- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #5.921
kontes benım tamam mıııdemin bı dunya yazdım, hattan düştüm iyimi
1)yesil çayını ıcerken içine 1 kabuk tarcın 1 yemek kasıgı sırke kat. Gunde 3 tane ıc her ögünden sonra. Haftada 1 kılo garantı gıdıo.
2) aksam 8den sonra yeme. çünkü; yag yakımını saglayan leptın hormonu 02:00-05:00 arası calıomus. Bunun o satte rahatca calışıp yag yakması ıcın aksam 8den once yemeyı kesmek gerekıomus.
3) sabahları ocaga 1 cezvenın ıcıne yumurtanı koy kaynasın. O kaynarken 2 dilim kpek ekmekgı arasına peynır, yeşillik domates koy. Yumurtanda onu hazırlarken haslandı. Otur yumurtanı ve sandvıcını ye. Yanıdna da 1 bardak tarcınlı süt içersen ooohhh kan sekerın dengelenır gec acıkırsın tok olursun.
4) işe gıttın acıktın. Iş yerınde durması ıcın yada cantanda durması ıcın 1 paket kepeklı galeta ve grıssını al. 1-2 tane yedınmı ooohhh mıde bastırılıo.
Veya kuru kayısı, hurma falan al. Cevız veya fındık al. 2 kuru kayısı ve hurmanın arasına ıstersen 1 cevız (yarım yarım) istersen fındık koy ye..
Tok tutucak.
5) kendıne sefer tası al 2 tane. Bırıne evdekı yemeklerden bırıne de yogurt koy. 2 porsıyon koy cunku 1 porsıyon oglen 1 porsıyonda aksam 6-7 gıbı yersın. Ogle ve aksam yemeklerınden sonra yesıl cayını iç(sirkeli kabuk tarcınlı)
6) eve gıttın acsın!!! Agzına lokma koymıcaksın. Cunku 8 de yemeyı kesmek lazım yag yakılsın dıye. Ac uyuyacaksın bızım gıbı :d
5-10 dk ac muzıgı yada tak kulaklıgı odanda gobek at yada bacaklarını kaldır ındır. Mekik çek. Ne bılım hareket et. 10 dk sadece cok degıl. Ben 5 dk da 120 mekık cekıorum. Zamanla sende hızlanırsın. Ilk baslarda 50-60 cekıodum. Işte boyle...
Cok kskandııııııımmmmmm
Afiyet olsun cnm bu saate kadar 3 fincan yeşilçay içtim 1,5 lt su içtim daha sıvı içmem eve gidene kadar...
Sağol canım bizde zeytin deriz boncuk deriz...Aynı babası :)))Resmen kopyası...
beni 16 yaşında bir kızım var boyumu geçti maşallah
ben hala yaşlanmadan ikinciyi doğurcam diye çırpınıyorum
kontes benım tamam mııı
gebelikk bölmünde farklı guruplarda yazışmışızz canımm benn süper anneler topiğindeydimm
benn tanımıyorumm onları
benimm tanıdıkları orkidem,tomblilu,teravet
bizim burda bi tanidik 4. yü dogurdu. en büyük kizi 20 yasinda annelik yapti kardesine resmen,gece bile bakiyo diyodu annesi,aslinda hic gec kaladin ercem tam zamani ne güzel,ceren nasilbakar kardesine,insallah rabbim tüm isteyenlere versin,aklima gelmisken sinamekiyi hamile olma ihtimalin varsa icme düsùk tehlikesi yapabilir
gurbet ablanin hangi topigine yazmistin canim,ben onunla nerdeyse iki senedir tanisiyorum,bende seni hic hatirlayamadim,eski dostlar diye bi topigimiz var su anda orda yine yazisiyoruz
bütün kızlar toplandık toplan dık
sorduk neden şişmandık şişmandıkkkkk
biz yemeklerden hoşlandık hoşlandık
yediğimize bin pişmandık pişşmandık pişşmandıkkk
yeni bestem bize yaptım kızlar...
ahaa bende yapiiim malum benımde tuvalet sorunum var...peygamber efendimiz ara ara bagirsaklarini temizlemek icin sinameki icermis,ben genelde iki haftada bir icerim,bir bardakli kaynatiyorum,yalniz otunu cok koyma yoksa cok olur bagirsaklarin nasil sanci yapiyo wc cikarken,ben parmak uclarimla atiyorum bir fiske,bir su bardagida su,cezvede kaynat,aksamdan icersen sabaha kesin cikiyosun,kesin cözüm diyebilirim
düşüp düruom yaaa. hasta etti benı bu kk aaaaaaaa
kız minnak nerlerde pinekliyon 2 saatir 3 satır yazıyı okuyamadınmı
yoksam düngece makarnayı fazla kaçırdın sınmıyonmu he bacım mart 1 dedin indirdinmi bir tencereyi...
yani geçen hafta 3 tabak nohut sayısız kuru dolma yedim tarihe geçtim...
.... yapan imam gibi....
gecırmeme ramak kalmıstı ne dıon sen...ayyy ıyı mıde fesatı gecırmedınnn benım 3 gunluk yemegım hatta 4 gunlukk
ay mınnak geldeeeeeeeeeeeeeeeee acık ugrassın kontesım senle
çok güzel olmuşşşşş
herkese iltifatlar güzel sözler bana rakibine bir tane bırak güzel sözü bir tane iğneli laf sölemedin yahu noldu aramızdan kara kedi mi geçti
bene bak gelırsem oraya sacını basını yolarım haaa benı tutt ben veryım o kg yu o degıl tamammıanammm kız seni nasıl atlar bu duygu ercem senin pisikolojini bozmak için yapmıştır rekabet varya aranızda,,,
aman sıkı tut ver bak öl diril bu hfat 3-4 kilo ver
çokmu attım be...
yok oyle pesın pesın once ekmek sonra kofteeduygu yürüyüşe gidecemm bugünn benide sevv tamammıııı canımm
aha aha ahaaaa cok bılmıssminnakım kendini bilimsel konulara adamış destan yazmış yukarda..madde madde
hey yavrum heyyy bilim kadını...leptin hormonunu bilem minnak buldu...
tamam kavga etmeyin ikinizide idare ederim 4 e kadar yolu var...
anammm kız seni nasıl atlar bu duygu ercem senin pisikolojini bozmak için yapmıştır rekabet varya aranızda,,,
çokmu attım be...
anammm kız seni nasıl atlar bu duygu ercem senin pisikolojini bozmak için yapmıştır rekabet varya aranızda,,,
çokmu attım be...
ben hatirlamiyorum o topigi:44:
neyse sonuca ulasmissin sende benim gibi,darisi diger arkadaslarimizin basina
ahaa bende yapiiim malum benımde tuvalet sorunum var...
düşüp düruom yaaa. hasta etti benı bu kk aaaaaaaa
gecırmeme ramak kalmıstı ne dıon sen...
evet valla motive oldum makarnayı yıyınce heee. tartı bıraz yukseldı ama olsun valla hıç pişman değilim. ohh be rahatladım.. 1 ay bu gazla gıderım ben.
kızalr ibrahım saracoğlunun bı kurune basladım.
3 yaprak beyaz lahanayı yarım lt kaynayan suya tıosun. 3 dk haslanıo. 25 dal maydonoz atıosun. onlarda 2-3 haslanıo.
sonra içine lımon sıkarak ıcıosun.
tadı guzel limonsuz ıcılmıo tabi. zayıflamasamda lahana ve maydonoz iltihap söktürücü varsa bısey gıder :)))
aaaa ne manyak kadınım ben ya nasıl unuturum senı gozumun nuruuu
bene bak gelırsem oraya sacını basını yolarım haaa benı tutt ben veryım o kg yu o degıl tamammı
yok oyle pesın pesın once ekmek sonra koftee
aha aha ahaaaa cok bılmıss
ben gozdeyımm hasıkı sultan
flower kızz hiç sesin çıkmıyor...düşünüyomusun ohalde varsın katıl bizee.....
canan karatay öğrencımdiminnakım kendini bilimsel konulara adamış destan yazmış yukarda..madde madde
hey yavrum heyyy bilim kadını...leptin hormonunu bilem minnak buldu...
hasekilerin sonunu goruosun cicim....kontes benım tamam mııı
tamam kavga etmeyin ikinizide idare ederim 4 e kadar yolu var...
olabilir bak aklıma gelmemişti bu taktik
haftada 4 kilo verilirmiki acaba pazar günü hiç bişi yemesem nasıl olur
nasılsa pazartesi dominusu kapatçam ne varsa yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?