Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar ben çıkıyorum gideyim süpürge tutmam lazım çok iş var öğleden sonra görüşürüz inşallahhh ALLAHA emanet olunn

bıseymı kullanmaya basladın kız :))

yok kız öyle bişey değil allah korusun boğaz tutmak ve spordan başka diyet yöntemlerine karşıyım...
zaten hayatımda 6 sene evvel zayıflama hapı denemişliğim var az kalsın moron oldum..

neyse alsana günün espirisi
ankaralıya sormuşlar 3G nedir diye
demiş,
gar-gış-gıyamet....

günaydın arkadaşlarım
kilo verenlere kocaman bi tebrik konduruyorum
duygu ve erceyi merakla takip ettim bütün haftasonu duyguyu vede erceyi tebrik ediyorum
fesleğenim çok geçmiş olsun şarküteride satılan anaç tavuklardan alıp suyuna limon sık iç (anaç tavuk olacak piliç değil)
ercecim annene geçmiş olsun
ha bu arada bende de vc problemi var u hafta 65,5 geldim cuma günü 64,7 yi görmüştüm

bak bak iğrenclıge bak
Sevgilin seni terketmişse rahat bırak, dönerse senindir. lahmacunsa benim böğğğhhhh

günün konusuna gelince kendi gibi olmayan insanları sevmem yalaka ve duruma göre hareket edenlerle dönekleri sevmem
bana göre bi insan neyse o olmalı bende sarı civciv gibi dobrayımdır bana göre kötüyse kötüdür

Duygucum katılıyorum sana bu tarz agır eleştirileri hepimiz bazen hakediyoruz...Ben kendi adıma söylüyorum ben düzensiz beslenmekle aynı yerimde sayıyorum 2.ayda 10 kilo veren ben şuraya bak 2 ay oldu aynı kilodayım....Birazdan arıyorum dr c.tesi kesinlikle gidiyorum fırça yiyeyim biraz...

Son düzenleme:
minnak senin yaptığın bu espriye kim inanır

kadir inanır (al sana Başka böööğğğ)

ayhhh valla delı oluorum oyle seylere
bizim matematik hocası vardı sevmezdim hiç. kadının 2-3 sene boyunca agzından bence tek dogru laf cıktı. "espri zekanın zekatıdır" kesınlıkle dogru yani... ınsanın zekası esprilerle dogru orantılı bence. adama bak yaa dönerse senın lahmacunsa benım demıs. ıyhhh IQ fakiri

iyi espiriler ozaman size....

kızlar ben çıkıyorum gideyim süpürge tutmam lazım çok iş var öğleden sonra görüşürüz inşallahhh ALLAHA emanet olunn

kesin biseyler yapiyosun sen ,banada yaz özelden yapilacak biseyse bende yapiyim

Banada banada bende isteremmmmm

sabah sabah hayranım sizeeeeee

Hoşgeldin canım....Arkadaşların toplu derdi bu canım wcccccccc toplucana çözüm bulmak şart....Potim geçenelrde sinamekiden bahsetmişti..Feslide ballı ılık su demişti bilgine.

bak bak iğrenclıge bak
Sevgilin seni terketmişse rahat bırak, dönerse senindir. lahmacunsa benim böğğğhhhh

Aklın fikrim bogazda yahuı espiri yaparkene bileeeeee süpersinnnnnnnnnnnnn

minnak senin yaptığın bu espriye kim inanır

kadir inanır (al sana Başka böööğğğ)

Çoğu susanlar sinsilikten susarlar eminim....Aaa birde huyu geregi hep surat asanlar varya onları unutmamak laızm..Çevremde fazlaca var malesef.....Tavır koysam suçlu ben oluyorum neymiş huyları öyleymiş her insan farklıdır diyorlar.
Ben yapım geregi güler yüzlü insancılımdır...O yüzden suratsızlara tahammulum yok..

güzellllllllllllllllllllll
ben çok seçiciyimm gözlemlerim sonrak arar veririmm ama bu konuda çok akıllıyımm hani derler ya insan sarrafıyım az ama öz olsun diyenlerdenimm
ne güzel ya ben o konuda çok yanıldım. dost kazığını çok tatmışlığım var bu yaşımda.

ya canım bak sakın. önermiyorum kesinlikle. geri aldığın kiloları gördükçe, bu diyetleri insanı ileri değil geriye götürüuyor.

ahh ahh. o kadar haklısın ki. ben de sana katılıyorum kesinlikle. ama işte öyle yürümüyor benim için. mesela sana katılıyorum şu an, karar veriyorum sağlıklı beslenicem diyorum. ilk 3 gün 5 gün 1q hafta belki 1 ay düzgün gidiyor bu. sonra devamı gelmiyor işte. forumda da var yeme bozuklukları diye bi topic. orayı okudum da aynı benim yaşadıklarımı anlatmışlar. bundan kurtulmak zor. psikolojik bi yardım almadan da kurtulabileceğimi sanmıyorum.

supersin yaaaa

bencede artik gitmen lazimmmm

bende kendini üstün gören kendini çok öven çok fazla konu$an insanlardan nefret edeirm

geçmi$ olsun canim

buda çok guzel bence

oy oy guzel bir ceza!!!

aaa demekki giden kilo degilmi$, canim benide haberdar et psikiatr ne dicek ok merak ediyorum

haklısın canım daha dikkatli olucam bundan sonra

ama tatlıdan uzak durmak benim için o kadar zor ki. tatlı hayat demek benim için.

aynen canim benim içinde tatli nefes demek su demek, seni birtek ben anlarim

aaa demekki giden kilo degilmi$, canim benide haberdar et psikiatr ne dicek ok merak ediyorum

aynen canim benim içinde tatli nefes demek su demek, seni birtek ben anlarim

evet canım suymuş giden ama dersimi aldım valla. yok öyle şok diyetler artık.
merak etme tatlım, gidince yazıcam hem burda hem de diğer topicte. başka insanlar da yararlanmış olur.

canim farkettinmi pêrsephonecik ayni benim gibi? bizi kimse anlayamaz, bizimki artik bir hastalik olmu$ resmen bagimlilik, vallahide billahide ne kadar motive olsam, neredeyse her$eyimi feda ederim diyetin ortasinda bir liokma $ekerli $ey yemek için, ne bileyim $eker bagimlisi olan anlamaz "yemem o kadar" diyemiyor insan çünkü bu tatliyi arzuluyor insan, ben kendi adima söyliyeyim 1 veya 2 gün $ekerli bir $ey yemeyince resmen evin içi kek, baklava kurabiye nutella kokuyor gibi geliyor bana hatta kapiyi açip kokluyorum kom$umu yapmi$ diye ama yok sadece bana öyle gelmi$!!

yemin ederimki ben sigaraya ba$lamayi ciddi ciddi dü$ünüyorum sadece $ekerden uzakla$mak için, $eker arzusu benden daha güçlü, evet di$arda gördügüm incecik kizlari hep kiskaniyorum ama bu beni her ne kadar motive etsede, $ekerden vazgeçemiyorum, hayatimda bana zevk veren tek $ey o

benim bir psikolog yardimi almam lazim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…