varr

zsa mız var

ve çokçada adını sayamadığım güzellerimiz var......

ercee seninn çocuğunn varmıı yoksaa yokmu canımm kontesinn yokk diye biliyorumm yoksa benn mii yanlışş hatırlıyorumm

sinameki kaynat ercem,ama cok alistirmamak lazim onada ,ama cok ise yariyo

çarşıya gittiğimde sinameki alırım ilk defa oldu potim çok rahatsız ediyo beni su da çok içiyorum ama
bugün fesli ballı su dedi içtim bakalım nolucak eşimde kayısı getircek akşma

feslı sanahayranım sekerımmm tertıplı olmana anac olmanaa herseyı bılmenee ıdeolumsunn

Maşallah diyelim..

yok canım hiç gerek yok ben kuşburnunu çok severim yazın köyden toplar kuruturuz :):) otlar konusunda iyiyimdir :):) yazın bir sürü şey toplayıp kuruturum kışında içeriz afiyetle :)

Tamam canım çok sagol...Eee bizde aktardan aldık napalım...Otcu fesli zaten iyi oldugun nickinden belli kuşum öpüyorum
gelsende gel sevgı tomurcugu olduk ıyıce

Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık..

bi sportifyimki sormayin bugün
sabah eliptik biikletimde sporumu yaptim,sonra bahceme gül almistim onlari gittim diktim,oglumu okula yürüyerek almaya gittim,yoruldum baya,yatmadan bi eliptik bisikletime bierim yine

kız ozamannnnnnnnnnnn siz benii tanımamışsınızz bende gurbetle ordan tanışıyorummm

eeeeeeee oğlanıı nasıll buldumm sanıyorsunuzz 2 kızdann sonraa

hadiiii e ben seni hiç hatırlamıyorum ama hemen mi hamile kaldın denk gelmedikki acaba
bizim gurupta crafty akkılıbıdık koprina medicalcenter falan vardı onları tanıyomusun peki

SAG OL TATLIMM YAAA OP BENIM ICIN YIKADIKTAN SONRAA PRENSESI

Öpmem mi kokulu kokulu canım boncuk diyorum ama renkli gözlü değil :) Simsiyah gözleri saçları var böcüğümün..

Hoşgeldin canımcım..Keyfin nasıl ???

Senin diyetinde farkıymış hımmmmHadi bakalım hayırlısı olsun...Şuanda kaç kilosun?[/QUOTE]

OYY YERIM BEN ZEYTINIMI OZAMAN

sütlü kahve demişimmm kahve değill kakaooo kattımmm

bi sportifyimki sormayin bugün
Sabah eliptik biikletimde sporumu yaptim,sonra bahceme gül almistim onlari gittim diktim,oglumu okula yürüyerek almaya gittim,yoruldum baya,yatmadan bi eliptik bisikletime bierim yine

bu demek oluyorkı bugun senı asırı sevıyorummm

he valla boyle olduu elıptıge cıkcam ama gıdemedım az sonra gıderım
aynenn öyle canımmmm
hepinizee çokk alıştımmm

bende cnmmm kardes gıbıyızz bırde artık kısıler bellı

Sağol kontesim sende çok güzel tatlı ve komiksin yahu minnakla atışmalarınızı özledim çalışsamda sık sık ugrayamasamda takip eidyorum sizleri canikom..
Bu aralar topimiz duruldu herkesde ya miskinlik var yada moralsizlik ben yeniş yeni iyi oluyorum..Çok duygusallaşmıştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…