- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #6.021
[/I]
Bu arada sende erkek fatmaymışsın..O yüzden şimdi hazır cevapsın[/I].:18:
wallamııııısen de zayıfla diye bi site var baktım ordaki hesaplamama göre 340 kalori yakıyomuşum 5 mil ile.
[/I]
Bu arada sende erkek fatmaymışsın..O yüzden şimdi hazır cevapsın[/I].:18:
ben 100 kalori ble yakmiyom o zaman
hOŞGELDİN CANIMCIM VALLAHİ KONTES MÜTHİŞ İYİKİ GELDİ..SORMA GİTSİN MAKARNA YİYESİM VAR ACAYİP MİNNAK SAYESİNDE..
DİYETTEYKEN AKLIMDA YOKTU HİÇ..
VAY VAY BÜYÜLEYİCİ KONTES GURULA SUNAR..
ÜERİNE PUL BİBERLİ YAGLI SALÇALI SOS OF OF YEMEDE YANINDA YAT
KIZLAR BEN ERKEN ÇIKIYROUM BUGÜN PAZARTESİ GÖRÜŞRÜÜZ İYİ AKŞAMLAR..
wallamııııı
hOŞGELDİN CANIMCIM VALLAHİ KONTES MÜTHİŞ İYİKİ GELDİ..SORMA GİTSİN MAKARNA YİYESİM VAR ACAYİP MİNNAK SAYESİNDE..
DİYETTEYKEN AKLIMDA YOKTU HİÇ..
VAY VAY BÜYÜLEYİCİ KONTES GURULA SUNAR..
ÜERİNE PUL BİBERLİ YAGLI SALÇALI SOS OF OF YEMEDE YANINDA YAT
KIZLAR BEN ERKEN ÇIKIYROUM BUGÜN PAZARTESİ GÖRÜŞRÜÜZ İYİ AKŞAMLAR..
valla bana az geldi yanlış olabilir diye düşündümm 5 mile 8 km eder 340 kalori az
civciiiiivvv kız az degılsın sende heeeepul bıberlı salcalıı sos heee. barı yogurtta sarımsaklı olsun
acıktım canımda kapiçino çekti...
kuzum bana da fazla geldi.
ben 5.5 km hızla yurudum bugun 40 dk 100 kalorı yaktım
hızlıca 3 km yürüdüm yani.
valla bana az geldi yanlış olabilir diye düşündümm 5 mile 8 km eder 340 kalori az
ay bende makarnayı pilav gibi yaparım az kızartırım suyunu çeker üstüne yağlı koyun peyniri rendele üstünede pul biber allahım ...bal börek kuzu tandır bana o derece yani...
offf offff bende böyle yapıyorum makarnayı bide tereyağı erittimmi şahane olur
bizim köpeğimiz bile bayıldı tadına
ben kıymalı, mantarlı, domatesli, tavuklu yerım. dördüde farketmez. 4 sekılde de bayıla bayıla yerımay bende makarnayı pilav gibi yaparım az kızartırım suyunu çeker üstüne yağlı koyun peyniri rendele üstünede pul biber allahım ...bal börek kuzu tandır bana o derece yani...
kosu bandında kalorı kısmında gostrenı soyluorum ben kuzucum. 480 kalorı cok degılmı 1 saaatte. yanı ben kosmaya yakın yuksek hızda yurudum. 6 km hızla koduorum hafıften kosu bandında. ben 5.5 km hızla yurudum.peki canım kilona göre mi hesaplıyorsuun ben kendi kilom ile hesapladım ama ne kadar doğrudur bilemiycem
tempolu yürüyüş ile saatte 480 kalori filan yakılır demişti spor hocam
bencede hata varr yaa olurmu öyle sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?