Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ooooooooooo kızlarr ne güzell iltifat bunlar böyleee

bebişimm sende çok tatlısın daha önce diyen olmuşmuydu.:)))

daha çok becerikli fesleğenim var...

çok caduuu bir okadar tatlı minnakım var...

cikcik civcivimizvar,leylamız var ,gazmemiz varr

zsa mız var

ve çokçada adını sayamadığım güzellerimiz var......

çarşıya gittiğimde sinameki alırım ilk defa oldu potim çok rahatsız ediyo beni su da çok içiyorum ama
bugün fesli ballı su dedi içtim bakalım nolucak eşimde kayısı getircek akşma

peygamber efendimiz ara ara bagirsaklarini temizlemek icin sinameki icermis,ben genelde iki haftada bir icerim,bir bardakli kaynatiyorum,yalniz otunu cok koyma yoksa cok olur bagirsaklarin nasil sanci yapiyo wc cikarken,ben parmak uclarimla atiyorum bir fiske,bir su bardagida su,cezvede kaynat,aksamdan icersen sabaha kesin cikiyosun,kesin cözüm diyebilirim

sütlü kahve demişimmm kahve değill kakaooo kattımmm

Afiyet olsun cnm bu saate kadar 3 fincan yeşilçay içtim 1,5 lt su içtim daha sıvı içmem eve gidene kadar...

Öpmem mi kokulu kokulu canım boncuk diyorum ama renkli gözlü değil :) Simsiyah gözleri saçları var böcüğümün..

OYY YERIM BEN ZEYTINIMI OZAMAN

Sağol canım bizde zeytin deriz boncuk deriz...Aynı babası :)))Resmen kopyası...

teşekkür ederim potim mutlaka ilk fırsatta denicem peygamber efendimiz yapıyorsa vardır bir hikmeti

kızlarr benn sizii niyee bilmiyorumm yaaa
bende çokk yazdımm ordaaa amaa demekk aynıı zamanda yazışmamışızzz

gurbet ablanin hangi topigine yazmistin canim,ben onunla nerdeyse iki senedir tanisiyorum,bende seni hic hatirlayamadim,eski dostlar diye bi topigimiz var su anda orda yine yazisiyoruz

bütün kızlar toplandık toplan dık
sorduk neden şişmandık şişmandıkkkkk

biz yemeklerden hoşlandık hoşlandık
yediğimize bin pişmandık pişşmandık pişşmandıkkk

yeni bestem bize yaptım kızlar...

kız minnak nerlerde pinekliyon 2 saatir 3 satır yazıyı okuyamadınmı

yoksam düngece makarnayı fazla kaçırdın sınmıyonmu he bacım mart 1 dedin indirdinmi bir tencereyi...

yani geçen hafta 3 tabak nohut sayısız kuru dolma yedim tarihe geçtim...

.... yapan imam gibi....

Oofff iş iş iş tam 10 kere aradı patron bişeyel rsoruyor iş var ben kaçıyorum ugrarım..o aradıkca olmuyor buraya yazamıyorum..bas bassss

beni 16 yaşında bir kızım var boyumu geçti maşallah
ben hala yaşlanmadan ikinciyi doğurcam diye çırpınıyorum

bizim burda bi tanidik 4. yü dogurdu. en büyük kizi 20 yasinda annelik yapti kardesine resmen,gece bile bakiyo diyodu annesi,aslinda hic gec kaladin ercem tam zamani ne güzel,ceren nasilbakar kardesine,insallah rabbim tüm isteyenlere versin,aklima gelmisken sinamekiyi hamile olma ihtimalin varsa icme düsùk tehlikesi yapabilir

demin bı dunya yazdım, hattan düştüm iyimi
1)yesil çayını ıcerken içine 1 kabuk tarcın 1 yemek kasıgı sırke kat. gunde 3 tane ıc her ögünden sonra. haftada 1 kılo garantı gıdıo.
2) aksam 8den sonra yeme. çünkü; yag yakımını saglayan leptın hormonu 02:00-05:00 arası calıomus. bunun o satte rahatca calışıp yag yakması ıcın aksam 8den once yemeyı kesmek gerekıomus.
3) sabahları ocaga 1 cezvenın ıcıne yumurtanı koy kaynasın. o kaynarken 2 dilim kpek ekmekgı arasına peynır, yeşillik domates koy. yumurtanda onu hazırlarken haslandı. otur yumurtanı ve sandvıcını ye. yanıdna da 1 bardak tarcınlı süt içersen ooohhh kan sekerın dengelenır gec acıkırsın tok olursun.
4) işe gıttın acıktın. iş yerınde durması ıcın yada cantanda durması ıcın 1 paket kepeklı galeta ve grıssını al. 1-2 tane yedınmı ooohhh mıde bastırılıo.
veya kuru kayısı, hurma falan al. cevız veya fındık al. 2 kuru kayısı ve hurmanın arasına ıstersen 1 cevız (yarım yarım) istersen fındık koy ye..
tok tutucak.
5) kendıne sefer tası al 2 tane. bırıne evdekı yemeklerden bırıne de yogurt koy. 2 porsıyon koy cunku 1 porsıyon oglen 1 porsıyonda aksam 6-7 gıbı yersın. ogle ve aksam yemeklerınden sonra yesıl cayını iç(sirkeli kabuk tarcınlı)
6) eve gıttın acsın!!! agzına lokma koymıcaksın. cunku 8 de yemeyı kesmek lazım yag yakılsın dıye. ac uyuyacaksın bızım gıbı
5-10 dk ac muzıgı yada tak kulaklıgı odanda gobek at yada bacaklarını kaldır ındır. mekik çek. ne bılım hareket et. 10 dk sadece cok degıl. ben 5 dk da 120 mekık cekıorum. zamanla sende hızlanırsın. ilk baslarda 50-60 cekıodum. işte boyle...

hayatımın anlamı hosgeldın
gülümmm,,,,ballı kurabiyemm nasılsınnnn...
cok kskandııııııımmmmmm

ayyy ıyı mıde fesatı gecırmedınnn benım 3 gunluk yemegım hatta 4 gunlukk
ay mınnak geldeeeeeeeeeeeeeeeee acık ugrassın kontesım senle

herkese iltifatlar güzel sözler bana rakibine bir tane bırak güzel sözü bir tane iğneli laf sölemedin yahu noldu aramızdan kara kedi mi geçti

anammm kız seni nasıl atlar bu duygu ercem senin pisikolojini bozmak için yapmıştır rekabet varya aranızda,,,
aman sıkı tut ver bak öl diril bu hfat 3-4 kilo ver
çokmu attım be...

hadiiii e ben seni hiç hatırlamıyorum ama hemen mi hamile kaldın denk gelmedikki acaba
bizim gurupta crafty akkılıbıdık koprina medicalcenter falan vardı onları tanıyomusun peki

gebelikk bölmünde farklı guruplarda yazışmışızz canımm benn süper anneler topiğindeydimm
benn tanımıyorumm onları
benimm tanıdıkları orkidem,tomblilu,teravet

bu demek oluyorkı bugun senı asırı sevıyorummm

he valla boyle olduu elıptıge cıkcam ama gıdemedım az sonra gıderım

bende cnmmm kardes gıbıyızz bırde artık kısıler bellı

duygu yürüyüşe gidecemm bugünn benide sevv tamammıııı canımm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…