Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ayyy civcivim hıc o acıdan bakmamıstım Allah ıyılıgını versın
bende cok guleryuzluyumdur, suratsız tiplere uyuz olurum. he ilk tanıstıgım ınsana da sureklı sırıtmam ama. ciddiyimdir. mesafelıyımdır.

bende kilo bildirimi yapayim, dün ak$ama dogru adet oldugum için düne göre bugün +500 çikiyorum
geçen hafta 68.2
bu hafta 68.00

yani 3 hafta öncesine kadar çok kilo aldigim ortada...

gözüne soktum zaten tartıyı bağır çağır bbaaaaaakkkk kaç kiloyum diye bu arada dün eski arkadaşları gördüm süzülmüşsün dediler bayıldımm yeni bir ay başladı benim için bakalım bu ay da ne kadar vereceğim 4 versem öpüp başıma koyacağım

ya günün konusuna cevap vereyim insanların yüzüne gülüp arkasından konuşanlar bir de bilmiyorum sizin karşınıza çıktı mı iyi mi kötü mü olduğunu anlayamadığınız insanlar vardır onlardan nefret ediyorum neysen o olacaksın ya iyi ya kötü

maşallah tebrik ediyorum seni canım şişkinlikte gitse 1.700 çok çok iyi

ayy canım kıyamam 10 gün allah korusun o ne ya
ballı sıcak su kabızlıga iyi gelir canım ama senin gibi çok aşırı kabızlığa fayda edermi bilmem:26:
aklınızda olsun kızlar ballı sıcak su kabızlığa(sıcak su balın bazı faydalarını öldürüyormuş ama bunda ben sıcak olarak kullanıyorum)
ballı su(soğuk normal) ishale iyi gelir

gamzecim benim tartı dijital değil ayrıca hiç resim koymadım onun için çekmedim
79 geldim sabah ben sen kazanmışsındır diye düşünüyordum sevindim kazandığıma

canım sende topiğimize iddayı kaybettim yaz canım kocaman kabulmü

devamlı kepek ekmek mi yiyosun canım ondan olabilir mi

allah şifa versin canım

ben de herşeyi üstüne alınan bir gün iyi ertesi gün surat asan insanlardan hiç hoşlanmıyorum
ama ne yazıık ki etrafım da bir kaç tane görüşmek zorunda olduklarım var

ayrıca kalp kırmaktan kormayan insanları sevmiyorum.

haklısın canım ne düşündüğünü anlayamazsın o insanların suratına güler ama kızmıştır çok zor böyle insanla geçinmesiii

ben iki yuzlu arkadam laf soyleyenler esınır oluyorum dedikodumu yapanlara olmayan seylerı olmus gıbı anlatanlara sınır oluyorum birde patavatsızları sevmıyorum kendı esprı sakayaparken seslerı cıkmayan ama sen saksına bırsey soylesen ustune alınıppta ertesı gun surat edenler ahh ahh yokmu onlarrrr cok kızıyorummm
rakıbemı en içten sekılde tebrık ediyorum harıkasın kestanesekerım guzel rakıbımmmm hakkıyla kazandın 78 i gorerek tekrar tebrık ediyorum darsı haftaya basıma dıyorummmmmmmmm senıde kocaman öpüyorummmresım cekmen sart değil canım soz senettır ben kendı durumumun vahımlıgını ortaya koymak ıcın cektım cnm

Son düzenleme:
iddayıııı kaybettimmmmmmmmm kızlarrr
bu haftaki kazanan güzel rakibem kestane şekerim tekrar tebrik ediyorum canımiçi
[sıze=3][/sıze]

Son düzenleme:
iddayııııııııııııı kaybettımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
iddayıııııııııııııııııııııııııııııııııı kayebttimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:

sağolasın canım ama 600 gr verdim 79 oldum geçen hafta 79.6 dı
ben de seni öpüyorum tatlım sen düzel bir kaç güne normal rakamlara inersin şekerim

bu haftaki kazanan güzel rakibem kestane şekerim tekrar tebrik ediyorum canımiçi
[sıze=3][/sıze]

sağolasın canım ama 600 gr verdim 79 oldum geçen hafta 79.6 dı
ben de seni öpüyorum tatlım sen düzel bir kaç güne normal rakamlara inersin şekerim

saol canım benım inş. bakk allah söylettı demekkı haftaya 78 i goruzeksın eyvah yandım ben 1 kiloyu garantııledın sennn cok calısmam lazım cokkkk

Tam alıntı yaptım tek tek sayfa gümledi sinir oldum kapadım neti...Şimdi gerigeldim ay çalışamıyorum aklım burda..Bu arada dr aradım yarın akşam üstü gidiyorum....Hadi ordan minnağım bilinçli espiriler yapıyorsun aklın yemeklerde bizleride yoldan çıkartmaya çalışıyorsun seni gidi
Suratsız tiplere sinir olurum baş köşede 5 karış suratla otururlar ya bende üzerime alınırım yok sana değil onun yapısı öyle derler ayar olurum...Çekemem

[sıze=3][/sıze]

Kestane şekeri tebrik ediyoprum seni
Gamzem senin şuanki TEK derdin kabızlık benim bir ark.dr kontrolunde kılo veriyordu kabızlık için dr hap vermişti karın agrısı yaşıyordu kadıncagız....Sende eczaneye bir sorsan ya canım...Aslında Duhalac faydalı ama dr sormadan bişey alma...

Son düzenleme:

canım benim ya merak etme kurtulacağız bu sorundan. benim haftaya salı boş günüm sadece. onun dışında okulum var gidemem o yüzden. salı günü doktorla konuştuğumuz her şeyi anlatırım sana. konuşuruz. beraber bu sorunun üstesinden geliriz.

hatta facebook kullanıyorsan ekleyelim birbirimizi. tabii herkes için geçerli bu. eklemek isteyen olursa özel mesajla gönderirim linkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…