- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #6.241
ahaaaa gamze kaybetmiis gerci konstpasyon varmis.uufff cok fena oluyor ben de hafta ici oyleydim kayisizeytin yagi salata derken tika basa yedigim birgun bagirsaklarim calismaya karar verdiiddayıııııııııııııııııııııııııııııııııı kayebttimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kestane şekeri tebrik ediyoprum seni
Gamzem senin şuanki TEK derdin kabızlık benim bir ark.dr kontrolunde kılo veriyordu kabızlık için dr hap vermişti karın agrısı yaşıyordu kadıncagız....Sende eczaneye bir sorsan ya canım...Aslında Duhalac faydalı ama dr sormadan bişey alma...
ahaaaa gamze kaybetmiis gerci konstpasyon varmis.uufff cok fena oluyor ben de hafta ici oyleydim kayisizeytin yagi salata derken tika basa yedigim birgun bagirsaklarim calismaya karar verdi
merhabalar
bugun artik silkelenip su manyamis depresif halden cikmaliyim diyorumduygucum bu ara hic paylasim yapmadim isterseen listeden cikarabilirsin canim.sonucta burasi istikrar gerektiren biryer. kilo bildirimim 57.9 ciktim.ara kablom yok foto ekleyemiyorum ama unutmayayim esimin tel den biara cekip bende yukleyebilirim.
gecmisi okuyamadim kim kazandi erce mi duygu mu?
kizim uyurken dip köse temizlige basladim,carsaflari söktüm,yatak altlarini sildim,simdi koltuklari silecegim,bir bes dakika dinleneyim dedim,bakiyim bensiz ne kaynatiyosunuz diye bakmaya geldimcok kaynatmayin ha
Kestane şekeri tebrik ediyoprum seni
Gamzem senin şuanki TEK derdin kabızlık benim bir ark.dr kontrolunde kılo veriyordu kabızlık için dr hap vermişti karın agrısı yaşıyordu kadıncagız....Sende eczaneye bir sorsan ya canım...Aslında Duhalac faydalı ama dr sormadan bişey alma...
merhabalar
bugun artik silkelenip su manyamis depresif halden cikmaliyim diyorumduygucum bu ara hic paylasim yapmadim isterseen listeden cikarabilirsin canim.sonucta burasi istikrar gerektiren biryer. kilo bildirimim 57.9 ciktim.ara kablom yok foto ekleyemiyorum ama unutmayayim esimin tel den biara cekip bende yukleyebilirim.
kaybettım canım yaaaa olsun haftaya artık veririz kılocuları bende zeytın yagıkayısı portakal derken yiyip duruyorum bı sonuc alamadım dahaaa
naaann cik ciik naber?senden bana bulasti bu aglamakli ucmusluk hali.ooofff yaa bugun hele de simdi iyiyim ama.valla dun oyle bi kahvalti yaptimki cumartesi misafirden kalanlarla catlayacaktim zorum ne bilmiyorum neden o kadar yediysem.sonra tartildim60.6 ciktimOh sonunda çok şükür çatlağım 57,9 sun hala neden zayıflamak istiyorsun anlayamadım...Yeterli değilmi bu kilo boyuna göre ??
ismi nedir?sürekli kilo alınca çatlaklarım azdı tabii. göğüslerim çatlak çatlak olduudoktora gittim geçen de bi krem önerdi. onıun siparişini verdim az önce. ay inşallah işe yarar ya, kurtulması çok zormuş ( var mı daha önce çatlak kremi kullanıp sonuç alanlar?
ismi nedir?
zsaa dayakmı istiyorsunn sen 3 günlük insanmısın ben seni sileyimmm aşk olsun duymamış olayımmmmerhabalar
sağ ol cnmm anam herkez kabızz ne oluyorrr böyleeegünaydın arkadaşlarım
kilo verenlere kocaman bi tebrik konduruyorum
duygu ve erceyi merakla takip ettim bütün haftasonu duyguyu vede erceyi tebrik ediyorum
fesleğenim çok geçmiş olsun şarküteride satılan anaç tavuklardan alıp suyuna limon sık iç (anaç tavuk olacak piliç değil)
ercecim annene geçmiş olsun
ha bu arada bende de vc problemi var u hafta 65,5 geldim cuma günü 64,7 yi görmüştüm
ay birde öyle kişiler var dimigünün konusuna gelince kendi gibi olmayan insanları sevmem yalaka ve duruma göre hareket edenlerle dönekleri sevmem
bana göre bi insan neyse o olmalı bende sarı civciv gibi dobrayımdır bana göre kötüyse kötüdür
diyorum hep sporsuz olmaz demiyorum ki 1 saat 5 dk da olsaa günde 2 kere yapın ama hareket şarttt
Duygucum katılıyorum sana bu tarz agır eleştirileri hepimiz bazen hakediyoruz...Ben kendi adıma söylüyorum ben düzensiz beslenmekle aynı yerimde sayıyorum 2.ayda 10 kilo veren ben şuraya bak 2 ay oldu aynı kilodayım....Birazdan arıyorum dr c.tesi kesinlikle gidiyorum fırça yiyeyim biraz...
fındığım gelmişşşsupersin yaaaa
bencede artik gitmen lazimmmm
bende kendini üstün gören kendini çok öven çok fazla konu$an insanlardan nefret edeirm
geçmi$ olsun canim
buda çok guzel bence
oy oy guzel bir ceza!!!
aaa demekki giden kilo degilmi$, canim benide haberdar et psikiatr ne dicek ok merak ediyorum
aynen canim benim içinde tatli nefes demek su demek, seni birtek ben anlarim
buldunuz biribirinizi ahaaa leyya dayak istiyon sen galiba sigaraya başlıcan haaaa oraya gelirsem saçını başını yolarım seninncanim farkettinmi pêrsephonecik ayni benim gibi? bizi kimse anlayamaz, bizimki artik bir hastalik olmu$ resmen bagimlilik, vallahide billahide ne kadar motive olsam, neredeyse her$eyimi feda ederim diyetin ortasinda bir liokma $ekerli $ey yemek için, ne bileyim $eker bagimlisi olan anlamaz "yemem o kadar" diyemiyor insan çünkü bu tatliyi arzuluyor insan, ben kendi adima söyliyeyim 1 veya 2 gün $ekerli bir $ey yemeyince resmen evin içi kek, baklava kurabiye nutella kokuyor gibi geliyor bana hatta kapiyi açip kokluyorum kom$umu yapmi$ diye ama yok sadece bana öyle gelmi$!!
yemin ederimki ben sigaraya ba$lamayi ciddi ciddi dü$ünüyorum sadece $ekerden uzakla$mak için, $eker arzusu benden daha güçlü, evet di$arda gördügüm incecik kizlari hep kiskaniyorum ama bu beni her ne kadar motive etsede, $ekerden vazgeçemiyorum, hayatimda bana zevk veren tek $ey o
benim bir psikolog yardimi almam lazim galiba
tebrikler 200 gr bile vermenn beni mutlu etti şekerimmbende kilo bildirimi yapayim, dün ak$ama dogru adet oldugum için düne göre bugün +500 çikiyorum
geçen hafta 68.2
bu hafta 68.00
yani 3 hafta öncesine kadar çok kilo aldigim ortada...
yani 84.700 olmuşum
ayy ne şahsizyetsiz insanlar vardimiya günün konusuna cevap vereyim insanların yüzüne gülüp arkasından konuşanlar bir de bilmiyorum sizin karşınıza çıktı mı iyi mi kötü mü olduğunu anlayamadığınız insanlar vardır onlardan nefret ediyorum neysen o olacaksın ya iyi ya kötü
tşk ederim evet şişkinlik et büyük etgendimaşallah tebrik ediyorum seni canım şişkinlikte gitse 1.700 çok çok iyi
tebrik ederim seni kız sen baya bi fena çıktın benim cezama bAK SENİNKİNE BAK AYY KIYAMADIM BEN ERCEYE BİR ANDAAA BİR DAHAKİNDE BU KADAR İYİMSER OLMUCAMM BENDEEayy canım kıyamam 10 gün allah korusun o ne ya
ballı sıcak su kabızlıga iyi gelir canım ama senin gibi çok aşırı kabızlığa fayda edermi bilmem:26:
aklınızda olsun kızlar ballı sıcak su kabızlığa(sıcak su balın bazı faydalarını öldürüyormuş ama bunda ben sıcak olarak kullanıyorum)
ballı su(soğuk normal) ishale iyi gelir
gamzecim benim tartı dijital değil ayrıca hiç resim koymadım onun için çekmedim
79 geldim sabah ben sen kazanmışsındır diye düşünüyordum sevindim kazandığıma
canım sendetopiğimize iddayı kaybettim yaz canım kocaman kabulmü
AHA EVET BAZI İNSANLAR VAR İŞTE BU PATAVATSIZLIKTAN GELİYORR KALP KIRIYOR FARKINDA BİLE DEĞİLLL ÇOK KOLAY KALP KIRIYOR BİRDE KIRAN O DEĞİLMİŞ GİBİ KONUŞUYORRR KIL OLUYORUM BÖYLELERİNEEben de herşeyi üstüne alınan bir gün iyi ertesi gün surat asan insanlardan hiç hoşlanmıyorum
ama ne yazıık ki etrafım da bir kaç tane görüşmek zorunda olduklarım var
ayrıca kalp kırmaktan kormayan insanları sevmiyorum.
haklısın canım ne düşündüğünü anlayamazsın o insanların suratına güler ama kızmıştır çok zor böyle insanla geçinmesiii
İVET CNMM ERCEMDE DOBRA DOBRA SÖYLEDİİİ BEN BURDA HERKEZE GÜVENİYORUMben iki yuzlu arkadam laf soyleyenler esınır oluyorum dedikodumu yapanlara olmayan seylerı olmus gıbı anlatanlara sınır oluyorum birde patavatsızları sevmıyorum kendı esprı sakayaparken seslerı cıkmayan ama sen saksına bırsey soylesen ustune alınıppta ertesı gun surat edenler ahh ahh yokmu onlarrrr cok kızıyorummm
rakıbemı en içten sekılde tebrık ediyorum harıkasın kestanesekerım guzel rakıbımmmm hakkıyla kazandın 78 i gorerek tekrar tebrık ediyorum darsı haftaya basıma dıyorummmmmmmmm senıde kocaman öpüyorummm resım cekmen sart değil canım soz senettır ben kendı durumumun vahımlıgını ortaya koymak ıcın cektım cnm
YAZIK SANA YAAA KIYAMAM SANAAAAAAAAAAAAAAiddayııııııııııııı kaybettımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:)))))))))))))))))))))))))9canım benim ya merak etme kurtulacağız bu sorundan. benim haftaya salı boş günüm sadece. onun dışında okulum var gidemem o yüzden. salı günü doktorla konuştuğumuz her şeyi anlatırım sana. konuşuruz. beraber bu sorunun üstesinden geliriz.
hatta facebook kullanıyorsan ekleyelim birbirimizi. tabii herkes için geçerli bu. eklemek isteyen olursa özel mesajla gönderirim linkini
ŞİMDİ SEN BANA BİLİNÇSİZMİ DİYORSUNNYarın drumdan spor yapabilirsin diye izin alırsam duygu bende varımmmmmmmmmm hergün spora şuanda bilinçsizce yapmak istemedim yagları kas yapmamak için :))
kizim uyurken dip köse temizlige basladim,carsaflari söktüm,yatak altlarini sildim,simdi koltuklari silecegim,bir bes dakika dinleneyim dedim,bakiyim bensiz ne kaynatiyosunuz diye bakmaya geldimcok kaynatmayin ha
yani 84.700 olmuşum
naaann cik ciik naber?senden bana bulasti bu aglamakli ucmusluk hali.ooofff yaa bugun hele de simdi iyiyim ama.valla dun oyle bi kahvalti yaptimki cumartesi misafirden kalanlarla catlayacaktim zorum ne bilmiyorum neden o kadar yediysem.sonra tartildim60.6 ciktimne kadar yedim anlayin yaani.sonra aksama kadar zaten acikmadimn ama hani metabolizma yavaslamasin diye yiyoz ya 1kasik pilav 2 lokma tavuk ve bol salata aldim ama yiyemedim bogazimdan inmedi valla.ilk defa gun icinde sirkeli su ictim 3 kupa yesil cay ictim yatmadan yine sirkeli su amaaaan catlayiverecektim tovbe yaa millet yemek bulamiyor ben onumde kilere saldiriyorum bi azginligim var ama hadi bakalim hedef 55 sekerim ama ilk ay verdigim hizla gitseydim coktaaan bitmisti.sende doktora gitcekmissin hade bakalim seninle yarisasim var aslinda sporda yapacakmissin ya
ismi nedir?
saol tatlımmmm bugunude gecıreyım yarın sabahta cıkmazsam ılk ısım eczaney gıtmek olucak bugun kayısıya vurdum kendımı inş. sonuc alırımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?