Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

valla bilemedim ki canımcım dakikada ortalama 8 kalori dedi. amaaan her neyse biz yapalım da elbet işe yarar

hadi öpüldünüz şekerler

canım çok teşekkür ederim iltifatlarınız için okudum okudum kızkançlıktan çatladım yiyip yutmuşunuz birbirinizi

feslı sanahayranım sekerımmm tertıplı olmana anac olmanaa herseyı bılmenee ıdeolumsunn

bende senin azmine hayranım kızz yemek bile yemiyorsun valla canım elimden geleni yapmaya çalışıyorum okuyorum sürekli bi takvim yaprağını bile okumadan geçmiyorum üniversite kısmet olupda istediğim bölümü okuyamadım hala açık öğretim devam ediyor ondanmıdır nedir herşeyi bilmek öğrenmek istiyorum salçamı reçlimi turşumu çorbamı makarnamı eriştemi yani yapabilceğim herşeyi kendim yapmaya çalışıyorum dünkü okuduklarımdan sonrada iyi bi sütçü bulursam sütümüde alıp yoğurdumuda yapacağım

evet canım kızımla ilgili bi problemim var rabbim yardım etsin

Maşallah diyelim..

Tamam canım çok sagol...Eee bizde aktardan aldık napalım...Otcu fesli zaten iyi oldugun nickinden belli kuşum öpüyorum

Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık..
harbiden bi otçuluk var bende

hepinize teşekkür ederim seviyorum sizi beee

sana 40 bin kere maşallah diyorum yüzünk adar gönlünde şahanee eşin çok sanslı vallaa senin gibisi çok azz ideolum benim keşke izmirde yaşasann senden çok şey öğrenirdimmm bende ilkkez tarhana yaptım feslim kendi tarhamı yaptım hemde yarım kgdan malzemelerrr den yaptımm az oldu ama denemek için az yaptımm buıl çok yapcam salça denicem reçeller yapcam artıkkuzey büyüyorrr çünkü yesin paşam valla yazınn çok şey öğrencem senden ona göreee ha şimdiden hazırla kendni birde senden ricam varr bana neyi ne zamanyapmam gerektiğini söyle mesel çilek zamnı gelcek ilkk reçel vakti geldiğinde duygu almaya başla reçel zamanı dee domates zamanı salçanı yap dee tememmi kardeşimmm valla sana hep ALLAH RAZI OLSUN DERİMM ee bundan iyi karşılıkmıolur dimi

tamam canım inşallah bundan sonra sürkli görüşürüz bende sana bildiklerimi öğretirim benimde senden öğreneceğim çok şey var eminim zaten bir sefer yapsak gerisi gelir ondan sonra sende herşeyini doğal yaparsın yaa insanın evde yapamayacağı şey yok sucuk pastırma eski tip besleniyorum :):) mesela ewskiden eti kemiği kuruturlarmış ya bende hep kuruturum yemeklerde harika olur tadi :):) tabi bunları yaparken annem en büyük yardımcım :):) herşeyimizi onunla beraber yaparız ben anneme dua ederim her pişirdiğimde sende bana edersin :):) yaptıkça gönderirimde sana :):)

evetttt

85 oldumm canımm amaa sana söyliyemedimm değiştirelimm diyeee

mavişşş kucakk isteyipp duruyorrrr,
ercede tanıyorr demekk seniiii sevindimmm
degistirdim cnm bnmmmm
cnm bnm kizimda ole yapardi gece kalkar aynanain karsina gecer avazi ciktigi kadar aglardi biryerlere bakardi hep okudum
biz gebe kalmaya calisanlardandik cnmmm karabibnerin dedigi baska topikkk super anneler topigii

SAG OL TATLIMM YAAA OP BENIM ICIN YIKADIKTAN SONRAA PRENSESI

Öpmem mi kokulu kokulu canım boncuk diyorum ama renkli gözlü değil :) Simsiyah gözleri saçları var böcüğümün..

Hoşgeldin canımcım..Keyfin nasıl ???

Senin diyetinde farkıymış hımmmmHadi bakalım hayırlısı olsun...Şuanda kaç kilosun?[/QUOTE]
cnm 74.4 den 72.3 se dustum iyi gidiyor cnmmm
aluem cadiyla ugrasiyor cnm bnmm valla kilo vermeye karar verdim kist cikinca iki ay ara verdim calismayaaa
anam gurbet ablamda burdaymis
hosgeldin ablammmmmm
hosbulduk guzelimmm
kız ozamannnnnnnnnnnn siz benii tanımamışsınızz bende gurbetle ordan tanışıyorummm

eeeeeeee oğlanıı nasıll buldumm sanıyorsunuzz 2 kızdann sonraa

kızlarr benn sizii niyee bilmiyorumm yaaa
bende çokk yazdımm ordaaa amaa demekk aynıı zamanda yazışmamışızzz

gurbet ablanin hangi topigine yazmistin canim,ben onunla nerdeyse iki senedir tanisiyorum,bende seni hic hatirlayamadim,eski dostlar diye bi topigimiz var su anda orda yine yazisiyoruz

gebelikk bölmünde farklı guruplarda yazışmışızz canımm benn süper anneler topiğindeydimm
benn tanımıyorumm onları
benimm tanıdıkları orkidem,tomblilu,teravet

etmezmıyım cnm hemde cok ederımmm sag ol cnmm yasımdıden ALLAH razı olsun dıyorum bılemm yaptıklarımın hattakıvamının resmını ceker yollarım sanabakarsın oldumu olmadımı ona goree yaparımm hattaa

büyük bir üzüntüyle itiraf etmeliyim ki 1 paket bisküviyi yediim sonra da leslie 5 mile yaptım. ama youtubede 4 partını buldum sadece, umarım 4 parttır. toplam 50 dk filan sürdü inşallah tamamlamışımdıır.

off of bu yemelere hiç engel olamıycam ben ömrümün sonuna kadar uğraşıcam böyle

ah be cnmm kaldır at bunları eve fetı form pirinç patlağı al diet biskuvi al göznün önüne yeşil elma koy neyse sağlık olsunn acıasını çıkar bunlarınn

herkeze iyi hafta sonarı p.tesi günü tartı gününde görüşürüz ara ara uğrarımm hanımlarrr

ah be cnmm kaldır at bunları eve fetı form pirinç patlağı al diet biskuvi al göznün önüne yeşil elma koy neyse sağlık olsunn acıasını çıkar bunlarınn
olmuyor işte bizim eve alınır hep annemle ablam çok sever ve yerler onlar yedikçe ben de tutamıyorum ki kendimi

herkeze iyi hafta sonarı p.tesi günü tartı gününde görüşürüz ara ara uğrarımm hanımlarrr
görüşürüz canım kendine iyi baak

selam kizlar iki gündür baglantim yoktu, bugün babamin dogum günuydü pastayi ben yaptim, ak$ama az yemek yedim ve bir dilim pasta yedim, bunun haricinde kendimden son derece memnunum :)

günaydınn herkesee hayırlı günler olur inşallah açılı ben yapayım bugün :)

dünkü menüm
uyunınca ballı yarçınlı çay
sabah yumurta 1 dilim ekmek yarım domates 1 zeytin
ara havuç
öğlen 1 kaşık güveç 5.6çiçek haşlanmış karnabahar 1 dilim ekmek
ara çerez kasesinin yarısıyla kfleks
1 ısırık çikolata
akşam 1 tabak kurufasülye yarım dilim ekmek 5 tane acıbiber turşu 1 arpacık soğan 1 bardak ayran

2 litre su
7 bardak çay
1 bardak süt
2 bardak ballı tarçınlı çay
2 türk kahvesi

100 oklava 100 tvister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…