Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Yarın drumdan spor yapabilirsin diye izin alırsam duygu bende varımmmmmmmmmm hergün spora şuanda bilinçsizce yapmak istemedim yagları kas yapmamak için :))

merhabalar
bugun artik silkelenip su manyamis depresif halden cikmaliyim diyorum duygucum bu ara hic paylasim yapmadim isterseen listeden cikarabilirsin canim.sonucta burasi istikrar gerektiren biryer. kilo bildirimim 57.9 ciktim.ara kablom yok foto ekleyemiyorum ama unutmayayim esimin tel den biara cekip bende yukleyebilirim.
gecmisi okuyamadim kim kazandi erce mi duygu mu?

iddayıııııııııııııııııııııııııııııııııı kayebttimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ahaaaa gamze kaybetmiis gerci konstpasyon varmis.uufff cok fena oluyor ben de hafta ici oyleydim kayisizeytin yagi salata derken tika basa yedigim birgun bagirsaklarim calismaya karar verdi

saol tatlımmmm bugunude gecıreyım yarın sabahta cıkmazsam ılk ısım eczaney gıtmek olucak bugun kayısıya vurdum kendımı inş. sonuc alırımmm

kizim uyurken dip köse temizlige basladim,carsaflari söktüm,yatak altlarini sildim,simdi koltuklari silecegim,bir bes dakika dinleneyim dedim,bakiyim bensiz ne kaynatiyosunuz diye bakmaya geldimcok kaynatmayin ha

Son düzenleme:
ahaaaa gamze kaybetmiis gerci konstpasyon varmis.uufff cok fena oluyor ben de hafta ici oyleydim kayisizeytin yagi salata derken tika basa yedigim birgun bagirsaklarim calismaya karar verdi

kaybettım canım yaaaa olsun haftaya artık veririz kılocuları bende zeytın yagıkayısı portakal derken yiyip duruyorum bı sonuc alamadım dahaaa

Oh sonunda çok şükür çatlağım 57,9 sun hala neden zayıflamak istiyorsun anlayamadım...Yeterli değilmi bu kilo boyuna göre ??

sürekli kilo alınca çatlaklarım azdı tabii. göğüslerim çatlak çatlak olduu doktora gittim geçen de bi krem önerdi. onıun siparişini verdim az önce. ay inşallah işe yarar ya, kurtulması çok zormuş ( var mı daha önce çatlak kremi kullanıp sonuç alanlar?

kizim uyurken dip köse temizlige basladim,carsaflari söktüm,yatak altlarini sildim,simdi koltuklari silecegim,bir bes dakika dinleneyim dedim,bakiyim bensiz ne kaynatiyosunuz diye bakmaya geldimcok kaynatmayin ha

Ooo potim maşallah kolay gelsin.....Ooo bugün bayaga spor olur sana hızlandırılmış halde..Ben kızıma biri bakmadan işe dalamıyorum.......Annem geliyor kıza bakıyor ben işimi yapıyorum....Yoksa peşimde geziyor emekliyerek sulara dalıyor yada olmadık yerde yakalıyorum.

sağol canım

canım ya hayranım sana bu kadar yiyipde senin kadar kilo verenini görmedim normalde neler yiyosun kim bilir
900 gr vermişsin ne güzel 1 kilo nerdeyse daha ne olcak bide listeden çıkar diyo bide Allah Allah

duygu kazandı canım

kaybettım canım yaaaa olsun haftaya artık veririz kılocuları bende zeytın yagıkayısı portakal derken yiyip duruyorum bı sonuc alamadım dahaaa

gamzecim normalde spor yapıyomuydun hatırlamıyorum ama ben leslie ilk başladığım zamanlar yaparken bağırsaklarım çalışmaya başlıyordu
varsa videosu yapsana canım belki faydası olur

ohh iş güç bitti yemek hazırlandı yendi biraz sindireyimm sporaa lesli yaptım eliptik yapcam daha mekiklerim var en fazla 200 kalorilik bir çorba içti birde bol yeşillikli salata limonlu tuzsuz yağsızz ekmek yok kahvaltı dışındaa

Oh sonunda çok şükür çatlağım 57,9 sun hala neden zayıflamak istiyorsun anlayamadım...Yeterli değilmi bu kilo boyuna göre ??
naaann cik ciik naber?senden bana bulasti bu aglamakli ucmusluk hali.ooofff yaa bugun hele de simdi iyiyim ama.valla dun oyle bi kahvalti yaptimki cumartesi misafirden kalanlarla catlayacaktim zorum ne bilmiyorum neden o kadar yediysem.sonra tartildim60.6 ciktimne kadar yedim anlayin yaani.sonra aksama kadar zaten acikmadimn ama hani metabolizma yavaslamasin diye yiyoz ya1kasik pilav 2 lokma tavuk ve bol salata aldim ama yiyemedim bogazimdan inmedi valla.ilk defa gun icinde sirkeli su ictim 3 kupa yesil cay ictim yatmadan yine sirkeli su amaaaan catlayiverecektim tovbe yaa millet yemek bulamiyor ben onumde kilere saldiriyorum bi azginligim var ama hadi bakalim hedef 55 sekerim ama ilk ay verdigim hizla gitseydim coktaaan bitmisti.sende doktora gitcekmissin hade bakalim seninle yarisasim var aslindasporda yapacakmissin ya

ismi nedir?

zsaa dayakmı istiyorsunn sen 3 günlük insanmısın ben seni sileyimmm aşk olsun duymamış olayımmm

sağ ol cnmm anam herkez kabızz ne oluyorrr böyleee
ay birde öyle kişiler var dimi
diyorum hep sporsuz olmaz demiyorum ki 1 saat 5 dk da olsaa günde 2 kere yapın ama hareket şarttt
fındığım gelmişşş
buldunuz biribirinizi ahaaa leyya dayak istiyon sen galiba sigaraya başlıcan haaaa oraya gelirsem saçını başını yolarım seninn
bende kilo bildirimi yapayim, dün ak$ama dogru adet oldugum için düne göre bugün +500 çikiyorum
geçen hafta 68.2
bu hafta 68.00

yani 3 hafta öncesine kadar çok kilo aldigim ortada...
tebrikler 200 gr bile vermenn beni mutlu etti şekerimm
yani 84.700 olmuşum

ayy ne şahsizyetsiz insanlar vardimi
maşallah tebrik ediyorum seni canım şişkinlikte gitse 1.700 çok çok iyi
tşk ederim evet şişkinlik et büyük etgendi
tebrik ederim seni kız sen baya bi fena çıktın benim cezama bAK SENİNKİNE BAK AYY KIYAMADIM BEN ERCEYE BİR ANDAAA BİR DAHAKİNDE BU KADAR İYİMSER OLMUCAMM BENDEE
AHA EVET BAZI İNSANLAR VAR İŞTE BU PATAVATSIZLIKTAN GELİYORR KALP KIRIYOR FARKINDA BİLE DEĞİLLL ÇOK KOLAY KALP KIRIYOR BİRDE KIRAN O DEĞİLMİŞ GİBİ KONUŞUYORRR KIL OLUYORUM BÖYLELERİNEE
İVET CNMM ERCEMDE DOBRA DOBRA SÖYLEDİİİ BEN BURDA HERKEZE GÜVENİYORUM
iddayııııııııııııı kaybettımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
YAZIK SANA YAAA KIYAMAM SANAAAAAAAAAAAAAA
:)))))))))))))))))))))))))9
Yarın drumdan spor yapabilirsin diye izin alırsam duygu bende varımmmmmmmmmm hergün spora şuanda bilinçsizce yapmak istemedim yagları kas yapmamak için :))
ŞİMDİ SEN BANA BİLİNÇSİZMİ DİYORSUNN

OHHHH ELİNE SAĞLIK POTİM BENİMM GEL KAHVE İÇELİMMM

Ah ah sen bana bakma şekerim ben hala aglagım....Sabah kalkıyorum agzıma 1 lokma atamıyorum keyifsizim hala ama düzelmeye çalışıyorum..Kendime kızıyorum disiplin gitti sık yue az ye diyorum kendi kendime ama duygusallık geliyor aklıma tıkanıp yiyemiyorum.Şekerim senin kilonla benim kilom arasında maşallah 10 kilo var benle yarışacaksın...hıııh havan batsın yiyor yiyor bize hava atıyor....Gör bak 55 kilo olacağım...

ŞİMDİ SEN BANA BİLİNÇSİZMİ DİYORSUNN

Yok efendim size bilinçsiz demek ni demekkkkkkkkkkkk
Ama senin kadar spor yapan yok topikte acaba yaglarını kas yapıyormusun diyede aklımdan geçmiyor değil hani..

saol tatlımmmm bugunude gecıreyım yarın sabahta cıkmazsam ılk ısım eczaney gıtmek olucak bugun kayısıya vurdum kendımı inş. sonuc alırımmm

Gamzecim kendine eziyet etmesen yarayacak diyede herşeyi yiyorsun ee onlarda içeride birikiyor kız sancın oluyorsa bekleme bu akşamdan ecz ugra derim ben.Yarına rahatlamış olarak uyanırsın inş..İnşallah sonuç alırsın...
Kayısı haşlayıp suyuyla içsen canım ılık ılık sanki daha faydalı olur dogumdan sonra çok içmiştim....

flowercım ıyı yapmıssın kocana, akıllı olsun. motıvasyonunu bozmasın
leylaaaaa gelelim sanaaaa, okuyunca sinir oldum, sigaraya baslamak ne demek kız!!!! o sigarayı dilinde söndürürüm heeeee.... utanmadan yazıo bıde. sakın bıdaha aklından gecırme.
kestane sekerım sanada tebrıklerden bı demet cicim :)))
ercee topraaaam kocan gıdınce borek yıyemıceksın e bıde üzülürsün sonrada süzülürsün şekerim takma kafana
gamzecım sana da kıyamam yaaa sende verebılseydın keşkem..
civcivim sende üzülme artık yaaaa. teyzemın kızıda kardesı gıdınce cok aglamıstı eee noldu 6 ay sonra geldi sağ salim şükürler olsun.
zsacım hayata dönmene sevındım şekerim :))) silkelen kendine gel iice. sekerım sen gene cts kahvaltıda yemıssın o kadar ben ıftardan sonra yedım bak sonra dıorum dıkkatını cekerım. iftarı yedım bıde ustune 45 dk sonra kocamla börek ve cips yedim yuhhhh
karabiberciiimm nerdesın cicim kilonu yazıp kactın
kontes nerde yaaaa

pazara gıttım geldim. 1.5 saat yurudum dolandım.
yemek hazırlıcam sımdi.
bu arada dunku menüm:
tarhana corbası
2 tabak kabak+yogurt
kocacıgımada bezelye yapmıstım 1 kaşıkcık ondan aldım tadına baktım
200 mekik (50 tanesi capraz)
4-5 dk twıster
5-6 bardak su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…