Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

sen de zayıfla diye bi site var baktım ordaki hesaplamama göre 340 kalori yakıyomuşum 5 mil ile.
wallamııııı
[/I]
Bu arada sende erkek fatmaymışsın..O yüzden şimdi hazır cevapsın[/I].:18:

oglum bir yana dunya bir yanaaaaaaaaaaaaaa ilerde gorcez kim hayirli kim hayirsizzz[/QUOTE]
hayırlı salih ve de saliha evlatlar olurlar ınsaAllah bebegem hepimiznki.

görüşürüz şekeriim valla benim bile çekti canım makarnaa
wallamııııı

valla ya az geldi banaa

Son düzenleme:

civciiiiivvv kız az degılsın sende heeee pul bıberlı salcalıı sos heee. barı yogurtta sarımsaklı olsun

ay bende makarnayı pilav gibi yaparım az kızartırım suyunu çeker üstüne yağlı koyun peyniri rendele üstünede pul biber allahım ...bal börek kuzu tandır bana o derece yani...

duyguuuu kız çatlatma adamı nere gittin...alıngan küçük kalimerom benim...
kuzey kakasını yapmamıştır inşallah...genelde bezleme arası veriyonuz...

ay bende makarnayı pilav gibi yaparım az kızartırım suyunu çeker üstüne yağlı koyun peyniri rendele üstünede pul biber allahım ...bal börek kuzu tandır bana o derece yani...

offf offff bende böyle yapıyorum makarnayı bide tereyağı erittimmi şahane olur
bizim köpeğimiz bile bayıldı tadına

burada laflarken aklıma geldi benim mahallemde malatyalı arkadaşım var gittim ondan siyah kayısılardan aldım az öncede yedim 6 tane yuuuuhh bana ama napiyim patlıcam artık

ben kıymalı, mantarlı, domatesli, tavuklu yerım. dördüde farketmez. 4 sekılde de bayıla bayıla yerım

peki canım kilona göre mi hesaplıyorsuun ben kendi kilom ile hesapladım ama ne kadar doğrudur bilemiycem
tempolu yürüyüş ile saatte 480 kalori filan yakılır demişti spor hocam
kosu bandında kalorı kısmında gostrenı soyluorum ben kuzucum. 480 kalorı cok degılmı 1 saaatte. yanı ben kosmaya yakın yuksek hızda yurudum. 6 km hızla koduorum hafıften kosu bandında. ben 5.5 km hızla yurudum.
bencede hata varr yaa olurmu öyle sey

azmı cok mu duygu? bana fazla geldı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…