Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

dikkat edecegim kolestrole
ben yemek yapmaya bayilirimmm annem hep der yaparsin ama yemezsin ne hikmetse

hmmmm a$k evligi çok güzel olmali yaaa kiskandim sizleri

gamze yazdııı öyle gördümmm kusura bakmaaa çokkkkk geçmiş olsunn

dikkat edecegim kolestrole
ben yemek yapmaya bayilirimmm annem hep der yaparsin ama yemezsin ne hikmetse

hmmmm a$k evligi çok güzel olmali yaaa kiskandim sizleri

Sık sık yaptır dememin sebebi canım bazen akşamdan yada son zamanlarda yedikleirn içtikleirn ogün kan tahliline yansıyabiliyor...Benim eşimde şeker epeycene yüksek çıkmıştı yükleme felan yaptırcaktık dr tekrar kan istedi 2 ay sonra şeker normal çıktı....O haftalarda yedikleri içtikleri yada sıkıntı derdi ile alakalı olabiliyormuş...
Evet canım aşk evliliği yaparsan pişman olmazsın...Sevdiğin adamla aynı evi hayatı paylaşmak gibisi yok helede ondan bir çocugun varsa diyecek lafım yok..Ben eşimsiz pek bir yere gitmem mesela bazen diyorum sen olmazsan ben nasıl nefes alırım her adımın her hareketim sana baglantılı..
Darısı başına olsun şekerim.Valla dikkat ediyorum pastalar çorbalar nazar degmesin..Ama sen yeme

evet size bu soruyu sordum çünkü ben mantik evliligi dü$ünüyorum, anlatayim

orta okulda benden bir üst siifta olan birine a$ik oldum ama gerçekten a$ik oldum öyle böyle degil
ama onunla hiç konu$madim okul di$indada neredeyse görmedim ve o liseye geçti ben hala orta okuldaydim
tam unuttum derken 2011 ortalarina dogru bir dügünde onu tekrar gördüm ve tekrar a$ik oldum (bui arada hiçbir teklifi kabul etmedim)
bir kaç ay onu sık sık görmeye ba$ladim kalbim her ne kadar küt küt atsada yüzüne bakamadim bir türlü oysa yanimdan geçti, benim ali$veri$ yaptigim markete ali$veri$e gelmi$ bundan 4 ay önce ben birden kar$imda görünce elimdeki ali$veri$ arabasini ba$ka arabaya çarptim oda döndü bakti, hatta birçok ki$i bakti ne oluyo diye ama yine hiç sevdigimi belli etmedimm, ve 4 aydir onu görmeyi arzuluyorum ama yok
hala a$igim platonik a$kima, aradan neredeyse 10 yil geçti hala ayni ki$iye en az 20 kere tekrar tekrar a$ik oldum

bu i$ olmayacak biliyorum ama unutmak hiçte kolay degil, bu yüzden ben mantik evliligi yapmayi dü$ünüyorum, hatta özelliklerinide belirteyim
en azindan 2 yillik üniversite okumu$ olacak
benden en az 2 en fazla 8 ya$ büyük olacak
i$i gücü olacak
yanima yaki$acak yaki$ikli olmasi tercihimdir yinede
ailesine ve dinine bagli olacak

$imdilik aklima gelenler bunlar

Son düzenleme:

canim ben en az 7-8 kere yaptirdim yinede çikti hepsinde
ahh ahhh sanirim mantik evliliginden vaz geçecegim kizlarrr beni caydirdiniz yahuuu $imdi tekrardan a$ikmi olmaliyimm

aminn ... rice ederimmm

neyse kızlar ben çıkıyorum goncam erken geldi bugünnn onla ilgileneyim öptüm hepinizi

görü$ürüzz canimm

sagol canım çıkıcam şimdi...bayyy

yarin görü$ürüzzzz

bende çıkayım herkese iyi akşamlar

ho$cakallllll

neden canım platonik aşkın evlimide umutsuzsun böyle....

ayol sana bişi diyimmi ama heyacan yapma eşim liseden sınıf arkadaşım ozaman çok istememize rağmen aramızda bir arkadaşlık olmadı mezun olduk 10 yıl hiiiççç görüşmedik haber eser yok....
ama 10 yıl hiççç aklımdanda çıkmadı hiç kimseyle görüşmedim...
10 yıl sonra aniden karşılaştık yolda selam kelam 2. görüşmede evlenmeyi düşündüğünü ve bu kişininde ben olduğumu söyledi...hepi topu 6 ayda dünya evine girdik... hayallerde gerçek olabilirmiş maşallah diyinnn yanlızz cancazum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…