- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #6.421
oOOO epey kaynatmışsınız maşalalh kızlar bende ,şlerimi toparladım bugünlük ama midem kötü sol yanımda ki agrı hafifledi anlık bir durum oldu galiba ay saatler geçsinde ben dr gideceğim bu aksam of of fırça yerimdoyarım...
ma$allah ne güzel
çok haklisin ama mecbur kalinca? bekar ölmektense mantik evliligi daha iyi bence
oy oyyyyy çok $eker yaaaa 3 aymi vay be
Leyya canım ara ara kolesterolüne baktırtcaksın Allah korusun hap kullannlar var bu yüzden ama korkma sadece yediğine içtiğine dikkat et...Çorbandan canım çekti mantara bayılrıım..Hamaratsın he yaşına göre nazar degmesin..
Naaann ne oooooo pas vermiyorsun ölüyorum diyorummmmmmmmmm
Aksatma canım yaşa başa bakmıyor hastalıklar herşeyin başı saglık ihmal etme..Sık sık takipedersen sorun olmaz..
Canım benim bende AŞK evliliği yaptım...Zamanla sevgiye dönüşüyor...İyikide aşk evliliği yapmışım mantık işi bana göre değil....
gecmıso lsun cnmmm
Leyya canım ara ara kolesterolüne baktırtcaksın Allah korusun hap kullannlar var bu yüzden ama korkma sadece yediğine içtiğine dikkat et...Çorbandan canım çekti mantara bayılrıım..Hamaratsın he yaşına göre nazar degmesin..
Naaann ne oooooo pas vermiyorsun ölüyorum diyorummmmmmmmmm
Aksatma canım yaşa başa bakmıyor hastalıklar herşeyin başı saglık ihmal etme..Sık sık takipedersen sorun olmaz..
Canım benim bende AŞK evliliği yaptım...Zamanla sevgiye dönüşüyor...İyikide aşk evliliği yapmışım mantık işi bana göre değil....
dikkat edecegim kolestrole
ben yemek yapmaya bayilirimmm annem hep der yaparsin ama yemezsin ne hikmetse
hmmmm a$k evligi çok güzel olmali yaaa kiskandim sizleri
geçmiş olsunn civ civv
geçmiş olsunn civ civv
gamze yazdııı öyle gördümmm kusura bakmaaa çokkkkk geçmiş olsunn
geçmiş olsunn civ civv
gamze yazdııı öyle gördümmm kusura bakmaaa çokkkkk geçmiş olsunn
Sağol canım Allah razı olsun anlık bir durum oldu...İnş geçer.
aminn ... rice ederimmmSağol canımcım.:18:
civcivim geçmiş olsun ben diyetisyene gideceksin sanıyordum noldu
Sık sık yaptır dememin sebebi canım bazen akşamdan yada son zamanlarda yedikleirn içtikleirn ogün kan tahliline yansıyabiliyor...Benim eşimde şeker epeycene yüksek çıkmıştı yükleme felan yaptırcaktık dr tekrar kan istedi 2 ay sonra şeker normal çıktı....O haftalarda yedikleri içtikleri yada sıkıntı derdi ile alakalı olabiliyormuş...
Evet canım aşk evliliği yaparsan pişman olmazsın...Sevdiğin adamla aynı evi hayatı paylaşmak gibisi yok helede ondan bir çocugun varsa diyecek lafım yok..Ben eşimsiz pek bir yere gitmem mesela bazen diyorum sen olmazsan ben nasıl nefes alırım her adımın her hareketim sana baglantılı..Darısı başına olsun şekerim.Valla dikkat ediyorum pastalar çorbalar nazar degmesin..Ama sen yeme
aminn ... rice ederimmm
neyse kızlar ben çıkıyorum goncam erken geldi bugünnn onla ilgileneyim öptüm hepinizi
sagol canım çıkıcam şimdi...bayyy
bende çıkayım herkese iyi akşamlar
evet size bu soruyu sordum çünkü ben mantik evliligi dü$ünüyorum, anlatayim
orta okulda benden bir üst siifta olan birine a$ik oldumama gerçekten a$ik oldum öyle böyle degil
ama onunla hiç konu$madim okul di$indada neredeyse görmedim ve o liseye geçti ben hala orta okuldaydim
tam unuttum derken 2011 ortalarina dogru bir dügünde onu tekrar gördüm ve tekrar a$ik oldum (bui arada hiçbir teklifi kabul etmedim)
bir kaç ay onu sık sık görmeye ba$ladim kalbim her ne kadar küt küt atsada yüzüne bakamadim bir türlü oysa yanimdan geçti, benim ali$veri$ yaptigim markete ali$veri$e gelmi$ bundan 4 ay önce ben birden kar$imda görünce elimdeki ali$veri$ arabasini ba$ka arabaya çarptimoda döndü bakti, hatta birçok ki$i bakti ne oluyo diye ama yine hiç sevdigimi belli etmedimm, ve 4 aydir onu görmeyi arzuluyorum ama yok
hala a$igim platonik a$kima, aradan neredeyse 10 yil geçti hala ayni ki$iye en az 20 kere tekrar tekrar a$ik oldum
bu i$ olmayacak biliyorum ama unutmak hiçte kolay degil, bu yüzden ben mantik evliligi yapmayi dü$ünüyorum, hatta özelliklerinide belirteyim
en azindan 2 yillik üniversite okumu$ olacak
benden en az 2 en fazla 8 ya$ büyük olacak
i$i gücü olacak
yanima yaki$acakyaki$ikli olmasi tercihimdir yinede
ailesine ve dinine bagli olacak
$imdilik aklima gelenler bunlar
anammm minnakım kuşum ballı cezeryem seni gördüm gözüm gönlüm açıldı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?